-
پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
سرور ها فرستادم یوزر شما چیه؟باتشکر
-
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
من که کلا راضی بودم تا به امروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmw-love
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
من که کلا راضی بودم تا به امروز
ممنون از لطف شما به بنده.
بله حق با شماست 4 ساعت زمان زیادی نیست بیاید بخاید یک نفر رو خراب کنید !!
موفق باشید.
در ضمن صبح دسترسی ندارم به انجمن مشکلی چیزی بود اینجارو شلوغ نکنید خواهشا تو سایت تیک فرمایید یا با همکارم تماس بگیرید
09365365983
موفق باشید تمامی سفارشات امروز تحویل داده شد.
-
با سلام
حدودا" بعد از 5.5 ساعت تحویل گرفتم.
اما هارد سرور من 7 گیگ است.در صورتی که در سایت فکر کنم زده است 100 گیگ فرمودن تیکت بزن تا درستش کنیم.و قبل از سفارش هم عرض کردن بودم پنل vSphere می خواهم که تا الان که ساعت 10:32 دقیقه است و حدودا" از مان سفارش بنده 14-15 ساعت می گذرد آماده نشده.
وی پی اس دارای کانفیگ های جانبی است که بنده سفارش نداده ام.و بنده که انقدر عجله داشتم برای انتقال فایل هایم از سرور قبل به این سرور الان از 7 گیگ هارد تنها 2 گیگ خالی فضا برای انتقال اطلاعات دارم!
در نتیجه عجله بنده بی فایده بود و به ناچار سرور دیگری برای تهیه بک آپ از فایل هایم تهیه کردم.
پس لطفا" بی خود بزرگنمائی نکنید که پشتیبانی فلان و سرعت فوق الهاده است.نه من یقین دارم که در سطح بقیه هستند نمیگم کمتر.
و من قصد خراب کردن کسی را نداشتم و فقط حقیقت را گفتم.انشاا... که انتقاد پذیر خواهند بود.
-
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
لطفا" فایل پیوست را ملاحضه نمائید.هارد این ماشین قابل افزایش نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
لطفا" فایل پیوست را ملاحضه نمائید.هارد این ماشین قابل افزایش نیست
تیکت شما بررسی میکنید؟
عزیز میشه خواهشا پشتیبانی رو تیکت کتنید اینجا انجمن هست به خدا یکم فکر کنید !!!!!!
به این وضع باشه سرور شما کنسل میکنیم پولتون رو میدیم شما دیگه اخرشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
تیکت شما بررسی میکنید؟
عزیز میشه خواهشا پشتیبانی رو تیکت کتنید اینجا انجمن هست به خدا یکم فکر کنید !!!!!!
به این وضع باشه سرور شما کنسل میکنیم پولتون رو میدیم شما دیگه اخرشید
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،:)
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،:)
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند:)
هرچی دوست دارید اعتراض فرمایید .
سرم شلوغه نمیرسم جواب پست شما رو بدم .سرور کمتر 5 ساعت تحویل داده شده بقیه قضاوت کنند
برای اد کردن هارد تیکت لطف کنید !
برای ساپورت تیکت لطف کنید
چی رو میخوای اعتراض کنیئ دوست داری بکنن به من چه.موفق باشید
-
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید:65:
نارس سرور || کارمندان
با سلام و خسته نباشید ، ضمن تشکر از تماس شما با تیم پشتیبانی نارس سرور
مشخصات سرور را بدهید به صورت دستی اد نماییم برایتان
موفق باشید
نارس سرور ارزومند ارزوهایتان
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
www.nars-server.com
www.cp.nars-server.com
0917-127-4953
0938-721-7109 امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ |
ضعیف |
|
|
|
|
|
عالی |
07/11/2012 10:28
هارد سرور من 7 گیگ هست.
لطفا" کل هارد را برای من اضافه کنید و سی دی ویندوز 2003 اینترپرایز مانت نمائید.
07/11/2012 10:25
با سلام
لطفا" یوزر و پس جهت vSphere لطف کنید/.
----------------------------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
هرچی دوست دارید اعتراض فرمایید .
سرم شلوغه نمیرسم جواب پست شما رو بدم .سرور کمتر 5 ساعت تحویل داده شده بقیه قضاوت کنند
برای اد کردن هارد تیکت لطف کنید !
برای ساپورت تیکت لطف کنید
چی رو میخوای اعتراض کنیئ دوست داری بکنن به من چه.موفق باشید
البته حق با شماست سرور در 5 ساعت تحویل داده شده با هارد 7 گیگ که 5 گبگ آن را ویندوز اشغال کرده و 2 گیگ برای بنده باقی مانده!
شما به این میگویید سرور تحویل دادن؟پس پنل vSphere چی شد؟من کانفیگ وی .. .. خواسته بودم که زحمتش رو کشیدید؟
-
کیفیت ، پشتیبانی ، برخورد ، قیمت ... همه چیشون 20ه قبولشون دارم :x کمتر از 10 مین بعد از پرداخت سرور بهم تحویل داده شد ، واقا عالیه !!!
-
دقیقا" 24 ساعت از زمان سفارش بنده گذشته ولی نه هنوز هارد سرور من را کامل کردند(از 100 گیگ 7 گیگ تحویل شده) و نه پنل vSphere تحویل داده شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
دقیقا" 24 ساعت از زمان سفارش بنده گذشته ولی نه هنوز هارد سرور من را کامل کردند(از 100 گیگ 7 گیگ تحویل شده) و نه پنل vSphere تحویل داده شده!
عزیزه من شما میتونید یه تیکت کنید ؟؟به جای این همه پست یه تیکت فرمایید ندادند اینجا پست بدید
-
عزیزه جان!!!
کپی تیکتی که در تاریخ 07/11/2012 10:25 ارسال شده و جواب هم دادید 2باره هم کپی کردم در زیر مشاهده کنید.
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید:65:
نارس سرور || کارمندان
موفق باشید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
www.nars-server.com
www.cp.nars-server.com
0917-127-4953
0938-721-7109 امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ |
ضعیف |
|
|
|
|
|
عالی |
هارد سرور من 7 گیگ هست.
با سلام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
عزیزه جان!!!
کپی تیکتی که در تاریخ 07/11/2012 10:25 ارسال شده و جواب هم دادید 2باره هم کپی کردم در زیر مشاهده کنید.
نارس سرور || کارمندان
موفق باشید
www.nars-server.com
www.cp.nars-server.com
0917-127-4953
0938-721-7109
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ |
ضعیف |
|
|
|
|
|
عالی |
هارد سرور من 7 گیگ هست.
با سلام
با یه یوزر دیگه سرور رو خرید کردید با یه یوزر دیگه تیکت میدید .
تصویر رو ببینید
خوبه گفتند مشخصات سرور رو بفرستید خیلی سخته مشخصات را بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل پیوست 9623
بلد نیستید چیزی جواب بدید چرا الکی دارید اینجا پست میدید رو اعصاب راه میرید؟؟؟؟خیلی دوست داری پست بدی ؟
خواهشا یکی بیاد اینجا قضاوت کنه این تکت یعنی چی حق با کیه ؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
با یه یوزر دیگه سرور رو خرید کردید با یه یوزر دیگه تیکت میدید .
تصویر رو ببینید
خوبه گفتند مشخصات سرور رو بفرستید خیلی سخته مشخصات را بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایل پیوست 9623
بلد نیستید چیزی جواب بدید چرا الکی دارید اینجا پست میدید رو اعصاب راه میرید؟؟؟؟خیلی دوست داری پست بدی ؟
خواهشا یکی بیاد اینجا قضاوت کنه این تکت یعنی چی حق با کیه ؟؟؟؟
سلام
آقای زارعی . بهتره تو عصبانیت جواب ندید . مثل شخص قبلی خودشون متوجه اشتباهشون میشن و عذر خواهی میکنند
در جواب به مشتری آقای زارعی : دلیل نمیشه چون شما عجله داشتید کیفیت و یا ساپورت آقای زارعی بد باشه . اینجا هم دادگاه و یا هر چیزی که فکر میکنید نیست که اگر اینجا اعتراض کنید سرور شما زودتر اوکی بشه . چون معمولا کسانی که سرور میفروشند زیاد وقت نمیکنند به وب هاستینگ تالک سر بزنند . بهترین راه صحبت خصوصی با خود آقای زارعی هست
-
شما قضاوت کنید!
عزیر من نمی دونم اطلاع دارید یا نه،ولی زمانی که من تیک دادم سرویس مربوطه را انتخاب کردم.یعنی شما نمی دانید ای پی متعلق به کدام سفارش و سفارش متعلق به کدام یوزر است؟
در ضمن چرا عجله میکنید آرام تایپ کنید زمانی که من عجله داشتم چرا رلکس بودید؟حالا که من 25000 تومان ضرر دادم عجلتون گرفت؟
با آرامش مشکل را در همین تاپیک رفع خواهیم کرد.
اگه قرار بر گرفتن حال امسال شما باشه به راحتی می توان Abuse براتون ارسال کرد.
اینجا داریم در کمال آرامش مشکلاتمان را حل و فصل می نماییم
-
شما قضاوت کنید.
بیش از 1 روز و 15 ساعت از ثبت سفارش و هماهنگی تلفنی بنده با ایشان می گذرد ولی هنوز سرویس خود را کامل دریافت نکرده ام.
یک ای پی و یوزر و پسورد دادند .
هارد 7 گیگ از 100 گیگ به بنده داده اند و پنل vSphere هم که از همان ابتدا درخواست داده بودم هنوز ارائه نشده....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
شما قضاوت کنید.
بیش از 1 روز و 15 ساعت از ثبت سفارش و هماهنگی تلفنی بنده با ایشان می گذرد ولی هنوز سرویس خود را کامل دریافت نکرده ام.
یک ای پی و یوزر و پسورد دادند .
هارد 7 گیگ از 100 گیگ به بنده داده اند و پنل vSphere هم که از همان ابتدا درخواست داده بودم هنوز ارائه نشده....
شما واقعا نفهم هستید بیشتر از 1 روز من گفتم تیکت کنید.
-
اینجا توهین کردن به دیگران آزاد هست؟
سروریس مردم را تحویل نمی دهند فوحششون هم میدن.واقعا" این بازار سرور و... بچه بازی شده.یارو فکر می کنه به $ خرید میکنه اوباما شده.
پول من را پس بدهید . 252500 ریال.
من پیگر این مسئله از پارس پال خواهم شد.ابیوس شما را برای دیتا سنتر نیز آماده خواهم کرد.
منتظر عواقب توهینتان باشید.
-
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
شما واقعا نفهم هستید بیشتر از 1 روز من گفتم تیکت کنید.
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SajjadM2
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
برادر! توهین رو اینجوری می نویسن
-
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
پشتیبانیشون حرف نداره، عالیه!
قیمتاشونم که دیگه خودتون دارید میبینید.
سرعت و کیفیت هم من راضی راضی هستم.
به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم ...!
-
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
-
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
-
-
nars_vps: to webhosting ozv hasti?
nars_vps: http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: inja post bede binam
nars_vps: nari ... sher benevisi ha
nars_vps: chiz dorost
nars_vps: nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
nars_vps: to hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abol007
درود به همه ی دوستان ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abol007
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
با تشکر از تمامی دوستان که نظرات خود را لطف کردند.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net_sir
nars_vps: To webhosting ozv hasti?
Nars_vps:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: Inja post bede binam
nars_vps: Nari ... Sher benevisi ha
nars_vps: Chiz dorost
nars_vps: Nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
Nars_vps: To hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
:d
عزیز ما یه چیزی گفتیم شما هم جدی گرفتی اینجا ... :d
با تشکر شما هم یکی از دوستان صمیمی من هستید خوش حالم که تا به حال به مشکلی نخوردیم.
ولی جای این شوخی ها نبودا !!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
با سلام مجدد
امیدوارم که با همین اقتدار هم بتوانید در پلیس فتا از اقدامتی مجرمانه ای که انجام داده اید دفاع کنید.
نصب نرم افزارهای مادر ***** شکن بر روی سرورهای مجازی به صورت پیش فرض و تشویق برای عبور از *****ینگ، فکر میکنم همین برای جلوگیری از فعالیت شما کافی باشد.
مشکلی ندارد ما در خدمتتون هستیم .گفتیم شما با ابروی ما بازیز کردید پولتون هم بک کنید؟اینچا یه کلام بنویسید قرار شده پول بک بشه و به حسابتون میریزیم شما پست هارو حذف کنید.
حذف کردید اطلاع دهید بریزم واستون
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
با سلام و احترام
دوست من تا امشب منتظر بازگشت وجه خواهم ماند.من با آبروی کسی بازی نکردم هرچه که بوده عین حقیقت بوده.اگر فکر کردید 25 تومان ارزشش برای من اندازه یک عذر خواهی خشک و خالی هم است در اشتباه هستید.
تمام این برنامه و حرفها از آنجا شروع شد که به وعده خود عمل نکردید.همان ابتدا مثل بقیه همکارانتان می فرمودین نه آقا 1 ساعته نمی توانم سرویس تحویل بدهم تمام.گفتم آقا یوزر و پس vSphere بدهید که خودم ویندوز را سریعا" نصب کنم گفتید خودمان ویندوز را نصب می کنیم...
زمان برای من بسیار با ارزش بوده.ولی توجهی نکردید این هم سزاش.
رسما" در انجمن به بنده توهین کردید بعد هم از بنده درخواست میکنید که عذر خواهی کنم؟
بعد از زمان تحویل که طولانی شد گفتم به جای سرور دامنه ای تمدید میکنم قبول نکردید...
حالا خودتان قضاوت کنید.
چیزی در این مورد به من نگفتید عزیز.
اوکی از طریق پارس پال اقدام به بک شدن وجه شما شد.
و به شما چند بار گفتم تیکت کنید نکردید ..به هر حال .و شما پست میدادیم اعصاب بنده رو خورد کردید و عذر خواهی میکنم.
25 تومانی پولی نبود شخصا تماس میگرفتید میگفتید اقا دیر سرور رو دادید لطفا دیگه پول بک بدید میدادم مشکلی نداشت.ولی شما اینجا با دادن پست و... باعث میشید طرف بیشتر لج کنه.
پول برگشت داده شد از پارس پال .موفق باشید
-
وقاعا سرویس هاشون حرف نداره من خودم خردیم واقعا عالی هستند قیمت هاشونم خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
وقاعا سرویس هاشون حرف نداره من خودم خردیم واقعا عالی هستند قیمت هاشونم خوبه
با سلام و خسته نباشید.نظر لطف شماست این شالله همیشه راضی کننده باشه.موفق باشید
-
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*YAS*
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
مرسی.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
سلام
به دلیل تحویل ندادن به موقع سرور و نصب اشتباه سیستم عامل همچنین عدم پاسخ گویی و رفتار ناشایست... درخواست بازگشت وجه دارم این درخواست به درگاه پارس پال هم ارسال شده و در صورت عدم واریز وجه شکایت میکنم ازتون تمام آرشیو مسنجر و ... هم موجود است.
در ضمن از مدیر انجمن هم میخوام اجازه فعالیت به ایشون ندند که اینقدر مشکل پیش آوردن و بلد نیستن با مشتری به شکل رفتار کنند و زمانی که پول ریخته شود حسابشون رفتارشون عوض میشه با رفتار قبل خرید!!!
احترام بگذارید احترام میزارن بهتون بی احترامی کنید برضد خودتون تمام میشه .نوکر شما نیستم که اینطوری دستور میدید یا صحبت میکنید یا توهین میکنید .درست صحبت کنید مثل بقیه خیلی راحت تر به نتیجه میرسید.
-
دوست عزیز قیمتهاتون ثابت. یا فقط ماه اول اینجوری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز قیمتهاتون ثابت. یا فقط ماه اول اینجوری؟
تا 3 ماه همین قیمت باقی میمانند.بعد از 3 ماه بستگی به نرخ ارز قیمت سنجیده میشود.موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
گزارش کلاهبردای شما به درگاه پارس پال ارسال شده و در حال پیگیری می باشد در صورت عدم همکاری abuse به دیتاسنتر هم ارسال می شود که باعث بلاک شدن سرور شما خواهد شد.
همچنان منتظر نظر مدیریت سایت برای اخراج ایشون هستم.
در پارس پال در حال بررسی میباشد.موفق باشید
چند نکته برای دوستان!!
سفارش ها ظرف مدت 5 دقیقه الی نهایت 24 ساعته تحویل داده میشود !!
فقط در صورت ضعیف بودن سرور و یا قعطی پول برگشت داده میشود .
دوستانی که تقاضا چیزی دارند ابتدا شخصا با خودم صحبت کنند و یا تیکت فرمایند .
کسی اعتراضی داره لطفا پست و خراب نکنید در قسمت انتفادات مطرح فرمایید.
این افر تا فردا شب به تاریخ 26/8/1391 بیشتر پابرجا نیست .
مشکلی بود در خدمتتون هستم .با تشکر.
-
با سلام
ایشون پول من را بازگشت دادند.زمان تحویل سرورشان حدودا" 5 ساعت بوده.