-
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با عرض سلام و خسته نباشید
چند سوال از خدمتتون داشتم :
1.مدیریت فعلی نوین وی پی اس با چه شخصی هست ؟(نوین وی پی اس حیلی مدیر عوض کرده:77:)
2.سرعت دانلود و بخصوص آپلود هر وی پی اس را در چه حد تضمین میکنید؟
3.آپ تایم سرور های هلند بالا هست؟
با سپاس
سلام
1- خیر تقریبا 2 ساله که مدیریت عوض نشده.
2- پورت ارتباطی سرور 1 گیگابیت میباشد که هیچ گونه محدودیتی ما روی سرور انجام ندادیم و مشترکین ازاد هستند برای استفاده منصفانه از سرعت.
3- از طرف ما در صورتی که مشتری مشکل ساز نباشه مثل ایجاد حملات و یا اسپم 99%.
-
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin39
در حال حاضر سرعت دانلود روی سرور ها چند مگابیت هست؟؟؟من سرور مجازی معمولی هلند رو می خواستم سفارش بدم...بعد وضعیت سرعت دانلود روی سرور آمریکا چطور هست؟
سلام
همینطوری که در بالا عرض شده ، پورت ارتباطی سرور 1 گیگابیت می باشد و مشترکین هیچ گونه محدودیتی برای استفاده منصفانه از سرویس نخواهند داشت
-
برای ریدکال میشه استفاده کرد ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armanalone
برای ریدکال میشه استفاده کرد ؟؟؟
سلام
بله مشکلی نیست
-
سلام مجدد
سرور جدید از دیتاسنتر LeaseWeb تهیه گردیده
دوستانی که دنبال سرویس های پایدار هستند مناسب می باشد.
-
سلام
قیمت ها واضح نیستند . توی سایت سروری به این نام نیست !
این سرور معمولیه یا حرفه ای
کنسول برای نصب سیستم عامل هم می دین؟
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام مجدد
سرور جدید از دیتاسنتر LeaseWeb تهیه گردیده
دوستانی که دنبال سرویس های پایدار هستند مناسب می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
قیمت ها واضح نیستند . توی سایت سروری به این نام نیست !
این سرور معمولیه یا حرفه ای
کنسول برای نصب سیستم عامل هم می دین؟
ممنون از شما
سلام
در صفحه ی اصلی سایت روی دکمه ی : سفارش کلیک کنید به صفحه ی سفارشات منتقل میشید.
سرور های لیزووب جز سرورهای حرفه ای ما محسوب می شوند به واسطه ی raid سخت افزاری و سرعت هارد هایی که برخوردار هستند
از امشب فاز جدیدی از سرویس های با کیفیت این سرورها اغاز میشه ;)
-
سلام
لطفا در مورد فاز جدید بیشتر توضیح بدین
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
در صفحه ی اصلی سایت روی دکمه ی : سفارش کلیک کنید به صفحه ی سفارشات منتقل میشید.
سرور های لیزووب جز سرورهای حرفه ای ما محسوب می شوند به واسطه ی raid سخت افزاری و سرعت هارد هایی که برخوردار هستند
از امشب فاز جدیدی از سرویس های با کیفیت این سرورها اغاز میشه ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
لطفا در مورد فاز جدید بیشتر توضیح بدین
ممنون
سلام
در صورتی که دیتاسنتر زیرساخت لازم برای رکمون فراهم بکنه و به تفاوفق برسیم پورت به 10Gbit ارتقا پیدا خواهد کرد.
و سرورهایی با هارد SAS + RAID 10 در حال تهیه هستیم ;)
و این نوید رو بدیم در نهایت هزینه ها در قبال سرویس های بهتر کاهش پیدا خواهد کرد !
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingleader
سلام
قوانین انجمن اجازه نمیده به صورت عمومی در مورد تورنت و سیدباکس صحبت کنیم.
پیغام خصوصیتون چک کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
در صورتی که دیتاسنتر زیرساخت لازم برای رکمون فراهم بکنه و به تفاوفق برسیم پورت به 10Gbit ارتقا پیدا خواهد کرد.
و سرورهایی با هارد SAS + RAID 10 در حال تهیه هستیم ;)
و این نوید رو بدیم در نهایت هزینه ها در قبال سرویس های بهتر کاهش پیدا خواهد کرد !
برادر هر موقع این اتفاق افتاد حتما به بنده یه ندایی بدین تا یه سرویس سفارش بدم!
به شدت منتظریم!
-
سلام
سرور جدید به دستمون رسید
نمونه عکس سرعت :
-
سلام
سرعت عالیه
فقط یه مشکلی هست
توی سایتتون قسمت سرویس ها وقتی روی یه سرویس کلیک میکنم صفحه اطلاعات سرویس یا باز نمیشه یا خیلی کند لود میشه
الان هم وی پی اس مشکل داره نمیتونم ریموت وصل شم میخوام ریست کنم صفحه اطلاعات سرویس باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yashar1989
سلام
سرعت عالیه
فقط یه مشکلی هست
توی سایتتون قسمت سرویس ها وقتی روی یه سرویس کلیک میکنم صفحه اطلاعات سرویس یا باز نمیشه یا خیلی کند لود میشه
الان هم وی پی اس مشکل داره نمیتونم ریموت وصل شم میخوام ریست کنم صفحه اطلاعات سرویس باز نمیشه
سلام و خسته نباشید
مشکل رو به واحد پشتیبانی ارسال کنید
یکی از دلایل وقفه در عملیات به خاطر کانفیگی هست که انجام دادیم وقتی درخواست های زیادی به سرور ارسال میشه با وقفه ارسال کنه تا از فشار به سرور مرکزی مانع بشه ، چون درخواست های زیادی به سرور ارسال میشه با هم و میتونه مشکل ساز باشه به همین دلیل وقفه قرار دادیم در مسیر .
-
سلام
دوستان در صورتی که پلن خاصی مد نظرتون بود با واحد فروش : sale.novinvps میتونید در یاهو گفتگو کنید ، همچنین تخفیف 20% میتونید استفاده کنید
-
-
سلام
امشب به تعداد 1-2 عدد افر های قیمت مناسب
500 گیگی
1 ترابایت
و 2 ترابایتی
معرفی خواهند شد
دوستان از الا میتونند رزرور کنند : sales@novinvps.com
:53:
-
من الان بیش از 6ماه است از نوین وی پی اس سرور مجازی میگیرم
هلند راید 10
واقعا عالیه
تا حالا هیچ مشکلی واسم پیش نیومده
بهترین سرویسی که تا حالا تجربه کردم است
تا حالا بیش از ده جا سرور گرفتم یا اطلاعاتم حذف شده
یا دون زیاد داشته
ولی نوین وی پی اس برای من تو این 6 ماه 100 درصد آپتایم داشته
واقعا ممنونم ازت
اگر هاست هم با چنین کیفیتی بیارین من یکی از مشتریاتون خواهم شد
ممنون بدرود
-
سلام
خسته نباشید
تو یاهو خدمتتون پیغام دادم آنلاین هم بودید اما جوابی دریافت نکردم .
من میخواستم این پلان رو سفارش بدم : NL-512-30gb عالی برای تورنت
چقدر زمان میبره آماده بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rashed.rafiee
من الان بیش از 6ماه است از نوین وی پی اس سرور مجازی میگیرم
هلند راید 10
واقعا عالیه
تا حالا هیچ مشکلی واسم پیش نیومده
بهترین سرویسی که تا حالا تجربه کردم است
تا حالا بیش از ده جا سرور گرفتم یا اطلاعاتم حذف شده
یا دون زیاد داشته
ولی نوین وی پی اس برای من تو این 6 ماه 100 درصد آپتایم داشته
واقعا ممنونم ازت
اگر هاست هم با چنین کیفیتی بیارین من یکی از مشتریاتون خواهم شد
ممنون بدرود
سلام
ممنون
روی این سرویس ها هزینه های سنگینی شده که کیفیت قابل قبولی داشته باشند
در مورد هاستینگ در صورتی که ترافیک کاری کم بشه مدت زمانی هست که در حال برنامه ریزی هستیم ولی فعلا هنوز در حال بررسی هستش برای هاستینگ که حضور بسیار قوی در این حوضه داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-online
سلام
خسته نباشید
تو یاهو خدمتتون پیغام دادم آنلاین هم بودید اما جوابی دریافت نکردم .
من میخواستم این پلان رو سفارش بدم :
NL-512-30gb عالی برای تورنت
چقدر زمان میبره آماده بشه ؟
سلام
در یاهو مسنجر همکار مربوطه در تایم های خاصی انلاین هستند و بنده اطلاعی ازشون الا ندارم.
در صورت سفارش با توجه به جم کاری که الا میبینم
امروز تحویلتون داده میشه همراه با سرویس هایی که از قبل مونده از دیگر مشترکین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
ممنون
روی این سرویس ها هزینه های سنگینی شده که کیفیت قابل قبولی داشته باشند
در مورد هاستینگ در صورتی که ترافیک کاری کم بشه مدت زمانی هست که در حال برنامه ریزی هستیم ولی فعلا هنوز در حال بررسی هستش برای هاستینگ که حضور بسیار قوی در این حوضه داشته باشیم
سلام
در یاهو مسنجر همکار مربوطه در تایم های خاصی انلاین هستند و بنده اطلاعی ازشون الا ندارم.
در صورت سفارش با توجه به جم کاری که الا میبینم
امروز تحویلتون داده میشه همراه با سرویس هایی که از قبل مونده از دیگر مشترکین
پرداخت رو انجام دادم .
-
این اطلاع رو همینطوری که از ایمیل های خودکار بهتون ارسال میشه باید
به واحد فروش بگید:
sales@novinvps.com
تا سفارشتون رو تکمیل کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
این اطلاع رو همینطوری که از ایمیل های خودکار بهتون ارسال میشه باید
به واحد فروش بگید:
sales@novinvps.com
تا سفارشتون رو تکمیل کنند
خیلی ازتون ممنونم بابت پشتیبانی عالیتون .
کارایی که گفتید رو انجام دادم ، فقط اینکه ازتون ممنون میشم امروز سرور رو تحویلم بدید .
-
تیکت شما به بخش سفارشات اگه دقت کنید ارجاع داده شده و یک به یکی تحویل داده میشه
و طبق قولی که داده شده اینجا به شما
تا اخر شب به دستتون میرسه یا زودتر
-
سلام
سرویس من ساسپندد شد
تیکت زدم
فقط تورنت استفاده میکردم
قبل و بعد از ساسپندد شدن هم هیچ تیکیت یا ایمیلی برای اطلاع رسانی زده نشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yashar1989
سلام
سرویس من ساسپندد شد
تیکت زدم
فقط تورنت استفاده میکردم
قبل و بعد از ساسپندد شدن هم هیچ تیکیت یا ایمیلی برای اطلاع رسانی زده نشد
سلام
بنده اینجا نمیتونم هیچ کمکی برای شما کنم
طی این 2 روز هیچ ابیوزی نداشتیم :)
از واحد پشتیبانی پیگیر باشید .
بنده کمکی نمیتونم کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
بنده اینجا نمیتونم هیچ کمکی برای شما کنم
طی این 2 روز هیچ ابیوزی نداشتیم :)
از واحد پشتیبانی پیگیر باشید .
بنده کمکی نمیتونم کنم
طبق ساعت سرور 19/07/2013 22:55 تیکت زدم فعلاً پاسخی داده نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yashar1989
طبق ساعت سرور 19/07/2013 22:55 تیکت زدم فعلاً پاسخی داده نشده
بله متوجه هستم
شما همون دقیقه ای که تیکت باز کردید
اینجا هم پست دادید
بازم میگم پست دادن اینجا سودی نداره براتون و هیچ رسیدگی انجام نمیشه.
مشکلتون اونجا در اون تیکتی که ارسال کردید بهتون ارسال میکنند
همیشه اینطوری بوده.
بنده تو کار تیم پشتیبانی دخالت مستقیم نمیکنم ;)
و قطعا امشب به تیکتتون رسیدگی میشه
ترافیک کاری یکم جمعه سنگینه
و تعداد نیروی انسانی ما کمتر از روزهای دیگه.
-
سلام
شاید فکر کنید من دارم تبلیغ می کنم اما به واقع هرچی میگم دقیقا تمامی چیزهایی که تا به الان تو این مدتی که دارم با نوین وی پی اس کار می کنم دیدم، تاحالا نشده من تیکتی بزنم و بالای 30 دقیقه طول بکشه که مشکلم حل نشده باشه یا تیم مودبش با صبر و حوصله جوابم و نداده باشند. فقط می تونم براتون آرزو موفقیت بیشتر بکنم چون کارتون فوق العاده ست، امیدوارم همیشه پاینده باشین چون با وجود شما آدم واقعا همیشه میدونه که بدون استرس و نگرانی سرویسش بدون مشکل داره کار میکنه. مرسی وافعا مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman3230
سلام
شاید فکر کنید من دارم تبلیغ می کنم اما به واقع هرچی میگم دقیقا تمامی چیزهایی که تا به الان تو این مدتی که دارم با نوین وی پی اس کار می کنم دیدم، تاحالا نشده من تیکتی بزنم و بالای 30 دقیقه طول بکشه که مشکلم حل نشده باشه یا تیم مودبش با صبر و حوصله جوابم و نداده باشند. فقط می تونم براتون آرزو موفقیت بیشتر بکنم چون کارتون فوق العاده ست، امیدوارم همیشه پاینده باشین چون با وجود شما آدم واقعا همیشه میدونه که بدون استرس و نگرانی سرویسش بدون مشکل داره کار میکنه. مرسی وافعا مرسی
سلام
ممنون
امیدواریم با تصمیماتی که گرفته شده این روند رو به بهبود بهتری هم باشه
-
سلام
با توجه به حجم ترافیک کاری
دوستانی که سرویس فوری میخوان
در عرض 1 ساعت
میتونند الا سفارش ارسال کنند
فوری تحویل داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
با توجه به حجم ترافیک کاری
دوستانی که سرویس فوری میخوان
در عرض 1 ساعت
میتونند الا سفارش ارسال کنند
فوری تحویل داده میشه
سلام
سرویس ها در stock بودند و اماده به تحویل که همگی تحویل داده شد
-
سلام
دوستانی که سوال دارن برای خرید
میتونند به ایدی واحد فروش که هم اکنون انلاین هست پیام بدند: sale.novinvps
-
سرور جدید از دیتاسنتر Ecatel هلند تهیه شد
لازم به ذکر هست پورت بسیار قوی داره سرور سفارش داده شده
میتونند سفارشاتشون ارسال کنند
-
با سلام دوستان
من به یه سرور مجازی جهت ارسال ایمیل انبوه نیاز دارم
رم 512
امکان نصب oempro یا interspire
کنترل پنل : kloxo
تعداد آی پی : تا 5 عدد
در صورت امکان از دیتا سنتر هایی باشه که کمتر گیر میدن مثلا هلند
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
white_wolf_azar
با سلام دوستان
من به یه سرور مجازی جهت ارسال ایمیل انبوه نیاز دارم
رم 512
امکان نصب oempro یا interspire
کنترل پنل : kloxo
تعداد آی پی : تا 5 عدد
در صورت امکان از دیتا سنتر هایی باشه که کمتر گیر میدن مثلا هلند
با تشکر
سلام
در صورتی که اسپم محسوب بشه از سوی دیتاسنتر سرویس مسدود میشه.
-
سلام
دوستانی که نیاز به هارد بیشتر دارند:
100 گیگ هارد اضافه : 15 هزار تومان
50 گیگ هارد اضافه : 5 هزار تومان
به زودی اپشن ها به طور کامل در سایت قرار خواهند گرفت
-
سلام
به اطلاع میرسانیم
همینطوری که قول داده بودیم تقریبا 2 روز پیش
قیمت سرویس هارو کاهش دادیم
فرصت نشد اینجا اعلام کنید
با تشکر
-
درود
پنل وی ام ویور هم می دید؟
دوستان که از ایشون سرویس دارن لطفا راهنمایی کنند توی تاپیک زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/87859/