-
پاسخ : افتتاح حساب Verify شده PayPal به نام شما با هویت خارجی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
من نیازی به تایید یا تکذیب شما ندارم! سال ها هست که در انواع حوزه های it فعال بوده و یک ریال کسی را هم بالا و پایین نکرده ام! بنده اگر پرینت گردش حسابم را در اینجا مندرج نمایم ، شما متوجه خواهید شد که چند عدد از این 90 هزار تومان ها تنها در یک روز به حساب من وارد و خارج میشود!
مراحل سفارش شما نیز تکمیل شده و تنها منتظر آن هستم که ویزا کارت به من تحویل شود تا در حساب شما ثبت نموده و سفارش را به طور کامل تحویل شما نمایم.
ضمناً شماره موبایلتان را نیز برای من ایمیل نمایید.
با سلام مجدد
خوشبختانه 24 ساعت بعد که گفته بودن اشتباه نبود اما فقط جواب دادن ظرف 24 ساعت و چیزی تحویل نشده
همچنین لازم هست یک موضوعی رو توضیح بدم که شما محتاج یا میلیاردر هیچ فرقی نمیکنه شما موظف هستید که به قرارتون عمل کنید که فعلا نکردید
این دلیل خوبی نیست که شما میفرمایید چون روزانه هزاران 90 هزار تومان به حساب شما واریز میشود بنده برای دریافت خدماتی که هزینش رو پرداخت کردم باید بیش از موعد مقرر صبر کنم صرفا چون شما پولدارید !!!!!
من منتظر تحویل خدمات درخواستی ام هستم
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zouscript
با سلام مجدد
خوشبختانه 24 ساعت بعد که گفته بودن اشتباه نبود اما فقط جواب دادن ظرف 24 ساعت و چیزی تحویل نشده
همچنین لازم هست یک موضوعی رو توضیح بدم که شما محتاج یا میلیاردر هیچ فرقی نمیکنه شما موظف هستید که به قرارتون عمل کنید که فعلا نکردید
این دلیل خوبی نیست که شما میفرمایید چون روزانه هزاران 90 هزار تومان به حساب شما واریز میشود بنده برای دریافت خدماتی که هزینش رو پرداخت کردم باید بیش از موعد مقرر صبر کنم صرفا چون شما پولدارید !!!!!
من منتظر تحویل خدمات درخواستی ام هستم
موفق باشید
در مرحله اول باید مد نظر داشته باشید ، من لزومی نمیبینم که لحظه به لحظه آنلاین باشم و شما را از مراحل انجام کار مطلع نمایم! پس از دریافت سفارش ، کلیه موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.
من نتوانستم سفارش شما را در 24 ساعت تحویل دهم به این دلیل که شما در هنگام سفارش از طریق چت ، بیش از یک ساعت وقت اینجانب را با سئوال های خارج از بحث تلف کردید! همانطور که در پست آغازین این تاپیک مندرج کرده ام ، این بسته ویژه افرادی است که از ماهیت و نحوه عملکرد سامانه پی پال مطلع هستند و تنها به یک حساب معتبر و Verify شده نیاز دارند. بنده نمیتوانم پاسخگوی سئوالات شما در زمینه کارمزد انتقال وجه از طریق پی پال ، فرد پرداخت کننده کارمزد و ... باشم. این اطلاعات به تفصیل در سایت پی پال مندرج میباشد. پس اگر پاسخ سئوالات شما را داده ام ، کاری بیش از توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک انجام داده ام و به نوعی در حق شما لطف کرده ام.
زندگی اینجانب برنامه ریزی شده است؛ بخشی از زندگی ام را فدای بخش دیگر نمیکنم. در آن زمان به شما اعلام کردم که اگر مایل به سفارش ویزا کارت نیز هستید ، سریعاً سفارش خود را اعلام نمایید چون فردی که ویزا کارت را از ایشان تهیه میکنم آنلاین هستند و میتوانم به سرعت کارت را از ایشان تهیه کرده و حتی در حساب ثبت کنم. اما متاسفانه شما وقت خود را به طرح سئوالات خارج از بحث تلف کردید و من نیز قریب به یک ساعت با شما در حال چت بودم. لذا دیگر لزومی برای تعجیل جهت کار شما نبود. به همین جهت پس از دریافت سفارش شما ، همانطور که پیش تر نیز به شما اعلام کرده بودم ، برای انجام ورزش ، محیط چت با شما را ترک کردم.
در هر صورت سفارش شما پس از تهیه ویزا کارت و انجام مراحل Veirfication به صورت کامل و طبق موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
در مرحله اول باید مد نظر داشته باشید ، من لزومی نمیبینم که لحظه به لحظه آنلاین باشم و شما را از مراحل انجام کار مطلع نمایم! پس از دریافت سفارش ، کلیه موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.
من نتوانستم سفارش شما را در 24 ساعت تحویل دهم به این دلیل که شما در هنگام سفارش از طریق چت ، بیش از یک ساعت وقت اینجانب را با سئوال های خارج از بحث تلف کردید! همانطور که در پست آغازین این تاپیک مندرج کرده ام ، این بسته ویژه افرادی است که از ماهیت و نحوه عملکرد سامانه پی پال مطلع هستند و تنها به یک حساب معتبر و Verify شده نیاز دارند. بنده نمیتوانم پاسخگوی سئوالات شما در زمینه کارمزد انتقال وجه از طریق پی پال ، فرد پرداخت کننده کارمزد و ... باشم. این اطلاعات به تفصیل در سایت پی پال مندرج میباشد. پس اگر پاسخ سئوالات شما را داده ام ، کاری بیش از توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک انجام داده ام و به نوعی در حق شما لطف کرده ام.
زندگی اینجانب برنامه ریزی شده است؛ بخشی از زندگی ام را فدای بخش دیگر نمیکنم. در آن زمان به شما اعلام کردم که اگر مایل به سفارش ویزا کارت نیز هستید ، سریعاً سفارش خود را اعلام نمایید چون فردی که ویزا کارت را از ایشان تهیه میکنم آنلاین هستند و میتوانم به سرعت کارت را از ایشان تهیه کرده و حتی در حساب ثبت کنم. اما متاسفانه شما وقت خود را به طرح سئوالات خارج از بحث تلف کردید و من نیز قریب به یک ساعت با شما در حال چت بودم. لذا دیگر لزومی برای تعجیل جهت کار شما نبود. به همین جهت پس از دریافت سفارش شما ، همانطور که پیش تر نیز به شما اعلام کرده بودم ، برای انجام ورزش ، محیط چت با شما را ترک کردم.
در هر صورت سفارش شما پس از تهیه ویزا کارت و انجام مراحل Veirfication به صورت کامل و طبق موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.
سلام مجدد
باید بگویم شما هیچ لطفی در حق بنده نکردید بلکه وظیفه تان را انجام دادید هر فروشنده ای موظف به توضیح و پاسخ به پرسش هایی است که نسبت به کالا یا خدماتش از ایشان میشود
فرضا که من 1 ساعت هم نه اصلا 10 ساعت داشتم از شما سوال میپرسیدم شما طبق گفته خودتان در اولین پستتان از زمان سفارش ماکزیمم 24 ساعت خدمات را باید تحویل میدادید که ندادید
اگر اینچنین است که شما میفرمایید پس لطفا پست اولتان را ویرایش کنید و به جای 24 ساعت ماکزیمم بنویسید بین 24 ساعت تا چند روز بسته به شرایط محیطی و آب و هوا و ....
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zouscript
سلام مجدد
باید بگویم شما هیچ لطفی در حق بنده نکردید بلکه وظیفه تان را انجام دادید هر فروشنده ای موظف به توضیح و پاسخ به پرسش هایی است که نسبت به کالا یا خدماتش از ایشان میشود
فرضا که من 1 ساعت هم نه اصلا 10 ساعت داشتم از شما سوال میپرسیدم شما طبق گفته خودتان در اولین پستتان از زمان سفارش ماکزیمم 24 ساعت خدمات را باید تحویل میدادید که ندادید
اگر اینچنین است که شما میفرمایید پس لطفا پست اولتان را ویرایش کنید و به جای 24 ساعت ماکزیمم بنویسید بین 24 ساعت تا چند روز بسته به شرایط محیطی و آب و هوا و ....
موفق باشید
من لطف و عمیقاً اشتباه کردم که به پرسش های شما در زمینه خدمات پی پال و ماهیت آن پاسخ دادم! من تنها باید پاسخگوی خدمات قابل ارائه توسط خودم باشم ، نه نحوه و خدمات قابل ارائه توسط پی پال! من کارمند پی پال یا طرف قرارداد با ایشان نیستم؛ لطفاً متوجه این موضوع باشید!
همانطور که اعلام کردم ، بنده حتی یک ثانیه بیش از مقدار معین شده برای هر فعالیت ، به آن موضوع اختصاص نخواهم داد. علت عدم تحویل به موقع نیز پیش تر به تفصیل بیان شده است.
من بیش از این به این موضوع نخواهم پرداخت. خوانندگان این تاپیک خود قضاوت خواهند کرد.
-
1 فایل پیوست
حساب آقای نامدار زاده (zouscript) مورخ 9 نوامبر 2012 در ساعت 19:55 به وقت تهران به طور کامل و بنا به مندرجات پست اول این تاپیک تحویل ایشان شد. تصویر وضعیت حساب ایشان نیز به پیوست همین پست موجود میباشد.
جای درج چنین موضوعی نبود ، اما به جهت حسن برخورد ایشان ، مجبور به درج این مطلب شدم تا پس از این حرف و حدیثی پشت اینجانب نباشد.
-
ببخشید فکر کنم این رو نگفتین . ویزا کارتی که در حساب وارد می کنید از اندونزی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
حساب آقای نامدار زاده (zouscript) مورخ 9 نوامبر 2012 در ساعت 19:55 به وقت تهران به طور کامل و بنا به مندرجات پست اول این تاپیک تحویل ایشان شد. تصویر وضعیت حساب ایشان نیز به پیوست همین پست موجود میباشد.
جای درج چنین موضوعی نبود ، اما به جهت حسن برخورد ایشان ، مجبور به درج این مطلب شدم تا پس از این حرف و حدیثی پشت اینجانب نباشد.
ایشون به هیچ وجه تایید نمیشن
بنده از ایشون حساب گرفتم که طرف 10 روز لیمیت شد و مدرک تایید آدرسی که ایشون ارائه دادند باعث شد پی پال کاملا حساب رو بلوک کنه چون گفتن جعلی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pay
ببخشید فکر کنم این رو نگفتین . ویزا کارتی که در حساب وارد می کنید از اندونزی هست؟
کارت هایی که تا کنون برای دوستان ثبت کرده ام ، کارت های مجازی 5 دلاری صادره از بلغارستان بوده است. همانطور که در پست آغازین مندرج کرده ام ، منعی در کشور صادر کننده کارت وجود ندارد.
-
شما حساب وب مانی هم می تونید افتتاخ کنید ؟ اگه می تونید هزینه بگید .
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان
ایشون واقعا کار منو خیلی سریع راه انداختن. کاملا تایید می شن از طرف من.
واقعا ممنون.
اینم مدرکش ;)
فایل پیوست 9741
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
شما حساب وب مانی هم می تونید افتتاخ کنید ؟ اگه می تونید هزینه بگید .
بله امکانش هست دوست عزیز.
لطف بفرمایید با من از طریق روش های ارتباطی مندرج در امضاء در تماس باشید.
با سپاس.
-
اکانت من تحویل داده شد تشکر.
این کارت ویزا که سه دلار تهش مونده رو میشه برای خرید در سایت های دیگه یا وریفای کردن بعضی حساب های دیگه مثل پی زا استفاده کرد؟
-
با سلام خدمت تمامی عزیزان
دوست گرامی بنده یک اکانت پای پال میخواهم لطف کنید ایدی منو ادد فرمایید کارتون دارم
travianspeed20@yahoo.com
:55::55::55::55::55::55::55:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pay
اکانت من تحویل داده شد تشکر.
این کارت ویزا که سه دلار تهش مونده رو میشه برای خرید در سایت های دیگه یا وریفای کردن بعضی حساب های دیگه مثل پی زا استفاده کرد؟
بله. میتوانید 3 دلار باقی مانده را برای Verification در سرویس های دیگر استفاده نمایید.
با سپاس.
-
بدینوسیله از زحمات دوست گرامی در تحویل اکانت پی پال و احترام به اعتماد مشتریان سپاسگزاری می گردد.
اکانت برای یکی از دوستان نیز تهیه گردید.
موفق باشید دوست گرامی.
-
با سلام
سوالی برای بنده پیش اومده که چطور می توان به p-r-o-x-y استفاده شده توسط شما اطمینان کرد ؟ و آیا این که ابتدا به سرور شما وصل شوند و سرور شما http header ها را به سمت سرور paypal منتقل کنه .هیچ عملیات logging انجام نمی پذیرد ؟ چه تضمینی است که اطلاعاتی که از بستر سرور شما ارسال می گردد بر روی سرور شما ذخیره نگردد ؟
این سوالاتی است که ممکن است دوستان برای privacy اطلاعات خودشون داشته باشند.
که به نظر من بهتر است شما به جای این که سروری را جهت این کار تهیه کنید . برای هر شخص یک VPS در اندونزی تهیه نمایید و خود آن شخص از طریق برقراری ارتباطات tunneling با سرور خود به paypal متصل شود.
این جوری باشه بهتر اعتماد مشتریان جلب خواهد شد.
با تشکر
-
بنده یک اکانت پی پال برای یکی از دوستان توسط ایشون (Pink2pay) تهیه کردم.
ایشون یک پروک... رو از کشور اندونزی در اختیار می گذارند برای کمک به تغییر آی پی مشتری که ما باشیم. مهم این هست که High anonymose باشه هیچ لزومی در زمینه استفاده از این پروک ... که وجود نداره. ما به عنوان مشتری می تونیم از هر پروک... با امنیت بالای دیگری بجای پروک... که ایشون لطف کردند استفاده کنیم.
ایشون هزینه ای که گرفتن در قبال خدمتی که ارائه میدن بسیار منطقی هست. شما می فرمایید وی پی اس اونوقت با دلار 3200 تومانی امروز کل هزینه دریافتی ایشون فقط برای یک ماه وی پی اس باید بره پس حق الزحمه ایشون و خرید سیمکارت و کارت اعتباری که برای وریفای اکانت استفاده میشه چی میشه؟!
و پ ن در نت زیاد هست و چیز پی ان هم با سرور های متعدد از جمله اندونزی رو میشه از بسیاری سایت ها اروپایی و آمریکایی تهیه کرد که دیگه مشکلی از نظر آی پی نباشه.
به نظر بنده ایشون از هر نظر تائید میشن. درسته که امروز 1000 تومان هم 1000 تومان هست و از دست دادنش ناراحت کننده هست چه برسه به مبلغ افتتاح حساب در این تاپیک اما دل به اون بالایی سپردیم و هزینه رو تقدیم ایشون کردیم و جوابش رو هم گرفتیم.
مرسی جناب pink2pay .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
سوالی برای بنده پیش اومده که چطور می توان به p-r-o-x-y استفاده شده توسط شما اطمینان کرد ؟ و آیا این که ابتدا به سرور شما وصل شوند و سرور شما http header ها را به سمت سرور paypal منتقل کنه .هیچ عملیات logging انجام نمی پذیرد ؟ چه تضمینی است که اطلاعاتی که از بستر سرور شما ارسال می گردد بر روی سرور شما ذخیره نگردد ؟
این سوالاتی است که ممکن است دوستان برای privacy اطلاعات خودشون داشته باشند.
که به نظر من بهتر است شما به جای این که سروری را جهت این کار تهیه کنید . برای هر شخص یک VPS در اندونزی تهیه نمایید و خود آن شخص از طریق برقراری ارتباطات tunneling با سرور خود به paypal متصل شود.
این جوری باشه بهتر اعتماد مشتریان جلب خواهد شد.
با تشکر
دوست عزیز ، شما از بدو لاگین در سایت PayPal ، از پروتکل امن HTTPS آن استفاده مینمایید:
https://www.paypal.com
لذا کلیه اطلاعات تبادلی شما با PayPal توسط SSL حداقل به میزان 128 بیت رمزگذاری میگردد. در اینصورت جای نگرانی برای بستر تبادلی اطلاعات نیست.
اگر مرادتان Hijack کردن SSL Certificate باشد ، آن هم مرورگر های امروزی نظیر Chrome ، FireFox و ... به خوبی قادر به تشخیص و هشدار لازم جهت اصلی نبودن Certificate هستند.
در کل شخص اینجانب به دنبال مسائل اینچنینی نیستم و تمام تلاشم این است که با صداقت کامل با مشتریانم روبرو شوم.
موفق باشید.
-
با سلام
بله حق با شماست . من اصلا موضوع SSL Certification در وب سایت paypal را فراموش کرده بودم . هرچند امکان hijack وجود دارد .ولی دانش بالای درعلم نفوذ گری و ساختار SSL را می طلبد که خوشبختانه با نظرات بچه ها شما مورد وثوق هستید و این قضیه برای شما صادق نیست .
با تشکر
-
چرا این شماره تلفن که دادید روی موبایل من دایورت نیست؟ من زنگ زدم یک نفر گوشی را برداشت. در ضمن فکر نکنم با آن عکسی که دادید در صورت لیمیت شدن بتوان حساب را از لیمیت در آورد. اگر ممکن است قبض آن شماره را برام بفرسید هزینه آن هم حاضرم بدم. اگر این شماره کار نکند که خودمان می توانستیم یک حساب باز کنیم و آن را با یک کردیت کارت 30 هزار تومانی وریفای کنیم. لطفا بررسی کنید .تشکر
-
با سلام
آقای اسکندری هر وقت آنلاین شدید لطفا سریعا به بنده پیام دهید
بنده از دیروز صبح منتظر شما هستم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pay
چرا این شماره تلفن که دادید روی موبایل من دایورت نیست؟ من زنگ زدم یک نفر گوشی را برداشت. در ضمن فکر نکنم با آن عکسی که دادید در صورت لیمیت شدن بتوان حساب را از لیمیت در آورد. اگر ممکن است قبض آن شماره را برام بفرسید هزینه آن هم حاضرم بدم. اگر این شماره کار نکند که خودمان می توانستیم یک حساب باز کنیم و آن را با یک کردیت کارت 30 هزار تومانی وریفای کنیم. لطفا بررسی کنید .تشکر
دوست گرامی،
متاسفانه هیچ کدام از اپراتور های تلفن همراه در اندونزی امکان دایورت به شماره های خارج از کشور را فراهم نمی آورند. بنده چندین اپراتور را آزمایش کردم؛ به راحتی بر روی شماره های داخلی دایورت میشود ، اما بر روی شماره های خارجی خیر.
لذا شماره تلفن های خریداری شده برای دوستان را بر روی شماره خودم دایورت میکنم و در صورتی که تماسی از پی پال صورت پذیرد ، به آن پاسخگو خواهم بود.
اگر قصد دریافت sms دارید ، با من در تماس باشید تا سیم کارت شما در گوشی قرار دهم و کد ارسال شده از طریق sms را به شما اعلام نمایم.
همچنین پس از ثبت تعدادی سفارش از سوی دوستان ، بنده کلیه سیم کارت ها را یک جا به ایران ارسال میکنم تا هزینه پست آن برای شما نیز معقول و به صرفه باشد.
با سپاس.
-
bale ishun baraye man acc paypal baz kardan va verified kardan.az nazare man morede taed hastan
-
با سلام
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zouscript
با سلام
با تشکر
من هنوز منتظرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zouscript
من هنوز منتظرم
آقا قرار نیست دیگه جواب بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zouscript
آقا قرار نیست دیگه جواب بدید ؟
چناب آقای نامدار زاده ، من هنوز فرصت نکردم که مدارک درخواستی شما رو اسکن کنم. امیدوارم فردا صبح این کار رو براتون انجام بدم و تا عصر تحویل بدم که کارتون راه بیافته.
-
سلام ,
نیاز به حساب پی پال وریفای شده و همچنین درگاه پرداختی مثل 2Checkout که کاربرا بتونن از طریق اکانت پی پالشون پرداخت انجام بدن و به حساب پی پال خودم بیاد ، دارم.
میتونید فراهم کنید؟
هزینه هم اگر میشه اعلام کنید.
(پـیغام خصوصی کنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام ,
نیاز به حساب پی پال وریفای شده و همچنین درگاه پرداختی مثل 2checkout که کاربرا بتونن از طریق اکانت پی پالشون پرداخت انجام بدن و به حساب پی پال خودم بیاد ، دارم.
میتونید فراهم کنید؟
هزینه هم اگر میشه اعلام کنید.
(پـیغام خصوصی کنید)
با سلام
دوست عزیز درگاه 2co رایگان است و هر کسی میتونه باز کنه کافیه داخل سایتش ثبت نام کنید
اما به هیچ وجه به شما پیشنهاد نمیکنم درگاه 2co بگذارید چون خیلی با پی پال مشکل داره و دارندگان پی پال خیلی اذیت میشن برای پرداخت و گاهی اوقات کلا نمیتوانند انجام دهند
پیشنهاد میکنم درگاه مستقیم از پی پال بگیرید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
چناب آقای نامدار زاده ، من هنوز فرصت نکردم که مدارک درخواستی شما رو اسکن کنم. امیدوارم فردا صبح این کار رو براتون انجام بدم و تا عصر تحویل بدم که کارتون راه بیافته.
بسیار خوب منتظر هستم
-
ببخشید مدارک برای از لیمیت خارج شدن حساب در بسته هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pink2Pay
آقای عزیز شما مطمئنید که مدرک تایید آدرستان را دارید ؟
چون شما هر روز آنلاین بودید اما از وقتی که قرار شده این برگ رو اسکن کنید و به من بدید (4 روز پیش ) دیگه آنلاین هم نمیشید
آخه مگه اسکن کردن یک برگه چقدر زمان میبره برای شما که 4 روز هست وقت نمیکنید ؟
-
با سلام
دوستان گرامی بنده از ایشان حساب پی پالی خریداری کردم که ظرف 10 روز لیمیت شده است و برای خارج شدن از لیمیت نیاز به مدرک تایید آدرس دارد که ایشان گفتند این مدرک را دارند و در اولین فرصت اسکن کرده و تحویل بنده میدهند
یک هفته از زمانی که ایشان قرار بوده این مدرک را به بنده تحویل دهند میگذرد و خبری از ایشان نیست
بنده مایل نیستم به کسی بی جا تهمت بزنم اما گذشت 6 روز و نیامدن ایشان بیشتر سر کار گذاشتن و نداشتن مدرک تایید آدرس تلقی میشود تا وقت نکردن برای ارائه این مدرک
در هر حال من وظیفه خودم دانستم که به همه اطلاع دهم تا این مشکل برای شخص دیگری پیش نیاید و اگر هم این مدرک را ارائه دادند و حساب از لیمیت خارج شد همینجا اعلام میکنم
موفق باشید
-
منم تقریبا یک ماه پیش از ایشون حساب پی پال خریدم که بعد یک هفته لیمیت شد و ایشون گفتن تاییدیه ادرسو می فرستن
ولی الان 20 روزه که گذشته و هیچ اقدامی برای خارج شدن از لیمیت نکردن
-
-
بنده از ایشون حساب گرفتم که طرف 10 روز لیمیت شد و مدرک تایید آدرسی که ایشون ارائه دادند باعث شد پی پال کاملا حساب رو بلوک کنه چون گفتن جعلی هست
هم اکنون هم دیگر موبایل ایمیل و آیدی یاهو را جواب نمیدهند
-
در صورتی که به بند 5 شرایط افتتاح حساب مندرج در پست اول این تاپیک که به عنوان توافقنامه عملکرد اینجانب از ابتدا به مشتری ارائه شده است مراجعه نمایید ، به این صورت درج شده است:
نقل قول:
5) موارد فوق به صورت کامل تحویل متقاضی میگردد. در صورتی که پس ار تاریخ تحویل هرگونه مشکلی برای حساب PayPal متقاضی به وجود بیاید ، مسئولیتی به گردن اینجانب نبوده و خود کاربر پاسخگو خواهد بود.
از تاریخ ایجاد این تاپیک ، من 10 ها اشتراک پی پال برای دوستان ایجاد کرده ام که تنها 2 عدد از آنها به دلیل اشتباه شخص مالکین آن ، محدود شده است. اگر لازم است ، موارد اشتباه های شخصی شما دو کاربر را نیز اعلام کنم؟
حالا من اگر به شما قول مدارک تاییدیه داده ام ، کاری افزون بر توافقنامه انجام داده ام. لطفاً متوجه این موضوع باشید و دست از اغتشاش در تاپیک اینجانب بردارید!
به جهت آنکه مورد فوق ، افزون بر توافق نامه و بنا به علاقه شخصی اینجانب به جهت حل مشکل شما دو کاربر به شما وعده داده شده است ، لذا هر زمان که صلاح بدانم و وقت کافی داشته باشم ، مدارک را ارائه خواهم کرد.
همین جا به کلیه کاربران متقاضی اعلام مینمایم ، پیش از سفارش این بسته خدماتی ، ابتدا توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک را به دقت مطالعه نمایید ، تا پس از آن سوء تفاهمی در کیفیت و کمیت ارائه خدمات به وجود نیاید.
موفق باشید.
-
این دوستمون اصلا مدارک تایید آدرس ندارند!
همون اول من صحبت کردم و این مورد رو گفتند خودشون...
-
-