از نظر کنار اومدن هم خیلی خوب با مشتری کنار میان.
من الان 300 تومان واسه سرور های اختصاصیم بهشون بدهکارم که نسبت به شناختی که بهم داشتند سرور ها رو بهم تحویل دادن.
قابل توجه اون دوستی که میگه 70 تومن پول من رو خوردن.
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر کنار اومدن هم خیلی خوب با مشتری کنار میان.
من الان 300 تومان واسه سرور های اختصاصیم بهشون بدهکارم که نسبت به شناختی که بهم داشتند سرور ها رو بهم تحویل دادن.
قابل توجه اون دوستی که میگه 70 تومن پول من رو خوردن.
سلام
ممنون از لطف شما .
بنده به دنبال بحث و دعوا نیستم اصلا .
به دلیل عدم پرداخت نبوده . به دلیل اشتباه فاکتور شما بوده . اگه میخواید هم شماره رهگیری و عکس صورت حساب پرداختی رو هم میذارم .
در ایران هم باب نشده و اصلا هم به فکر بازی با اعتبار شما نیستم . نظر و تجربمو گفتم و واسه حرفم هم سند دارم .
در مورد دیر تحویل دادن هم میخواید با عکس نشون بدم که شما اصلا تیکت ها رو چک نمیکنید ؟ و نه چندین ساعت بلکه چندین روز گذشته و جواب نمیدید ؟
در مورد ستل نشدن . زمانی که ستل هم نشه تراکنش با موفقیت ثبت میشه و پول از جساب ما کم مشه پس این هم دلیل نمیشه !
2 روز اول که بنده اصلا هنوز از شما سرور دریافت نکرده بودم!!! پول رو واریز کردم و 2 روز هم گذشت خبری نشد ضمن این که درخواست بازگشت پول هم دادم و شما باز هم جواب ندادید!!!
نمونه دیگر مشتری مداری شما !!!!
برای این که مدرکی جا نذارید اومدید اکانت ما رو کاملا از سایتتون پاک کردید !!!!
آقا احسان از دوستان شریف بنده هستند
تایید میشن
تا جای که بنده شناحت دارم از ایشان پول ارزش زیادی برای ایشان ندارد
همینطور که به پول ارزش نمیدن به مشتری هم ارزش نمیدن یه سرویس خریدیم یک ماه فقط گفتیم عجب قلتی کردیم
بنده خودم سرور مجازی ازشون گرفتم deltagostar.net@gmail.com / هم برای تست شخصیتی و هم پایداری به اصول سرویس دهی / بله تایید میشوند
با سلام
با ما همکاری دارند و طی شناختی هم که داریم تایید میشوند - مشکلی ندیدم.
یا حق
دوست عزیز ما به پول ارزش نمیدیم انسانیت برامون مهم است .
نظر شما هم مهم است .
در تمام همکارا از این مشکلات هست !
ما هم 100% نیستیم .
10% هم باشیم خدا رو شکر می کنیم
امیدوارم سرویس دهنده خوب و محبوب و مورد نظرتون رو پیدا کردید
زمانی که ما میزبان سرویس شما بودیم اگر در اون زمان قصوری از طرف ما دیدید من از شما معذرت خواهی می کنم
پایدار باشید
افشار
من 24 ساعته ازشون vps خریدم تایید میشند :D
به نظر اخلاق خوبی دارند
سلام
منم از ایشون 2تا وی پی اس دارم
کلا سرویس هاشون قطعی خیلی کم داره
شاید 1بار در ماه
اما از لحاظ پشتیبانی باید بگم که ظاهرا دست تنها هستن و جواب تیکت ها رو خیلی دیر جواب میدن که ایشالله برطرف میشه اینم
تلفن هم جواب نمیدن :دی
در کل خوبن و خسته نباشید میگم بهشون
سلام
ممنون از اینکه نظر دادید .
امیدوارم اون قطعی یکبار ( حال به هر دلایلی بوده ) شما رو آزرده نکرده باشد .
تلفن واللا جواب می دیم ولی به نسبت کمتر بیشتر حجم ساپورت رو سایت و تیکت می باشد .
و در رابطه با تیکت هم بله حق باشماست گاهی پیش می یاد ولی در حال حاضر با تمعیداتی که داشتم تونستم با دفتر تهران - اهواز و مشهد و واحد بین الملل ما در فنلاند از بعد از عید همکاری رو بیشتر کنیم و همچنین سایت بین المللی ما با آدرس http://Serverdl.net به زودی راه اندازی می شود که حاصل تلاشهای شبانه روزی بوده ... به زودی منتظر خبر های جدید باشید ...
من این تاپیک رو دیر دیدم متاسفانه!! کاملا شرایط کسانی که دام این فرد افتادن درک میکنم
به هیچ عنوان با ایشون کار نکنید .. همین .. اگر پول اضافه واسه صدقه دادن داشتید بدید به ایشون! دلیل هم خواستید در خدمتم
کلاهبرداری تازه یاد گرفته فعلا با 100 تومن 70 تومن داره جلو میره قابل توجه اونهایی که کلا 2 تاپست زدن و تعریف کردن!
دوست جلاهلردار شماييد !
شما مدرك داريد ؟! پس حرف نزنيد !
اعتبار من با كلام شما خراب نميشه !
مشتري مي ياد سفارش سرويس مي ده بعد كانفيگ هم سفارش مي دهد بعد كار تمام ميشه ميگه نمي خوام !
شما هم از همون دسته ادما هستيد ! مدرك داريد رو كنيد در غير اينصورت ساكت !
من نياز به تاييد شما ندارم بيش از ٥٠٠ تا مشتري سرور مجازي دارم حالا با ٢-٣ تفر ادم منتقد اعتبارم نمي رود زير سوال !
مدرك داريد بگيد مگر نه ساكت !!!!
در ضمن تاريخ عضويت دوستمون نيز بينيد !!!
١٠ روز عضو شدند !!
معلومع ديگه از جايي خط مي گيرند
تاریخ عضویت March 23rd, 2013
قطعا یه جای کارت مشکل داره که امدن این حرفا رو بهت میزنن؟ اینها انتقاد نکردن که فدات شم که میگی 2-3 تا منتقد -- اینها دام کلاهبرداریت افتادن دارن افشا میکنن ماهیت شما را
مطمئنی یا توهم زدی؟ چطور یه تیکت رو 2 روزه جواب میدی اونوقت چطور 500 تا سرور مدیریت میکنی؟! احتمالا من خیلی خوش شانس بودم 2 روزه جواب میدادی؟!کد:٥٠٠ تا مشتري سرور مجازي دارم
یکی به من اعتماد کرد گفت خرید سرور رو میسپارم دست تو تحقیق کن بگیر .. کار هم خیلی عجله ای بود .. با اولین دروغ شما تو دام افتادیم!! اولین دروغت پشتیبانی خوب بود که بعد از خرید غیب شدی بهونه عید اوردی ... نصف هزینه رو هم مرجوع کردی دیشب یادته که؟! جوابت رو دادم تو تیکت
وقت با ارزشم اجازه داد تا شب اسکرین شات میزارم درس عبرت بشه برات .. جمع کنی بساط کلاهبرداریت رو از این انجمن ..
سعی نکن در برابر کلاهبرداریت مقاوت کنی .. تاریخ عضویت من ارتباطش به کلاهبرداری تو چه بود؟
ضمنا از حول پاسخ دادن به من بجای کلاهبردار نوشتی :
این هم درست نیست :نقل قول:
جلاهلردار
نقل قول:
مگر نه
نگاه دوست عزیز شما در حدی نیستید که غلط املایی از من بگیرید !
و همانطور که می دونید اینقدر دانش نوشتن دارم که غلط املایی نداشته باشم
سعی نکنید با غلط املایی گرفتن بخواهید موضوع رو به حاشیه ببرید !
برای اینکه دیگران نظرشون درباره شما شفاف سازی بشه می گم !
این دوست ما اومدند از من سرور اختصاصی خریدند ما هم بعد 3-4 روز تخویل دادیم
گفتند سی پنل نصب کنید ما هم طی 1-2 روز براشون نصب کردیم !
بعد گفتند برای از سرور قدیمم یک آپ بگیرید و انتقال بدید به این ! ما هر کاری کردیم نشد انتقال بدیم هاست مبدا مشکل داشت !!
بعد آمدند گفتند مانی بک بدهید !!
دوستان آیا شما تا حالا دیدید کسی سرور اختصاصی رو مانی بک بزنه !! ما اینقدر شرف انسانیت داشتیم که سرور شما را برگشت زدیم و هیچی گیرمون نیامد شما می تونی آی پی رو پینگ کنی می فهمی !!!
خدا گواهه به همین امام رضا سرور رو از پول خودم 50% هزینه رو بهشون دادم گفتم سرور ایشون رو که دیتاسنتر پس نمی گیره ! حالا ما بزار این وسط ضرر کنیم !!
50% هزینه رو ساتنا زدم حساب ایشون بعد چون خوردیم به تعطیلی 12 و 13 فروردین هزینه نرسید و باز بصورت حواله اینترنتی برگشت زدیم . بعضی ها ارزش ندارند !! ما اشتباه کردیم باید همونجوری می گذاشتیم هرروز بیان به سایتمون سر بزنند و چیزی گیرشون نیاد .
ایشون اینقدر ترسو و بزدل هستند که قبل از اینکه پول رو ما برگشت بزنیم هیچ انتقادی نگردند و با ما مهربون بودند حالا برای ما شاخ شدند !
عزیزم دیگه سرور دی ال همه می شناسند با آب دهن شما دریا آلوده نمیشه ! ما هم بهترین نیستیم و ما هم پر ایرادیم .
اگر کسی شک داره که سرور دی ال 500 تا سرور مجازی زیر نظرش هست اعلام کنه همینجا اسکرین شات بزارم دهن بعضی ها بسته بشه !!!
بعث از نظر من تموم هست هرچی دلت می خواد بیا انتقاد کن !!
موفق باشید
خیلی آتیشت پره ها!
ببین وقتی یکی رو اذیت میکنی ، چه حالی دست میده... الان طرز نوشتن تو نشون میده چه عصبانیتی داری .. همین کافی هست فعلا برای من و بقیه که وقت با ارزششون رو حروم کردی ..
فعلا چیزی نمیگم تا خودت نظاره گر باشی چند نفر دیگه میان تو همین تاپیک بد و بیراه بهت میدن .
جواب منو دادی .. جواب قبلی رو دادی .. جواب بعدی رو دادی .. جواب اون بالاسری رو چی میدی؟!
کسی مجبورت کرده بود وقتی در توانت نیست قول بدی من 48 ساعته همه چی رو درست میکنم؟ ملت که اسیر تو نسیتن عاشق چشم و ابروتم نیستم که ..
قسم هم نخور که بخای با قسم منحرف کنی ذهن همه رو .. دیگه ندیده بودم سر سرور و هاستیگ یکی قسم بخوره .. مگه مهدکودکه .. بجاش خودت رو درست کن
نگاه کن دوست عزیز با اینکه نمی خواستم پست بزنم ولی باز هم می زنم !
می دونی از کجا می سوزم ... که از جیب خودم بهت پول دادم سرورتم افتاده یک کنار !!! و به درد منم نمی خوره ! آمدی ما رو مال حروم خور جلوه دادی !
از ما نمی ترسی از خدا بترس ! ما نه ***یم نه کلاه بردار !! فقط اینو بدون که هر حرفی زدی فقط از روز عصبانیت زدی !!
ما خیلی لطف کردیم همون 50% رو دادیم
سرور اختصاصی هیچ کس برگشت هزینه نمی زنه !
باور ندارید برید بپرسید و اینجا هم اعلام کنید تا مردم هم بدونند !!
ما جواب تمام مشتریانمون رو می دیم جواب بالا سری هم میدیم شما به دین خود ما به دین خود ! شما فعلا جواب همونی که می پرستی بده بقیه پیش کش !! من مال حروم نمی خورم عزیزم !
جواب منو ندادی هنوز؟
شما که در توانت نبود 48 ساعته درخواست منو انجام بدی چرا گفتی مشکلی نیست؟ که من اعتماد کنم .. درنهایت سرور خریداری بشه بعد 50 درصد مرجوع کنی؟! (فقط یکم فکر کن بعد جواب بده)
2 روز طول کشیده فقط سی پنل نصب کنی!!!
به این قضیه از هر بعدی نگاه کنی میگن کلاهبرداری !!
فقط دلم از این میسوزه یکی به من اعتماد کرد گفت برو واسه سایتمون سرور بگیر ..من احمقم افتادم تو دام تو باعث شد پیش رفیقمون ابرومون بره .. بدخت تو اون مدت کلی رنک سایتشون رو از دست داد ... هزینه اش هم من نداده بودم بخاطرش بخام چونه بزنم این رقمها هم پولی برای رفیقمون نیست و داستان رو بهش گفتم گفت بیخیال شو ولی خودم عذاب وجدان گرفتم چرا این تاپیک رو ندیدم ! ... کاری که دادم به یکی از کاربرای این انجمن در کمتر از 24 ساعت با بهترین پشتیبانی+کانفیگ و... برام انجام داد تو دمار ما رو درآوردی ..
نگاه حوصلتو ندارم !
تو نه شما !!! صميمي نشو !!
خودتم مي دوني سي پنل سايت مبدا خراب بود !
آقا ما ضعيف ! ولي كلاهبردار شماييد !
حرف دهنتون رو بفهميد من هم سطح شما نيستم !
اميدوارم با كسي كه الان داريد ازش سرويس مي گيريد ساليانه دراز كار كنيد !
افراد زيادي در روز مثل شما در گوشه و كنار اين سايت مي بينم !
اقا حرفتو زدي ديگه ! ما كلاهبردار !
اقايون مشتريان گرامي ما كلاهبرداريم از ما سرويس نگيريد !!!
بريد ببينيد اين اقا از كي گرفته از اون بگيريد !
موفق باشيد
این همه اعصاب خودت و خورد نکن
گزارش بده تاپیک بسته باشه
برای بعضی ها واقعا متاسفم
سلام نمیخوام تو بحث شما دخالت کنم ولی یک حقیقتش بهتون بگم
Serverdl
1000000000 % تضمین میشن چه از نظر اخلاق و پشتیبانی. الان هم که اعصبانی هست بخاطر این مشتری هستjavanco serverdl همین که شما پول این بندخدا 50 % بهشون از جیب خودتون پس دادید از سرشم زیادیه. بیخیال این جور مشتری ها شو جوز سردرد و ناراحتی چیزی نیست
من هنوز جوابمو نگرفتم:
کی اینجا دو روز مشتری برای فقط نصب سی پنل الاف میکنه!نقل قول:
جواب منو ندادی هنوز؟
شما که در توانت نبود 48 ساعته درخواست منو انجام بدی چرا گفتی مشکلی نیست؟ که من اعتماد کنم .. درنهایت سرور خریداری بشه بعد 50 درصد مرجوع کنی؟!
شک ندارم که هم سطح من نیستی ..نقل قول:
حرف دهنتون رو بفهميد من هم سطح شما نيستم !
از جیب خودت دادی!!!؟ مطمئنی یا اسکرین شات تیکتت رو بزارم که گفتی دیتاسنتر 50 درصد پول رو برگردونده ، گفتی ویزاکارت داری بگم بریزن برات؟!نقل قول:
که از جیب خودم بهت پول دادم سرورتم افتاده یک کنار !!!
4 روز الاف کردی اون 50 درصد رو به بهانه تعطیلی صرافی ها برگشت بزنی؟! چرا راحت دروغ میگی؟
اصلا مشکل من 50 درصد نیست من نمیدونم چرا حاشیه میری ... میخای باز سوالم رو تکرار کنم
در کل احسان و بخواییم شرح بدیم ، من ترس ندارم ازش که الان حدود 20 تا وی پی اس پیشش دارم ، حقیقت و پشت سر کسی هم حرف نمی زنم .
من از تمامی سرویس هام که پیش سروردی ال است راضی هستم ولی یک عیبی که احسان داره اینه که بهش 10 تا حرف بزنی و بخوایی ازش قول بگیری میگه تا 2 3 ساعت درست تحویل میدم ، اون دو سه ساعت و شما باید 24 ساعت حساب کنید . پشتیبانی بنده هم با احسان از طریق تلفنی است ، که گاهی اوقات حوصله منو نداره و جواب نمیده یا زنگ میزنم پشت خط هستم ، که این یکی از خصوصیت احسان است ، من هم جایی نمیرم که سرویسش بد باشه ، پس تا الان که حدود 20 تا سرور پیشش دارم راضی بودم گرفتم و مطئمن باشید اگر 1 یا 2 ثانیه یک مشکل کوچیک از طرف سرور دی ال برای یکی از سرورهام ایجاد بشه تمامی سرویس هامو چنج میدم . پس فعلا خوب بوده که دارم ازش ، اومیدوارم همیشه خوب باشند تا مجبور به تغییر دادن نشم .
متاسفانه دیدیم یوزری به نام نمایش مشخصات: javanco - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران داخل تاپیک بنده نظراتی در مورد احسان جان دادند که اصلا به شخصیت احسان جان نیست با اینجور افراد سر و کل بزنند
همینطور که گفته شد دیگر نیازی با تایید احسان جان نیست مهم همون لحظه باز دن تایپیک بود که دوستان زیادی تایید کردند و تا الانم جز خوبی هیچ مشکلی از ایشون ندیدم
امیدوارم همیشه موفق باشند
ممنون پدرام عزیز همیشه منتقد هست ما به منتقدین نیز احترام می گذاریم و امیدوارم منطقی و کامل انتقاد کنند و دوستان نیز که حرف های منتقد رو می شوند برای دفاع به ما نیز وقت دهند . امیدوارم ما هم اگر مشکلی داریم با انتقاد سازنده ! مشکلمون حل شود
من از هزینه شخصی خودم پول سرور رو 505 به ایشون دادم
دیتاسنتر که زیر بار نرفت ! و سرور بلا استفاده افتاده و ضرر رو تیم سرور دی ال کرد !
و اگه کسی لازم دارد این سرور رو بیاد بهش مفت می دهم :دی استفاده کنه
در ابتدا بله .
قرار شد با هزینه انتقال و کانفیگ سرور انجام شود .
و من کانفیگ رو انجام دادم رو سرور مقصد ... بعد امدم انتقال بدم که دیدم کلا سرور مبدا مشکل دارد و هرکاری می کنم نسخه پشتیبان نمی گیرد در همین گیر و دار بودم که دیگه ماجرا کنسل شدن پیش آمد .
البته نا گفته نماند که !!! 2 روز تقریبا کانفیگ ایشون طول کشید ...
اگر دروغ می گم بیاد بگه من دروغ می گم !!
من فقط از خدا می ترسم . همین ...
کسایی هم که منو می شناسند می دونند که بخاطر پول نمی یام ابروم رو ببرم زیر سوال !!! ولی بعضی مواقع بعضی افراد پیدا می شوند که آدم باید خیلی اصولی باهاشون برخورد کنه که سرشون گیج نرود .
آقا احسان اینجا هستی چرا به تیکت ما رسیدگی نمی کنی؟
من به شخصه دوست دارم ته این جریان در بیاد
البته کنجکاو شدم
منم بعید میدونم کلاهبرداری باشه
به هر حال منتظر پستهای بعدی هستم
هیچی دیگه دوست عزیز من هزینه این آقا رو 50% که می شد 105 هزار تومان رو به حسابشون زدم !
و سرور رو دیگه کنسل زدم یک 100 هزار تومان هم خودم ضرر کردم ! ولی کلاهبرداری نکردم خدا اون بالاسر شاهد هست .
اگه حذف دروغی زدم این آقا که تو این تاپیک امدند راحب این موضوع ما رو انتقاد کردند بیان دفاع کنند !
حالا هم صحیح و سالم هستیم و از دوستانی که من رو حمایت کردند اینجا کمال تشکر رو دارم .
من اعتبارم 1 ساله نیامده ! و نمی زارم بخاطر یک پست بخواد خراب بشه ! و پای حرفم راجب کارم هستم .
موفق باشید
افشار
سلام
بنده چندین سال پیش از آفاق هاستینگ vps گرفتیم که بنا به اتفاقاتی ما انتقال دادن به warezhost اما از شانس بد ما اتفاقاتی واسه این شرکت افتاد در طی چند ماه گذشته از بنده که 5 تا vps داشتم به یک vps کاهش دادم و از اونجا که طبق پیشنهاد خود آفاق هاستینگ به سرور دی ال اومدم.....
خداییش راضیم انقدر راضیم که در عرض چند ماه 5 تا vps دارم پشتیبانی فوق العاده قوی دارن
تنها جهت اطلاع اون دوستانی بگم که حرف از جوابگویی تیکت زدن بنده 8 سال هست با سایت ها مختلف کار میکنم که طبق تجربه نشون داده کسی که واقعا آفاق هاستینگ و سرور دی ال (دوست خوبم آقای احسان افشار ) کارشون 20 هست
مثل بعضی شرکت ها نیستن که حداقل از عهده کاراشون بر نیان بندازن گردن مشتری که تورنت استفاده کرده....
70 هزار تومان پولی نیست بری شکرتی رو ببنید که به دلیل مدیریت ضعیف و سحل انگاری کاریشون روز به روز سرور های مختلفشون تو کشورای مختلف داره کم میشه و میندازن گردن مشتری و هر ماه به دلیل های نا معلوم جهت تمدید بین 4-8 هزارتومان افزایش قیمت داشتن ....
گرچه جالب تریش اینجاس که سرور ها تو با دلیل استفاده از تورنت مسدود میکنن (گرچه طبق توضیحات سایت خودشون استفاده تورنت داخل اون کشور آزاد هست) گرچه اصلا کسی تورنت دانلود نکرد بعد هم 10 الی 15 هزارتومان هزینه null شدن آی پی ازت میگرن...... البته هومن آی پی رو میفروشن به کس دیگه ای...
دوستان من آقای افشار بسیار متشخص و محترم هستن و به نظر من هیچ کدوم از اون حرفایی که اون دوستان زدن به ایشون نمیخوره
من سرور دی ال تو کاملا تایید میکنم
و پیشنهاد میکنم تو انتخاب دیگر سایت هایی (غیر از سرور دی ال ) تحقیق کنن
چون من بخاطر ندونم کاری یکی از بزرگترین سایتها تو این زمینه 700 هزار تومان ضرر خوردم
یا علی
البته یه چیز دیگه هم بگم
سایتی که راحت شماره موبایلش رو میذاره و کاملا جوابگو هست این سایت بی شیله پیلس نه اون سایتی که هیچ نام و نشونی نمیذاره و تیکت هاش زیر 48 ساعت جواب نمیده
ادای بزرگی هم میکنه
بخدا دلم خیلی پر..... از اون آدمایی که ادعای پاکی دارن و بزرگی......
کاربر عزیز
دوست خوبم ممنون از لطفی که به این حانب و سرور دی ال داشتید .
امیدوارم سرور دی ال با تغییراتی که در اوایل این ماه در خط کاری خودش انجام داده بتونه روزانه شما رو با پشتیبانی بهتر کمک کند .
تشکر تشکر .
مدیریت سرور دی ال
احسان افشار