ببخشید یه سوال داشتم.. این کارت ها فقط قابلیت پرداخت پول رو دارن؟ یا میشه ازشون برای دریافت پول از طریق درگاه های پرداخت با کردیت کارت برای سایت هامون هم استفاده کنیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید یه سوال داشتم.. این کارت ها فقط قابلیت پرداخت پول رو دارن؟ یا میشه ازشون برای دریافت پول از طریق درگاه های پرداخت با کردیت کارت برای سایت هامون هم استفاده کنیم؟
تخفیف ادامه دارد .
سفارش آنلاین صدور مستر کارت و شارز آنلاین کارت به زودی ....
سلام آیا میشه این رو شارژ کرد ؟
به چه صورت انجام میشه ؟
از کدام کشور صادر میشه ؟
Id yahoo : ali9549
خدمت شما
با سلام .
سفارش کارت های هفته گذشته در دفتر تهران میباشد .
دوستانی که سفارش داده با ما برای دریافت کارت ها در تماس باشند .
کارت های تهران امروز ارسال میشود و کارت های شهرستان فردا ارسال میگردد .
با تشکر
2 عدد کارت مارو ارسال و تحویل گرفتیم بدون مشکل فعال هم شدن از همکاری ایشون سپاسگزارم
با سلام .
قیمت حواله برای مستر کارت ها هر روز از ساعت
12pm /4pm
در روز های تعطیل
12pm/2pm
سایت شما " شرکت توسعه ارتباطات آرتینا " است ؟
با توجه به درج و اعلام وجود داشتن دفتر شرکت شما در تهران، مایل هستم برای خرید به دفتر شما، حضوری آمده و گفت و گویی داشته باشم.
لطفا آدرس را نقل و قول نمایید. :53:
- قیمت ارز ها را طبیعتا با قیمت صرافی های مجاز که قبول دارید اعلام می کنید، لطفا بفرمایید کدام صرافی است ؟
- در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران که آگهی های ثبت شرکت ها و تغییرات قابل مشاهده است، در قسمت " روزنامه رسمی - فهرست آگهی ها " شماره ثبت و نام شرکت شما را جستجو نمودم اما همچین شرکتی وجود نداشت.
لطفا تصویری از آگهی ثبت تاسیس را به صورت اسکن شده یا در سایت روزنامه رسمی جهت اطمینان خرید که لازمه هر معامله ای است ارایه دهید.
اگر در گوگل اسم شرکت جست و جو کنید هست .
لینک ارسال شد .
Iranian Official Journal
صرافی مجاز همه یک مرجع قیمت دارن ولی صرافی مثل صرافی جلالی قیمت ها را به صورت آنلاین و دقیق میدهد .
دفتر تهران فنی و مهندسی است و برای توضیحات کارت پاسخ گوی شما نمیباشد . خدمات کارت مربوط به دفتر شیراز میباشد و میتوانید تماس داشته باشید .
در صورتی که معامله شما مربوط به همکاری گسترده است با ما در ارتباطات باشید تا زمانی را برای ملاقات و تبادل نظر در دفتر تهران برای شما ارسال کنیم .
هنوز هم به صورت فیزیکی ارائه می دید ؟
یا به صورت مجازی ؟
با سلام
سایت درخواست کارت ها و درخواست شارز کارت ها با تلاش گروه آرتینا تمام شد
آرتــیــنــا کارت - صفحه اصلی
همه مشتری ها میتوانند از سایت درخواست کارت های خود را ارسال کنند و از قیمت ارز برای شارز کارت های خود با خبر شوند .
محصولات جدید در حال بررسی میباشد و کارت های جدید در راه است .
با تشکر از همه دوستان و همکاران عزیز که ما را برای خدمات ارزی خود انتخاب کردن
شرکت توسعه ارتباطات آرتینا
به سلام .
قیمت حواله ها برای شارز مستر کارت ها به صورت آنلاین در سایت قرار گرفت
با ورود به سایت میتوانید قیمت ها و کارمزد ها را دریافت کنید .
سیستم شارز آنلاین بانک پارسیان قرار گرفت
از ما بهترین ها را بخواهید .
سلام به همه دوستان و بزرگواران لابد از تاییدی که من از جناب اکبری در اولین پستم بکنم ابروهای خیلیها بالا خواهد رفت.منهم اول با شکاکیت تمام یک 2-1 ماهی پستهای حواله ارزی جناب اکبری را دنبال میکردم ببینم آتویی نکته منفی چیزی گیرم میاد یا نه.بعدشم با پیام خصوصی و ایمیل و آخرش تلفنی کلی سیم و جیم شان کردم وسئوال راجع به کارت فیزیکی کردم تا راضی شدم به حسابشون پول واریز کنم.حدودا بعد 16-14 روز (شهرستان هستم) کارتم رسید و بدون مشکل فعال شد و از خودشان ارز خریدم و کارتم را شارژ کردم و راضی هستم .تا بحال از 3 تا سایت چینی هم خرید کردم(24 ساعت برای وریفای خرید طولش میدن و تا اینجا مجموعا 40 دلار خرید کردم) بدون مشکل. یک مشکلی هم خودم داشتم ایمیل به گرجستان زدم (یکروزش یکشنبه بود که اونا تعطیلند)بعد 2-1 روز یک خانمی که فارسی سلیسی صحبت میکرد بهم زنگ زد و رفع اشکال منو انجام داد. خلاصه منهم اولش خیلی به ایشون شک داشتم ولی الحمدلله از امتحان سر بلند بیرون آمدند خدا خیرش بده کار منو راه انداخت.از خواص بامزه کارتهاشون یکیش اینه که وقتی توی اینترنت بانک لاگ این میکنی یک قسمتی داره که میتونی کارتتونو برای اینکه در بعضی کشورها قابل استفاده نباشه قفل کنی.یا حق.
سلام به همه دوستان و بزگواران نکته دیگری که امروز متوجه شدم کارت قبلی من ویزا کارت از آذربایجان بود این کارت جدیدم مستر کارته با کارت قبلی حدود 2-1 درصد بعنوان هزینه علاوه بر مبلغ خرید کسر میشد ولی با این کارت جدید فقط مبلغ خریدتون کسر میشه بدون هیچ هزینه دیگر .حالا روش سایتهای چینی فرق کرده یا کرامت مستر کارته نمیدونم به هر صورت این فرق بین دو کارتی هست که من استفاده کردم .جهت اطلاع دوستان.یا حق.
با سلام
تخفیف ویزه برای دوستانی که در تهران هستن .
با تصمیم جدید برای دوستانی که در تهران هستن و یا میتوانند تهران کارت خود را تحویل بگیرند .
کارت با قیمت 150.000 تومان تحویل داده میشود .
لطفا درخواست کارت را به ایمیل ما ارسال فرمایید
شرایط و اطلاعات بیشتر در سایت ما میباشد .
موفق و پیروز باشید
شرکت توسعه ارتباطات آرتینا
سلام
با سپاس از آقای اکبری عزیز
مستر کارت ما رو ارسال و شارژ کردند و الان اولین خرید رو باهاش در لیزوب به خوبی انجام دادم.
خواستم تشکر کنم از ایشون بخاطر اینکه تمام مواردی که توی این تاپیک و توی سایتشون بصورت شفاف اعلام کردند همه آپدیت و صحیح هست و دقیقا به همون صورت اجرا میشه. کار نظام مندی رو آغاز کردید، آرزوی موفقیت دارم براتون.
خواهش میکنم. تشکر از تایید شما .
برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات و جواب سوال های خود و قیمت حواله و ارز به سایت ما مراجعه فرمایید .
W W W . F L Y C A R D .I R
موفق و پیروز باشید
اگر مورد پاسپورت را بتوانید حل بکنید بنده یک مورد میخواهم
میشه کاری کرد این مورد انجام بشه؟
مورد پاسپورت موردی نیست که قابل حل شدن باشد . تنها مدرک شناسای شما در سیستم بانک برای صدور کارت و امنیت کارت شما پاسپورت شما میباشد .
به همان صورتی که در سوال های سایت جواب داده شد . بدون پاسپورت امکان صدور نداریم .
آرتــیــنــا کارت - سوالات متداول
دوستانی که پاسپورت ندارند میتوانند به نام یکی از اعضا یا دوستان خود که پاسپورت دارن در خواست کنند .
با سلام
با توجه به نیاز دوستانی که پاسپورت ندارند و برای پی پال و خرید ها کم نیاز به کارت داشتن در حال پیگیری کارت های هدیه هستیم .
به زودی خبر های جدید و قیمت ها را در سایت قرار میدهیم .
w w w . f l y c a r d . i r
با تشکر از همه دوستان
آدرستون شیراز هست؟
پ.خ کنید لطفا ادرس رو برام
آقا الان قيمت مستر كارت ها چنده ؟ 150 يا 200 ؟
از تبريز هستم.
با سلام
سفارش های هفته پیش و این هفته دفتر تهران میباشد . شهرستان فردا پست میشود .
نکته بعد لطفا برای درخواست از لینک زیر استفاده فرمایید و همه فیلد ها را تکمیل فرمایید .
آرتــیــنــا کارت - Apply Now
فقط چند روز دیگر تخفیف ادامه دارد .
به زودی با محصولات جدید در خدمت شما هستیم .
میگم الان گرفتن پاسپورت چقدر خرج داره ؟ چه مدارکی می خواهد ، خوشبختانه پایان خدمت رو داریم b-)
ببخشید از همه دوستان و سروران آقای alireza9549 ولی من یکم از یه نظر میترسم
اول اینکه میترسم اسکن پاسپورت بدم بعدش برام دردسر ایجاد بشه (ببخشید منظوری نسبیت به شما نداشتما فقط در حد نگرانی) مثلا در جایی ازش استفاده بشه
دوم اینکه میترسم از اینکه مثلا میخوام از یه شرکت معروف کانادایی سرویس بگیرم گفته تمام اطلاعات حسابت کردیت کارتت رو بده و من اطلاع حساب این کارت رو بدم و بعد یه مدت یه اتفاقی بیفته بعد حسابم رو توی اونجا بندن و مثلا تمام سرویس ها قطع بشه
این دو مورد رو چطور میتونید حل کنید؟
با سلام
تشکر از سوال خوب شما .
در جواب سوال اول شما برای هر کاری و درخواستی و خرید در خارج از ایران شما نیاز به ارسال مدرک شناسای دارید .
پس اگر مشکلی دارید یا خیلی مدارک شما مهم است در هیچ کجای دنیا استفاده نکنید .
کارت شناسای شما برای ما ارسال میشود و ما هم برای بانک . این کار 100% انجام میشود اگر شما مشکلی دارید یا فکر میکنید شاید مشکلی ایجاد شود درخواست ندهید .
خرید از هر کجای دنیا که باشد نیاز به تایید دارد . 2 حالت دارد یا تایید می شوید یا تایید نمیکنند و هر کاری دلیلی دارد هیچ کجای دنیا نمیتوانند اول تایید کنند بعد مشکل ایجاد کنند .
در یک صورت امکان دارد که در قانون یا سیستم کاری تغییر ایجاد شود . که این کار هم با ایمیل اول اطلاع میدهند بعد انجام میدهند .
با سلام .
پایان تخفیف برای تهران . قیمت برای درخواست کارت 200.000 تومان میباشد .
برای درخواست به سایت مراجعه فرمایید .
با سلام .
بسته های سیم کارت بین المللی آماده شده است و قابل سفارش میباشد .
و مناسب برای دوستانی که برای تایید خرید خود نیاز به شماره موبایل خارج از کشور دارند .
به زودی اطلاعات بیشتر در سایت قرار خواهد گرفت .
کارت ما هم تحویل شد پشتیبانی خوبی هم دارند دوستان با اطمینان خرید کنند
با سپاس
با سلام
عزيزان !!
من چند تا سيوال داشتم!!
اول با مستر كارت ها ميشه پي پال وريفاي كرد؟؟؟
دوما!!! از نظر شما ها ويزا فيزيكي كه از. امارات صادر ميشه بهتر است يا مستر كارت هايي كه ايشون ارايه ميدن؟