-
پاسخ : مژده :طراحی قالب اختصاصی رایگان whmcs برای کاربران webhostingtalk(اما بعد امتحانات)
میلاد جان عزیز ممنونم به خاطر توجه شما
از دوستان عزیز با پ.خ طرحی که مدنظرشونه میپرسم
تا صبح شنبه(فردا) درخواستها مورد قبوله و درخواستهای بعد شنبه (4/3) قابل قبول نیست
و اینکه فوقش دوستامو دعوت میکنم کمکم کنن جای نگرانی نیست
-
پاسخ : مژده :طراحی قالب اختصاصی رایگان whmcs برای کاربران webhostingtalk(اما بعد امتحانات)
چشم
واسه طراحی قالب شما خواسته ای ندارم(:دی
روبیناسرور خداوکیلی دوبار آروم تایپیک ارسالیتون رو بخونید (:دی
نمیدونم چکار بدی کردم که شما اعصبانی هستین
خواسته ی مالی ندارم یه خواسته ی کوچیک هست
خیالتون راحت باشه من این حرکتم رو که قراره واسه خوشحالی دوستان انجام بدم رو هیشوقت با خواسته ای نابجا بی ارزش نمیکنم مطمئن باشید
-
سلام دادا حسین
درخواست مالی نیست خیالت تخت شاید یه تسبیح صلوات بود
دادا تا جایی که اطلاع دارم دو سه رقمی شده درخواستا
:65: فکر کنم کلام پس معرکست خدا رو شکر یادم افتاد که ننوشتم شنبه صبح درخواستهای بعداز اون بسته میشه
:77: خدایا توبه توبه توبه :104:
خیالی نیست بهد امتحانات دست به کار میشم درخواستها زیاد هم نیستن
-
آرش جان ما رو هم بذار تو لیست :D شماره رو یگه ادامه ندادن از دست همه در رفت :d
-
سلام دوست عزیز
منم میخواهم.
ممنون
-
حالا که همه من خان پس من هم می خوام :d:d:d:))
موفق باشید
-
عزیز ما رو هم بزار تو لیست که فکر کنم اان تبدیل شده به طومار =p~
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
بنظر من هم این ایده جالبه چون کاربر میتونه طبق سلیقه خودش ویرایش کنه و بقولی شخصی سازی کنه و همچنین زحمت کار برای شما استارتر عزیز کمتر میشه بنظر من 4-5 نمونه بصورت متفاوت قرار بدید برای نسخه 4- و مخصوصا 5 خیلی عالی میشه
با تشکر
دوست عزیز برای نسخه چهار تو گوگل یه سرچی بزنی پره اما نسخه 5 لا موجود
-
ما رو به لیستت اضافه کن
اینم از وب سایت ما
میسان وب - پشتيباني
-
سلام
پس من چی؟ :(
support.webpouyan.org
-
ما هم با اجازه تون زنبیل رو گذاشتیم حالا انشالا که اون جمعه بیاید 8-| و ما رو منتظر نزارین و نوبت ما بشه :d به امید همون جمعه :d
-
ما هم زنبیلمون رو میزاریم تو نوبت
درسته حرف از پول نیست
ولی ای کاش اون درخواستت رو می گفتی تا خیال دوستان راحت بشه
-
با سلام
اگه وقت داشتین ما هم میخوایم
اینجور که دوستان درخواست دادند
فکر کنم ایشون باید کل تابستون مشغول این کار باشند
-
با سلام خدمت دوستان قرار بود تایپیک شنبه بسته بشه ولی به نفع همه هست که الان تایپیک رو ببندم درخواست های بعدی پذیرفته نمیشود و به درخواست اول واسه قالب رسیدگی میشود و از شنبه ی آینده طراحی قالب درخواست اول انجام میگیرد
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خوب نفر اول من زنیبل میزارم اینشاالله بعداز امتحانات اوکی میکنید
سلام مجیک وی پی اس عزیز لطفا نمونه یا قالب اچ تی ام ال(به طور کلی قالبی که مد نظرتون هست)رو تا شنبه ی آینده تو پیام خصوصی واسم عنوان کنید قالبتون واسه طراحی آماده بشه
-
بنده هم میخوام اگر بازم انجام میدید;;)
-
انگار بچه ها همه منتظر بودن یکی پیدا شه بهشون حسابی حال بده
استقبال که تو این یه روز زیاد شده پس ما هم بی نصیب نمونیم;;)
وقت کردی یه سری به ماهم بزن
جبران می کنیم
از قدیم ندیما گفتن هرچی مفته کوفته:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashkhan
با سلام خدمت دوستان
دوستان تصمیم گرفتم بعد امتحانات برای کاربران انجمن وب هاستینگ تالک و وب سرور تالک که تو این پست تایپیک گذاشتن قالب اختصاصی طراحی کنم و یه جوری کار مفید انجام بدم
اولا میدونم که قالب اختصاصی رایگان شاید شک برانگیز باشه که حرف مفده(اینکه همیشه عادت ماست ارزون و رایگان رو نادیده میگیریم گرون باشه و پولی حریص میشیم)
خب کاری به اینکارها ندارم اینجوری تعداد درخواستها هم کم میشه کار من راحتتر میشه
خب منم هیشوقت از زیر حرفی که زدم در نرفتم
خب امتحانش ضرری نداره اون دسته از دوستان عزیز که درخواست میدن چیزی از دست نمیدن(منم سالمم و قاطی ندارم که الکی دوستان رو دلخوش کنم)
ولی چندتا شرط و قوانین:
1باید سایت فروش هاست داشته باشید و واسه دانلود تو سایتتون نذارید چون اگه متوجه اینکار بشم سکوت نمیکنم(شوخی کردم)ولی دوست ندارم این اتفاق بیوفته
- :111:
2-یه خواسته کوچولو هنگام تحویل قالب ازتون خواهم داشت صرفا برای بی ارزش نشدن کارم(مالی نیست و اختیاری هست که قبول کنید یا نه)
3-دوستان به ترتیب درخواستهاشون قالبشون جلوتر از همه تحویل داده میشه یعنی آقای ایکس اولین کاربری باشه که درخواست گذاشته اول از همه قالب آقای x تحویل داده میشه آقای yکه موندن آخر بعد همه قالب واسشون طراحی میشه
صرفا جنبه ی تبلیغاتی ندارم هدفم حل کردن یه کوچولو از مشکلات شماست و اینکه طراحان قالب ها یه کوچولو کارشون رو حرفه ای انجام بدن تا پیشرفتمون هم بره بالابالابالا
قربان همه
میتونید درخواستتون رو تو این تایپیک بذارید
سامبلیک آرش خان
دادا تو بهم گفتی چندتا قالب واسه طراحی داری گفتم کمکت میکنم
این لینک که دفتر مخابراته:دی
شوخی بود
هر وقت شروع کردی خبرم کن ولی (تا م پ
有沒個-是你
戶帳的您到得並
-
خوشحالم که لینک و ذدیدی جا نزدی و حرفتو پس نگرفتی
دمت گرم
هفته ی آینده شروع میکنیم
دادا واسه پیغامت هم خصوصی میزدی لازم نبود نوشته ی پرچم لینچان رو بذاری(مشکلی نیست یک یک کن
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
هنگام تحویل قالب لینک و عکس قالب در این http://webservertalk.ir/showthread.php?49-%D8%AA%D8%AD%D9%88%DB%8C%D9%84-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-whmcs-%28%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE%DB%8C%DA%A9%29&p=84#post8 4صفحه قرار میگیره
و همچنین آموزش جامع اچ تی ام ال در قسمت اچ تی ام ال در انجمن http://webservertalk.ir/forumdisplay.php?56-html گذاشته شده به صورت ببخش بخش به صورت کاملا آسان اگه از اول آموزش ها همراه باشید بعد آموزش حرفه ای اچ تی ام ال زبانهای برنامه نویسی سی اس اس جاوا اسکریپت و ...هم گذاشته میشه
و از sarwhost عزیز متشکرم که به بنده زنگ زد و در طراحی قالبها میخواد کمکم کنه
به اولین درخواست کننده پ.خ فرستاده شده که نمونه قالبی که مد نظرشونه عنوان کنه تا به قالبش رسیدگی بشه
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنونم من هم نفر دوم . از خجالت شما هم در میام
با سلام dertgtrعزیز لطفا قالب مد نظر خود را برای پ.خ کنید یا یه مدل از یه لینک یا قالب اچ تی ام ال یا طرحی از قالب مد نظر
با تشکر
-
سلام منم مي خوام اميدوارم الانم قبول كني.خيلي ممنون
-
سلام به این همه پشتوانه ایول
ایشالا که یه چیز مشتی بزنی هممون یه عمر دعات کنیم
واسه موفقیتت دعا میکنم .
دست علی به همرات
-
2 فایل پیوست
با سلام خدمت دوستان
افزونه ی ادغام قالب سیستم محتوای ورد پرس با whmcs در حال نگارش میباشد نسخه ی انگلیسی و قدیمی یا بهتر بگم که به درد نخور این افزونه (برای جلوگیری از اتلاف تایم از هسته ی این برنامه استفاده میشود)در حال برنامه نویسی بدست خودمه
این یه تست (5%)برنامه نویسی این افزونه هست که عکسهای زیر گواه تکمیل شدن هسته ی ادغام میباشد و این قالب رو یکی از دوستان که درخواست تبدیل داده بودند که روش تست ادغام شده (ولی اینو هم بگم که این قالب خبری هست (منه بچاره)با هزار مشکل این قالب رو واسه ادغام تست کردم)
از دوستان خواهش میکنم قالب هایی رو درخواست بدن که با موضوع هاستینگ در ارتباط باشه (ادغام کردنش مشکل نیست ها ولی قالبی که ساخته میشه خوشفرم و حرفه ای از آب در نمیاد)
ول به هرحال هدفم از این پست این بود خیال دوستان رو راحت کنم تا مطمئن شونددرخواست هاشون درحال پیگیری میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...7%D8%AA-bb-png
-
دوست من arashkhan خیلی آقایی . تو پیغام خصوصی هم خدمت شما گفتم به اندازه ای که شما پیگیر درخواست من بودید , خود من پیگیر نبودم . قربان صفا و محبت شما . کسی رو مثل شما مسئولیت پذیر تو این مدت تو این فروم ندیده بودم خدا قوت .:53:
-
و این موضوع هم ناگفته نماند که برای تست ادغام مستقیما از لوکال هاست به قالب سروآی تی ادغام رو انجام دادم که عکسهای مشاهده شده ادغام ورد پرس لوکال هاست با sarv-it با موفقیت همراه بوده
-
مفت باشه کوفت باشه . اگه تموم نشده یه کیلو هم واسه ما بکش :d
-
از دوستانی که بعد بسته شدن تقاضای درخواست پست واسه درخواست دادن معذرت میخوام
شرمنده ام بابت این حرف ولی دیگه تایپیک بسته شد تقاضای درخواست پذیرفته نمیشود حتی خیلی از دوستان در پ.خ درخواست طراحی قالب با هزینه واسم دادند ولی به حضور اونها هم عرض کردم که وقت آزاد ندارم اگه طراحی هم بشه بعد از درخواست دوستان پذیرفته میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashkhan
از دوستانی که بعد بسته شدن تقاضای درخواست پست واسه درخواست دادن معذرت میخوام
شرمنده ام بابت این حرف ولی دیگه تایپیک بسته شد تقاضای درخواست پذیرفته نمیشود حتی خیلی از دوستان در پ.خ درخواست طراحی قالب با هزینه واسم دادند ولی به حضور اونها هم عرض کردم که وقت آزاد ندارم اگه طراحی هم بشه بعد از درخواست دوستان پذیرفته میشه
اوکی . اصلا مهم نیست . مهم نیته . که نیتت پاکه . حالا چه انجام بدی یا ندی ثوابشو بردی :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
اوکی . اصلا مهم نیست . مهم نیته . که نیتت پاکه . حالا چه انجام بدی یا ندی ثوابشو بردی :71:
ثواب ها خیلی زیاده 25%درصد ثوابهارو هم واسه خاطر اینکه شرمندتون شدم به شما ارزانی میدم باشد که دلتون از ما نشکند باتشکر
:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashkhan
ثواب ها خیلی زیاده 25%درصد ثوابهارو هم واسه خاطر اینکه شرمندتون شدم به شما ارزانی میدم باشد که دلتون از ما نشکند باتشکر
:d
کمک خواستی بهم بگو 24 ساعت وقت آزاد :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
کمک خواستی بهم بگو 24 ساعت وقت آزاد :دی
سلام سیتی کالای عزیز از لطف شما نهایت تشکر رو دارم اگه کمکی از دستتون بر میاد سپاسگذار میشم کمک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashkhan
سلام سیتی کالای عزیز از لطف شما نهایت تشکر رو دارم اگه کمکی از دستتون بر میاد سپاسگذار میشم کمک کنید
شما کارایی که دارید توی یک پ.خ به من بگید
تا جایی که بتونم کمک میکنم و دریغ نمیکنم
-
پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا چرا اینقدر این چیزای ارزون زود پر میشه عجب آدم بد شناسی هستیم به خدا
-
حضرت وب هاستینگ تالک میفرماید: یک قالب اختصاصی زدن رایگان بهتر از 70 سال عبادت است :d
یکی هم برای ما بزنهl-)
-
اینجا هم رزرو میکنم هر وقت نوبت بشه برا من هم بزن.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidahwaz
اینجا هم رزرو میکنم هر وقت نوبت بشه برا من هم بزن. متشکرم
دوست من تو تایپیک هم ذکر شد که درخواست های بعدی پذیرفته نمیشود شرمنده از شما و تمام دوستانی که بعد از بسته شدن تایپیک درخواست دادن باتشکر
-
داداش سلام واقعا خدا عمرت بده اگه واقنی اینکارو میکنی لطفا یک قالب هم واسه من درست کن لطف کن برای دریافت اطلاعاتم یه ایمیل بزن منتظرم لطفاdibahosting@yahoo.com B-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghghgh
داداش سلام واقعا خدا عمرت بده اگه واقنی اینکارو میکنی لطفا یک قالب هم واسه من درست کن لطف کن برای دریافت اطلاعاتم یه ایمیل بزن منتظرم لطفاdibahosting@yahoo.com B-)
مثل اینکه زمانش گذشته
-
دوستان عزیز شاید خیلی از شما فکر میکنید که قولم را از یاد بردم ولی به مولا اصلا اینجور نیست
من ساکن شهر اهرم و اکثر شما هم خبر دارین که چندی پیش زمین لرزه ای تو این شهر به وقوع پیوست و تلفات و خسارات زیادی به بار آورد
مدتیه که منم دارم به شهرم کمک میکنم و کمک هایی که بعضی از دوستان فرستاده بودن را به روستاها میبردم و تقسیم میکردم
ولی در اولین فرصت کارهای نصف کاره ی شما عزیزان رو آماده میکنم و تحویل میدم
با تشکر