می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
باسلام
به همه دوستان قبلا عرض شده و دوباره میگیم رید های h200 از performance های خیلی پایین برخودار میباشند و طبق اعلام دیتاسنتر اصلا برای مجازی سازی پیشنهاد نمیشوند! ولی دوستان گوش نمیدهند!![]()
در مورد پورت هم طبق اعلام دیتاسنتر به صورت اتوماتیک Half Duplex and Full Duplex میباشند.
فکر میکنم اگر دیتاسنتر یا پورت ... مشکل داشت ما هر روز شاهد یک تاپیک از این دسته در این انجمن بودیم و تعداد سرورهای اختصاصی روز به روز بیشتر نمیشد
این انجمن محل پشتیبانی نیست!لینک معتبر ارائه کنید ، تست می کنم.
H710p در سرور بنده است.
با کش فلای سرعت مناسبی ندیدم، البته با wget سرعتم از از شما پایین تر بود.لطفا از پشتیبانی پگیری این موضوع باشید!
موفق باشید
ویرایش توسط AlmaHost : November 3rd, 2012 در ساعت 04:13 دلیل: تصحیح
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
11-3-2013-test10gb.jpg
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
ویرایش توسط AmirHosein : November 3rd, 2012 در ساعت 04:16
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با سلام...
بنده این پست رو الان دیدم و لازم دیدم موردی رو توضیح بدم.
موقع ارسال این پست شما جزو پرسنل آلما هاست به صورت رسمی بودید ... پس شرکتتون در این تاپیک به صورت اتفاقی نبوده !
لینک معتبری هم که ارسال کردید همونطور که از تصویر مشاهده میشه مربوط به سایت AS35662.NET | Global IP Transit Services هست
این سایت برای کمپانی RedStation هست و تست شما از شبکه داخلی دیتاسنتر هست. پس اگر غیر این بود جای تعجب داشت
تاپیک 1 هفته پیش هم قدیمی نیست که بخواهید پست رو پاک کنید و یا بنده رو Bann کنید. موضوع هم کاملا مربوط هست و spam حساب نخواهد شد.
بعد از ارسال این پست نیز screenshot تهیه خواهد شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار بگیره!
موفق باشید.
http://img4up.com/up2/52225209628683348382.jpg
من ۳ روز پیش سرور رو تهیه کردم البته از ایشون نخریدم اما در این ۳ روز که هیچ مشکلی نداشته تا ۱۱۶ MB دانلود داشتم امروز هم این تاپیک رو دیدم گفتم یک عکس بذارم
تا ۱۰۳ MB راحت dl میکنه.
raid h۲۰۰ هم هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)