-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
بنده برای ماه سرور هلند رو میخوام تمدید کنم از هر نظر پشتیبانی , کیفیت سرور اعم از سی پی یو و رم و پهنا باند عالی هستند فقط انشالله با اومدن مشتریان جدید بر کیفیت ها کاسته نشه یه سوال هم خدمتتون داشتم اینکه امنیت Vps ها اوکی است یا باید آنتی ویروس
یا DDos نصب کرد ؟
یه توضیح بدید ممنون میشم یا پخ کنید
خواهشی که دارم اینکه کانفیگ ها رایگان هاتون رو یکم بیشتر کنن مثل همکاران آگو....س
- نصب و کانفیگ IIS به صورت کامل
- نصب و کانفیگ Wampserver , Xampp
- نصب و راه اندازی سرور دانلود برای سایت های دانلود
- و ......
-
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
بنده برای ماه سرور هلند رو میخوام تمدید کنم از هر نظر پشتیبانی , کیفیت سرور اعم از سی پی یو و رم و پهنا باند عالی هستند فقط انشالله با اومدن مشتریان جدید بر کیفیت ها کاسته نشه
یه سوال هم خدمتتون داشتم اینکه امنیت Vps ها اوکی است یا باید آنتی ویروس
یا DDos نصب کرد ؟
یه توضیح بدید ممنون میشم یا پخ کنید
خواهشی که دارم اینکه کانفیگ ها رایگان هاتون رو یکم بیشتر کنن مثل همکاران آگو....س
- نصب و کانفیگ IIS به صورت کامل
- نصب و کانفیگ Wampserver , Xampp
- نصب و راه اندازی سرور دانلود برای سایت های دانلود
- و ......
سلام کلا مجازی سازها و وی پی اس هایی که تحویل داده می شوند و بصورت اختصاصی اگر استفاده شود ویندوز سرور یا میکروتیک امنیت دارند و نیازز به کار خاصی نیست
ویندوزها برای امان ماندن از دست ویروسها اگر نیاز دارید آنتی ویروس سبک نصب کنید روی وی پی اس که avg پیشنهاد می شود
Ddos و جلوگیری از آن بر عهده خود مشتری می باشد
نصب IIS انجام می شود و همچنین اکانتینک بصورت رایگان کانفیگ می گردد این مسئله هم بستگی به وقت ما و رفتار مشتری دارد
جدیدا مشاهده شده که مشتری ها بصورت تلبکارانه کاری را از ما می خواهند من همینجا اعلام می کنم با اینگونه مشتری ها و اینگونه رفتار ها مشاهده شود ما طبق قوانین که زدیم بصورت unmanage از انجام کار معذوریم.
بقیه موارد با خود مشتری می باشد ولی تا جایی که راه داشته باشد ما با یوزرهای مان کنار می آییم .
سوالی بود در خدمتم .
-
سرویسی ندارم از ایشون ((کلا سرویس ندارم)) اما از ایشون سرویس داشتم 1ماه حتی 1 بار مشکلی پیش نیومد 1 بار سرور رو حتی رستارت نکردم و قطعی نداشت
تایید میشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
سرویسی ندارم از ایشون ((کلا سرویس ندارم)) اما از ایشون سرویس داشتم 1ماه حتی 1 بار مشکلی پیش نیومد 1 بار سرور رو حتی رستارت نکردم و قطعی نداشت
تایید میشن
تشکر از کامنتتون - هر موقع سرویس نیاز هم بود بنده در خدمتم .
-
هرکی با این شرکت همکاری نکرده باشه نصف عمرش برفناست.مدتی هست باهاشون کار میکنیم حتی کوچکترین قعطی یا مشکلی نداشتیم.واقعا عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
هرکی با این شرکت همکاری نکرده باشه نصف عمرش برفناست.مدتی هست باهاشون کار میکنیم حتی کوچکترین قعطی یا مشکلی نداشتیم.واقعا عالی
سلام
تشکر از کامنتتون - انشالله که همیشه به همین روال باشه و رضایت کامل را از شما داشته باشیم هم پشتیبانی هم کیفیت سرویسها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
لطف دارید دوست عزیز. علی رغم ازدیاد درخواستها، همچنان فروش فعال است و سرویسها در حال تحویل
-
-
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
-
با اینکه ازشون هیچگونه سرویسی نداشتم اما با حوصله کار سرور من رو رسیدن واقعا ازشون تشکر میکنم و پشیمونم چرا از ایشون سرور نگرفتم:((:((:((
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahaward
با اینکه ازشون هیچگونه سرویسی نداشتم اما با حوصله کار سرور من رو رسیدن واقعا ازشون تشکر میکنم و پشیمونم چرا از ایشون سرور نگرفتم:((:((:((
آموختن ذکات علم هست - موفق باشید
-
کلیه سفارشها تحویل مشتری داده شد. فروش روی سرور های هلند و آمریکا همچنان ادامه دارد
-
-
بنده هم از ایشون خرید نداشتم هنوز اما امروز با اینکه سرشون شلوغ بود خیلی خوب پاسخ من رو دادن و کارم رو راه انداختن ضمنا یه سری موارد هم بود که برام حلش کردن.
موفق باشی حمید خان.
دستت درد نکنه.
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
-
ساپورت خوب و تحویل سرور به موقع
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m0h3en
ساپورت خوب و تحویل سرور به موقع
تنشالله که از سرور هم راضی باشید
-
قابل توجه دوستانی که مهلت تمدید سرویس آنها رسیده شده به علت اینکه درگاه پرداخت بانک ملت کلا به مشکل برخورده شما از میکروتیک | سرور مجازی منابع اختصاصی این لینک به شماره حساب ملت پول را واریز کنید و مشخصات پرداختی را در تیکت به ما ارجا دهید ، پس از بررسی و تایید سرویس شما تمدید می شود
موفق باشد
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
-
اطلاعیه عمومی برای کاربران:
خیلی از دوستان بعد از ساسپند شدن سرویس و اتمام قرارداد با بنده تماس می گیرن که تا فلان ساعت و فلان تاریخ و خواهش و التماس که حتما پرداخت انجام می شود ما هم برای کنار آمدن و راه انداختن کار این کاربران سرویس را آنلاین کرده ایم
اما عدم صداقت در پرداخت 80% به بالای این دوستان باعث شده ضرر های زیادی به ما وارد شود و ما بخاطر این دوستان از پذیرفتن مشتری جدید اجتناب کردیم و این موضوع جدیدا خیلی شایع شده .
بنده همینجا اعلام می کنم از این به بعد حتی 1 دقیقه هم سرویس را آنلاین نمی کنم هر کسی که قصد پرداخت دارد زودتر دستبکار شود چون فاکتور ها 10 روز قبل از سررسید صادر می شود و بعد از پرداخت اتوماتیک تمدید می شود .
با تشکر.
-
-
از ایشون سرور داشتم کیفیتش خوب بود اما نسبت به قیمت بالایی که نسبت به بقیه میدن پشتیبانیشون خوب نیست... 2روز از خرید سرورم گذشته بود رمز سروررو عوض کردم کاملا هم مطمئن بودم چی زدم اما نمیدونم چی شد که دیگه لاگین نشد!..ایشون گفتن 5000 تومان میگیرم پسورد و ریکاوری میکنیم منم خیلی عجله داشتم گفتم بهشون هزینه رو هم دادم تماس گرفتم گفتند 1 ساعت دیگه انجام میدهند بعد از 1 ساعت خب دیگه گوشی رو جواب ندادن همیمطور تیکت.. خلاصه ایشون 1 روز بعد زحمتشو کشید! کلی کارمون خوابید...! بهرحال امیدوارم موفق و پیروز باشند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
از ایشون سرور داشتم کیفیتش خوب بود اما نسبت به قیمت بالایی که نسبت به بقیه میدن پشتیبانیشون خوب نیست... 2روز از خرید سرورم گذشته بود رمز سروررو عوض کردم کاملا هم مطمئن بودم چی زدم اما نمیدونم چی شد که دیگه لاگین نشد!..ایشون گفتن 5000 تومان میگیرم پسورد و ریکاوری میکنیم منم خیلی عجله داشتم گفتم بهشون هزینه رو هم دادم تماس گرفتم گفتند 1 ساعت دیگه انجام میدهند بعد از 1 ساعت خب دیگه گوشی رو جواب ندادن همیمطور تیکت.. خلاصه ایشون 1 روز بعد زحمتشو کشید! کلی کارمون خوابید...! بهرحال امیدوارم موفق و پیروز باشند...
بله فل فل جان اگر پیج اول رو بخونید :
مواردی که شامل هزینه می شوند(کانفیگ و نصب اولیه رایگان می باشد):
1 - نصب مجدد سیستم عامل
2 - کانفیگ مجدد
3 - ریکاوری پسورد فراموش شده
همچین درشت نوشتم تا یکی مثل شما بتونه بخونه
در مورد پشتیبانی هم بگو شما اشتباه می کنید به هیچ وجه این نبوده و کاملا تکذیب می کنم 1000 تا یوزر همه راضی شما ناراضی اشکال از خودتونه
وقتی داری می گی رمز رو عوض کردی پس وقتی نتونستی لاگین کنی حتما خودت اشتباهی کردی
من تو پیج اول نوشتم سرویس unmanage یعنی چی ؟ یعنی اینکه ما مدیریییییییت نمی کنیم بر عهده خودتونه - و نکته آخر اینکه قرار نیست ما 2 شب بشینیم جواب شما رو بدیم یا 2 ظهر موقع استراحت بشینیم الو الو بگیم تا شما بیاد تاپیک بزنید بگید پیشتیبانیش خوبه شاید موقعی بوده که من کلاس بودم یا جلسه بودم آخه این چه قضاوتیه شما می کنید
همه چیز سر وقت خودش ، بسته به ترافیک کاری و اولویت تیکت ها جواب داده میشه - من خرابکاری مشتری رو میزارم بر عهده خودش وظیفه من که نیست میای اینجا مینویسی
بهترین سرویس رو داشتید آپتایم سرعت و کیفیت خوب حتما همش پشم بوده :d
پس همون بهتر که ...
شما هم موفق و پیروز باشند...!
-
سلام
در صورتی که برای تمدید یا سفارش درگاه بانک ملت در دسترس نبود می توانید از طریق شماره حساب های داخل سایت برای پرداخت اقدام رمایید .
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
-
نقل قول:
بهترین سرویس رو داشتید آپتایم سرعت و کیفیت خوب حتما همش پشم بوده
:d
:d:d:d:d
چند وقت پیش مشکلی پیش اومد با آقا حمید تماس گرفتم ؛ یکی از خوش برخورد ترین همکارایی که تو وب هاستینگ تاک بودن ;)
همین که تاپیک تا 80 صفحه رفته و حرف حدیثی نبوده ؛ مهر تاییدی در مورد کیفیت و آپتایم سرویس های LoginVPS هست :53:
-
فروش همچنان از آمریکا و هلند ادامه دارد .. . برای خرید می توانید از طریق تیکت در سایت یا پشتیبانی یاهو تماس بگیرید برای مشورت نیز شماره تلفن و شماره پیامک 3000222365 با ما در ارتباط باشید
-
تمام سرویسها تحویل داده شد .
-
قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمایید
-
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب ارزی پیپال میخوام.ارزونترین.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام
وقتتون بخیر
من یک سرویس ارزان از امریکا میخوام برای حساب ارزی پیپال میخوام.ارزونترین.
فقط از آمریکا باشه.اگر هم از نیویورک باشه که دیگه عالیه.با این آی پی ها
67.207.168.
لطفا قیمت ماهانه هم بفرمایید؟
ممنون
سلام
از آمریکا با رم 256 از شیکاگو موجود دارم دیتا سنتر Singlehop
قیمت ماهیانه 22000 تومان می باشد برای این سرویس
سوالی بود در خدوتم .
-
فروش همچنان ار آمریکا و هلند ادامه دارد .. .
-
سلام
آقا چرا تیکت های تو سایت رو جواب نمیدین؟
چند روز یه بار به سایتتون سر میزنید؟؟
-
دوست عزیز امکان نداره آقای بهلولی تیکت جواب ندن
همه تیکت ها رو پاسخ میدن
شما هم اگه دیدین تپبعد از نیم ساعت جواب نگرفتین دوباره تیکت بزنید
100 درصد جواب میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1372
دوست عزیز امکان نداره آقای بهلولی تیکت جواب ندن
همه تیکت ها رو پاسخ میدن
شما هم اگه دیدین تپبعد از نیم ساعت جواب نگرفتین دوباره تیکت بزنید
100 درصد جواب میدن
خدا خیرت بده بنده ی خدا
میان مسنجر آن میشن
میگم سلام جواب میدن
بعدش هر چی سوال میپرسی دیگه جواب نمیدن نمیدونم این دیگه چه مدلشه
-
بله دوست عزیز این اتفاق قبلا برای من هم افتاده
این به این خاطر هست که آقای بهلولی خیلی سرشون شلوغه واسه اینکه واقعا سرویس های ایشون عالیه
شما هم دوباره تیکت بزنید جواب میدن
-
امروز یک اطلاع رسانی کلی شد راجب این موضوع همه کاربران نیز می توانند ایمیل خودشون را چک کنند
و اما راجب کاربر
iranspeed
کاربر ی که عضو نمی شود یا لاگین نمی کند و تیکت باز می کند باید ایمیل خودش را چک کند تا جواب ما را ببینید چون در این صورت جواب ما به ایمیل شما میرسد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
امروز یک اطلاع رسانی کلی شد راجب این موضوع همه کاربران نیز می توانند ایمیل خودشون را چک کنند
و اما راجب کاربر
iranspeed
کاربر ی که عضو نمی شود یا لاگین نمی کند و تیکت باز می کند باید ایمیل خودش را چک کند تا جواب ما را ببینید چون در این صورت جواب ما به ایمیل شما میرسد.
نام کاربری سایتم این نیست - 18 ساعت هم از باز شدن تیکت میگذره ولی شما جواب ندادین
خیلی ممنون به خودتون زحمت ندید - متاسفانه تاحالی چند باری شرکت هایی مثل شما رو دیدم که قبل از اینکه ازتون خرید بشه تو 5 دقیقه تیکت هارو جواب میدین ولی بعد از اینکه اون بابا خرید کرد نیازینمیبینید که ماهی یک بار هم بهش جواب بدیم
-
یک نکته:از تمامی دوستان خواهشمندم که روی شماره موبایل نه زنگ بزنید نه پیامک بدید که جوابگو نیستم . این شماره پشتیبانی نیست شماره برای مشاوره خرید بود و نیز در مواقع استراری که کاربر بتونه در تماس باشه که به حمداله تا ساعت 3 شب هم تماس بی پاسخ دارم .
برای پشتیبانی فقط و فقط از طریق تیکت اقدام فرمایید .
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranspeed
نام کاربری سایتم این نیست - 18 ساعت هم از باز شدن تیکت میگذره ولی شما جواب ندادین
خیلی ممنون به خودتون زحمت ندید - متاسفانه تاحالی چند باری شرکت هایی مثل شما رو دیدم که قبل از اینکه ازتون خرید بشه تو 5 دقیقه تیکت هارو جواب میدین ولی بعد از اینکه اون بابا خرید کرد نیازینمیبینید که ماهی یک بار هم بهش جواب بدیم
زمان تحویل سرویس 2 الی 24 ساعت هست
اینو تو قوانین سایت هم زدم
درضمن اگر در سایت بنده عضو هستید امروز یک ایمیل اطلاع رسانی زدم تو پست قبلی هم گفتم حتما بخونید
چون یوزر تازه وارد هستید این دفعه برخورد نمی کنم دفعه دیگه بلا استثنا طبق قوانین با شما بر خورد خواهد شد
نقل قول:
سلام
به علت ترافیک کاری بالا برای مشترکینی که سفارش جدید دارند یا درخواست به قسمت پشتیبانی داده اند
باید صبر کنند تا به مشکلات قطعی بعضی از سرویس ها که به دلیل سهل انگاری خود مشتریکن بوده بررسی می شود و از این به بعد برای مشکلاتی تغییر پسورد و تنظیمات مجدد خود مشترک موظف است انجام دهد چون این موضوع باعث شده مشترکینی که واقعا به مشکل برخورده اند زمان زیادی را معطل بمانند تا مشکل آنها حل شود.
در مورد شماره تلفنی که در اختیار کاربران قرار داده ام از تماس زیادی اجتناب فرمایید چون در این صورت پاسخگو نخواهیم شد
از فرستادن پیامک فقط از طریق سامانه پیامک اقدام فرمایید و به هیچ وجه بر روی شماره موبایل پیامک نفرستید
از آنجایی که جواب دادن تلفن از وظیفه ما نیست برای پیگیری فقط و فقط از طریق تیکت اقدام کنید
با تشکر از همکاری شما
سامانه پیام کوتاه: 3000222365
دیگه همین ایمیل رو بخونید کاملا متوجه خواهید شد
و لازم نیست من دوباره این موضوع را متذکر شوم