-
پاسخ : درخواست راهنمایی برای گوشی بین LG و Huawei
سلام خدمت دوستان گرامی
ببینید دوستان قبلا هم گفتم بنده در زمینه هک اندروید فعالیت می کند و برای تنوع در هک هم هر چند روز گوشی عوض کردم و میخوام تجربه ام رو از استفاده ی با گوشی ها بگم
بین گوشی هایی که میگید الجی بهترین کیفیت رو داره
2- اصلا ویو نخرید چون استاندارد نیست عین htc chacha که کاربر فیلم رو نگاه میکرد عذاب میکشید
3- کیفیت تصویر و تراکم پیکسلی الجی کاملا واقعی و کیفیت خیره کننده ای داره
4- در رابطه با هوآوی بگم که در مشخصاتش میبینید نوشته رم 2 ولی وقتی با سی پی یو و سخت افزار نامناسب باشه رم2 اصلا انگار 512 هست و به مشکل میخورید
5- شما منوی هوآووی رو ببینید : ببینید باهاش کنار میاین یا همش باید لانچر نصب کنید
6- در رابطه با خاک گرفتگی الجی بگم که مگه شما تو خاک زندگی میکنه که قراره خاک بگیره:58: ( گوشی وقتی حواستون بهش باشه چرا خاک بگیره )
دوست عزیز اگه میخواید گوشیتون رو نگه دارید همون 4X HD بهترین گزینست ... بنده از دید الان نمیگم که یه نگاهی بهش بندازم بگم این خوبه بنده این گوشی رو خوب میشناسم و برای داداشم میخوام بخرمش
نکته مهم : اصلا به اسم رم توجه نکنید سخت افزار دیگرش هم مهمه مثلا آیفون با سی پی یو دو هسته ای و رم 1 گیگ سرعتش خیلی بالاتر از گوشی با رم 2 هست فقط به خاطر سیستم عامل و سخت افزار (مثال بود )
بهترین انتخاب الجی ...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
سلام خدمت دوستان گرامی
ببینید دوستان قبلا هم گفتم بنده در زمینه هک اندروید فعالیت می کند و برای تنوع در هک هم هر چند روز گوشی عوض کردم و میخوام تجربه ام رو از استفاده ی با گوشی ها بگم
بین گوشی هایی که میگید الجی بهترین کیفیت رو داره
2- اصلا ویو نخرید چون استاندارد نیست عین htc chacha که کاربر فیلم رو نگاه میکرد عذاب میکشید
3- کیفیت تصویر و تراکم پیکسلی الجی کاملا واقعی و کیفیت خیره کننده ای داره
4- در رابطه با هوآوی بگم که در مشخصاتش میبینید نوشته رم 2 ولی وقتی با سی پی یو و سخت افزار نامناسب باشه رم2 اصلا انگار 512 هست و به مشکل میخورید
5- شما منوی هوآووی رو ببینید : ببینید باهاش کنار میاین یا همش باید لانچر نصب کنید
6- در رابطه با خاک گرفتگی الجی بگم که مگه شما تو خاک زندگی میکنه که قراره خاک بگیره:58: ( گوشی وقتی حواستون بهش باشه چرا خاک بگیره )
دوست عزیز اگه میخواید گوشیتون رو نگه دارید همون 4X HD بهترین گزینست ... بنده از دید الان نمیگم که یه نگاهی بهش بندازم بگم این خوبه بنده این گوشی رو خوب میشناسم و برای داداشم میخوام بخرمش
نکته مهم : اصلا به اسم رم توجه نکنید سخت افزار دیگرش هم مهمه مثلا آیفون با سی پی یو دو هسته ای و رم 1 گیگ سرعتش خیلی بالاتر از گوشی با رم 2 هست فقط به خاطر سیستم عامل و سخت افزار (مثال بود )
بهترین انتخاب الجی ...
منم خیلی از 4x HD خوشم میاد ولی این سومین دفعه هست که میشنوم این گوشی بعد از مدتی زیر شیشه ال سی دی خاک جمع میشه و کثیف میشه! مخصوصا اطراف ال سی دی ، ولی درباره نسخه های جدیدش هیچ اطلاعی ندارم و نمیدونم اینی که دیجی کالا میده کدومه...
درباره Vu من زیاد با فیلم کاری ندارم ، البته فیلم هارو خوب نشون میده فقط crop میکنه یه کم اطراف ویدئو رو و یا هم بالا و پایین ویدئو نوار مشکی میاره. هیچ مشکلی هم با برنامه ها و بازی ها نداره ، هرچی نصب کنید اجرا میکنه
-
نقل قول:
اگر گوشی سامسونگ S3 ال سی دیش خراب شد باید 800 تومان بدی تا ال سی دی عوض کنن ولی اپل 180 تومانه تعمییر کردن اپل
بیخیال بابا ! یهتره بر اساس مستندات صحبت کنید
-
دوستان یعنی huawei سخت افزارش با نرم افزارش همخوانی ندارد؟
منم قصد خرید دارم بین الجی و این هو آوی مانده بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
دوستان یعنی huawei سخت افزارش با نرم افزارش همخوانی ندارد؟
منم قصد خرید دارم بین الجی و این هو آوی مانده بودم
سلام دوست عزیز اقا ما ارادت خواصی نسبت به شما داریم
این سایتو چک کنید فوروم فارسی گوشی های موبایل
و از تعمییرکاران هم پرسیدم حرف های منو درست عرض یابی کردن
نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل
این هم لینک گوشی به ترتیب اسم برده شده و در جدول قرار گرفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
شما لطف دارید و بنده را شرمنده میکنید
والله رمش را خیلی خوشم اومد که 2 گیگ است
به جز این ها توی رنج یک میلیون چیز بهتر با کیفیت بهتر چی را پیشنهاد میکنید؟ یک گوشی کامل با قیمت مناسب نیاز دارم
استارتر عذر خواهی میکنم که وسط تاپیکش دارم پست میزنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
اکثر کسایی که توی این نظرسنجی شما نظر دادن: نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل ، نمیدونن اصلا گوشی یعنی چی!!! ببخشیدا اینطور میگم ، ولی پاسخ هیچکدوم از کسانی که در نظرسنجی شما نظر دادن درستوحسابی نیست!
در ضمن کسی نگفت ال جی از اپل بهتره ، کاش با صداقت بیشتری نظرسنجی ایجاد میکردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
اکثر کسایی که توی این نظرسنجی شما نظر دادن:
نظر سنجی - فوروم فارسی گوشی های موبایل ، نمیدونن اصلا گوشی یعنی چی!!! ببخشیدا اینطور میگم ، ولی پاسخ هیچکدوم از کسانی که در نظرسنجی شما نظر دادن درستوحسابی نیست!
در ضمن کسی نگفت ال جی از اپل بهتره ، کاش با صداقت بیشتری نظرسنجی ایجاد میکردید
این انجمن اصلا انجمن نیست که ، انجمن های مطرح در زمینه موبایل یکی موبایلستان هست که بنده خودم از 2007 تا 2010 اونجا مدیر بودم ، ir-tci هم خیلی کامل هست ، انجمنی که ایشون معرفی کردن رو ول کن عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما لطف دارید و بنده را شرمنده میکنید
والله رمش را خیلی خوشم اومد که 2 گیگ است
به جز این ها توی رنج یک میلیون چیز بهتر با کیفیت بهتر چی را پیشنهاد میکنید؟ یک گوشی کامل با قیمت مناسب نیاز دارم
استارتر عذر خواهی میکنم که وسط تاپیکش دارم پست میزنم
سلام
عزیز هوآوی فقط کیفیت ساختش بالاست ولی متاسفانه کمی دانش این شرکت در ساخت گوشی پایین هست به نظر من ، شما بهتره به گوشی های زیر نگاهی بندازید:
1-
LG Optimus G E975 - گوشی موبایل ال جی آپتیموس جی E975
2-
LG Nexus 4 E960 - 16GB - گوشی موبایل ال جی نکسوس 4 ای 960 - 16 گیگابایت
اگر میخواید 1 تومن هزینه کنید اینارو پیشنهاد میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
با سلام ایشون کاملا درست میگن و گوشی هایی که گفتند گوشی خوبی هستند فقط 4X رو یادتون رفتااا
به آدرس زیر برید : جالبه که گفتن گوشی 4x 4 هسته ای هست و یک هسته ی دیگم برای کارای عادی داره > 5 هسته ای :d
نقد و بررسی LG Optimus 4X HD
ویوو رو تا تو دستتون نگیرید روشنش نکنید به حرفم نمیرسید
راستی به گوشی هاتون این گوشی رو هم اضافه کنید انتخاب سخت تر بشه :
Sony Xperia ZR - گوشی موبایل سونی اکسپریا زد آر
همینو میخری میدونم :d
موفق باشید ...
-
SONY XPERIA ZR :
Qualcomm Snapdragon S4 Pro Chipset Quad-Core
تراکم پیکسلی: 323 پیکسل بر اینچ
حافظه رم 2048 مگابایت
دوربین:13.0 مگاپیکسل
سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean
Sony Mobile Bravia Engine 2
یه بدی ازش بگید ؟؟؟؟؟
-
-
من طرفدار جنس چینی پدر مادر دار مثل همین هوووواوی هستم:113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با سلام ایشون کاملا درست میگن و گوشی هایی که گفتند گوشی خوبی هستند فقط 4X رو یادتون رفتااا
به آدرس زیر برید : جالبه که گفتن گوشی 4x 4 هسته ای هست و یک هسته ی دیگم برای کارای عادی داره > 5 هسته ای :d
نقد و بررسی LG Optimus 4X HD
ویوو رو تا تو دستتون نگیرید روشنش نکنید به حرفم نمیرسید
راستی به گوشی هاتون این گوشی رو هم اضافه کنید انتخاب سخت تر بشه :
Sony Xperia ZR - گوشی موبایل سونی اکسپریا زد آر
همینو میخری میدونم :d
موفق باشید ...
ال جی vu هم 5 هسته ای هست ، فقط من نمیدونم vu چه مشکلاتی داره؟ من با اندازه و شکلش واقعا مشکلی ندارم ولی چیز دیگه ای هم هست؟ بازی و نرم افزار که هرچی نصب کنید میاره ، فیلم هم از کناراش crop میکنه یا بالا پایین فیلم نوار مشکلی میاره با بالاترین کیفیت پخش میکنه ، یه کمی ppi کم داره که اونم قابل قبول هست. اگر مشکل دیگری داره بگید لطفا ، شما کار کردید مگه باهاش؟
-
فقط هواووی p6 خیلی گوشی زیبا و حرفه ای هست رمش 2 ه فوق العادس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
ال جی vu هم 5 هسته ای هست ، فقط من نمیدونم vu چه مشکلاتی داره؟ من با اندازه و شکلش واقعا مشکلی ندارم ولی چیز دیگه ای هم هست؟ بازی و نرم افزار که هرچی نصب کنید میاره ، فیلم هم از کناراش crop میکنه یا بالا پایین فیلم نوار مشکلی میاره با بالاترین کیفیت پخش میکنه ، یه کمی ppi کم داره که اونم قابل قبول هست. اگر مشکل دیگری داره بگید لطفا ، شما کار کردید مگه باهاش؟
سلام دوست عزیز
Vu مشکلی نداره سخت افزارش هم قوی هست و کیفیت تصویر خوبی داره پیکلسلاش هم فکر نکنم دیده بشه چون بیشتر از 220 هست
من مشکلی که ازش میگم همین صفحه اش و نوع منوش هست اگر مشکلی باهاش ندارید بگیرید گوشی خوب و خاصیه
فقط حرف بنده صفحه اش هست پس اگه مشکلی ندارید حله
به نظر من دو تا ضعف هم داره
1- اندروید 4 (قدیمی بودنش )
2- عدم پشتیبانی از کارت حافظه
اگر با این موارد مشکلی نداره بگیرید گوشی خوبیه
-
الان تحقیق کردم به زودی اندروید 4.1 برای گوشی ویو میاد پس مشکلتون در گزینه ی اول برطرف شد
-
سلام
اگر هدف قیمت مناسب تر هست
قطها huawei
اگر کیفیت بهتر میخواید LG
چیپست های گوشهای تولید چینی اکثرا چیزی که باید باشند نیستند.
با قدرت پردازشی برابر از لحاظ عددی از یقیه ضعیف تر هستند.(بنچمارک ها رو چک کنید)
نسخه اندروید هم خیلی مهم هست.
اگر میحواید همیشه اپدیت باشید میتونید ۱ تومن بدید نکسوس ۴ بگیرید با اندروید ۴.۴.۲
که همیشه اپدیت باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
الان تحقیق کردم به زودی اندروید 4.1 برای گوشی ویو میاد پس مشکلتون در گزینه ی اول برطرف شد
سلام ، نسخه 4.1 که اومده برای آپدیت هستش مشکلی نیست. منظور شما از منو ها همون عریض بودن گوشی و ناممکن بودن کار با گوشی با 1 دست هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
اگر هدف قیمت مناسب تر هست
قطها huawei
اگر کیفیت بهتر میخواید LG
چیپست های گوشهای تولید چینی اکثرا چیزی که باید باشند نیستند.
با قدرت پردازشی برابر از لحاظ عددی از یقیه ضعیف تر هستند.(بنچمارک ها رو چک کنید)
نسخه اندروید هم خیلی مهم هست.
اگر میحواید همیشه اپدیت باشید میتونید ۱ تومن بدید نکسوس ۴ بگیرید با اندروید ۴.۴.۲
که همیشه اپدیت باشید
سلام خدمت استاد
بله حق با شماست من خودم عاشق نکسوس 5 ال جی هستم و خیلی قبولش دارم ، و یا ال جی G2 و... ولی میخوام بین 800 850 هزینه کنم ، چون 1 تبلت G pad ال جی هم میخوام تهیه کنم. نمیدونم چرا آخرین آپدیت ال جی Vu 4.1 هست ، و چرا بالاتر نمیبره! :(
ولی اونقدرها برای من مهم نیست نسخه آندروید همین که بالای 4 هست کافیه ، از نظر کارایی 4.1 با مثلا 4.4 چه فرقی داره؟ در نصب نرم افزار یا بازی یا چیزی داره که نسخه 4.1 نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarin web
سلام ، نسخه 4.1 که اومده برای آپدیت هستش مشکلی نیست. منظور شما از منو ها همون عریض بودن گوشی و ناممکن بودن کار با گوشی با 1 دست هست؟
سلام دوست عزیز
ممکن که ممکنه کار باهاش عین گوشی های دیگست ولی وقتی گوشی داشته باشید که با گوشی های دیگه فرق داره اولش شاید خاص باشه ولی کم کم غیراستاندارد بودن گوشیتون اذیتتون میکنه
شما باید یک گوشی 4 تا 4.7 اینچ بگیرید . صفحه اش استاندارد باشه و سخت افزار قوی ی داشته باشه که دیگه این گوشی رو راحت ازش استفاده کنید و از امکاناتش لذت ببرید
هدف کلی من از گفتن حرف اینه که بگم کم کم استایل گوشیتون دلتون رو میزنه شاید در ابتدا جذاب باشه به مرور زمان خسته کننده میشه و میخواید گوشیتون رو عوض کنید
در رابطه با اندروید 4.1 و 4.4 هم بگم که فرقش اینه که شما اندروید 4.4 هم داشته باشید تا سه سال دیگه هنوز گوشیتون نسبت به گوشی من که اندروید 4.1 هست سرتره و رتبه اش بالاتره
راستی دوستمون نکته ی خوبی گفتن به بنچمارک هم توجه کنید ببینید در گرافیک سه بعدی چطور هست رم چطوره و... و گوشی دیگر مدنظر شما چیست
مثلا 4x hd رو با huawei مقایسه کنید ببینید کدوم برتره ولی طبق گفته ی یکی از دوستانم در انجمنی دیگر هوآوی هنوز امتحانش رو پس نداده
موفق باشید ...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
سلام خدمت استاد
بله حق با شماست من خودم عاشق نکسوس 5 ال جی هستم و خیلی قبولش دارم ، و یا ال جی G2 و... ولی میخوام بین 800 850 هزینه کنم ، چون 1 تبلت G pad ال جی هم میخوام تهیه کنم. نمیدونم چرا آخرین آپدیت ال جی Vu 4.1 هست ، و چرا بالاتر نمیبره! :(
ولی اونقدرها برای من مهم نیست نسخه آندروید همین که بالای 4 هست کافیه ، از نظر کارایی 4.1 با مثلا 4.4 چه فرقی داره؟ در نصب نرم افزار یا بازی یا چیزی داره که نسخه 4.1 نداره؟
سلام
مهم ترین تغییر نسخه های اندروید بالاتر رفتن api level هست(Android version history - Wikipedia, the free encyclopedia)
مثلا الان دیگه تعدادی نرم افزارها با اندروید ۲.۳ کار نمیکنند چون برنامه نویسها برای لوهای پایین دیگه برنآمه نمینویسند.
سایر موراد:
الان اندروید ۴.۴ سریعتر و مصرف رم کمتری داره و به مراتب بهینه تر هست نسبت به ۴.۲ یا حتی ۴.۳
و مثلا ران تایم اندورید در ۴.۴ دو تا شده یکی دالویک قدیمی و دیگری آرت که جدید تر هست.
وسرعت نرم افزارها فوق العاده سریعتر شده.(من نکسوس ۴ دارم اینها رو تجریه کردم روی گوشی خودم نسبت به رام ۴.۲ یا ۴.۳)
به نظر من اینها و دلایل بسیار دیگه ای میتونه باعث بشه حرکت به سمت نسخه های بالاتر بسیار معقول باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
مهم ترین تغییر نسخه های اندروید بالاتر رفتن api level هست(
Android version history - Wikipedia, the free encyclopedia)
مثلا الان دیگه تعدادی نرم افزارها با اندروید ۲.۳ کار نمیکنند چون برنامه نویسها برای لوهای پایین دیگه برنآمه نمینویسند.
سایر موراد:
الان اندروید ۴.۴ سریعتر و مصرف رم کمتری داره و به مراتب بهینه تر هست نسبت به ۴.۲ یا حتی ۴.۳
و مثلا ران تایم اندورید در ۴.۴ دو تا شده یکی دالویک قدیمی و دیگری آرت که جدید تر هست.
وسرعت نرم افزارها فوق العاده سریعتر شده.(من نکسوس ۴ دارم اینها رو تجریه کردم روی گوشی خودم نسبت به رام ۴.۲ یا ۴.۳)
به نظر من اینها و دلایل بسیار دیگه ای میتونه باعث بشه حرکت به سمت نسخه های بالاتر بسیار معقول باشه
بله درسته ممنون از توضیحات کامل شما ، دقیقا از کجا میتونم ببینم که کدام گوشی چه آپدیتی براش وجود داره؟ مثلا میخوام ببینم برای 4x hd نسخه 4.4 هست یا نه باید کجا برم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Quality
عشق است lg
اینجا جای مناسبی برای افزایش پست نیست ، صفحه قبل تاپیک هم نظرتون رو دادید و lg رو تایید کردید
این را من امروز خرید از بازار موبایل ایرانتیان :
LG Optimus G E975 - گوشی موبایل ال جی آپتیموس جی E975
فعلا که همه چیز خوبه هنگ کردم اما باید بیشتر تست بشود
1میلیون و 100 در آمد که با برچسب جلو و عقب و قاب ژله ای فیکس شد 1150000 تومان
با سپاس از کمک دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
بله درسته ممنون از توضیحات کامل شما ، دقیقا از کجا میتونم ببینم که کدام گوشی چه آپدیتی براش وجود داره؟ مثلا میخوام ببینم برای 4x hd نسخه 4.4 هست یا نه باید کجا برم؟
سلام
کلا اینو یادتون باشه
نهایتا شرکتها ۱ یا دو تا اپدیت به شما میدن
برای چک کردن از سایت شرکت ها اقدام کنید معمولا اطلاعیه میدن.
برای رام های غیر رسمی هم از xda-developers.com چک کنید
-
با تشکر از دوست خوبمون بابت اطلاعات فوق العاده دقیق و حرفه ایشون
ببینید دوست عزیز بنده قبلا تحقیق کردم اندروید 4.4 هرگز برای 4X HD نمیاد و الان کاربران خدا خدا میکنن 4.1 بیاد چه برسه به 4.4
طبق اطلاعاتی که دوستمون دادند بله برتریت های زیادی داره اندروید kitkat مثل
1- توانایی مصرف انرژی پایین
2- نمایش تمام صفحه برنامه بدون وجود کلیدهای مرتبط
3- برنامه رکورد و ضبط از روی انچه روی نمایشگر در حال اتفاق است
4- محیط کاربری فوق العاده زیبا
و ...................
هرچقدر گوشی بروز تر و سیستم عامل بروز تر باشد شما هم بیشتر گوشی رو نگه میدارید این قانونیه که بنده بعد از عوض کردن ده ها گوشی و تبلت بهش رسیدم
امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید و به فکر این نباشید که گوشی ی بگیرید که مثلا الان اندرویدش 4 هست بعد بگید پس من منتظر میشم 4.1 براش بیاد
به این فکر باشید که الان گوشی اندروید 4.2 یا 4.3 بگیرید که به احتمال زیاد به 4.4 هم ارتقا یابد چون گوشی های اندروید 4 زیاد به 4.1 هم ارتقا نمیابند چه برسه به 4.4
ولی برای الجی ویوو گفته شده بود که به 4.1 ارتقا میابد و برای گوشی 4X HD گفته بودند هنوز اطلاعی در این زمینه ندادند
موفق باشید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با تشکر از دوست خوبمون
بابت اطلاعات فوق العاده دقیق و حرفه ایشون
ببینید دوست عزیز بنده قبلا تحقیق کردم اندروید 4.4 هرگز برای 4X HD نمیاد و الان کاربران خدا خدا میکنن 4.1 بیاد چه برسه به 4.4
طبق اطلاعاتی که دوستمون دادند بله برتریت های زیادی داره اندروید kitkat مثل
1-
توانایی مصرف انرژی پایین
2- نمایش تمام صفحه برنامه بدون وجود کلیدهای مرتبط
3- برنامه رکورد و ضبط از روی انچه روی نمایشگر در حال اتفاق است
4- محیط کاربری فوق العاده زیبا
و ...................
هرچقدر گوشی بروز تر و سیستم عامل بروز تر باشد شما هم بیشتر گوشی رو نگه میدارید این قانونیه که بنده بعد از عوض کردن ده ها گوشی و تبلت بهش رسیدم
امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید و به فکر این نباشید که گوشی ی بگیرید که مثلا الان اندرویدش 4 هست بعد بگید پس من منتظر میشم 4.1 براش بیاد
به این فکر باشید که الان گوشی اندروید 4.2 یا 4.3 بگیرید که به احتمال زیاد به 4.4 هم ارتقا یابد چون گوشی های اندروید 4 زیاد به 4.1 هم ارتقا نمیابند چه برسه به 4.4
ولی برای الجی ویوو گفته شده بود که به 4.1 ارتقا میابد و برای گوشی 4X HD گفته بودند هنوز اطلاعی در این زمینه ندادند
موفق باشید ...
کاملا درست.
و اگر میخواید همیشه از اخرین ورژن اندروید لذت ببرید
یکی از خانواده نکسوس انتخاب کنید.
بهد از معرفی اندریود ۴.۴ حداکثر ۱۰ روز بعد نکسوس ها ۴.۴ گرفتند.
و برای گوش من مصرف باطری کمتر شد.
گوشی سریعتر کیفیت عکس اندکی بهتر و...
-
ببینید دوست عزیز
یک مقداری صبر کنید مبلغ مورد نظرتون رو بیشتر کنید ...
بنده دو تا پیشنهاد ویژه براتون دارم که به نظرم راه دیگه ای ندارید
1- LG Nexus 4 E960 - 16GB - گوشی موبایل ال جی نکسوس 4 ای 960 - 16 گیگابایت
2- Sony Xperia ZR - گوشی موبایل سونی اکسپریا زد آر
قضاوت رو میزارم برای خودتون
اگرم میخواین همون قیمتی که گفتید هزینه کنید به نظر بنده : LG 4XHD P880
موفق باشید ...
-
الان فهمیدم گوشی های نکسوس چه تفاوتی با بقیه دارن ، همیشه آپدیت میشن :d
خیلی ممنون از راهنمایی هایی که کردین ، گوشی ال جی نکسوس 4 خیلی خوبه شاید سعی کنم اینو بگیرم ولی حافظه 16 گیگ داره فقط و کارت حافظه هم نمیخوره!
-
سلام من p6 دارم این گوشی 2مدل داره یکی به سفارش شرکت همراه اول که فقط سیم کارت همراه اول میخوره و یکسال گارانتی ماکروتل داره
یکی هم هست تمام سیم کارت هارو پشتیبانی میکنه ولی گارانتی نداره و ارزون تر هستش
گوشی خیلی خوبیه، اصلا هنگ نداره، خیلی نازک و سبک و خوش دسته
تنها عیبش اینه که اگه بازی و کارهای سنگین انجام بدی پشت گوشی یه ذره داغ میشه
-
-
نکسوس 4 عزیز
شک نکنید
من خودم ال جی امتیموس دارم
اگه اینو نداشتم بی شک نکسوس 4 رو انتخاب می کردم.. یه بنده خدایی هم می گفت کلا سونی ها کمی تعمیراتی بیشتری دارن نسبت به بقیه گوشی ها
راست دروغ با خودش..
-
اینم نگاه کنید بد نیست: اسپایدر / GLX SPIDER
4هسته!
دوربین جلو8مگاپیکسل
دوربین عقب 13مگاپیکسل
فقط نگاه کنید!!!
-
4 روز پیش رفتم واسه یکی از اعضای خانواده یک گوشی ال جی جی2 خریدم
لامصب خیلی ردیفه ، باتریش که عالیه واقعا ، همینطور دوربینش در حد کامکت های کنون هست ، پردازندش که یکم از لپتاپم ضعیفتره:)) و صفحه نمایشش هم فوق العادست
خیلی خوش دسته و خیلی هم با کیفیته ، گوشی زیاد میاد زیر دستم ولی این واقعا یه چیز دیگست
4 روزه دارم تستش میکتم هر بلای نرم افزاری که فکر کنید سرش در اوردم ولی آخ نگفت ، کم کم دارم وسوسه میشم برم یکی بخرم ، خیلی کامله لعنتی
-
با سلام
گوشی خودم الجی هست از سری Optimus
تنها ضعف الجی به نظرم تبلیغات هست .
سامسونگ خودشو کشته از بسی تبلیغات کرده و در و دیوار ماشینای اداری و اتوبوس ها عکس گوشی هاشو زده ولی الجی اثری ازش نیست وگر اینکه سایتا گوشیاشو نشون بدن
برتریت گوشی های الجی :
1- پردازنده های قدرتمند
2- صفحه نمایش خیره کننده
3-گوشی های خیلی خیلی سبک (گوشی خودم صفحه اش 4 اینچ و 100 گرم هست )
4- زیبایی منحصر به فرد (سامسونگ همش کپی از سری قبلیش هست ولی الجی هر طرحش یک ظاهر داره مخصوصا PRADA )
کلا بگم نمیشه کسی گوشی الجی بخره نگه نداره معتادش میشه مگر اینکه بخواد الجی بهتری بگیره :دی