اگه بخواهیم از سرور به یک سرور خارجی فایلهارو ریموت کنیم حداقل سرعت چقدر میده؟
چون برام مهم هست؟
قیمت سرور با هارد 300 گیگ چقدر میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بخواهیم از سرور به یک سرور خارجی فایلهارو ریموت کنیم حداقل سرعت چقدر میده؟
چون برام مهم هست؟
قیمت سرور با هارد 300 گیگ چقدر میشه؟
حداقل 2 مگابایت و تا 15 مگابایت می شه انتقال داد در هر ثانیه
سرور رم 1 گیگ با 300 گیگ هارد ساتا 60 هزار تومان ماهانه
دوست عزیز لطفا اگه امروزسرور آماده نمیشه پول رو برگشت بدین
ای بابا راست میگه منم نمیخوام امروزم تموم شد هنوز تحویل ندادید میشه برگشت بدید؟
بنده هم تقاضا برگشت رو دارم !
ممنون میشم جوابه تیکتهارو بدین
ای بابا
چرا نیستین
خوب من الان لازم دارم بلا تکلیف موندم اگر نمیخواین درست سرویس بدید حداقل بریم از یکجا دیگه بخریم
15ساعت بیشتر شده که هنوز جواب ندادید
دادا چرا 2 مگ ( البته فکر کنم منظورتون مگابیت بود نه مگابایت ها؟ )
اگه مگابایت باشه و حداقل 10 باشه که عالی میشه
چون همین الان یه سرور ایرانی دارم ولی فقط روز اولش سرعت آپلود و دانلود رو سرور خارجی رو بالای 20 مگابایت در ثانیه داد ( مگابیت نه ها ) و از فرداش سرعت اومد پایین و به زور 1 مگابایت در ثانیه رو میداد ! حالا فکر کنید منی که میخوام یه 10 ترابایت فایل رو سرور دانلود کنم و بعد بوسیله اون رو سرور خارجی ریموت کنم با اون سرعت کم چقدر باید صبر کنم ( البته 10 ترا طی چندین ماه هست ها نه 1 ماه )
نمیشه کاریش کنید حداقل با 10 مگ رو سرور خارجی بتونیم ریموت کنیم 0 چون فقط این برام مهم هست )
آخه برا من سرعت خیلی مهم هست
بعضی سایتهای وی ای پی اومدن دانلود آی پی های خارجی رو در سرورشون بستن و فقط با ای پی ایرانی میشه ازشون دانلود کرد و چون منم دارم از نو آرشیو جمع میکنم برا همین برا اینکه سرعت عمل زیاد باشه نیاز هست سرعت آپلود پورت در ریموت زیاد باشه
راهی نداره
درضمن من مشتری 1 ماهه نیستم و اگه پورت خوب جواب بده مططمعن باشید همیشگی تمدیدش خواهم کرد
راستی با هارد 500 قیمت چقدر میشه؟
یه چیز دیگه اگه بعدا بخواهیم سرور دانلودمون رو به سرور اختصاصی که در ایران هست منتقل کنیم ممکن هست بخاطر اینکه فایلها فیلم و سریال خارجی هستن بیان سرور رو ببندن؟؟؟؟ ( البته مطمعنن اگه مشکلی با محتوای سرور نداشته باشن سرور از خود شما تهیه میشه)
راستی سرعت آپلود و دانلود سرور برا کاربران ایرانی چقدر میشه؟ ( حاقل و حداکثر )
منظورم اینکه بخواهیم سرور دانلود داخل ایران باشه و فقط کاربران داخل ایران ازش استفاده کنن؟
فعلا که جواب تیکت رو هم نمیدن چه برسه به سرعت و اینا
بنده هم اگر تا امشب جواب ندهند فردا برای تنظیم شکایت میرم
این همه سایت معتبر توی این انجمن فعالیت میکنند رفتین از جایی سرور گرفتین که خودتون هم نمی دونید کی هستند
کلا اصلا سرور مال خودشون نیست که....
مشخصات سرور این دوستان که سایت شهراد گذاشته
:: Shahrad Network ::
بعضی از دوستان توجه نمی کنند که اون طرفی که در افرانت و یا تبیان و یا پارس آنلاین سرور داره درسته پهنای باندش گرونه ولی حداقل بعضی از این دوستان معتبر هستند تا بگید پول رو برگردونید برگشت می زند
حالا هم این دوست عزیز تا تمام مشتری های خودشو جمع نکرده نمی تونه این سرور رو ماهی 800 کرایه کنند پس باید منتظر باشید
سلام
کسی از دوستان از ایشون سرور تحویل گرفته؟
:)))) پست های قبلیو نخوندی؟؟؟؟
چرا عزیز خندم. گفتم شاید فرجی شده باشه و جواب داده باشند.. جوابی به کسی هم ندادند؟
منم اولش فکر کردم اگر شهراد نامحدود میداد چرا روبینا سرور نامحدود نگرفت ازش ؟!
امید وارم سرور های همه رو تحویل بدن .
دوست عزیز 100گیگ هارد با رم 4گیگ چقدر میشه؟
20گیگ با رم 2گیگ چقدر میشه؟
دوستان به پی لاین شکایت کنید تا اونها پیگیر بشند خودشون
آدرس و شماره تماس این آقایون
فایل پیوست 17350
دیگه یاهو هم آنلاین نمیشن :( یکی زنگ بزنه شهراد ببینه اینا اصلا چیزی خریدن ازش یا نه
من یه سوال پرسیدم کسی نیست جواب بده؟
حد اقل نمیاد یه پاسخی بده دلیلش رو بگه چرا این همه تاخیر
چرا کاری که نمی تونید انجام بدیدمسئولیت قبول می کنید و با وقت مشتری که رو قول شما حساب میکنه بازی می کنید؟اگر قرار است تحویل بدید حتی با تاخیر حد اقل کار ممکن بیاد جواب تیکت و این پست رو بدید
اگر کلا داستان چیز دیگری است که کاری نداره شکایت و پیگیری کردن پیدا کردن شما
تمام کسایی که اینجا هستند شده 20 برابر پولی که شما پرداخت کرده اند خرج کنند تا شکایت کنند!!!!
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت36 دقیقه پیش
فکر کنم میخاند سوپرایزمون کنند برای شب یلدا یا کریسمس.
از سایتشون پیگیر باشید ایران دیتا | Iran Data
نماد هم داره
آدرس سایت : iran-data.net وضعیت نماد : معتبر (از تاریخ 1392/09/09 لغایت 1392/12/09) صاحب امتیاز : علیرضا نصری آدرس : استان خراسان رضوی - شهر مشهد - مشهد - بلوار دانش اموز ، بین دانش آموز 37 و 39 پلاک 163 تلفن : 6056071 ( 511 ) پست الكترونیكی : alirezanasri at live.com
باید جوابی داشته باشه
با سلام خدمت دوستان
من علیرضا نصری مدیر این سایت هستم الان نمیدونم چی شده این اقای موسوی میخواد سرور ایران بده یا نده نمیدونم چند روزی هست که نه جواب موبایل میده نه یاهو من این وسط کاریه نبودم که الان داره با ابرو من بازی میشه .
مختصر توضیحی بدم اینکه من با ایشون هم کار بودم که برای مشارکت در فروش سرور مجازی و هاست و کلیه خدمات دیگر . که من چنتا سرور از المان و امریکا از hetzner و ovh دارم و مشکلی با فروش و تحویل سرور های خارج از کشور نداشتم که بعد از چند مدت اعلام کردن که از ایران سرور بگیریم و من گفتم نیاز نداریم فعلا و امکانش نیست بعد ایشون گفتن که خودشون اقدام می کنند ، برای همین کار از garena.iran-data.net استفاده کردن و از طریق درگاه بانکی واسطه پی لاین اقدام به فروش کردن می تونید چک کنید ، من خودم 3 تا درگاه مستقیم بانکی دارم .
خلاصه بعد از ایجاد سایت کلیه کارهای سایت اعم از نماد اعتماد و ... بر عهده من قرار داده شد که من هنوز نمیدونم ایشون چکار میخوان بکنند . این وسط نه پولی گیر من امدم و نه هیچ بلکه فقط ضرر کردم و حالا اینطوری شده
من تا شنبه صبر میکنم اگه باز هم جواب نده دیگه معلوم میشه نمیخواد پول بده
با سلام
نمیخواستم در تاپیک شرکت کنم شاید هم فردا مشکلشون رفع بشه و فکر کنند ما اومدیم زیر آب ایشون را بزنیم در تاپیک اما خب نام ما آورده شد در تاپیک. (هر چند دیگر از این مرکز خدمات نمیدیم)
دوست عزیز وقتی چیزی وجود ندارد چگونه ارائه کنیم ؟ فکر میکنید ما از مشتری بدمون میاد ؟ اتفاقا مشتری خوشمون میاد اما مشتری که اندازه مصرفش هزینه بکنه و حساب کتاب شده باشه نه رو هوا!!!
به شخصه کاربری را دیدم که بالای 50 تومان هزینه سرور نمیدهد (مصرف زیاد) اما هر ماه شاید حدود 200 تومان بیشتر خرج سرور میکند و هر چند روز تعویض میکند از این سرور به اون سرور.
---------------------------
احتمالا ایشون (استارتر عزیز) به این فکر بودند که کسی نامحدود نمیتونه استفاده بکنه و حداکثر شاید چند صد گیگ بشه و به ترا هم حتی نرسه یا ... نمیدونم چه سیاستی به کار بردند و به عنوان همکارشونم دقیقا این سیاست ها به ما مربوط نمیشه که دنبالش باشیم و تو کارشون سرک بکشیم.
انشالله اگر مشکلی براشون پیش امده حل بشه و بیان پاسخگو باشند اگر هم نشد که ...
مشکلشونم قبلا گفتند :
پس یعنی سرور را گرفتند حالا ون 800 تومانی که دوستان گفتند یا ...
فکر کنم در گیر پشتیبانی ... شهراد شدند :) ..:ی
یا حق
به هر حال مسئولیتش با شماست و تضمینی که برای گرفتن نماد به اینماد دادید.
در اصل شکایت از شما فکر کنم انجام میشه و شما هم باید از همکارتون شکایت کنید. یعنی کاربران که پول دادند با شما طرف هستند.
اگر هم قرار بود واقعا بفروشند وقتی شما به عنوان همکارشون چنین صحبت هایی کردید مطمئن باشید دیگر کسی سمتشون نمیره. (بهتر بود شما که گفتی تا شنبه حداقل تا همان روز صبر میکردید).
یا حق
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
ایای جایی شما نماد منو دیدی که تو ساب دامنه باشه اعضا - ایران دیتا اینجارو نگاه کن ، هم دامنه ماله خودشه هم سایت ، ایا جای نماد منو اینجا می بینید ؟ ایا به حساب و یا درگاه من پولی واریز کردن ؟ من مشکلی با شکایت ندارم ولی وقتی پولی به حساب من یا درگاه بانکی من نیومده چیرو میخوایند تحویل بدم ؟
منم یه مال باختم که وقت و پولوم رفته .
من که کفه دستمو بو نکرده بودم میخواد همچین کاری کنه ، برای همین رو حساب اینکه سایت دیگم نماد دارم بهم گفت برو برای اینجا هم نماد بگیر .
ایشون تو استارته تاپیک اسم شمارو اوردن
دقیق ببینین لطفا
سایت ایران دیتا از اوایل تابستان 92 کاره خودشو در ضمینه فروش وی پی اس با مدیرت اینجانب علیرضا نصری آغاز کرد ، و طی این مدت با تلاش دوستان و لطفا خدا توانست در عرصه رقابت از دیگران پیشی بگیرد ، لذا اکنون امده ایم تا با تعرفه های و امکانت و پشتیبانی هرچه بهتر و قوی تر رضایت دوستان رو جلب نماییم
omain Name:iran-data.net
Name Server:ns1.iran-data.net
Name Server:ns2.iran-data.net
Created On:2013-09-29 15:05:29.0
Last Updated On:2013-12-05 21:03:49.0
Expiration Date:2014-09-29 15:05:29.0
Sponsoring Registrar:REALTIME REGISTER B.V.
Reseller:Realtime Register B.V.
Status:OK
Status:CLIENT_TRANSFER_PROHIBITED
Registrant ID:RP01bsHACQRSDkQ5Y5nHFXnd
Registrant Name:Alireza Nasri
Registrant Organization:Iran-data
Registrant Street1:Mashhad
Registrant Street2:Mashhad
Registrant City:Mashhad
Registrant State:Esfahan
Registrant Postal Code:1000000000
Registrant Country:IR
Registrant Phone:+98.9157338782
Registrant Fax:
Registrant Email:http://source.domaintools.com/email....;]=transparent
دامنه هم به اسم شما ثبت شده
من نمیدونم چطور میگین وبسایت برای ایشون بوده
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایت dataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
http://up.iran-data.net/uploads/1387395285691.jpg
گرامی
شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی
همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .
نقل قول:
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایتdataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D
من نمیدونم سایت ماله کیه و کی پول منو خورد ه
اگه این سایت نماد نداشت خرید نمیکردم کلا
اگه تا فردا پول حسام برگشت داده نشه از طریق نماد و پلیس فتا 100% پیگیری میکنم اینو مطمعن باشید
فکر نکنم شخص دویمی هم در کار باشه
موفق باشید