-
پاسخ : پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
برید دنبال کاری که تخصص دارید یا دوستانی دارید که تو اون کار تخصص دارند و می تونن کمکتون کنند
اگه از نت دو رو بر 5 تومن ماهی درامد دارید این سرمایه رو وارد نت نکنید...
ممنون بابت پیشنهاد شما
دم شما گرم اگر همچین درآمدی بود اصلا نیازی به اون سرمایه نداشتیم
-
شاید خنده دار باشد
ولی با همین 40 میلیون تومان میتوانید شروع کنید ودر بورس اوراق بهادار تهران سرمایه گذاری کنید
تا سود ان را ببینید
البته باید تخصص لازم در این کار را داشته باشید
اکثر افراد با همین هزینه های کم شروع میکنند
پیشنهاد من این است :x
-
ماشین بخر عزیز
چند ماه سوارش بشو
بعدش هم بفروش - تو این مدت بازار ماشین اصلا رکود نداشته و نخواهد داشت
منظورم تو این مدت 2-3 ماه نیست
حداقل تو 3 سال گذشته منظورمه
چون خودم با ماشین درگیر هستم و از اوضاع خبر دارم این پیشنهاد را میدم
حالا باز هم میل خودتونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
شاید خنده دار باشد
ولی با همین 40 میلیون تومان میتوانید شروع کنید ودر بورس اوراق بهادار تهران سرمایه گذاری کنید
تا سود ان را ببینید
البته باید تخصص لازم در این کار را داشته باشید
اکثر افراد با همین هزینه های کم شروع میکنند
پیشنهاد من این است :x
بسیار هم عالی
اما متاسفانه در بورس تخصصی ندارم و ریسک زیادی هستش وسط این همه گرگ واسم
فکر هم نمیکنم اوایل کار سودی بیشتر از سود بانکی ایم مبلغ داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
ماشین بخر عزیز
چند ماه سوارش بشو
بعدش هم بفروش - تو این مدت بازار ماشین اصلا رکود نداشته و نخواهد داشت
منظورم تو این مدت 2-3 ماه نیست
حداقل تو 3 سال گذشته منظورمه
چون خودم با ماشین درگیر هستم و از اوضاع خبر دارم این پیشنهاد را میدم
حالا باز هم میل خودتونه
اینم پیشنهاد خوبیه
اما به نظرتون سودی که 100% هم نمیشه بهش مطمئن بود .. و هزار جور مسئله مثا صدمات فیزیکی ماشین - استهلاک و.. هم خواهد داشت به ازاری هموان چند ماهی که میفرمایید
بهتر از سود بانکی این سرمایه در بانک میتونه باشه ؟؟ !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
اینم پیشنهاد خوبیه
اما به نظرتون سودی که 100% هم نمیشه بهش مطمئن بود .. و هزار جور مسئله مثا صدمات فیزیکی ماشین - استهلاک و.. هم خواهد داشت به ازاری هموان چند ماهی که میفرمایید
بهتر از سود بانکی این سرمایه در بانک میتونه باشه ؟؟ !!
همونطور که گفتم irvex.ir به این سایت یه سر بزنید - پشیمون نمیشید - بورس یکم زیرکی میخواد - طلا و ماشین و اموال غیر منقول و.... اینا فقط به اقتصاد ضربه میزنه- شما در فرابورس یا بورس فعالیت کنید - عجله هم نکنید -با ارامش به ثروت میرسید-کشور ما زیاد بورس جا نیوفتاده - ایتدا هم با صندوق سرمایه گذاری که سود تضمینی میدن شروع کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
همونطور که گفتم irvex.ir به این سایت یه سر بزنید - پشیمون نمیشید - بورس یکم زیرکی میخواد - طلا و ماشین و اموال غیر منقول و.... اینا فقط به اقتصاد ضربه میزنه- شما در فرابورس یا بورس فعالیت کنید - عجله هم نکنید -با ارامش به ثروت میرسید-کشور ما زیاد بورس جا نیوفتاده - ایتدا هم با صندوق سرمایه گذاری که سود تضمینی میدن شروع کنید
درود
تشکر بابت نظر شما
خود شما در این زمینه و سایت فوق فعالیت دارید؟
در زمینه بورس تجربه دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
تشکر بابت نظر شما
بله - وقت زیادی هم میخواد - اگه وقت دارید بعد از 6 ماه تا 2 سال با تلاش و پشتکار سرمایه 10 برابر هم میشه - اما اونجور ریسکش 99% هست:دی - صندوق های سرمایه گذاری برای 10 تا 20 میلیون کافی هستن - باقی پول هم در گردش ریسک دار مثلا بگذارید - مقداری هم صرف کولوکیشن و خرید سرور بکنید - من اگه بودم این کارو میکردم
-
تویه اینترنت 40 میلیون تومان 80 میلیون نمیشه
یعنی دیدم بعضیا گفتن که فلان کن ال کن ....
سهام بخر
بهترین راه هست
نه از ارزشش میاد پایین نه چیزی
البته از رو ثابقه می گمم
-
سلام من هزینه دقیق زدن ای اس بی رو نمیدونم ولی اگه با سرمایه ای نزدیک این بشه تو یک منطقه راه اندازی کرد در عرض چند ماه سود دهی خوبی خواهد داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
سلام من هزینه دقیق زدن ای اس بی رو نمیدونم ولی اگه با سرمایه ای نزدیک این بشه تو یک منطقه راه اندازی کرد در عرض چند ماه سود دهی خوبی خواهد داشت
بسیار ممنون
اما دوست من این روزها کسی ISP معمولا تاسیس نمیکنه و همگی اکثر reseller شرکت های بزرگ مانند پارس انلاین - شاتل و.. در شهرهای مختلف هستند
و مثل سابق نست که pap ارائه کنند و شخصی سرویس بدن...
حداکثثرش این هستش که میاد یک bandwidth خریداری میکند و بصورت share میفروشند..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
راه اندازی isp فقط پول نمی خواد
من این راهو رفتم
-
با سلام
تو ایران شما دو تا راه داری برای یک رشد سرمایه خوب،یا یه جورایی رانت اطلاعاتی داشته باشید،یا به خوبی بتونید بازار رو تحلیل کنید و پولتون رو بعد چند وقت گردش بودن در یک پروژه به پروژه بعدی ببرید
یک مثال کوچیک اینکه چند وقت قبل دولت یک سری از ادارات رو مجبور به استفاده از نرم افزار های ایرانی مشابه کرد.کسانی که زودتر از این موضوع خبردار بودن خیلی راحت با فارسی کردن یک سری نرم افزار و هزینه مبلغی روی خرید سرور (برای مسائل پشتیبانی و اپدیت ) و صرف هزینه کمی برای تغییر در ساختار یک سری از برنامه ها و خرید سورس از بلک مارکت ها سود زیادی کسب کردند ( نمونه ای از استفاده اطلاعاتی در کشور)الانم از این دست موارد تو کشور کم نیست که در صورت خبرداشتن خیلی راحت میشه به پول رسید
اما اگه مورد بالا رو ندارید سعی کنید به جای ثابت کردن سرمایه و گردش اون تو یک کار خاص سعی کنید سرمایه رو بین مشاغل بچرخونید
البته از نظر من ورود شما به بورس با توجه به اینکه میگید تجربه کافی ندارید خیلی جالب نیست.خیلی ها بودند که بدون تجربه وارد شدند ، حتی چند وقت درامد خوبی داشتند اما در مواقعی که سهام شرکت های خاصی که روش سرمایه گذاری کرده بودند یکم به مشکل خورد شکست اقتصادی بدی خوردند
در مورد فلافلی ( :d) شما گفتید اسپم ولی واقعا حرف این دوستمون درست بود
سرمایه گذاری روی فست فود بسیار عالیه مخصوصا تو ایران.یک سری از دوستان میگند این کار تو ایران زیاده و همه جا فست فود هست.اما با یک طراحی شیک و ارائه یک سری موارد ویژه تر خیلی راحت میتونید رشد سرمایه رو داشته باشید.نیاز هم به اشنایی خیلی خاصی نیست.
کلا در مورد اغذیه و عمده فروشی مواردد مورد نیاز روزانه میشه به رشد سرمایه خوبی رسید
مورد بعدی سرمایه گذاری به صورت کوچک تر هست.سرمایه گذاری روی موراد تفریحی
مثلا ایجاد سایت های تفریحی کوچک یا سرمایه گذاری برای پروژه های بازی های تحت وب
حالا به صورت خرید سورس و تجارت یا برنامه نویسی ( سرمایتون رو خرج برنامه نویس و نیروی کار کنید)
تو اصفهان یک شرکت ( اسمش الان یادم نیست) روی همین مورد چند وقت قبل سرمایه گذاری کرد و به نتیجه خوبی هم رسید
در کل امیدوارم موفق باشید و سرمایتون به خوبی استفاده بشه
-
شما در صورتی که تجربه کافی ندارید برای ورود به بازار بورس می توانید به کاگزاری هایی بدهید که برای این گونه افراد تهیه شدند مانند کارگزاری اقتصاد نوین و یا آگاه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fr0nk
با سلام
تو ایران شما دو تا راه داری برای یک رشد سرمایه خوب،یا یه جورایی رانت اطلاعاتی داشته باشید،یا به خوبی بتونید بازار رو تحلیل کنید و پولتون رو بعد چند وقت گردش بودن در یک پروژه به پروژه بعدی ببرید
یک مثال کوچیک اینکه چند وقت قبل دولت یک سری از ادارات رو مجبور به استفاده از نرم افزار های ایرانی مشابه کرد.کسانی که زودتر از این موضوع خبردار بودن خیلی راحت با فارسی کردن یک سری نرم افزار و هزینه مبلغی روی خرید سرور (برای مسائل پشتیبانی و اپدیت ) و صرف هزینه کمی برای تغییر در ساختار یک سری از برنامه ها و خرید سورس از بلک مارکت ها سود زیادی کسب کردند ( نمونه ای از استفاده اطلاعاتی در کشور)الانم از این دست موارد تو کشور کم نیست که در صورت خبرداشتن خیلی راحت میشه به پول رسید
اما اگه مورد بالا رو ندارید سعی کنید به جای ثابت کردن سرمایه و گردش اون تو یک کار خاص سعی کنید سرمایه رو بین مشاغل بچرخونید
البته از نظر من ورود شما به بورس با توجه به اینکه میگید تجربه کافی ندارید خیلی جالب نیست.خیلی ها بودند که بدون تجربه وارد شدند ، حتی چند وقت درامد خوبی داشتند اما در مواقعی که سهام شرکت های خاصی که روش سرمایه گذاری کرده بودند یکم به مشکل خورد شکست اقتصادی بدی خوردند
در مورد فلافلی ( :d) شما گفتید اسپم ولی واقعا حرف این دوستمون درست بود
سرمایه گذاری روی فست فود بسیار عالیه مخصوصا تو ایران.یک سری از دوستان میگند این کار تو ایران زیاده و همه جا فست فود هست.اما با یک طراحی شیک و ارائه یک سری موارد ویژه تر خیلی راحت میتونید رشد سرمایه رو داشته باشید.نیاز هم به اشنایی خیلی خاصی نیست.
کلا در مورد اغذیه و عمده فروشی مواردد مورد نیاز روزانه میشه به رشد سرمایه خوبی رسید
مورد بعدی سرمایه گذاری به صورت کوچک تر هست.سرمایه گذاری روی موراد تفریحی
مثلا ایجاد سایت های تفریحی کوچک یا سرمایه گذاری برای پروژه های بازی های تحت وب
حالا به صورت خرید سورس و تجارت یا برنامه نویسی ( سرمایتون رو خرج برنامه نویس و نیروی کار کنید)
تو اصفهان یک شرکت ( اسمش الان یادم نیست) روی همین مورد چند وقت قبل سرمایه گذاری کرد و به نتیجه خوبی هم رسید
در کل امیدوارم موفق باشید و سرمایتون به خوبی استفاده بشه
که اینطور پس کلا برم نخود انبار کنم :d
ممنون دوست گرامی
-
باتوجه به شرایط الان 40 میلیون پول زیادی نیست و کار خاصی نمیشه کرد
برای سرمایه های زیر صد میلیون خب قاعدتا بانک بهترین گزینه هست
انشاالله زودتر به صد برسه بعد تاپیک بزنید راهنمایی کنیم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadk
اگر اهل کمی ریسک هستید اطلاع بدید.
پیشنهادتان چی هست؟
-
بنده الآن چند ماه است دارم سعی میکنم سرمایه شرکت را بیارم سمت ایران
کلوکیشن در ایران بهترین گزینه از نظر بنده است هم سود خوبی دارد هم به نسبت مطمئن است از این نظر که داخل ایران است
اگر در این مورد سوالی داشتی در خدمتم کمکت میکنم
مورد فست فود هم بسیار بسیار مناسب است
مورد بورس هم برای افرادی که در این زمینه فعالیت داشته اند مناسب است
با سپاس عیسی لو
-
به نظر من یه کافی نت بزن.
نمیدونی لامصب چه پولی پارو میکنن که.
البته شما خیلی تخصص داری .
ولی یه ادم های بی سواد نشستن پشت کامپیوتر کار هایی برای خیلی ها راحته از شما رو کلی پول میگیرند اخرش هم کلی اشتباه تو کارشون دارند.
در ضمن موبایل فروشی هم بزنی خیلی خوبه تو علالدین من دیدم حداقل سر یه موبایل 800 تومنی 200 تومن میخورن.در کل خیلی کار ها میشه کرد.
میتونی شرکت بزنی بری تو مناقصه هایی که نیاز به دانش یا میزبانی شما در ضمینه وب دارند شرکت کنی.
ولی در کل مغازه از همه چی بهتره.
عقل مردم در حال حاضر به چشمشونه.
به چیز های مجازی اعتقاد ندارند.البته تا 5 سال دیگه رشد چشم گیری میکنه دنیای مجازی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redbull
دمت گرم کلی حال داد نظرت :))
-
-
یه سایت جامع ورزشی راه اندازی کنید .
ورزش3 بوسیله رانت و.. الان به اینجا رسیده. اگه برنامه فوتبال برتر نبود الان وضعیت خرابی داشت !
سایت ورزشی که اینچنین قوی و پایدار کار کنه نداریم به غیراز خود ورزش3
منابع درآمدش :
اولین مورد تبلیغات فراوانش هست. موارد بعدیش هم مسترکاپ تورهای ورزشی و smsنتایج و سایر برنامه هایی که روی سایتهای ورزشی میشه پیاده کرد .
نیاز به کلّ 40 میلیون هم نیست. مقداریش رو صرف اینکار کنید بقیش رو یه فکر دیگه به حالش کنید :دی
-
با سلام
نظر بنده ی حقیر رو بخواید ، هر سرمایه گذاری توام با ریسک هست
چند مثال
گذاشتن پول در بانک > ریسک بی ارزش شدن ارزش پول ملی
خرید سکه ، طلا و دلار > ریسک با ارزش شدن پول ملی !!!
سرمایه گذاری در بورس > ریسک شکست به دلیل عدم تجربه و مهارت
خرید خودرو > بالا و پایین شدنش که با پول شما می شه خودرو داخلی خرید که باز احتمال پایین اومدنش تو شرایط فعلی کم نیست.
به نظر من باید چند جای مختلف رو برای سرمایه گذاری پیدا کنید .
فرضا کولو در ایران می تونه یک چهارم پول شما باشه
سرمایه گذاری در خودرو یک دوم پول شما
و سرمایه گذاری در بورس یک چهلم پول شما یعنی ففط یک میلیون تومان برای کسب تجربه و تست اوضاع !
و ما بفی سرمایه برای مدتی محدود در بانک برای تست عملکرد سه راهکار بالا !
-
متاسفانه 40 میلیون امروز حداقل 120 میلیون سال 91 بود(با توجه به شیرینکاری های جناب احمدی نژاد نسبت به 1/3 کردن پول ملی)
به هرحال
شما خودتون که استاد ما هستین ولی
بانک ها خیلی بخان سود بدن سالی 20 یا نهایت 25 درصد هست !
ولی شما اگر یه کسب و کار نسبتا جم وجور راه بندازین می تونید روی هر جنسی یا هر قلم کالا که مثلا حداکثر 2 ماه میخاد فروش میره 20% سود بکشین
کاسبی بهترین درامد رو داره اگر جای خوبی داشته باشین
تو ایران رو اینترنت نمیشه سرمایه گذاری کرد چون هنوز خیلی چیزا جا نیفتاده
بورس هم که دوستان میگن باید وارد باشید و کلاس و دوره رفته باشین وگرنه سرمایه تون بعضی وقتا از نصف هم کمتر میشه !
زمین درست حسابی هم با این پول نمیشه خرید
تا ovh هست کولو کردن بی فایده خواهد بود
فست فود هم اگه جاش مناسب نباشه کسی نمیاد-جاش هم مناسب باشه کرایه بالا میره پس نمی صرفه
فلافل هم که 10 سال مزه نکردیم شرمنده نظری نداریم :دی
در کل برادر باید پارسال فکر سرمایه گذاری رو می کردی
-
با سلام نظر بنده روی فست فود و پوشاک است
مردم همیشه دنبال خوراکی و پوشاک هستن
تعدادی از دوستان گفته بودن بانک سالی 20 درصد میده
بانک رسالت ماهی 20 درصد
موسسه کوثر ( برای سپاه ماهی 20 درصد )
بیشتر نظرم روی فست فود و پوشاک هست مخصوصا پوشاک سود رو به آسمون!
-
عذرخواهی میکنم ولی برای برخی دوستانلازمه پاسخی در نظر بگیرم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
اقامت در لهستان:
ثبت شرکت در لهستان
اقامت در آلمان:
اقامت و ثبت شرکت در آلمان
از طریق ثبت شرکت , ویزای کاری بهتون میدن و همینطور اقامت بلند مدت.
نگذارید سرمایه داخل ایران بمونه ,
اگر به فکر
آینده خودتون و خانواده ای که میخواید تشکیل بدید هستید مهاجرت به خارج از کشور بهترین گزینست.
قربون چشمات برم الهی عزیزم :x دوستمون میگه 40 نه 110 ملیون :x ریـسـکـ بـزرگـیـه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3@n
وقتی جز دلالی کاره دیگه ای نمیشه کرد مجبوریم سرمایه رو در بانک بخوابونیم
خدا میدونه چقدر آه و نفرین ملت پشت این دلال هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
دقیقا مشکلا همینه که بنده علاقه ای ندارم بیش از این این سرمایه در بانک بخوابه
هدف به گردش دراوردن این سرمایه هستش برای رشد بیشتر
اصلاً بحث اینجاست که کسی که بلد نیست کاری انجام بده میشه دلال.... و اگر میخواستند دلالی پیشه کنند اینجا تایپیک مشاوره نمیدادند...
فوق العاده کارهای پرسود داریم که به قول گفتنی توش دست نیست....
کار باید کرد... نه دلالی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbodsteps
برید دنبال کاری که تخصص دارید یا دوستانی دارید که تو اون کار تخصص دارند و می تونن کمکتون کنند
اگه از نت دو رو بر 5 تومن ماهی درامد دارید این سرمایه رو وارد نت نکنید...
خدا خیرت بده یعنی با این میزان درآمد این بنده خدا باید فقط 40 تومن داشته باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimacr770
من پیشنهادم این کاره که خودمم با 20 میلیون سرمایه کردم و الانم داره درش میاره خیلی راحت 3 ماه پیش شروع کردم ولی بالای 1500 تا مشتری دارم و همه راضی هستن و پولمم داره در میاد.
my.negarinhost.ir/announcements.php?id=19
قربان شما برم من..... کاری که انجام می دهید....کار خیلی از همکاران هست و...
ایشون هم این کاره هستند تقریباً.... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
تشکر بابت نظر شما
توی بورس وارد نشید بهتره...کاغذ بازی..... زمانی که شرکت داشته باشید سهامش رو وارد کنید...... نه سرمایه.....
از روی تجربه یه دوست نزدیک عرض میکنم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
تویه اینترنت 40 میلیون تومان 80 میلیون نمیشه
یعنی دیدم بعضیا گفتن که فلان کن ال کن ....
سهام بخر
بهترین راه هست
نه از ارزشش میاد پایین نه چیزی
البته از رو ثابقه می گمم
در مورد دوستمون باید عرض کنم که صد در صد سرمایه دو برابر میشه به شرطی که راه درست رو پیش برید.. و ادامه بدید..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
برادر من فقط پول کافی نیست نماینده فروش میشه بشید اما مجوز اینترنت سرویس پروایدر = تجهیزات تخصصی لازم که البته دانش راه اندازی هم نیاز داره
مجوز راحت نهایتاً 200 هزار تومان هست اما تجهیزات چی؟ نیروی متخصص چی؟ و.....
اگه توی این کار علاقه ای باشه که.... نمایندگی یه شرکت استاندارد و قدرتمندی که کمتر مطرح شده رو بگیرید و تبلیغات کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
باتوجه به شرایط الان 40 میلیون پول زیادی نیست و کار خاصی نمیشه کرد
برای سرمایه های زیر صد میلیون خب قاعدتا بانک بهترین گزینه هست
انشاالله زودتر به صد برسه بعد تاپیک بزنید راهنمایی کنیم
دوست عزیز از شما بعید هست... ایشون راه کاری برای الان نیاز دارند...
دوستی هم برای ثبت شرکت در آلمان با 25 هزار یورو صحبت میکرد....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
یه سایت جامع ورزشی راه اندازی کنید .
ورزش3 بوسیله رانت و.. الان به اینجا رسیده. اگه برنامه فوتبال برتر نبود الان وضعیت خرابی داشت !
سایت ورزشی که اینچنین قوی و پایدار کار کنه نداریم به غیراز خود ورزش3
منابع درآمدش :
اولین مورد تبلیغات فراوانش هست. موارد بعدیش هم مسترکاپ تورهای ورزشی و smsنتایج و سایر برنامه هایی که روی سایتهای ورزشی میشه پیاده کرد .
نیاز به کلّ 40 میلیون هم نیست. مقداریش رو صرف اینکار کنید بقیش رو یه فکر دیگه به حالش کنید :دی
ببینید برای همچین سایتی باید یه تیم بایستند و به کار علاقه داشته باشند و اگر بخواهند با صدا و سیما رقابت بکنند باید فکر های دیگه ای بکنند...
مثلاً مسابقات کوچیک رو هم پوشش بدند......
عامل برگزاری لیگ خاصی باشند.... انتخابی از طریق قابل قبولی باشه...
و.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
متاسفانه 40 میلیون امروز حداقل 120 میلیون سال 91 بود(با توجه به شیرینکاری های جناب احمدی نژاد نسبت به 1/3 کردن پول ملی)
الهی گور به گور شما بشه مملکت این لج اساسی رو شما و افرادی با طرز فکری مشابه باعث شدید به موفقیت برسه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
به هرحال
شما خودتون که استاد ما هستین ولی
بانک ها خیلی بخان سود بدن سالی 20 یا نهایت 25 درصد هست !
ولی شما اگر یه کسب و کار نسبتا جم وجور راه بندازین می تونید روی هر جنسی یا هر قلم کالا که مثلا حداکثر 2 ماه میخاد فروش میره 20% سود بکشین
کاسبی بهترین درامد رو داره اگر جای خوبی داشته باشین
تو ایران رو اینترنت نمیشه سرمایه گذاری کرد چون هنوز خیلی چیزا جا نیفتاده
سود باید بسته به کار و زحت باشه.... کاسبی اگه تعریفش فقط کاسبی خالی باشه میشه دلالی.... توی ایران بهترین سرمایه گزاری رو روی اینترنت میشه کرد بهتر از کشورهای دیگه زیرا که خیلی جای کار داره...
نقل قول:
در کل نظر شخصی و عملی بنده....!
شما توی اینترنت میتونید:
1 - کارهایی رو پیش ببرید که کمتر مورد توجه قرار گرفته و....
2 - روی الکترونیکی کردن اموری که هنوز سنتی هستند...
3 - بانک اطلاعاتی ملی کامل که پرسود ترین پروژه خواهد شد (اطلاعات تکمیلی خصوصی ارائه میشه بنده برای چند شهر شروع کردم و البته نتیجه بررسی چند ساله بوده)
4 - یه فروشگاه دقیق که اگر عملی بشه...که البته اصل طرح رو ببینید قبل از عملی شدن حتی به نواقص فروشگاه های داخل کشور و جای کاری که هست پی می برید....
5 - شرکت برنامه نویسی و استخدام برنامه نویسان مستعدی که میدونیم هستند ولی کاری ندارند... دانششو دارند... کسانی که باهاشون میتونید مثلاً امروز من برنامه آندروید برای شرکتم میخوام فردا ویندوز پس فردا لینوکس و.... مک و... یه قرار داد ببندم و .... واقعاً خیلی از شرکتها نمیدونند وقتی بیزینسی دارند... یه نرم افزار داشته باشند چه کارها میتونند بکنند....
این قیمت های بالای فعلی کشور مردم رو گاهاً به شک میندازه که قیمتهای پایین ارائه شده نشانه چیست؟
کلاه برداری؟ مشتری کم؟ دیوانگی؟ یا....
اما برخی هم به فکر این هستند که با سود کم هم میشه زندگی کرد و... البته میشه درآمد بالایی داشت...
اگر انفورماتیک کشور به جایی که باید برسه....
زندگی مردم تغییر میکنه....
ما ایرانی هایی هستیم که در دوران رضا شاه به زور به تغییر راضی شدیم و......
بنده با قیمت هایی فوق العاده کمی که برای مشتریان گذاشته ام و با حقوق کارمندا.... درآمد نسبتاً مناسبی دارم......
بستگی داره نگاه چگونه باشه....
ممکنه همکارم خودش به تنهایی 1 ملیون درآمد داشته باشه اما با افتخار میگم که با کمترین سود و قیمت های حدود یک دهم و یک بیستم بدون در نظر گرفتن هزینه ای که به پرسنل میدم خودم ماهیانه 2 ملیون در آمد دارم....
البته برخی طراحی و سئو و... هست که درصد همکارن پروژه ای هست از چندین سایت (فقط سایت هاستینگ نیست!)
این جواب دوستانی که میفرمایند توی اینترنت نمیشه کار کرد...
قابل توجه دوستان بنده از پدرم یک عدد هزار تومانی ناقابل هم برای شروع کار نگرفتم و همون هزار تومان اول رو خودم شروع کردم.... البته کلاس هم نرفتم تا حالا :)
در کل شاید نباید اینچنین مینوشتم اما تجربه ایست که شاید روزی مفصل تایپیک زدم و.....
سپاسگذار....
همواره مثبت و پایدار....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
عذرخواهی میکنم ولی برای برخی دوستانلازمه پاسخی در نظر بگیرم...
قربون چشمات برم الهی عزیزم :x دوستمون میگه 40 نه 110 ملیون :x ریـسـکـ بـزرگـیـه.....
اصلاً بحث اینجاست که کسی که بلد نیست کاری انجام بده میشه دلال.... و اگر میخواستند دلالی پیشه کنند اینجا تایپیک مشاوره نمیدادند...
فوق العاده کارهای پرسود داریم که به قول گفتنی توش دست نیست....
کار باید کرد... نه دلالی...
خدا خیرت بده یعنی با این میزان درآمد این بنده خدا باید فقط 40 تومن داشته باشه؟
قربان شما برم من..... کاری که انجام می دهید....کار خیلی از همکاران هست و...
ایشون هم این کاره هستند تقریباً.... :)
توی بورس وارد نشید بهتره...کاغذ بازی..... زمانی که شرکت داشته باشید سهامش رو وارد کنید...... نه سرمایه.....
در مورد دوستمون باید عرض کنم که صد در صد سرمایه دو برابر میشه به شرطی که راه درست رو پیش برید.. و ادامه بدید..
برادر من فقط پول کافی نیست نماینده فروش میشه بشید اما مجوز اینترنت سرویس پروایدر = تجهیزات تخصصی لازم که البته دانش راه اندازی هم نیاز داره
مجوز راحت نهایتاً 200 هزار تومان هست اما تجهیزات چی؟ نیروی متخصص چی؟ و.....
اگه توی این کار علاقه ای باشه که.... نمایندگی یه شرکت استاندارد و قدرتمندی که کمتر مطرح شده رو بگیرید و تبلیغات کنید...
دوست عزیز از شما بعید هست... ایشون راه کاری برای الان نیاز دارند...
دوستی هم برای ثبت شرکت در آلمان با 25 هزار یورو صحبت میکرد....
ببینید برای همچین سایتی باید یه تیم بایستند و به کار علاقه داشته باشند و اگر بخواهند با صدا و سیما رقابت بکنند باید فکر های دیگه ای بکنند...
مثلاً مسابقات کوچیک رو هم پوشش بدند......
عامل برگزاری لیگ خاصی باشند.... انتخابی از طریق قابل قبولی باشه...
و.....
الهی گور به گور شما بشه مملکت این لج اساسی رو شما و افرادی با طرز فکری مشابه باعث شدید به موفقیت برسه....
سود باید بسته به کار و زحت باشه.... کاسبی اگه تعریفش فقط کاسبی خالی باشه میشه دلالی.... توی ایران بهترین سرمایه گزاری رو روی اینترنت میشه کرد بهتر از کشورهای دیگه زیرا که خیلی جای کار داره...
شما توی اینترنت میتونید:
1 - کارهایی رو پیش ببرید که کمتر مورد توجه قرار گرفته و....
2 - روی الکترونیکی کردن اموری که هنوز سنتی هستند...
3 - بانک اطلاعاتی ملی کامل که پرسود ترین پروژه خواهد شد (اطلاعات تکمیلی خصوصی ارائه میشه بنده برای چند شهر شروع کردم و البته نتیجه بررسی چند ساله بوده)
4 - یه فروشگاه دقیق که اگر عملی بشه...که البته اصل طرح رو ببینید قبل از عملی شدن حتی به نواقص فروشگاه های داخل کشور و جای کاری که هست پی می برید....
5 - شرکت برنامه نویسی و استخدام برنامه نویسان مستعدی که میدونیم هستند ولی کاری ندارند... دانششو دارند... کسانی که باهاشون میتونید مثلاً امروز من برنامه آندروید برای شرکتم میخوام فردا ویندوز پس فردا لینوکس و.... مک و... یه قرار داد ببندم و .... واقعاً خیلی از شرکتها نمیدونند وقتی بیزینسی دارند... یه نرم افزار داشته باشند چه کارها میتونند بکنند....
این قیمت های بالای فعلی کشور مردم رو گاهاً به شک میندازه که قیمتهای پایین ارائه شده نشانه چیست؟
کلاه برداری؟ مشتری کم؟ دیوانگی؟ یا....
اما برخی هم به فکر این هستند که با سود کم هم میشه زندگی کرد و... البته میشه درآمد بالایی داشت...
اگر انفورماتیک کشور به جایی که باید برسه....
زندگی مردم تغییر میکنه....
ما ایرانی هایی هستیم که در دوران رضا شاه به زور به تغییر راضی شدیم و......
بنده با قیمت هایی فوق العاده کمی که برای مشتریان گذاشته ام و با حقوق کارمندا.... درآمد نسبتاً مناسبی دارم......
بستگی داره نگاه چگونه باشه....
ممکنه همکارم خودش به تنهایی 1 ملیون درآمد داشته باشه اما با افتخار میگم که با کمترین سود و قیمت های حدود یک دهم و یک بیستم بدون در نظر گرفتن هزینه ای که به پرسنل میدم خودم ماهیانه 2 ملیون در آمد دارم....
البته برخی طراحی و سئو و... هست که درصد همکارن پروژه ای هست از چندین سایت (فقط سایت هاستینگ نیست!)
این جواب دوستانی که میفرمایند توی اینترنت نمیشه کار کرد...
قابل توجه دوستان بنده از پدرم یک عدد هزار تومانی ناقابل هم برای شروع کار نگرفتم و همون هزار تومان اول رو خودم شروع کردم.... البته کلاس هم نرفتم تا حالا :)
در کل شاید نباید اینچنین مینوشتم اما تجربه ایست که شاید روزی مفصل تایپیک زدم و.....
سپاسگذار....
همواره مثبت و پایدار....
ممنون بابت نظر گرانبهای شما
درصد زیادی موافق هستم با شما
متاسفانه برخی دوستان البته از روی لطف ایده هایی را مطرح میکنند اما به تمام زوایایی اون و مشکلاتش و % بالای ریسکش توجهی ندارند
گاهی برخی کارها اینقدر ریسک داره که ترجیح میده ادم پولو در همان بانک نگه داره
به نظر بنده مسئله بازگشن پول و سرمایه و اینکه هر زمان بخواین بتونید سرمایه را برداشت کنید اهمیت زیادی خواهد داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
ممنون بابت نظر گرانبهای شما
درصد زیادی موافق هستم با شما
متاسفانه برخی دوستان البته از روی لطف ایده هایی را مطرح میکنند اما به تمام زوایایی اون و مشکلاتش و % بالای ریسکش توجهی ندارند
گاهی برخی کارها اینقدر ریسک داره که ترجیح میده ادم پولو در همان بانک نگه داره
به نظر بنده مسئله بازگشن پول و سرمایه و اینکه هر زمان بخواین بتونید سرمایه را برداشت کنید اهمیت زیادی خواهد داشت
دقیقاً بنده همین نظر رو دارم منتها اشاره ای نکردم چون که زمانی که پست زدم از چیزی مثل فلافلی یا پیشنهاد هایی که با 40 ملیون شما مطابقت نداشند و (بالاتر بودند) .... متعجب بودم...! و به ذهنم نیومد این مسئله بازگشت....
توجه کنید که بهتره که به جای بازگشت بفرمایید که نقدینگی.....
باید کاری کنید که نقدینگی داشته باشید....
البته پیشاپیش از جسارت احتمالی پوزش میطلبم....
اما روی پورتال ملیی که عرض کردم انشالله فرصت بشه صحبت کنیم...
بیشتر از سرمایه نیروی کار لازم داره و لازم نیست هزینه چندانی بشه....
نتیجه چند سال کار بنده هست این طرح که البته فعلاً نمیتونم به صورت عمومی ارائه بدم...
همواره + .....
-
نقل قول:
اون دوست نزدیک اطلاعات غلط به شما دادن
کاغذ بازی دیگه در کار نیست و میشه آنلاین خرید و فروش کرد
وارد کردن سهام یک شرکت به بورس گردش مالی بالای 3 میلیارد در سال نیاز داره این فقط یکی از شرایطش است:109:
-
گیم نت - مرکز شهر- مغازه نسبتا بزرگ و کاملا توی دید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ping
اون دوست نزدیک اطلاعات غلط به شما دادن
کاغذ بازی دیگه در کار نیست و میشه آنلاین خرید و فروش کرد
وارد کردن سهام یک شرکت به بورس گردش مالی بالای 3 میلیارد در سال نیاز داره این فقط یکی از شرایطش است:109:
همینش درسته!
البته بورس طبقه بندی شده و.... تحقیق کنید..... :)
در کل برای سرمایه مناسب نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
گیم نت - مرکز شهر- مغازه نسبتا بزرگ و کاملا توی دید
این اتفاق افتاده....
یه حرکت نو..... لازمه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
این اتفاق افتاده....
یه حرکت نو..... لازمه!
کاسب میتونه تو هر کاری موفق باشه ;)
-
اولیش که بهش اعتقاد دارم همان فلافلیست.. دومین شغل شریف خوب مردم بعد خوردن نیاز دارند بکشند!! یک قلیان سرای توپ و عالی بهت پیشنهاد میشه. دوسیب و هلو و پرتغال!!:39: جان خودم شوخی نمیکنم یکی از دوستان بدنسازی داشت عوضش کرد قلیانسرا..خدایی تو هر 12 متر مغازه 15 نفر نشسته بودند داشتند قلیان میکشیدند..هر کدومشون نیم ساعت هم بکشند 15 * 3000 = 45000 تومان هر نیم ساعت از 12 متر کاسب بود!! بماند که سالن ورزشی داشت و حداقل 40 - 50 تا قلیان داشت قل قل میکرد.! قلیانم که خرابی نداره و هر چی بکشی بهتر هم میشه! یک سرمایه 2 میلیونی با 2 میلیون توتون و ذغال ماهی 40 میلیون داشت کاسبی میکرد..بماند که چایی و .. هم داشت میفروخت توش!!
واردات هم جواب میده!! بیا 6 پورت وای فای!!
http://abgoon.com/i/attachments/1/13...3964_large.jpg
-
سلام
واقعا زمين بسيار ارزشمند هست .
من خودم يه پلاك گرفتم سال 85 حدودا 9 ميليون الان شده 50 ميليون .
يه زمين ديگه گرفتم 4/5 ميليون الان 100 ميليون هم نميدم .
فقط زمين فقط و فقط!
به فكر كار هاي بزرگ باش !
فلافل هم خوبه .
رك بگم دنبال قشنگي و كلاس كار نباش دنبال پول باش تا در اينده راحت زندگي كني .
موفق باشي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اولیش که بهش اعتقاد دارم همان فلافلیست.. دومین شغل شریف خوب مردم بعد خوردن نیاز دارند بکشند!! یک قلیان سرای توپ و عالی بهت پیشنهاد میشه. دوسیب و هلو و پرتغال!!:39: جان خودم شوخی نمیکنم یکی از دوستان بدنسازی داشت عوضش کرد قلیانسرا..خدایی تو هر 12 متر مغازه 15 نفر نشسته بودند داشتند قلیان میکشیدند..هر کدومشون نیم ساعت هم بکشند 15 * 3000 = 45000 تومان هر نیم ساعت از 12 متر کاسب بود!! بماند که سالن ورزشی داشت و حداقل 40 - 50 تا قلیان داشت قل قل میکرد.! قلیانم که خرابی نداره و هر چی بکشی بهتر هم میشه! یک سرمایه 2 میلیونی با 2 میلیون توتون و ذغال ماهی 40 میلیون داشت کاسبی میکرد..بماند که چایی و .. هم داشت میفروخت توش!!
اونقدر اماکن بهت گیر میدن که نگووووووووووووووو
-
شما که خودت استادی اما توصیه ی من اینه که تا 3ماه آینده هیچ کاری نکن، هر کاری ریسک افت و سقوط داره
بهترین کار همون گوشه ی بانکه (البته عرض میکنم تا ثبات وضعیت کشور)
و ماهی 750 هم میتونی بگیری (روزشمار 22 یا 23%) ...
-
واقعا لذت میبرم از نظرات دوستان و همکاران
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اول اینکه اماکن گیر میده
دوم اینکه شما یک شغل که به رشد کشور کمک کنه رو با یک شغل مثل قهوه خونه و سفره خونه یکی میکنی ؟؟؟؟
اگر قراره قهوه خونه آدم بزنه از نظر من نوزول خور بشه خیلی شرف داره به قهوه خونه و این کارا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
اول اینکه اماکن گیر میده
دوم اینکه شما یک شغل که به رشد کشور کمک کنه رو با یک شغل مثل قهوه خونه و سفره خونه یکی میکنی ؟؟؟؟
اگر قراره قهوه خونه آدم بزنه از نظر من نوزول خور بشه خیلی شرف داره به قهوه خونه و این کارا
شما میدونی قلیان سرا چه قدر به پیشرفت کشورمون کمک میکنه؟ هر چی فکره تو انجا شکوفا میشه.یک آدم نا امید رو میکنه انیشتین! :d