متاسفانه متوجه منظورتون نشدم جناب !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کنسول VMware روی وی پی اس ها میدید ؟؟
که بشه باهاش Snapshot برگردوند یا خودمون OS نصب کنیم ؟
کاربران و مشتریان عزیز در رابطه با ارائه سرویس ها از لوکیشن جدید نظر سنجی ایجاد شده ممنون میشیم اگر در این نظر سنجی شرکت کنید
:53:
سلام
من برای هاستینگ احتیاج دارم با رم 2 گیگابایت
لطفا
هزینه بک آپ روزانه روی یک سروی دیگر از بانک اطلاعاتی اکانت ها
هزینه دایرکت ادمین و سی پنل
سرور های وی پی اس دارای بک آپ روزانه هست ؟
خیر عزیز.یک اپ گیری از سرویس ها به عهده خودتون هست
کاربران عزیزی که از ما سرویس دارند اطلاعیه جدید سایت رو لطفا مطالعه کنند
اخبار - پرشین وی دی اس
ارادتمند - افشار
با احترام خدمت کاربر محترم بنده پشتیبان پرشین وی دی اس هستم مهندس داود بادپیما
دوست عزیز و برادر گرامی این درخواست شما این گونه پاسخ داده شد
Posted today at 20:52
اگر نمیتونید وی پی اس اماده کنید
لطفا مبلغ را بازگشت بزنید با تشکر
در پاسخ به شما با زمان مورد نظر
Posted today at 20:54
دوست عزیز شکیبا باشید در حال اماده سازی است پاسخ توسط من داده شده است
Posted today at 21:00
جناب همیشه یک ساعته و نیم ساعته سرور اماده می شده اما متاسفانه به دلیل مشکلی که برای من پیش امده بوده این تاخیر ایجاد شده است من از شما پوزش می خواهم و در سریع ترین زمان ممکن سرور راه اندازی می گردد با تشکر از شما
مهندس داود بادپیما
==========================
زمان سفارش شما
18:11
زمان تحویل سرور
Posted today at 21:47
با احترام خدمت شما دوست عزیز سفارش مورد نظر شما با توجه به درخواست راه اندازی گردید
اطلاعات سرور عبارت است از
IP:88.******
USER:administrator
PASS:***
==========================================
=======================
و در نهایت هم اطلاعات ارسال شد تمامی جزئیات ارسال شد که بگویم بنده در این زمان خدا را شکر توانسته ام حتی در 15 دقیقه یا 35 دقیقه یا یک ساعت سرور کاربر را ارائه نماییم دقت داشته باشید بنده ویندوز را نصب می کنم و فایلی را ایمپورت نمی کنم دوست عزیز کاربر محترم بنده 5 سال فعالیت کردم و تحویل سرور را می دانم و نصب سرور در جواب شما که بیان کردید اگر نمی توانیم پول را برگشت دهیم خواهش می کنم دوستان درک کنند همیشه شرایط گونه ای نمی باشد که بتوانیم به قول های خود عمل کنیم گاهی مشکلاتی ایجاد می شود به هر حال تحویل سرور به صورت کامپیوتر صورت نمی گیرد بنده انسان هستم و مثل تمامی شما کاربران دچار مشکلاتی می شوم نباید انتظار داشته باشید الان که سفارش می دهید اگر برای من مشکلی پیش امده حتما یک ساعت یا 3 ساعت بعد تحویل داده شود
بنده شرمنده هستم به دلیل تاخیر و بیشتر شما ناراحت هستم زیرا واقعا در این مدت فعالیت دید من این بوده است که موفقیت هر شرکتی رضایت کاربران می باشد و این موضوع تنها به زمان خرید بستگی پیدا نمی کند بلکه در طول زمان ارائه خدمات می خواهم کاربران راضی باشند و مشکلی نباشد که باعث این گونه ناراحتی ها و مشکلات شود در هر صورت برای روشن شدن موضوع به بیان این مطالب پرداختم و از شما کاربر محترم به صورت مجدد پوزش می خواهم ارادتمند همه شما دوستان مهندس داود بادپیما پشتیبان سایت پرشین وی دی اس.
نقره ای ویژه (0 موجود است)
در صورت امکان این سرویس را اضافه کنید