-
پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
خوب اینکه فرم تماس و غیره رو باید من درست میکردم یا کسی که خودشو طراح وب میدونه ............. بزارید دوستان قضاوت کنن
کسی که ذره ای وجدان نداره که سایتی رو درست تحویل بده که هزینشو تماما پیش گرفته و در آخر بگه وظیفم تحویل قالب بوده ! ....
اما اینکه چرا در جایی از کار شما تعریف کردیم ؟
چون چاره دیگری داشتیم ؟ ما با شخص بی ثباتی طرف بودیم که لحظه ای میگوید انجام میدهم با قدرت ! دو روز بعد میگوید : نه . زمان بر است انجام نمیدهم !!! (عکسها در صفحه قبل موجوده)
باید هم به نحوی حتی اگر راضی نبودیم کار پیش میرفت . به قول دوستی در همین تاپیک ، اشتباه دوم ما این بود که دوبار به شما اعتماد کردیم . و هر دوبار لطمه خوردیم
وقتی میبینم طرفم داره به دروغ میگه دارم فرمهارو کامپایل و رندر !!! میکنم . بزودی قرار میدم ! میدونم داره دروغ میگه ولی چاره نیست . هزینه رو دادم و دیگه اهرم فشاری ندارم که دیزاینا رو مجبور کنم کارش رو درست انجام بده . محبورم از کاش تا اینجا به نوعی تعریف کنم (علیرغم میل باطنی) که شاید اینطوری وظایف دیگش از جمله فونت و وووو رو درست کنه
بله گفتی فونت و غیره رو بگین درست میکنم ولی کی گفتی ؟ 20 روز پس از اینکه به شما دقیقا گفتم چه فونتی ، چه فرمی ، چه رنگی میخایم .
بله دوستان :
بیست روز تمام هر روز به این آقا زنگ میزدم : آقای سعدونی ! مشکل کجاست ؟ چرا خاسته ها رو انجام نمیدی ؟ مبهمه ؟ ایراد داره ؟ چرا زنگ نمیزنی یا میل نمیزنی بگی ؟
حتما من باید زنگ بزنم و ازت خواهش کنم که درستش کنی ؟ چرا زمان نمیگی که سایت رو کامل تحویل بدی ؟ چرا طفره میری؟
خلاصه که نه با خواهش و لطفا و جناب آقای سعدونی گفتن کار ما درست شد ، نه با توجیه و دلیل و برهان .
نه آقا شما اینکاره نیستی . وگرنه منم چیز عجیبی ازت نخاستم . ایمیلم هست که یه پیج خاستم برای مقالاتم که موضوع بندی شده باشه . براش عکس ازم خاستی هزار بار فرستادم . دیدی ، تایید کردی گفتی باشه . مشکلی نیست
وقتی هاست و رمز رو عوض کردم ، سایتم نه فونت داشت ، نه رنگ داشت ، نه فرم داشت !!!!
البته فرم تماس رو ایجاد کرده بودی که به قول خود شما جزو وظایفت نبوده و جزو محتوی بوده !!!!! عکس صفحه قبل
بله آقای سعدونی :
من ترجیج میدهم شخصیت پرتنش داشته باشم . تا شخصیتی که ثباتی در حرفش نداره .
یا شخصیتی که بعد از اینکه کل هزینش رو گرفت ، باید کارفرما دنبالش بدوئه و هر روز زنگ و خواهش که ......
یا شخصیتی که هیچ تعهدی و وجدانی نسبت به کارش نداره
در مورد تهدید :
ما تهدید کردیم ؟ اگر وعده دادرسی در یک مرجع قانونی مثل دادگاه را تهدید میدونی ، بله ما تهدید کردیم .
ولی فکر نمیکنم کسی رو به دادگاه بردن و درخواست قضاوت از یک مرجع قانونی اسمش تهدید باشه .
ولی تهدید به سئو منفی و ... گوگل و بقیه صحبتهایی که فرمودید چطور ؟ تهدید نیست ؟
اوکی
ولی من بجای شما باشم از این فروم و علنی شدن نامردی که درحق ما کردی نگران نمیشم
بیشتر نگران دیدار حضوری در مراجع قانونی میشم .
افزایش سئو
-
سلام
شما اگر توی سایت پونیشا یا پارس کدرز پروژه رو خارج نکرده بودید الان انقدر ضرر نمی کردید و معمولا در اسنارت کار فقط 20 یا 30 درصد مبلغ کل به عنوان بیانه گرفته میشه نه همش
اگر مایل باشید بنده در خدمت شما هستم البته قصد تجارت توی این تاپیک رو ندارم و قصدم فقط کمک کردن هستش دوستان برداشت بد نداشته باشند
موفق سربلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilsystem92
سلام
شما اگر توی سایت پونیشا یا پارس کدرز پروژه رو خارج نکرده بودید الان انقدر ضرر نمی کردید و معمولا در اسنارت کار فقط 20 یا 30 درصد مبلغ کل به عنوان بیانه گرفته میشه نه همش
اگر مایل باشید بنده در خدمت شما هستم البته قصد تجارت توی این تاپیک رو ندارم و قصدم فقط کمک کردن هستش دوستان برداشت بد نداشته باشند
موفق سربلند باشید
فقط 10 درصد حق کمیسیون پونیشا است
اما شما هم اگر جای ما بودید و چرب زبونی آقای سعدونی و دیزاینا رو میشنیدید همین کاری میکردید .
مهارتی فوق العاده ای در قلمبه گویی و مجاب کردن کارفرما دارن . که بعضی از جملاتشون رو در صفحات قبل نوشتم
ولی در کل اشتباه از بنده بوده که :
1- گول دیزاینا رو خوردم و پروژه رو از پونیشا خارج نمودم
2- مجددا به دیزاینا اعتماد کردم و با اصرار ایشون کل مبلغ رو پیش پرداخت کردم !
ممنون از لطف شما . بزارید تکلیف دادگاه ایشون مشخص بشه ، حتما از کمک شما استفاده خواهم کرد
سپاس
افزایش سئو
-
کل تاپیکو من کامل خوندم و حالا
1 لینک سایت طرح نهایی را ارسال کنید توی دامنه بصورت زنده ببینیم
2 طرح اتودی اولیه را توی سایت قرار ندادید شما طرح اولیه را ارایه دهید تا ما بدانیم منظو شما چه نوع طرحی بود و آقای سعدونی چه طرحی را پیشنهاد دادند . و نتیجه نهایی کار آقای سعدونی چی بوده
در اینصورت ما می تونیم کامل بفهیم که ایا سایت از تمپلت های آماده است یا ایشون طراحی کردند .
کل زمانی که وقت برد تا قالب نهایی پیاده شود مجدد دقیق ذکر کنید .
بهتر بود شما قبل از اقدام به طراحی قالب و پوسته با دوست و اشنایی که در زمینه سایت اطلاعات داشتند مشاوره می کردید شاید نیازی به 600 تومان هزینه نبود و همین تمپلت های آماده که زیباترین هم داره می تونست کار شما را راه اندازی کنه که هزینه ترجمه 60 تومان بیشتر نداره همه امکانات و فرم سازها هم روش فارسی سازی می شود .
برای قالب های اختصاصی شما می بایست اول طرح گرافیکی را به گرافیست می دادید تا پی اس دی آن انجام شود و کلیه متن ها و رنگبندی ها را روی طرح گرافیکی انجام می شد و شما روی طرح نهایی قالب نظر می دادین و بعد از تایید می دادین براتون کد نویسی شود که تا جواب شماره 2 را ندهید نمی تونم پاسخ قانع کننده بدم
در نتیجه تا دو مورد بالا مشخص نشود من به شخصه نمی تونم نظر بدم کدام یکی از شما مقصر هستید .
-
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio
کل تاپیکو من کامل خوندم و حالا
1 لینک سایت طرح نهایی را ارسال کنید توی دامنه بصورت زنده ببینیم
2 طرح اتودی اولیه را توی سایت قرار ندادید شما طرح اولیه را ارایه دهید تا ما بدانیم منظو شما چه نوع طرحی بود و آقای سعدونی چه طرحی را پیشنهاد دادند . و نتیجه نهایی کار آقای سعدونی چی بوده
در اینصورت ما می تونیم کامل بفهیم که ایا سایت از تمپلت های آماده است یا ایشون طراحی کردند .
کل زمانی که وقت برد تا قالب نهایی پیاده شود مجدد دقیق ذکر کنید .
بهتر بود شما قبل از اقدام به طراحی قالب و پوسته با دوست و اشنایی که در زمینه سایت اطلاعات داشتند مشاوره می کردید شاید نیازی به 600 تومان هزینه نبود و همین تمپلت های آماده که زیباترین هم داره می تونست کار شما را راه اندازی کنه که هزینه ترجمه 60 تومان بیشتر نداره همه امکانات و فرم سازها هم روش فارسی سازی می شود .
برای قالب های اختصاصی شما می بایست اول طرح گرافیکی را به گرافیست می دادید تا پی اس دی آن انجام شود و کلیه متن ها و رنگبندی ها را روی طرح گرافیکی انجام می شد و شما روی طرح نهایی قالب نظر می دادین و بعد از تایید می دادین براتون کد نویسی شود که تا جواب شماره 2 را ندهید نمی تونم پاسخ قانع کننده بدم
در نتیجه تا دو مورد بالا مشخص نشود من به شخصه نمی تونم نظر بدم کدام یکی از شما مقصر هستید .
من یک به یک پاسخ مواردی درخاستی شمارا میدهم .
آنچه در ابتدا مد نظر ما بود ، این لینک است که ایشان قول اجرا و تحویل کامل در 17 روز به ما دادند . این لینک :
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle
و دقیقا چرب زبانی ایشان :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...7%DB%8C-11-jpg
اما همانطور که بارها گفتم روز یازدهم به ایشان ایمیل زدم کو این اتود که قول داده بودی ؟
پاسخ داد اتود زده شده و در آزمایشگاه !!!! خود مشغول تست نهایی هستیم !
هفده روز تمام شد و گفتم آقا زمانت تموم شده . کو سایت ؟
پاسخ : جدا امروز روز هفدهم است ؟ من معذرت میخام . ببخشید سرم شلوغ بود . همین امشب ، آقا همین امشب قول میدم سایت رو نشون بدم !!
آنشب گذشت ، فردای آنرورز هم گذشت ، و دو روز بعد ، سایتی که قرار بود این باشه :
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle
رونمایی نشد . چیزی که نمایش داده شده بود .همین بود : بی نام نشان و خالی !
پوسته مجله خبری و فروشگاهی فارسی 98Mag وردپرس - پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
------------------------------------------------------
پاسخ سوال دیگر شما در مورد زمان :
سایت نهایی ایشون دیگر آن کار ناقص و با فونت مشکل دار و بی رنگ و لعاب نیست . بلکه من هزینه کردم و شخص جدیدی رو جایگزین کردم که انصافا هم به سرعت و دقت دقیقا طبق خواسته ما موارد رو " اجرا " کرد . در طول مدت کارش هم یکبار نگفت " من قوی هستم " ، " من حرفه ای هستم " ، " من رو دوست خود بدونید! " . دقیقا هر خواسته مارو یکی یکی به سرعت انجام داد . نهایتا بعد از چند روز زحمت ایشون ، نتیجه کار این شد :
pezeshkashna.com
اما به گفته این شخص ، هنوز قالب ایراداتی داره .
منم با ایشون قرار گزاشتم که یکماهه یک قالب سالم و تمیز برای ما آماده کنه و قالب فعلی رو بزاریم کنار .
کل زمان انجام مجدد که در واقع از زمانی که طبق خاسته " دیزاینا یا همان سعدونی شیاد " که بیاین دوباره براتون درست میکنم ، تاااا زمانی که با کم کاری و ناز و ادا اطوار ایشون مواجه شدم و دیگه رمز هاست رو عوض کردم و کار رو به کس دیگه ای سپردم . دقیقا : از 18 آگوست تا 15 سپتامبر (طبق تاریخ ایمیلها ) که جمعا میشود : 28 روز !!!!
در مورد بخش آخر حرف شما :
کااااملا موافقم .
دقیقا بی اطلاعی و عدم تحقیق و بررسی خودم بود که باعث شد 600 تومن پول رو دو دستی با احترام تقدیم کسی کنم که جواب اعتماد منو اینطور بده .
بله . خودم مقصر بودم و تجربه گرانی بود برام . ولی حداقلش اینه که درپیام خصوصیهایی که اینجا به من ارسال شد و کسایی دیگه ای که مشورت گرفتم ، هم اطلاهاتم زیاد شد تا در دام کلاهبردارانی مانند دیزاینا دیگر گرفتار نشوم و هم با چند نفر طراح و کد نویس حرفه ای و با وجدان آشنا بشم .
اما پاسخی هم به آقای سعدونی :
بله شما درست میفرمایید .
شما تا لحظه آخر متن ایمیلهاتون بدین مضامین بود :
ما قوی و پشتیبان شما هستیم . ما فونت را درست میکنیم .
ما شکل و شمایل رو درست میکنیم
درسته حتی فرم تماس هم وظیفه ما نیست و بقیه فرمهارا خودتان درست کنید و من وظیفم تحویل قالب بوده ! ولی ما را دوست خود بدانید .
قسم میخورم بهانه و درخواستی ایشون نداشتن که ما انجام نداده باشیم . هر چی خواست بلافاصله بهش دادیم : متن ، مقاله ، ریسایز کردن عکسها توسط خودمان ، عکس گنجینه مقالات ، اطلاعات فرمهای همکاری و هدیه ما ، اسکرین شات گرفتن از صفخات سایت و شماره گزاری و .... خلاصه هر چه که خواست . آنقدر مارا معطل کرد ( که پشت تلفن بهش گفتم شما اصلا بلد نیستی زمانبندی کنی کارت رو ) که در جواب ای آخر مستاصل شدم و چنین پاسخ دادم و کار را به کس دیگه ای واگذار کردم .
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...7%DB%8C-22-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...7%DB%8C-33-jpg
افزایش سئو
-
ببخشیدا آخه تو فضای مجازی که هیچ شناختی از طرف نداری پولو یجا واریز می کنن؟!!!
طبق روال این جور کارها باید ۳۰٪ مبلغ پرداخت بشه پس از نسخه اولیه ۳۰٪ مابقی و پس از ارایه نسخه نهایی ۴۰٪ باقیمونده پرداخت بشه
اینترنت هم یه چیزیش خیلی خوبه اینه که همه چیز رو آرشیو میکنه و نگه می داره! سوابق پیمانکار هم طبق همین اطلاعات آرشیو شده باید بررسی بشه!
در هر صورت شما می تونید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید امیدوارم که بتونید به نتیجه برسید
موفق باشید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
ببخشیدا آخه تو فضای مجازی که هیچ شناختی از طرف نداری پولو یجا واریز می کنن؟!!!
طبق روال این جور کارها باید ۳۰٪ مبلغ پرداخت بشه پس از نسخه اولیه ۳۰٪ مابقی و پس از ارایه نسخه نهایی ۴۰٪ باقیمونده پرداخت بشه
اینترنت هم یه چیزیش خیلی خوبه اینه که همه چیز رو آرشیو میکنه و نگه می داره! سوابق پیمانکار هم طبق همین اطلاعات آرشیو شده باید بررسی بشه!
در هر صورت شما می تونید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید امیدوارم که بتونید به نتیجه برسید
موفق باشید...
نگو دوست من . میدونم اشتباه کردم . نتیجه اعتماد به اشخاص غیر حرفه ای و بی اخلاق همین میشه .
بزارید از چرب زبونی ایشون بازم بگم :
تماس تلفنی با سعدونی یا همان دیزاینا :
ما : آقا چرا چهل مورد مارو که برات لیست کرده بودیم ، بعد بیست روز تحویل نمیدی ؟
دیزاینا : ببخشید ، شما امر بفرمایید با قدرت انجام میدیم . الان کدوم در اولویته ؟
ما : فرمها و پیج گنجینه مقالات که باید دسته بندی بشه و گفتی عکسهاش رو بفرستید و منم که برات فرستادم
دیزاینا : اوکی . همین موارد رو به سرعت امروز انجام میدیم .
چند روز بعد در ایمیل ها :
ما : آقا کو فرمها ؟ کو پیج گنجینه مقالات ؟
دیزاینا : فرمها کدنویسی شدن در حال کامپایل د رندرینگ هستند !!!
ما : کو فونتها ؟
دیزاینا : کدام فونت ؟ چه فونتی دوست دارید
ما (با تعجب) : فونت رو بیست روز پیش دادم . همون رو بزار
چند روز بعد دیزاینا : ببخشید ولی فرم طولانیه . لطفا کوتاهترش کنین
ما : چشم . اینم فرم کوتاهتر . حالا بزار
دو روز بعددیزاینا : ببخشید ولی فرم محتواست و خودتون بزارین . آسونه !!! گنجینه مقالات هزینه جدا داره ، ما وظیفمون قالبه ، حتی فرم تماس هم نیست !!!
ما : برو به سلامت تاااا زمانی که با حکم دادگاه بیارمت مشهد .
خلاص
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
در مورد تغییر که ما جز بک گراند تغییری نمی بینیم ، وا اینکه اصلا لطف ما بوده که همین زمان نیز برای شما کار کردیم چرا که مدت پروژه ی شما 27 مرداد به پایان رسیده بود و شما از زمان خود ( 3 الی 4 هفته ای که ما برای شما در نظر گرفتیم ) استفاده ای نکردید .
تازه ما برای شما وقت اضافه در نظر گرفتیم و زمان بندی شما تا 27 مرداد به انتها رسیده بود اما شما با قهر و کناره گیری و ... از زمان خود استفاده ای نکردید .
ما که نمی توانیم هر موقع کارفرما اراده کرد کارها را اجرا کنیم . ما زمان بندی خود را داریم در آن 3 هفته ای که برای شما قرار دادیم گفتیم هر طرحی که می خواهید بگویید تا اجرا شود اما شما نیامدید .
بعد از آن آمدید و گفتید مثل این دو وب سایت ( که آدرس را ارسال کردید ) می خواهید . ما هم برای شما عینا و دقیقا مطابق نمونه های ارسالی دیزاین کردیم .
لطفا منصافنه نگاه کنید . در مورد ظاهر ، هرچیزی که شما می گفتید را انجام دادیم اعم از اسلایدر ، رنگ ، فونت ، دیزاین کلی قالب ، دیزاین همه ی جزیات قالب و کلا شما دیگر حرفی برای گفتن نداشتید و 5-6 بار هم که از شما پرسیدیم با زهم با لحنی غیر محترمانه اصرار بر فرم و صفحات محتوایی جداگانه داشتید .
شما قبول کنی یا نکنی ،
باور کنی یا نکنی ،
در حداقل بیست تا پست قبلیم اینقدر از دروغهات و چرب زبونیهات گفتم که خسته شدم
اگر جوابی داری به همون عکسها و مواردی که در یکی دو پست قبل و صفحه 4 نوشتم ، جواب بده .
دیگه حوصله ندارم عکسها و نوشته و قولهات رو دوباره بزارم اینجا .
در هر صورت اگر امکانش هست ، آدرس دقیق پستی خودت رو به ایمیل من ارسال کن .
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
در مورد تغییر که ما جز بک گراند تغییری نمی بینیم ، وا اینکه اصلا لطف ما بوده که همین زمان نیز برای شما کار کردیم چرا که مدت پروژه ی شما 27 مرداد به پایان رسیده بود و شما از زمان خود ( 3 الی 4 هفته ای که ما برای شما در نظر گرفتیم ) استفاده ای نکردید .
بعد از آن آمدید و گفتید مثل این دو وب سایت ( که آدرس را ارسال کردید ) می خواهید . ما هم برای شما عینا و دقیقا مطابق نمونه های ارسالی دیزاین کردیم .
ببخشید الان این سایت نهایی کار شماست و فقط برکگراند آن تغییر کرده؟ http://www.pezeshkashna.com
بر فرض که اینطور باشد کلا این طرح چه ربطی به این نمونه داره؟ Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle
من اگر چنین قالبی کار کنم اصلا روم نمیشه پایینش بنویسم که طراحش من بودم! البته الام هم نام شما نخورده! ولی کلا کار خیلی ضعیفه و اصلا در حد 600 تومان نیست!
الان شما داری منت میگذاری که این تصویر را با فتوشاپ درست کردی؟ http://www.pezeshkashna.com/wp-conte...ntitled-11.png فکر کنم paint ویندوز را با فتوشاپ اشتباه گرفتید!
بهتره بطور کلی بحث در اینجا را تمام کنید و همانطور قانونی پیگیر کار خود باشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
بعد 2 وب سایت دیگر معرفی کردند که گفتند مشابه همینها می خواهند ، ما دقیقا برای آن ها مشابه نمونه های درخواستی دیزاین نمودیم و این وب سایتی که در حال حاظر هست ، نمونه ای هست که دقیقا بر اساس وب سایت های معرفی شده و دقیقا مطابق میل و سلیقه ی آن ها دیزاین شده و در چندین مود این آقا رضایت خودشون از طرح انجام شده رو اعلام کردند .
یکی لینک اون دو نمونه را هم بده مقایسه ای بکنیم!
-
2 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
شما اگر اطلاعی ندارید ، لطفا اظهار نظر نکنید آقای شیوا هاست !
این
Nutrition, Fitness, Beauty, Meditation, Inspiration, Wellness, Healthy Living | WorldLifestyle نمونه اولیه بود و ما براشون داشتیم دیزاین می کردیم که کلا گفتند نمی خواهند و ...
بعد 2 وب سایت دیگر معرفی کردند که گفتند مشابه همینها می خواهند ، ما دقیقا برای آن ها مشابه نمونه های درخواستی دیزاین نمودیم و این وب سایتی که در حال حاظر هست ، نمونه ای هست که دقیقا بر اساس وب سایت های معرفی شده و دقیقا مطابق میل و سلیقه ی آن ها دیزاین شده و در چندین مود این آقا رضایت خودشون از طرح انجام شده رو اعلام کردند .
اصلا صحبت سر طرح نیست ! صحبت این هست که ما هر قدر از ایشان در مورد طرح پرسیدیم ، فقط گفتند فرم و صفحات جداگانه . به این دلیل که دیزای دقیقا مطابق میلشان انجام شده . و مشخص هست که این موارد در حیطه فعالیت های ما نیست .
ما دیگر پاسخی ارسال نمی کنیم و مشغله های زیادی داریم .
برای همگی آرزوی پیروزی و سربلندی دارم .
مشغله های زیادی داری آقای سعدونی ؟
مشغول گرفتن پول پیش از ملت و ارائه قالب اماده هول هولکی در روز آخر ؟
چرب زبونی که آره ما تیم حرفه ای و قوی هستیم ؟
ما پشتیبان شما هستیم ؟ ما دوست شما هستیم ؟
که طرف دو ماه زنگ بزنه و ازت خواهش کنه تورو خدا فونتت رو درست کن ، فرمی که گفتی رو بزار ، فلان پیج که گفتی عکساشو بدین ، راه بنداز .
بله دیزاینا .
نباید هم دیگر در تاپیکی که تا اینجا 890 نفر ! بازدید داشتن پاسخی ارسال کنی .
پاسخ هات رو بزار واسه مشهد حضوری بگو
.
ضمنا دیروز یک نفر بلافاصله بعد از پست شما در پنل وردپرس ما نام نویسی کرد . البته من نمیدونم چطور . ولی شاید شما بدونی : [-(
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...r-new-user-jpg
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
واقعا ربطی به هم نداشتن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
فکر نمی کنم سایت شما احتیاجی به عضویت داشته باشه! عضویت را ببندید و روی پوشه wp-admin هم رمز بگذارید. بطور کلی برای امنیت وردپرس خوبه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
واقعا ربطی به هم نداشتن!
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
-
واقعا نمیشه اعتماد کرد باز خداروشکر ما طراحی رو کامل بلدیم و به کسی نمیدیم طراحی کنه و واقعا هم برای شما ناراحت شدم که اینطور شد...
-
الان همین سایت نهایی هم کلی مشکل داره:
افزایش قندخون خطر مرگ جنین را به دنبال دارد
فارسی سازی و راستچین کردن قسمت کامنت ها هم وظیفه طراح نبوده؟
در قسمت مشخصات پست هم کامنت ها و کلمه in باید فارسی سازی و راستچین می شده!
قالب آماده انگلیسی که فقط فارسی سازی شده! آن هم کاملا ناشیانه و بد!
مثلا در این صفحه: تغذیه سالم Archives - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک چرا در تایتل نوشته: category ؟ مگه قرار بر فارسی بودن نبوده؟
تاریخ ها هم که هنوز شمسی نیست!
در منوی اصلی سایت بین پزشک آشنا و که هستیم خط جدا کننده نیست!
بخش های جستجو فارسی نشده: You searched for disable core update - پزشک آشنا انتخاب بهترین پزشک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دقیقا همینطوره! من ماندم تشکر های کارفرما بابت چی بوده؟
عرض کردم یکبار دیزاینا تهدید کرده بود که اگر ناسپاسی کنید دیگر کاری برای شما انجام نمیدیم !!! عکسشو گذاشتم
ولی دفعه دوم باید چکار میکردم ؟ میترسیدم حرفی بزنم باز بگه دیگه کاری نمیکنم برات . بنابراین گفتم اوکی هست . همین موارد ارسالی بیست روز پیش رو انجام بده .
مسلما وقتی پولو کامل داده بودم دیگه راه برگشت نداشتم .
البته راه دیگه ای هم وجود داشت که الان دارم طی میکنم . ولی کاش همون بار اول میکشوندمش دیزاینا رو مشهد که اینقدر علاف نمیشدم
افزایش سئو
-
دادا عین مسئله تو واسه رفیقم که تاره وارد زمینه سایت شده بود ایجاد شد که طرف بهش گفت بو باید 200 نقد بدی 200 هزار وسط کار 200 کار اخر کار
خدا بگم چیکارش کنه فکر کن قرار بود عید غدیر خم سایت با قالب جدید افتتاح کنیم چون 3-4 هفته قبلش بهشون کار داده بود تا اون موقع دستمون باشه
اقا 22 بهمن بهمون تحویل دادند یک قالب .................... اخرش اون چیزی که میخواستیم نبود این رفیقم هم گفت پولمون رو پس بده گفت باید 400 هزار دیگه پول بدید گفت نه عزیز نمیخواهیم دیگه بعد از 6ماه و اخرش این قالب ایشون اون قالب رو برداشتند گفتند پول رو پس بدهید تا بهتون بدیم نداد اونم قالب رو برداشت استفاده کرد و یادمه اصلا خوشش نمیومد این قالب رو سایتش باشه بعد از یک سال یک قالب دیگه گذاشت
بگذریم که بعضی افراد واقعا دارند سوء استفاده میکنند فکر میکنند حرفه ای هستند شعار هاشون بیشتر از عمل اشونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
واقعا ممنونم از شما
یکی از مفیدترین پستهای این تاپیک رو زدین
دوستان دیگه هم اگه میتونن ایرادات رو بگن ازشون ممنون میشم
چون با اینکه یک ماه دیگه بیشتر این قالب افتضاح رو سایت نیست و بعدش عوضش میکنم ، ولی میخام تو این مدت هم تا جای ممکن کم ایراد باشه .
سپاس
افزایش سئو
-
جناب مدیریت designA ، لطف کن خداییش بگو از این چقدر گرفتی؟ http://www.s-ghavamii.ir
خداوکیلی فارسی کردن رو خوب یاد گرفتی طوری هیچکس نفهمه قالب اصلی اسمش چی بوده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
ما در مورد دیزاین ، متعهد هستیم اما این شخص کلا 3 هفته ای که برای این کارها در قرار داد گذاشتیم رو نادیده گرفتن .
این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !
اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .
در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .
از شکایت هم استقبال می کنیم .
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
ما هستیم و شما و گوگل و از قبل هم فکر همچین روزی رو می کردیم و تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
چقدر خوب مدرک می دهید دست مردم!
چند مورد از مشکلات سایت پزشک آشنا را نوشتم که 100% بر می گرده به طراح که شما باشید! با خواند کل تاپیک هم فهمیدم که شما از ناواردی مشتری بخوبی سو استفاده میکنید! که ایمیل های شما واضح است! رندرینگ فرم و آزمایشگاه و این چرت و پرت ها چیه؟ مگه contact form 7 از این چیزا داره؟
چطور با استفاده از یک قالب وردپرس آماده که ناشیانه هم فارسی و راستچین شده جرات می کنید همیچن تهدیدی بکنید؟
همه مشتریان شما باید بدانند که شما برای روز مبادا چه کدهایی در سایشان می گذارید!؟ هر زمان هم پول لازم بودید حتما خودتان سایت را هک می کنید که به شما به عنوان طراح مراجعه کنند که پول بگیرید براشون درست کنید.... آفرین بر شما.....
خودتان را بخوبی معرفی کردید!
من دیگه حرفی ندارم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !
اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راختی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست .
بگو آقا ...
هر چقدر دوست داری توهین کن
به همه بگو بیسواد
به من بگو نفهم و نادان
اوکی
حداقل صدتا کاربر دیگه تو این سایت هستن (یک نمونش همون دوستمون که اطلاعاتی در مورد قالب سایت خودت داد .
) و میان در مورد رندرینگ و کامپایل فرمها !! و آزمایشگاه تخصصیت و قالبای آماده بی کیفیت 600 هزار تومانی ! به خودت اطلاعات میدن که فکر نکنی دنیا همینطور میمونه که بخای سر افراد کم اطلاعی مثل من کلاه بزاری و از آخر هم توقع سپاسگذاری داشته باشی و بری مشتری بعدی رو بچاپی . نه آقا
بزن آقا ... بزن داغون کن سایت مارو . بزن نابود کن هرچی که رو که تهدید میکنی .
حالا که مشخص شده چی پشت اون چهره به ظاهر قشنگه (ما را دوست خود بدانید .... !)
حالا دیگه یکی یکی شدیم نفهم و نادان و چرت و پرت میگیم . بله ؟
اوکی ولی بدون :
من کارم این نیست که کسی رو تهدید کنم یا فحاشی کنم (همان عبارت کلاهبردار برازنده شماست) .
من کارم اینه که از راه درست و قانونیش برم جلو .
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
ظاهر آماده این قالب:
goodnex Unlimited Skins
بله در اینکه شما بطور متفاوت از shortcode ها استفاده کرده اید شکی نیست!
نمونه های ارسالی هم که دیدیم هیچ ربطی به این قالب نداشت!
-
چی شده این تاپیک
من طرح ها و نظرات دوستان را خوندم
اما نظر بنده
سایت http://www.pezeshkashna.com که الان در دسترس نیست واقعا سایت مناسب و در خورد یک سایت پزشکی نیست خیلی افتضاح است تمش هم که بچه گانه است حتی به خاطر خدا یک قالب گرافیکی مناسب مطابق زمینه پزشکی براش زده نشده و با متن نوشته شده که هر کسی می تونه بدون سواد چنین طرح های ساده را بزنه موندم چگونه باز روی این سایت هزینه می کنید .
هیچ یک از قالب هایی که نشون داده شده کد نویسی اختصاصی نشده بلکه فارسی سازی شده است . اما فارسی سازی 600 تومانی منهای تهیه لایسنس نداریم !!!!! قالب های اصلی کلا تمپلت اماده است و فقط زحمت فارسی سازی شده است .
آقا سعدنی کجای طرح آماده شما به تیپ سایت پزشکی می خوره حداقل در انتخاب قالب دقت کنید و سعی کنید مشتری را هر چند مبتدی راحتر به هدف خود برسانید . می تونستید قالب های دیگه را پیشنهاد بدین و هزینه را برای این مشتری کمتر کنید . من هم جای ایشون بودم و بعد مدتی که اطلاعات در مورد قالب کسب می کردم ناراحت می شدم هر چند مقصر باشم .
آقای سعدونی
من نه طرفدار دیگران هستم و نه اینکه می خوام قاطی ماجرای شما شم اما خدا وکیلی شما که می گین طراح هستید آخه کجا سایت های وردپرسی در این سبک و سیاق برای کسی که از سایت و هاست سر در نمیاره مناسبه اینو چرا اول به ایشون نگفتید ؟ چرا پیشنهاد نکردید به جای استفاده از سیستم وردپرس که برای افراد وارد است از مرجع قالب های جوملایی که دارای کاربری اسان برای مبتدی ها است استفاده کنه چرا مجبورا به وردپرس آوردید و این همه برای خود دردسر ایجاد کردید .
هر دو شما مقصر هستید یکی از شما به خاطر ندانم کاری و دیگری به خاطر عدم اطلاع رسانی مناسب و راهنمایی مشتری
آقای سعدونی عزیز
حکایت کار شما دقیقا حکایت کار اول منه یه دوستی داشتم به نام اکبر ینج خدا نعلتش کنه هنوز هم تو خیابان می بینم بهش می گم خیلی نامرده یک قالب و تمپلت اماده اون زمان جوملا 1 را که 20 تومان قیمتش بود برام 250 انداخت و بعدها وقتی فهمیدم دیگه کار از کار گذاشته بود .
الان خودم که 5 ساله دارم در زمینه سیستم های مختلف کار می کنم به مشتری ابتدا قالب و سیستم های آماده مناسب در خودر زمینه کاری پیشنهاد می دهم و از مشتری قالبی را پسندید و خواست سفارشی کنه روش عملیات کد نویسی و شخصی سازی انجام می شود .
من مشتری را انلایز می کنم به مشتری می گم امکانات خودشو بگه بگه چه چیزی می خواد چه سبکی را دوست داره و ای آخر اگر هم در مورد استفاده از سیستم مدیریت اطلاع ندارد سی دی آموزشی مناسب کار را براش ارسال می کنم با استفاده از اموزش مدیریت کار کنه خیلی راحت و بدون دردسر
حرف شما که محتوا به عهده طراح نیست بله درسته این حقو به شما می دهم ولی مشتری شما نا آشنا بود می تونستید در قبال دریافت مبلغ اندک اینکار را انجام دهید تا مشتری راضی باشد . مگه طراحی یک فرم چقدر زمانبره
توی حرف های شما دیدم گفتین به ازمایشگاه ارسال شده یک کم خنده ام گرفت که نکنه دارن روی قالب عملیات های فیزیکی از نظر میزان سرعت و استقامت مواد انجام می دهند ! واقعا این حرف از شما بعید بود تا قالب آماده نشده و محتوا نگرفته نمی توان از این قالب برای خروجی نهایی با اطمینان روی هاست اصلی انداخت .
توصیه من به دوستی که سایتو برای شما سفارش داده اینه ابتدا از سیستم های آماده استفاده کنه و در ان زمینه آموزش ببینید و سپس اقدام به سفارش قالب اختصاصی کند . 600 تومان که داده می تواند یک قالب به همین روش شما به همراه سئوی اولیه و محتوا گذاری اولیه مطابق مشتری انجام داد اما شما در قبال هزینه کم کاری کردید شما هم مقصرید .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
اما صاف دست گذاشتن روی این قالب :
Dentist | Improve your dental health
و گفتن ما همین رو می خواهیم هم در مورد رنگ بندی ، هم در مورد ساختار . ما هم طرح دوم رو براشون دقیقا مشابه نمونه ای که در خواست داشتن براشون انجام دادیم . که کاملا هم راضی بودن ( البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن ) . فقط مشکل ایشون بر سر فرم و محتوا هست که می گفتن ما براشون انجام بدیم که ما گفتیم وظیفمون نیست .
قالبی که الان روی سایتشون بود: goodnex Unlimited Skins
هیچ ربطی به این ندارد: Dentist | Improve your dental health
البته می شود المان های موجود در قالب ها را از نظر چیدمان به هم شبیه کرد! ولی در سایتی که دیدم چنین کاری هم نشده است!
خیلی دوست دارم بفرمایید این " البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن " یعنی دقیقا چه تغییراتی؟ چقدر از چیزی که شما بهشون تحویل دادید دور شدند؟
شما قبول دارید فارسی سازی ناقص انجام دادید؟ نمونه هایی از قسمت های کامنت ها و سرچ را در پست های قبلی مثال زدم!
شما قبول دارد راستچین سازی را ناقص انجام داده اید؟ نمونه ای در مورد خط جدا کننده در منوی اصلی سایت براتون مثال زدم. نمونه های بیشتر دیگری هم هست....
قبول دارد موارد فوق وظیفه شما به عنوان طراح بوده؟
از روز استارت پروژه و دریافت پول، کل کار را که هنوز هم ناقص است چند روز طول دادید؟ و قرارتون چند روز بوده؟
-
9 فایل پیوست
بله آقای سعدونی یا همان دیزاینا !
شما اینا رو اصلا نگفتی :
در مورد این قالب :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
شما که اصلا روز هفدهم و پس از پایان مهلتت یکشبه ، اینو قرار ندادی ! نه ؟
دیزاینا :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...r-capture2-jpg
و
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ir-capture-jpg
اینها هم که اصلا گفته شما نیست حتما :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture12-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture14-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture19-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture21-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture22-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture23-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture24-jpg
باشه آقای سعدونی
ما گفتیم فرم و پیج گنجینه مقالات و شما هم گفتید 50 تومن هزینه داره . درسته ؟ چرا عکسها چیز دیگه ای میگن ؟ چرا ایمیلها میگن که شما در حال کامپایل و رندریـــنگ فرمــــها بودید !!! و به زودی در سایت قرار میدین ؟
نه دیزاینا . اینجا دیگه نمیشه بازی درآورد . اینجا جاییست که تا آخرش منم هستم .
ژست مظلوم نمایی حداقل اینجا دیگه جواب نمیده که اساتید و حرفه ای های کار حضور دارن .
اون چرب زبانیها که "ما باقدرت پشتیبان شما هستیم" ، "شما بگو کدوم مورد همین الان تیم رو جمع میکنم برات انجام میدم" ، "ما تیمی متعهد و حرفه ای هستیم" . اینا دیگه اینجا بی معناست .
متاسفم با اینهمه ادعا نمیدانید میشه از نوشته هات عکس گرفت
-----------------------------
در پاسخ به دوستی که فرموده بودین هردوی ما مقصریم .
بله من بارها در پستهام نوشتم که مقصرم 600 تومن پول رو نقد و پیش پرداخت دادم دست کسی که اینطور از اعتماد ما سو استفاده کرد . منم مقصرم که آگاهی به اندازه کافی کسب نکردم که آخرش دیزاینا بگه کسی که بلد نیست چند تا فرم ساده درست کنه ........
ولی شما به من بگو دوست گرامی آقای studio :
اگر مشتریت اطلاعاتی در زمینه وب نداشته باشه میای میگی تو که بلد نیستی فرم درست کنی ...
اصلا مشریت باید در حد ساخت فرم اطلاعات داشته باشه یا فقط در حد بارگذاری مطلب و مقاله و عکس ؟
باور بفرمایید این آقا یکبار .... حتی یکبار به من زنگ نزد بگه چی میخای ؟
چه فونتی ؟ چه رنگی ؟
اگر من زنگ میزدم میگفتم این فونت میگفت چشم ... ولی این چشم گفتن همانا و میرفت یک هفته بعد باز زنگ و خواهش و درخواست که آقا مگه نگفتی 40 مورد رو دیدم و انجام میدم . فرم هم جزوش بود . فونت هم بود . کو این موارد ؟
باز میرفت یک هفته دیگه
خلاصه کلام :
دیزاینا در حرف 1000 ؛ در عمل صفر
اینه که میگم نباید به اینجور افراد پول پیش پرداخت کرد .
عکسها رو هم بررسی فرمایید
سپاس
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .
.
از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
-
مشخصه که از هیچ کدوم از قالبهای شما دیزاینا ، رضایت نداشتم ولی تو ایمیل چی بگم ؟
بگم رضایت ندارم که مثل بار قبل تهدید کنی : "اگر ناسپاسی کنید ، هیچ کاری برای شما انجام نمیدهیم" ؟
منی که 600 تومن رو پیش پرداخت کرده بودم چه چاره دیگه ای با چنین شخصیتی داشتم ؟
مجبور بودم خودم رو به همین قالب مسخره قانع کنم و برم سراغ خاسته هام
شما هنوزم نمیدونی که دیزاین بخشیش شکل و ظاهر فونته . بخشیش فرم هاست (که با کمال پر رویی گفتی فرم تماس هم با من نیست !! )
بگو اگه دیزاینت خیلی شکیل و بع قول خودت فوق حرفه ای و بیش از بودجه بود !! ؛ پس چرا هر روز زنگ میزدم و ازت میخاستم فونت و فرم و هزار مشکل دیگه رو درست کنی ؟
چرا هزار بار بهانه آوردی که عکسهای بخش گنجینه مقالات رو بدین (که دادم)
واقعا حافظت یاری نمیکنه اینارو با یاد بیاری ؟
دوستان خودشون عکسهای پست قبل رو ببینن و قضاوت کنن
افزایش سئو
-
آقای سعدونی شما فونت های قالب را اصلاح کنید بنده خدا حق دارد اصلا مناسب نیست و در ضمن
خوب الان با گفتن این حرف بسیاری از علایم سوال و گنگ های بین حرف های شما روشنتر شد همین گفته شما نتیجه این تاپیکو در این خلاصه می کنه
که این قالبو شما براش 200 زدین این یکی را انصافا قبول کنید بالا گفتین چون طرح ها ربطی به هم ندارد ولی خوب در کل قیمت مناسبی برای یک تمپلت آماده نیست مگر اینکه از اول داخلش کدنویسی بهینه شود و 100 تومان برای اختصاصی سازی هم که خوب می تونستید فرم را طراحی کنید و قائله را ختم به خیر کنید .
امنیت سایت بیشترش مربوط به افزونه هایی می شود که روی قالب سواره و بایستی حتما این افزونه ها تست شود تا باگی داخلشون نباشد خوب 100 تومان برای تست این موارد قیمت مناسبی است .
200 هم سئو که وقتش الان نیست باید محتوا گذاری شود و بعد از روی محتوا سئوی کامل انجام شود می تونستید 200 پول سئو را بعدا از ایشون بگیرید تا رضایت کامل داشته باشند .
آقای سعدونی شما هم یک بدی کردین و بنده خدا راست میگه قالبی که http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png نشون دادی اصلا شباهتی به هم نداشت قالب این کجا و طرح پیشنهادی شما کجا اما چون می گید من نشون دادم و توی ایمیل های شما دیدم که ایشون پسندیدن اینجا جای حرفی نمی مونه
آقای سعدونی بهتره همین قالبو http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png براش تموم کنید بدین و اینجا ختم به خیر کنید براتون مشکلی پیش نمیاد . چون ساختار کد نویسی ساده تری دارد .
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
studio
اما دوست عزیزمون
شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .
مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .
مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .
شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .
بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .
دوست عزیز .
کدام 200 تومن را بعد از سئو بگیرند ؟
ایشان 600 پیش گرفته و کم کاری پشت کم کاری
کدام طرح را من پسندیدم ؟ اینو میفرمایید که من هیچوقت قبول نکردم :
این چیزیه که یکشبه هول شد و گفت : اوه ! ببخشید دیر شد . همین الان برات رونمایی میکنم !
بله
ولی در مورد اینکه تو ایمیل گفتم سپاس طرح زیبایی شده ، در ده پست تا بحال تکرار کردم : چاره ای نداشتم . دیزاینا و سعدونی شخصیتیه که وقتی بگم من این رو نمیپسندم تهدید میکنه اگه ناسپاسی کنید کارای دیگه رو انجام نمیدم (عکس گذاشتم) .
وقتی کل پولو دادم که دیگه نمیتونم بگم طرحت زشته و بی شباهت به :
Live preview for WordPress theme #40257
هر چند هم که شیوا هاست خوب نشان داد که این سایت چه ربطی به این دارد ؟ :
goodnex � Unlimited Skins
!!!!!
فونت و فرم هم بعضیاش توسط شخص دیگری که اتفاقا بسیار خوش اخلاق و باوجدان هم هستند در حال اصلاحه
هزینه ای اندک میکنم و همین رو تا جای ممکن اصلاح میکنم و بعد یکماه این خاطره بد رو کلا از هاست حذف میکنم و قالب جدید سوار میکنم .
در مورد پیشنهادتون :
بنده اجازه نمیدم ایشون دست بزنه سایت ما . وقتی تهدید میکنه که کدهایی قرار داده در قالب که ....
چطور اعتماد کنم ؟ ایشون مشخصه که کارش هک و تهدید و براندازی سایته . که علنا هم گفت نمیزارم روز خوبی در پزشک آشنا ببینید .
بزارید همون روشهای هک و بچه بازیش رو در پیش بگیره . در همین حین ما نیز روند قانونی خودمان را . ایشون اگه شخصیت داشت نمیگفت روز های خوبی تا پایان کار پزشک آشنا نخواهید دید !!!
افزایش سئو
-
کلا تمپلت اماده است و ربطی به طرح شما نداره اما شما تاید کردید که اینو پسندید از روی ناچاری و این خوب دست شما را برای اقدامات بعدی بسته
حالا اینکه روز های خوبی باشه نباشه را ول کنید بهتره اینجا تموم کنید بره من طرفشو نمی گیرم به عنوان ناظر حرف های شما دارم نظر می دم در کل باز به عهده خودتنه من دیگه نظری نمی دم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .
در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .
نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .
ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
نقل قول:
دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
دوست عزیز ! تهدید نکنید. شما کار غیر حرفه ای کردید ( از وب سایت مشخص هست ) و آبروی خودتون رو بردید. مهمترین چیز برای یک تجارت موفق این هست که مشتری هاتون قبولتون داشته باشن که ندارن. مشخص هست که کار شما کار ضعیفی هست. با این حال اگر همین رو به دیگران می فروشید باعث تاسف هست برای اون ها.
دوباره تاکید می کنم که تهدید نکنید! درست نیست. ضمنا اینکه «کد ها در جای مناسبی قرار گرفتن» حرف خیلی خطرناکیه و باعث می شه دیگه کسی به شما اعتماد نکنه. نکنه که شما هم چند تا if statement on $_GET و stop trigger و این ها توی پی اچ پی گذاشتید؟ لازمه که md5 ورژن وردپرس شون رو چک کنم دستی براشون؟؟ بعد هم یه diff ساده بزنم و روشن کنم که احتمالا بلوف تو خالی ئه، و اگر پر باشه که دیگه .... با اسم خودتون، و عکس، می ره روی همین فروم. فکر می کنین اون وقت چیزی از شما و بیزینس تون باقی می مونه؟
ضمنا در رابطه با چیزی که به شیواهاست عزیز گفتید:
نقل قول:
شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید .
یه نگاه به عدد ۲۸۰۰ زیر اسم شون بکنید و بعد در مورد سطح دانش نظر بدید. ضمنا بنده (البته با متانت و فروتنی و خضوع :دی) عرض می کنم که احتمال قریب به یقین سطح دانش من در php programming از شما بالاتر هست. دوست دارید کد ها رو بگذاریم وسط و یه مباحثهی کوچولو سرش بکنیم؟ تا شما دیگه به کسی که (مشتری سابق تون) از کد نویسی چیزی نمی دونه نپرید و یه مقدار فروتنی داشته باشید برای قطرهای از دانش و تکنیک که بلدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !
اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .
تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...
شما که میفهمید بفرمایید تا ایشون بفهمه!
زبان دارید! میگفتید محتوا با ما نیست هرچن که پولش گرفتین
بنده تازه قالب دیدم این قالب اصلا ارزش 600 تومان نداره این به من رایگان بدن حتی حاظر نیستم روی سایتم قرار بدم!
پیشنهاد می کنم قوانین جرائم رایانه ای رو بخونید یا پرس و جو کنید برای شکایت چه بلایی سرتون میارن
یعنی شما هکر هستید!
شما با کد هک میکنید!!!!!!! شاگرد قبول میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
تهدید به هک !
شما همان شخصی هستید که با چرب زبانی تایپ می کردین!
فکر کنم والده باید وقت بیشتری صرف تربیت شما می کردن
-
آدرس میل نکردی آقای سعدونی یا همان دیزاینا کلاهبردار
ولی با همین میام جلو .
این آدرسی هست که روی whois هست ازشون و تعدادی از دوستان همینحا زحمتشو کشیدن . سپاس
No. 76, Eghbal lahoori ave.,, Shahin shahr, Isfahan, IR
منبع: http://who.is/whois/designa.ir
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
شما آدرس این تاپیک را ذکر کنید با آی پی که لاگین کردن میشه آدرس ایشون پیدا کنید البته حکم قضایی میخواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
یعنی توانایی هک این انجمن دارید!
فکر نمیکنم به سن بلوغ فکری رسیده باشید تو این انجمن که خوب خودتون نشون دادید
هکر تهدید نمیکنه عمل می کنه
در ضمن از مدیران عزیز خواهش می کنم این تاپیک پاک نشه مدرکی برای mobomas باشه و سوابقی برای designA
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designA
و همچنین در مورد پاک کردن تاپیک هم تا ساعت 12 بر حرف خودذ ایستاده ایم .
تا ساعاتی دیگر کل این تاپیک را پاکسازی نکنید و مظالب اتهام برانگیزتون رو پاک نکنید ، ما تا ابد در خدمت شما و پزشک آشنا هستیم .
با شما می بایست مثل خودتان رفتار کرد . تا ساعاتی دیگر مطالب افترا و تهمت پراکن شما پاک نشده باشند ، ما ممکن هست به نتایجی برسیم که شما به چشم خود روزهای زیبای پزشک آشنا را خواهید دید .
رمز گذاشتن توسط سی پنل بر روی پوشه پابلیک و اینها هم کارهای بچه گانه ای هست که برخی از هاست چی ها توصیه می کنند .
اعتراضی دارید برید قانونی عمل کنید . اینجا اینطور نیست که هرکی هرچی دلش خواست بگه و سر هم کنه .
در هر صورت ما حرف آخر خود را زدیم . دیگر خود دانید و آینده ی کاری وب سایتتون .
والسلام
درود
به بنده واقعا مربوط نیست اما با این تاپیک در صورتی که باقی بمونه سابقتون خراب شده چون کسی حوصله خوندن تمام پست ها و تضخیص دروغ و حقیقت رو نداره
موفق باشید!