-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
سلام علیکم
همکار گرامی من در سایت سرور درخواستی رو اعلام کردم اما یکی از همکارانتون فقط 10% تخفیف در نظر گرفتن برای سرور بنده! سرور هم جزو سرور هایی هست شش ماه قصد خرید دارم و دیتاسنتر افر میدهد و در این تاپیک اعلام کردین در صورت پرداخت هزینه شش ماه 55% تخفیف+15% تخفیف خواهید داد
لطفا راهنمایی بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
همکار گرامی من در سایت سرور درخواستی رو اعلام کردم اما یکی از همکارانتون فقط 10% تخفیف در نظر گرفتن برای سرور بنده! سرور هم جزو سرور هایی هست شش ماه قصد خرید دارم و دیتاسنتر افر میدهد و در این تاپیک اعلام کردین در صورت پرداخت هزینه شش ماه 55% تخفیف+15% تخفیف خواهید داد
لطفا راهنمایی بفرمایید
باسلام
همکار گرامی فکر میکنم وقتی از طریق تیکت درحال پگیری هستید دیگر نیازی به ارسال پست در اینجا نمیباشد! :) چون هیچ کمکی به شما نمیکند! به شما هم در تیکت کامل توضیح داده شده است!
موفق باشید
-
نقل قول:
باسلام
همکار گرامی فکر میکنم وقتی از طریق تیکت درحال پگیری هستید دیگر نیازی به ارسال پست در اینجا نمیباشد! :) چون هیچ کمکی به شما نمیکند! به شما هم در تیکت کامل توضیح داده شده است!
موفق باشید
بله متوجه شدم
تیکت رو بستم
تاپیتونم که معلوم هست نوشتین 55درصد +15درصد تخفیف در صورت پرداخت هزینه یکجا
همکارتون هم 5درصد 5درصد تخفیف اظافه می کنند و چند بار هم اشتباه کردن در محاسبه هزینه اینجا هم واضح توضیح نمیدین
متوحه پینشهاد خوبتون شدم
موفق باشید!!
-
هزینه حتما باید شش ماه یک جا بدیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
بله متوجه شدم
تیکت رو بستم
تاپیتونم که معلوم هست نوشتین 55درصد +15درصد تخفیف در صورت پرداخت هزینه یکجا
همکارتون هم 5درصد 5درصد تخفیف اظافه می کنند و چند بار هم اشتباه کردن در محاسبه هزینه اینجا هم واضح توضیح نمیدین
متوحه پینشهاد خوبتون شدم
موفق باشید!!
باسلام
خیلی صریح توضیح داده شده است که برای 6ماه 15درصد تخفیف لحاظ میشود! برای شما به صورت اشتباه 10درصد برای یک ماه(نه شش ماه) محاسبه شد که وقتی اعلام کردید 5درصد هم از قیمت یک ماه کم شد! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه؟ دارد؟
در مورد همکار هم خود بنده بودم! ماشاالله اینقدر حجم تیکت دوستان و قیمت گیری زیاد میباشد که سه نفر از از پشتیبانان به همراه بنده مشغول محاسبه هستیم! و پیش میاد اشتباه که در جواب آخر تمامی اشتباهات قیمتی اصلاح شد!
شما هم اگر مایل بودید ما در خدمت شما هستیم! :)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
هزینه حتما باید شش ماه یک جا بدیم ؟
باسلام
خیر به صورت اختیاری میباشد که اگر یکجا پرداخت کنید شامل تخفیف بیشتر میشوید اگر خیلی با 55درصد + 10درصد تخفیف به صورت ماهانه محاسبه میشود
موفق باشید
-
نقل قول:
باسلام
خیلی صریح توضیح داده شده است که برای 6ماه 15درصد تخفیف لحاظ میشود! برای شما به صورت اشتباه 10درصد برای یک ماه(نه شش ماه) محاسبه شد که وقتی اعلام کردید 5درصد هم از قیمت یک ماه کم شد! فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه؟ دارد؟
در مورد همکار هم خود بنده بودم! ماشاالله اینقدر حجم تیکت دوستان و قیمت گیری زیاد میباشد که سه نفر از از پشتیبانان به همراه بنده مشغول محاسبه هستیم! و پیش میاد اشتباه که در جواب آخر تمامی اشتباهات قیمتی اصلاح شد!
شما هم اگر مایل بودید ما در خدمت شما هستیم! :)
موفق باشید
بله دیگه اشتباهات پیش میاد انشالاه که کم تر سرتون شلوغ باشه
قسمت نشد همکاری فی مابین داشته باشیم
پایدار باشید
-
فقط یک سوال پیش اومده ترکیب هارد ها رو نمی شه یک هارد ssd انتخاب کرد + دو تا هارد 4 ترابایت ؟ در سایت فقط می زاره دو تا ssd + یک چهار ترابایت انتخاب کرد ./
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
فقط یک سوال پیش اومده ترکیب هارد ها رو نمی شه یک هارد ssd انتخاب کرد + دو تا هارد 4 ترابایت ؟ در سایت فقط می زاره دو تا ssd + یک چهار ترابایت انتخاب کرد ./
ممنون
باسلام
پیشنهاد میکنم سروری که مد نظر دارید رو تیکت ارسال کنید که بتونیم کامل راهنماییتون کنیم
موفق باشید
-
پیرو صحبت های جناب تاج الدینی و آرایش در مورد تفاوت شبکه های Bulk و Premium
نقل قول:
Premium Network Bandwidth
All Redstation servers come with a inclusive premium bandwidth option. Best path routing is performed to find the optimal path for your traffic from our core and Redstation only selects premium providers for upstream bandwidth. Your traffic will never be routed via a low cost ISP ensuring you receive the same quality bandwidth as our IP Transit customers. Our network links are utilised to an average of less than 40% of capacity before upgrades which ensures your bandwidth is of premium quality.
You can utilise 100% of the bandwidth, 100% of the time - you will not be sharing your bandwidth with any other customers. Premium bandwidth is protected by our SLA.
Bulk Network Bandwidth
Some Redstation servers may be ordered with our Bulk Bandwidth option. Traffic is delivered on a best effort basis only. Capacity is non-guaranteed and average connectivity speeds may depend on average contention ratios and destination. Available speeds may depend on time of day, destination, network peer, network capacity and current contention ratios. Bulk bandwidth is ideal for non-time critical workloads such as offsite replication or heavily mirrored content distribution where location is selected on speed.
Bulk bandwidth is not recommended for streaming or website content as performance is not guaranteed. Bandwidth may be contended or shaped and performance may depend on time of day and week.
-
اصلا این سرور ها بدرد نمی خورن کیفیتشون پایین تر از سرور های عادی هست این سرور ها 2000 تا هستن که با تخفیف ارائه میشن به خاطر اینه که خیلی قطعات کم کیفیتی در اون ها استفاده شده و تازه اورده تا سرور هاش خالی نمونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
اصلا این سرور ها بدرد نمی خورن کیفیتشون پایین تر از سرور های عادی هست این سرور ها 2000 تا هستن که با تخفیف ارائه میشن به خاطر اینه که خیلی قطعات کم کیفیتی در اون ها استفاده شده و تازه اورده تا سرور هاش خالی نمونه
شما استفاده کردید؟
-
1 فایل پیوست
پورت شیر هست و بیشتر از 50 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم. تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه!( البته این رو ذکر کنم این عکس در اولین وی پی اسی که برای تست کانفیگ کردم گرفتم و مربوط به آفر ماه پیش میباشد و طبق پیگیری ها و اعلام نتیجه از دیتاسنتر معلوم شد که بیشتر از این دانلود نخواهد داشت )
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-19_100609-png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
پورت شیر هست و بیشتر از 40 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم!! تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه
قطعات چطور؟
کیفیت خوبی دارند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
قطعات چطور؟
کیفیت خوبی دارند؟
قطعات از برند معتبر هست و از لحاظ کیفیت مشکلی ندارند ولی مشکل اصلی پرت سرور هست که برای سروری با رم 32 با 50 وی پی اس باید فاتحه پرت رو خوند چون فکر کنم به کیلوبایت برسه دانلود!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
سلام
دوست عزیز شما زبان انگلیسی خود را تقویت کنید... دیتا سنتر اعلام کرده این آفر فقط برای 2000 سرور اول است یعنی اگر این تعداد سرور بفروش برساند آفر به اتمام میرسد به عبارتی میخواهد قدرت سرویس دهی خود را نشان دهد . نه این برداشتی که شما انجام دادید البته قضاوت در این مورد را به کاربران می سپاریم که منظور شما از بیان این مطلب ان هم با یک اکانت صفر کیلومتر .
اگر هم واقعا هم این اولین اکانت شماست و نیتی ندارید یک توصیه به شما داریم ان هم این است که مستند حرف بزنید .
کاربران و همکارانی که با ما و این دیتا سنتر کار میکنند نیاز به نظرهای غیر حرفه ای ندارند
موفق وپیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
دوست عزیز شما زبان انگلیسی خود را تقویت کنید... دیتا سنتر اعلام کرده این آفر فقط برای 2000 سرور اول است یعنی اگر این تعداد سرور بفروش برساند آفر به اتمام میرسد به عبارتی میخواهد قدرت سرویس دهی خود را نشان دهد . نه این برداشتی که شما انجام دادید البته قضاوت در این مورد را به کاربران می سپاریم که منظور شما از بیان این مطلب ان هم با یک اکانت صفر کیلومتر .
اگر هم واقعا هم این اولین اکانت شماست و نیتی ندارید یک توصیه به شما داریم ان هم این است که مستند حرف بزنید .
کاربران و همکارانی که با ما و این دیتا سنتر کار میکنند نیاز به نظرهای غیر حرفه ای ندارند
موفق وپیروز
بله در تایید گفته های دوستمون منظور دیتاسنتر این بوده که این قیمت ها برای 2000 سرور اول بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
پَهنای شما احیانا Bulk نیست؟ من روی پهنای باند Premium تا 130mb هم استفاده داشتم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
پورت شیر هست و بیشتر از 50 مگ دانلود نمیده من با یه لینک cachfly تست کردم. تازه در مواقع شلوغی پرت به کمتر از اینم میرسه!
سلام
دوست عزیز پرت ها اختصاصی میباشد اما مسئله اینجاست که نوسان سرعت بیشتر به خاطر استفاده از رید کنترل h200 است که قبلا کاملا در مورد آن اطلاع رسانی کردیم و تاثیر آن روی سرعت هارد و پورت گفتگو شده
برای سرور های تک پردازنده بهتر است از رید کنترل h700 استفاده کنید .
موفق وپیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
پَهنای شما احیانا Bulk نیست؟ من روی پهنای باند Premium تا 130mb هم استفاده داشتم!
یک نمونه لینک با کیفیت بالا می تونید ارائه بفرمایید تا با اون تست و نتیجه را اعلام کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
نه Premium میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
یک نمونه لینک با کیفیت بالا می تونید ارائه بفرمایید تا با اون تست و نتیجه را اعلام کنم؟
بله اگر امکانش هست تست بگیرید و اعلام بفرمایید ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
لینک معتبر ارائه کنید ، تست می کنم.
H710p در سرور بنده است.
با کش فلای سرعت مناسبی ندیدم، البته با wget سرعتم از از شما پایین تر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
باسلام
به همه دوستان قبلا عرض شده و دوباره میگیم رید های h200 از performance های خیلی پایین برخودار میباشند و طبق اعلام دیتاسنتر اصلا برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشوند! ولی دوستان گوش نمیدهند! :)
در مورد پورت هم طبق اعلام دیتاسنتر به صورت اتوماتیک Half Duplex and Full Duplex میباشند.
فکر میکنم اگر دیتاسنتر یا پورت ... مشکل داشت ما هر روز شاهد یک تاپیک از این دسته در این انجمن بودیم و تعداد سرورهای اختصاصی روز به روز بیشتر نمیشد
نقل قول:
لینک معتبر ارائه کنید ، تست می کنم.
H710p در سرور بنده است.
با کش فلای سرعت مناسبی ندیدم، البته با wget سرعتم از از شما پایین تر بود.
این انجمن محل پشتیبانی نیست! :) لطفا از پشتیبانی پگیری این موضوع باشید!
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_m27
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
فایل پیوست 9544
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
http://img4up.com/up2/52225209628683348382.jpg
من ۳ روز پیش سرور رو تهیه کردم البته از ایشون نخریدم اما در این ۳ روز که هیچ مشکلی نداشته تا ۱۱۶ MB دانلود داشتم امروز هم این تاپیک رو دیدم گفتم یک عکس بذارم
تا ۱۰۳ MB راحت dl میکنه.
raid h۲۰۰ هم هست.
-
ببخشید یه سوال یعنی ما 6ماه هزینه سرور رو با 50% تخفیف پرداخت میکنیم یعنی این تخفیف شامل هرماه میشه؟میشه واضحتر توضیح بدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidppm
ببخشید یه سوال یعنی ما 6ماه هزینه سرور رو با 50% تخفیف پرداخت میکنیم یعنی این تخفیف شامل هرماه میشه؟میشه واضحتر توضیح بدید.
با سلام خدمت شما...
ببینید دوست عزیز یک مثال میزنم که نحوه محاسبه رو توضیح میدم.
برید این لینک : Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
به عنوان مثال سرور D6-370
قیمت نرمال 100 پوند هست. خود دیتاسنتر که 55% تخفیف زده و شده 45 پوند.
آلما هاست روی این 45 پوند نیز 10% تخفبف میده.
در حقیقت میشه 45 * 10% = 4.5 پوند.
قیمت نهایی سرور شما میشه 41.5 پوند برای مدت 6 ماه.
همین 55% تخفیف هم روی آپگرید ها هم هست. شما سرور مد نظر رو کانفیگ می کنید از همون لینک و بر روی Continue کلیک می کنید. در صفحه بعدی هم اطلاعات کامل رو نمایش میده و این جمله رو می نیویسه
Price includes discount. £45.00 for first 6 months, regular price £99.99 per month after 6 months
که کاملا مشخص هست.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...3-test10gb-jpg
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
بنده طرح مشکل نکردم و میدونم اینجای جای طرح مشکل نیست و باید کجا پیگیر بشم !!! فقط خواستم در مورد پرت ببینم جریانش به چه صورت هست فکر کنم خیلی واضح توضیح دادم تو پستم حالا شما چرا اینو مطرح میکنید نمیدونم! در هر صورت ممنون به جوابم رسیدم موفق باشید
-
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
دوست عزیز...
دیتاسنتر قبل تحویل OS رو چک میکنه و تحویل میده.
سرور شما هم 99% مشکلی نداشته و احتمالا به دلیل تغییرات شما در شبکه این مشکل پیش اومده.
3 ساعت شما هم که میگید در خارج از ساعات کاری هست.
پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید. فراموش نکنید که سرورها Self-Manage هستند و پشتیبانی نرم افزاری و مشکلاتی که توسط کاربر ایجاد شه به صورت رایگان حل نمیشه.
موفق باشید.
-
دوست عزیز شما کارمند آلما هاست هستی؟
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
باسلام
خیر ایشان یکی از مشتریان ما هستند که از ما ۲ عدد سرور داشنتد!
به شما هم در تیکت عرض کردیم که این اولین موردی میباشد که طی ۲ سال همکاری با دیتاسنتر مذکور مشاهده کردیم.
برای دیتاسنتر ارسال شده است مشکل و درحال پیگیری هستند
و در آخر لطفا هرگونه مشکلی دارید از تیکت پیگیر باشید! اینجا بخش پشیبانی ما نمیباشد
موفق باشید
-
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
خیر عزیز کارمند ایشون نیستم :) .. برای کسی کار نمیکنم ;)
از کسی هم دفاع نمیکنم... دقت کنید در پستم نوشتم 99% مواقع ! شما شاید شامل اون 1% باشید.
طبق شناختی که از آلماهاست دارم تا الان باید مسئله شما حل و فصل شده باشه. ممنون میشم نتیجه رو اینجا اعلام کنید و بنده و سایر دوستان از نحوه برخورد این سرویس دهنده و حل مشکل با خبر بشیم. :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
با اجازه ی آلما هاست
وقتی این سوال رو ازشون کردم گفتن 24 تا 48 ساعت ولی برای بنده رو حدوده 10 ساعته تحویل دادن
-
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
-
بنده یک عدد تهیه کردم
مشکلی نبوده.
کیفیت سرور نیز عالی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/f129/51067/