-
پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir
داریم کلا این سرور رو عوض میکنیم. هرچی پیگیری می کنیم فایده نداره. اصلا جواب نمی دن و مشکلات رو برطرف نمی کنن. امیدواریم تا فردا کامل کار انتقال سرور تموم بشه.
-
هی از پارس آنلاین و افرانت تعریف میکردن این بود؟ سایت همش داون بود که
کار انتقال هاست چقدر طول میکشه؟
میهن وب هاست کمتر از نصف روز واسم انجام دادن
کار مجوزها به کجا رسید، یهو نیان سایتتون رو ببندن و استفاده کننده ها بلاتکلیف بمونن
-
سلام
خیلی عالی هست . انشالله که موفق باشی
فقط یک سئوال از دوستان مطلع دارم
ایا برای اینگونه سرویس ها مجوزات خاصی هم صادر میشه ؟ تا انجایی که بنده اطلاع دارم هیچ مجوزی برای سرویس های مشابه سایت فعلی در قانون نظام بانکی و مالی تعریف نشده حالا چگونه بعضی از دوستان اعلام کردند که برای این سرویس ها مجوز گرفته اند و قانونی هستند !
از دوستان مطلع خواهشمندم اگر اطلاعی دارند اعلام کنند و نام شرکت و شرح مجور صادر شده را هم اعلام کنند
ا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azure
هی از پارس آنلاین و افرانت تعریف میکردن این بود؟ سایت همش داون بود که
کار انتقال هاست چقدر طول میکشه؟
میهن وب هاست کمتر از نصف روز واسم انجام دادن
کار مجوزها به کجا رسید، یهو نیان سایتتون رو ببندن و استفاده کننده ها بلاتکلیف بمونن
بنده تعریف می کردم از پارس آنلاین و غیره ؟!! والا ما خودمون هم شاکی هستیم از سرویس دهی افتضاح پارس آنلاین. دو هفته هست سایت تو شاتل و صبانت لود نمیشه و هرچی پیگیری می کنیم میگن داره برسی میشه. من نمی دونم کی قراره بررسی بشه. به خاطر همین داریم سرور رو عوض می کنیم.
سرور جدید رو اینبار از افرانت با نمایندگی ایران سرور خریداری کردیم که با کمال تعجب پشتیبانی فنی ایران سرور گفت حداکثر 48 ساعت طول میکشه تا سرورتون آماده بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز هم آماده نشده.
مجوز هم من پیگیری کردم هیچ جا اصلا مجوز قانونی برای این کار تعریف نشده. اون دوستی هم که میگفت زرین پال این همه مجوز داره، بنده نمیدونم اولا ایشون از کجا اسرار کاری زرین پال رو میدونه دوما با وجود اینکه
ما از ایشون هم خواستیم که اگر مجوز خاصی رو میشناسن ، ما رو هم راهنمایی کنن و بفرمایند که از کجا گرفته میشه که ما هم نسبت به تهیه اون اقدام کنیم، اما هیچ پاسخی از جانب ایشون داده نشد.
در پستی ایشون گفتن اگر به بانک ریپورت بدن و بگن این کار مخالف بند عدم واگذاری درگاه به شخص ثالث هست ( که اصلا همچین چیزی هم نیست از نظر قانونی و پیگیری کردیم ) ip سرور شما رو بلاک میکنن.
و ما هم فراموش نکردیم و میدونیم که این کار رو انجام داده.
البته در یک پست جدا کل ماجرا رو شرح میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
سلام
خیلی عالی هست . انشالله که موفق باشی
فقط یک سئوال از دوستان مطلع دارم
ایا برای اینگونه سرویس ها مجوزات خاصی هم صادر میشه ؟ تا انجایی که بنده اطلاع دارم هیچ مجوزی برای سرویس های مشابه سایت فعلی در قانون نظام بانکی و مالی تعریف نشده حالا چگونه بعضی از دوستان اعلام کردند که برای این سرویس ها مجوز گرفته اند و قانونی هستند !
از دوستان مطلع خواهشمندم اگر اطلاعی دارند اعلام کنند و نام شرکت و شرح مجور صادر شده را هم اعلام کنند
ا
دقیقا. هرکسی که میدونه برای این کارها مجوز خاصی میدن، بفرمایند کجا باید بریم که اون مجوز رو هم تهیه کنیم و در راهنمایی ما برای ارائه سرویس های بهتر به شما عزیزان دریغ نکنند.
-
سایتتون دان شده حالا باید چطوری عضو شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
سایتتون دان شده حالا باید چطوری عضو شد؟
لطفا تا آخر وقت امروز صبور باشید تا کار انتقال سرور تموم بشه.
و اما در مورد مباحث متفرقه :
سلام و عرض ادب به تمامی دوستان گرامی.
لازم شد برای شفاف سازی بعضی مسائل اتفاقاتی رو که در این چند روز رخ داده و دست به دست هم داد تا برای سیستم مشکل ایجاد کنه رو بیان کنم.
در این فروم بعد از معرفی سیستم Payline یکی از کاربران صحبت از عدم داشتن مجوز برای این کار کردن و با وجود اینکه قبلا ما پیگیری کرده بودیم و به هیچ عنوان نیاز به دریافت هیچگونه مجوزی
برای این کار نبوده. غیر از ثبت وب سایت در ستادساماندهی وب سایت ها معرفی شرکتی که سیستم تحت نظارت اون شرکت کار میکنه.
خیلی از دوستان هم خواهش کردیم که اگر اداره ای، سازمانی یا ستادی هست که برای دریافت مجوز اون باید اقدام کرد، اون رو به ما معرفی کنن که ما هم برای اطمینان سازی برای کاربران اون مجوز ها رو بگیریم.
اما هیچ جوابی دریافت نکردیم.
من نمیدونم این دوستمون چطور به اسرار کاری زرین پال آگاه هستن و میدونن که چه نوع مجوزهایی داره.
ولی ایشون بیان کردن که در هنگام بستن قرارداد با بانک، در متن قرارداد یک بند هست بنام "عدم واگذاری درگاه به شخص ثالت" و اینکار ما ناقض اون بند هست. لازم به ذکر هست که فقط کسی که این نوع سیستم ها رو
اداره میکنه با این بندها و موضوعات سروکار داره و وقتی همچین سیستمی رو داشته باشه میدونه مشکلات مربوط به اون چی هست. و باز هم من نمیدونم این کاربر چطور از این چیزا آگاهی داره وقتی که اصولا فقط در کار فروش هاست هست.
ایشون در جایی ذکر کردن که این کار شما ناقض این بند از قرارداد بانک هست ! ( که ما تحقیق کردیم و وکیل شرکت جویای مطلب شدن و به هیچ وجه این موضوع صحت نداره و اینکار بر خلاف متن قرارداد نیست ) و حتی ذکر کردن که اگر رپورت بدن به بانک! درگاه شما رو مسدود می کنن!
یک روز از این موضوع گذشت و کاربران از عدم انجام تراکنش ها خبر دادن. وقتی چک کردیم دیدیم بله درسته. ریپورت دادن به بانک و اونا هم IP سرور رو بلاک کردن !
پس ما جویای ماجرا از طرف بانک پاسارگاد شدیم و با شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد تماس گرفتیم.
جوابی که به ما دادن این بود :
این نوع تراکنش ها برای بانک مشکل ایجاد میکنه ! ما گفتیم از نظر منطقی و فنی هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. شما فکر کنید ما یک فروشگاه اینترنتی هستیم و روزانه مشتری هامون ازمون خرید میکنن. این یه پروسه طبیعی هست. چه مشکلی ممکنه ایجاد بشه ؟
که باز موضوع بحث رو عوض کردن و گفتن مدیرعامل شرکت اجازه نمیده و غیرقانونی هست ! خوب سوال مطرح میشه باز و به ایشون عرض کردیم که اگر این کار غیرقانونی هست پس چرا به سیستم های مشابه اجازه استفاده میدید و اونها رو هم بلاک نمی کنید؟
قانون برای همه یکسان باید اعمال بشه و نمیشه قانون رو سلیقه ای اجرا کرد.
که جوابی ندادن و گفتن شما یه درخواست بنویسید و بفرستید بدیم به مدیرعامل، اگر ایشون موافقت کردن به شما هم سرویس میدیم!!!
همچنین ایشون فرمودن که یکی از شرکت ها اومده و یک جلسه با مدیرعامل گذاشته و مدیرعامل رو متقاعد کردن !
ما نفهمیدیم بالاخره که اگر قانون هست نباید برای همه بصورت یکسان اجرا بشه یا نه !
فعلا در حال تعویض سرور هستیم که پشتیبانی فنی ایران سرور هم با کمال تعجب گفتن که تهیه یه vps حداکثر 48 ساعت طول میشکه !!!
انشا ا.. به زودی تمام این مشکلات برطرف میشه و پرقدرت تر از قبل و با امکانات بیشتر، در خدمت تمامی کاربران خواهیم بود.
از وقتی که برای خوندن این موضوع گذاشتید متشکرم.
-
بر عرض سلام و ادب
۱ - توضیحات شمارو در رابطه با اس اس ال خوندم ولی اون به هیچ وجه دلیل بر استفاده نکردن شما از اس اس ال در یک سایتی که امور مالی انجام میده نمیشه . درست هست که تراکنشها از طریقه سیستم پرداخت بانکها صورت میگیره ولی حساب شخصی و مالی آن حساب مجازی و موجودی داخل حسابها در سایتِ شما هست . همانطور که امروز تمامی سایتهای معتبر "حد عقل" برای صفحهٔ ورودی کاربرانشون که نام کاربری و پسورد وارد میکنند دارای اس اس ال هستند . کما آنکه با افزایش سرعت اینترنت (در خارج کشور) سایتها به تمامی تحت پوشش اس اس ال قرار میگیرند . امنیت کامل نیست و نمیشه با فقط یک کار امنیت رو تضمین کرد . تمامی راه کارها برای کاهش ریسک ، و استفاده از چند راهکار باعث کاهش درصد زیادی ریسک میشود . استفاده از اس اس ال فقط یکی از این راه کارها و بسیار مفید هست و حد عقل(با توجه به گفتههای شما) برای جلو گیری از نفوذ افرادی که در "کنفرانس defcon" شرکت نکردند و یا بی خبر هستند ، بسیار موثر !!!
۲ - با توجه به حساسیت کاری که در حال انجام هستید ، بهتر هست سرورها را بدون واسطه با مراجعهِ و یا ارتباط مستقیم با دیتا سنترهای داخلی تهیه بفرمایید تا (در شرایط فعلی ) امنییت و آرامش خاطر خود و اطلاعات مشترکین خود را حفظ کرده باشید . داشتن دسترسی فیزیکی به اطلاعات حساس و ارزشمند مالی توسط "فقط" خود شرکت ارائه دهندهٔ خدمات ، یک مهم است.
امیدوارم این ۲ مهم مورد توجه قرار بگیره.
موفق باشید
--------------------------------------------
پست آخر شمارو الان خوندم
نقل قول:
فعلا در حال تعویض سرور هستیم که پشتیبانی فنی ایران سرور هم با کمال تعجب گفتن که تهیه یه vps حداکثر 48 ساعت طول میشکه !!!
با توجه به گفته شما که شرکتی هستید که در ساله گذشته ۱ میلیارد تومن تراکنش مالی داشته ، چطور برای هم چین کاری از یک "ویپیاس" تهیه شده از شرکت ثالث ، استفاده میکنه !؟. امیدوارم با پی بردن به حساسیت کاری که انجام میدید ، قدمهای پایدار تری در این عرصه بردارید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
بنده تعریف می کردم از پارس آنلاین و غیره ؟!! والا ما خودمون هم شاکی هستیم از سرویس دهی افتضاح پارس آنلاین. دو هفته هست سایت تو شاتل و صبانت لود نمیشه و هرچی پیگیری می کنیم میگن داره برسی میشه. من نمی دونم کی قراره بررسی بشه. به خاطر همین داریم سرور رو عوض می کنیم.
سرور جدید رو اینبار از افرانت با نمایندگی ایران سرور خریداری کردیم که با کمال تعجب پشتیبانی فنی ایران سرور گفت حداکثر 48 ساعت طول میکشه تا سرورتون آماده بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز هم آماده نشده.
مجوز هم من پیگیری کردم هیچ جا اصلا مجوز قانونی برای این کار تعریف نشده. اون دوستی هم که میگفت زرین پال این همه مجوز داره، بنده نمیدونم اولا ایشون از کجا اسرار کاری زرین پال رو میدونه دوما با وجود اینکه
ما از ایشون هم خواستیم که اگر مجوز خاصی رو میشناسن ، ما رو هم راهنمایی کنن و بفرمایند که از کجا گرفته میشه که ما هم نسبت به تهیه اون اقدام کنیم، اما هیچ پاسخی از جانب ایشون داده نشد.
در پستی ایشون گفتن اگر به بانک ریپورت بدن و بگن این کار مخالف بند عدم واگذاری درگاه به شخص ثالث هست ( که اصلا همچین چیزی هم نیست از نظر قانونی و پیگیری کردیم ) ip سرور شما رو بلاک میکنن.
دقیقا. هرکسی که میدونه برای این کارها مجوز خاصی میدن، بفرمایند کجا باید بریم که اون مجوز رو هم تهیه کنیم و در راهنمایی ما برای ارائه سرویس های بهتر به شما عزیزان دریغ نکنند.
فعلا تنها مجوز لازم به نظر من نماد الکترونیک هست.
به وب سایت enamad.ir رفته و مدارک را کامل و نماد الکترونیک اخذ کنید.
این مجوز را که بگیرید 25% کار را انجام دادید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
بر عرض سلام و ادب
۱ - توضیحات شمارو در رابطه با اس اس ال خوندم ولی اون به هیچ وجه دلیل بر استفاده نکردن شما از اس اس ال در یک سایتی که امور مالی انجام میده نمیشه . درست هست که تراکنشها از طریقه سیستم پرداخت بانکها صورت میگیره ولی حساب شخصی و مالی آن حساب مجازی و موجودی داخل حسابها در سایتِ شما هست . همانطور که امروز تمامی سایتهای معتبر "حد عقل" برای صفحهٔ ورودی کاربرانشون که نام کاربری و پسورد وارد میکنند دارای اس اس ال هستند . کما آنکه با افزایش سرعت اینترنت (در خارج کشور) سایتها به تمامی تحت پوشش اس اس ال قرار میگیرند . امنیت کامل نیست و نمیشه با فقط یک کار امنیت رو تضمین کرد . تمامی راه کارها برای کاهش ریسک ، و استفاده از چند راهکار باعث کاهش درصد زیادی ریسک میشود . استفاده از اس اس ال فقط یکی از این راه کارها و بسیار مفید هست و حد عقل(با توجه به گفتههای شما) برای جلو گیری از نفوذ افرادی که در "کنفرانس defcon" شرکت نکردند و یا بی خبر هستند ، بسیار موثر !!!
۲ - با توجه به حساسیت کاری که در حال انجام هستید ، بهتر هست سرورها را بدون واسطه با مراجعهِ و یا ارتباط مستقیم با دیتا سنترهای داخلی تهیه بفرمایید تا (در شرایط فعلی ) امنییت و آرامش خاطر خود و اطلاعات مشترکین خود را حفظ کرده باشید . داشتن دسترسی فیزیکی به اطلاعات حساس و ارزشمند مالی توسط "فقط" خود شرکت ارائه دهندهٔ خدمات ، یک مهم است.
امیدوارم این ۲ مهم مورد توجه قرار بگیره.
موفق باشید
--------------------------------------------
پست آخر شمارو الان خوندم
با توجه به گفته شما که شرکتی هستید که در ساله گذشته ۱ میلیارد تومن تراکنش مالی داشته ، چطور برای هم چین کاری از یک "ویپیاس" تهیه شده از شرکت ثالث ، استفاده میکنه !؟. امیدوارم با پی بردن به حساسیت کاری که انجام میدید ، قدمهای پایدار تری در این عرصه بردارید.
از توجه شما به این موضوعات سپاس گذارم. بله تذکرات به جا و فنی شما و سایر دوستان باعث میشه که در خیلی از موارد ما اشتباهات مون رو جبران کنیم. البته اگر توجه داشته باشید سایت فعلا در مرحله آزمایشی هست و حتما زمان نهایی شدن و رفع ایرادات و مشکلات مربوطه خیلی نکات و موارد اصلاح شده و امکانات دیگه ای هم به سیستم اضافه خواهد شد.
در مورد مسئله آخر که فرمودید بنده نگفتم که برای این کار ما VPS تهیه کردیم. عرض بنده این بود که وقتی برای تهیه یه vps که معمولا بین 10 تا 30 دقیقه زمان لازم داره اینقدر مشتری معطل میشه، زمان لازم رو برای کارهای بزرگتر خودتون میتونید محاسبه کنید.
در مورد گردش مالی شرکت هم همونطور که قبلا عرض شد، علاوه بر کارهای IT و اینترنتی، این شرکت در زمینه شبکه های فشار قوی و متوسط برق و ژنراتورها هم فعالیت میکنه و تنها شاخه ای از این شرکت مشغول به کار در این زمینه هست که سایر نیروهامون طبق روال معمول در محل کار خودشون ( خارج از محدوده استان ) مشغول هستند.
بودجه تخصیص داده شده به این کار مشخص هست و طبق روال تعریف شده کار پیش میره.
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
از کمک شما متشکرم. حتما این کار رو در اسرع وقت انجام میدیم.
-
من یکی از دوستام 15 تومان تو سایت شما داشته و الان سایت شما دان شده ! وقتی بالا بیاد حساب ها درسته ؟
-
بله خیالتون راحت، هیچ مشکلی راجب اطلاعات نداریم. به محض بالا اومدن به همه درخواست ها رسیدگی میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
هنوز هم آماده نشده.
تو ایران مجوزی به اسم کیف پول الکترونیک وجود داره که دو یا سه شرکت به طور جدی دنبالش هستن، مثلا جیرینگ! ضمانت هایی هم که میگیرن چیز کمی نباید باشه!
-
سوال این هست که آیا بقیه سیستم ها هم این نوع مجوزها رو دارند یا خیر ؟
روال دریافت این مجوزها چطور هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
هنوز هم آماده نشده.
من نگفتم شما تعریف کردید. گفتم تعریف میکردن، تو پرشین تولز قسمت میزبانی وب اسم افرانت و پارس دیتا تو اکثر تاپیکها بود
ایشالا مشکلاتتون هرچه زودتر برطرف شه هم استانی (;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NovinServer
فکر نکنم نماد اصلاً ربطی داشته باشه. نماد برای فروشگاه های اینترنتی هست. سیستم پرداخت با فروشگاه اینترنتی فرق داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
سوال این هست که آیا بقیه سیستم ها هم این نوع مجوزها رو دارند یا خیر ؟
روال دریافت این مجوزها چطور هست ؟
عرض کردم دو تا سه شرکت به طور جدی دنبال اين مجوز هستند.
روال گرفتن مجوز هم مراجعه به بانک مرکزی، ارائه پلان کاری مناسب، ارائه تظمين های مالی قوی، داشتن رزومه کاری مرتبط و .... هستش.
قاعدتا مجوزش هم چيزی نخواهد بود که هر کسی بخواد بگيره و مطمئنا اندازه يک کوه کندن کار ميبره.
بعدش هم شما نبايد خودتون رو با اين و اون مقايسه کنيد. اگر ميخواين کارتون درست باشه بايد بتونيد مدارک لازم رو دريافت کنيد.
-
خوب بالاخره سرور سایت هم آماده شد و مشکل عدم نمایش در ISP های مختلف هم حل شد. باز هم برای اطمینان دوستان تست کنن و اگر با ISP شون سایت باز نشد حتما ما رو در جریان بگذارند.
دونفر از کاربران هم درخواست تسویه داده بودن که وجه اونا به حسابشون واریز شد.
سایر کاربران هم الان میتونن درخواست تسویه حساب بدن. داریم مشکل درگاه پرداخت رو پیگیری میکنیم و به زودی بانک های بیشتری به سیستم اضافه می کنیم تا از این مشکلات پیشگیری بشه.
تا زمان اضافه شدن درگاه پرداخت جدید دوستان نمی تونن از سیستم پرداخت آنلاین Payline استفاده کنن. امیدواریم حداکثر روز یکشنبه درگاه بانکی جدید رو روی سایت ست کنیم و دوباره سیستم به حالت اولیه برگرده.
از لطف و صبوری شما هم متشکریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
تا زمان اضافه شدن درگاه پرداخت جدید دوستان نمی تونن از سیستم پرداخت آنلاین Payline استفاده کنن. امیدواریم حداکثر روز یکشنبه درگاه بانکی جدید رو روی سایت ست کنیم و دوباره سیستم به حالت اولیه برگرده.
از لطف و صبوری شما هم متشکریم.
درگاه پرداخت رو میاره که
View hJIeTr.jpg on ScreenSnapr
اون یعنی چی؟
-
سلام
فکر نمیکنید بهتر بود اول همه کارها رو انجام میدادید بعد خودتون رو معرفی میکردید
یه سرور خوب انتخاب میکردید و حداقل یک ماه روش تست میکردید
درگاه های لازم رو میگرفتید
اسکریپت های لازم رو میساختید و در سایت میزاشتید
و بـــــعــــــد با قدرت کامل شروع به معرفی خودتون میکردید
-
لود شدن درگاه پرداخت در این لحظه به خاطر این هست که ip سرور عوض شده و تا روز شنبه که بانک بیاد و دوباره ip رو بلاک کنه بصورت موقت کار میکنه. البته
الان هیچ تضمینی نیست که وقتی تراکنش انجام بدید به درستی ثبت بشه و وجه به حسابتون بیاد.
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahidmom
سلام
فکر نمیکنید بهتر بود اول همه کارها رو انجام میدادید بعد خودتون رو معرفی میکردید
یه سرور خوب انتخاب میکردید و حداقل یک ماه روش تست میکردید
درگاه های لازم رو میگرفتید
اسکریپت های لازم رو میساختید و در سایت میزاشتید
و بـــــعــــــد با قدرت کامل شروع به معرفی خودتون میکردید
در کل عرض می کنم که خیر، ما مثل شما فکر نمیکنیم.
چون طبق روال تمام کارها رو به درستی انجام داده بودیم. سرور در بهترین وضعیت ممکن بود که از طرف شرکتی که از اون سرور تهیه شده بود
اجبارا به پارس آنلاین منتقل شدیم و مشکلات بعدی پیش اومد.
نمیدونستیم تو بانک های خصوصی کشور به صورت سلیقه ای قانون رو اعمال می کنن.
الان 70% اسکریپت های لازم آماده و تست شده هست، ولی تا زمانی که درگاه پرداخت درست نشه به صورت عمومی منتشر نمیشه.
در ضمن ما هنوز خودمون رو به اون صورت که مد نظرمون هست معرفی نکردیم. فعلا در حد همین دوتا تاپیک در دو فروم هست که هنوز در نسخه آزمایشی هستیم و طبیعتا داریم خیلی امکانات اضافه میکنیم
و خیلی موارد رو تست می کنیم.
-
با سلام دوباره همون طور که قول داده بودم من از سرویس Payline استفاده کنم و اینجا اطلاع دهم الان نزدیک فک کنم یه ماه حالا دقیق نمیدونم من سامانه پرداخت گذاشتم رو سایتم البته پورتال اصلی که مشتریا استفاده کردن و مبلغ من دیروز شب درخواست دادم امروز صبح به حسابم واریز شد کمتر از 12 ساعت تا الان که مشکلی پیش نیومده و دوستان میتونن استفاده کنن من خودم به شخصه تائید میکنم و از این بعد هم استفاده خواهم کرد انشا الله خوب باشه اما یه سوال دارم البته مشکل ماژول من وقتی داشتم صورت گردشمو نگا میکردم 13 تا پرداخت ناموفق داشتم علت این چیه چرا ماژول خوب عمل نکرده کار ما یه جوریه که نباید مشتری اذیت بشه مشتری که یه بار پرداخت میزنه باید پرداخت بشه مشکل فقط این بود در ضمن اون پیشنهادی که داده بودم که درصد از مشتری کم نکنید از حساب ما کم کنید رو هم روش فکر کنید
ممنون
-
سلام و عرض ادب
این امر ممکنه چندین دلیل داشته باشه که بصورت خلاصه عرض می کنم.
1- ممکنه زمان موزد نیاز برای پرداخت روی درگاه پرداخت Payline تموم شده باشه و کاربر پرداخت رو انجام نداده باشه
2- ممکنه فقط بخواد سیستم شما رو تست کنه و یه پرداخت ناموفق تستی انجام بده
3- ممکنه فاکتور رو سفارش داده باشه و همون زمان با *** بخواد پرداخت کنه که با عوض شدن IP برای حفظ امنیت بیشتر پرداخت انجام نمیشه و دلایل دیگه
البته داریم یه امکانی اضافه می کنیم که تا چند روز آینده و در آپدیت بعدی روی سایت در دسترس قرار میگیره که شما می تونید انتخاب کنید درصد از شما کسر بشه یا از کاربرهاتون
و همچنین یه امکان دیگه میذاریم که هر هفته تراکنش های ناموفق تون رو میتونید به دلخواه حذف کنید و اینجوری پنل تون جمع و جورتر میشه.
-
با سلام دوباره این خیلی عالی میشه انشالله موفق شید و از این که هستید بهتر بشید هر چند الانم بهترید سعی کنید ماژول های همه سیستم ها و فروشگاهها رو ارائه بدید و یه پیشنهاد دیگه البته دقیق من تو سایتتون نگا نکردم نمیدونم هست یا یه کد اسان پرداخت هخم ارائه بدید عالی میشه مثلا کسی میخواد فقط حساب مارو با مبلغ دل خواه شارژ کنه و خریدی نکنه ممنون از توضیحاتتون
-
تهیه کد آسان پرداخت رو هم در دستورکار داریم. فعلا اولویت با تکمیل ماژول ها و تحت پوشش قرار دادن اسکریپت ها و فروشگاه های بیشتر و تهیه درگاه های پرداخت بیشتر هست.
انشا ا.. ظرف همین ماه امکانات مختلف و متفاوتی به سیستم اضافه میشه.
دنبال یه طرح خیلی خیلی بزرگ هستیم که اگر عملی بشه و قراردادش بسته بشه، خبرهای خیلی خوبی برای تمام کاربران داریم و همچنین دنبال این هستیم که Payline رو به سوییچ بین المللی وصل کنیم
البته این کار یه خورده زمان بر هست و درحال حاضر دنبال مراحل اداری کار هستیم و به محض دریافت مجوزهای مربوطه این کار رو انجام میدیم.
-
یک سوال
آیا مثل بعضی شرکت های دیگر مثل زرین با کالایی که فروش می رود محدودیت دارید؟
اگر ممکنه آدرس قوانین را بدهید
-
بله. هر وب سایتی تابع قوانینی هست که در اون کشور داره فعالیت میکنه.
همونطور که قوانین ایالات متحده گوگل رو مجبور می کنه که بعضی از سرویس هاشو به کشورهای تحریم شده نده ما هم تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران هستیم و
طبق قانون محدودیت هایی داریم. لینک کامل قوانین : Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
-
پس سرویس شما هم چندان مناسب نیست
چون چیزی که من دارم می فروشم چه ربطی به شما داره!
-
اگر با دید شما آدم بخواد نگاه کنه، نتیجه میگیریم که وقتی شما سوار ماشین هستی، اگه چراغ قرمز رو رد کنید یا کسی رو زیر بگیرید به کسی ربطی نداره.
هر جامعه ای قوانین خودش رو داره و اگر نمی تونید با قوانین ایران کنار بیایید به نظر من کشورتون رو عوض کنید.
اگر محصولاتی دارید که مغایر با قوانین ایران هست، بله پیشنهاد می کنم اصلا سمت سیستم ما نیایید. اگه میتونید برید از بانک درگاه بگیرید یا اگر سیستم های مشابه اجازه میدن از خدمات اونها استفاده کنید.
-
خوب خوشبختانه پلاگین های زیادی آماده شده و روی سایت قرار گرفته. میتونید از قسمت زیر لیست پلاگین ها رو ببینید
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
-
سلام نمیدونم مشکل کجا هست که سایتتون رو نمیتونم باز کنم ! فقط سایت شمارو + تک پرداخت رو !
-
با وی پی ان تست کنید اگه سایت لود شد isp شما مشکل داره. Isp شما از کدوم pap سرویس میگیره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
بله. هر وب سایتی تابع قوانینی هست که در اون کشور داره فعالیت میکنه.
همونطور که قوانین ایالات متحده گوگل رو مجبور می کنه که بعضی از سرویس هاشو به کشورهای تحریم شده نده ما هم تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران هستیم و
طبق قانون محدودیت هایی داریم. لینک کامل قوانین :
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
سلام سیستم خوبی رو شروع به کار کردید حتی هزینه های دریافتیتون رو هم دیدم
از نظر قیمت خیلی عالی بودن و به نسبت شرکت های مشابه خیلی پایین هست
یه پیشنهادی براتون دارم.
مشکل ما ایرانی ها اینه که یه جا بخوایم باهاش کار کنیم اصلا توجه به قوانین اونجا نمی کنیم
خود من کسی رو هم اینجا مثال نمیزنم
خودم چند بار قوانین همین جا رو خوندم نه کامل . فقط یه چند خطش رو
حتما بهتون پیشنهاد می کنم که لینک قوانین رو بیارید بالای صفحه و با رنگ دیگه بزارید تا کاربران جدید
اونو در اولین زمانی که سایت رو باز کردن بخونن
موفق و پیروز باشید
-
از پیشنهادتون ممنونم. بله حتما این کار رو انجام میدیم و موارد دیگه ای هم برای دیدن قوانین در نظر گرفتیم.
-
من الان(جمعه هشتم اردیبشهت ، ساعت 16:35) دارم چک میکنم نرخ دلا در سایت شما 20.050 ریال هست.
ولی نرخ ارز در سایتهای معروفی چون مثقال به شرح زیر هست:
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 15:00 پنجشنبه 07/02/91 |
ارز |
خريد |
فروش |
دلار آمريکا |
1740 |
1750 |
قيمت ارز در بانک (ريال) ساعت به روز رسانی: 10:10 پنجشنبه 07/02/91 |
ارز |
خريد |
فروش |
دلار آمريکا |
12259 |
12260 |
دلیل این اختلاف ها چیه و شما از کجا قیمت روز دلار رو میگیرید؟
اگر طبق بانک مرکزی باشه که دلار الان در خورد سایت بانک مرکزی به صورت زیر هستش:
نرخ ارز مرجع ۱۳۹۱/۰۲/۰۷
۱۲,۲۶۰
من نمیگم که ارز دلارتون مثله بانک مرکزی باشه ولی از قیمت بازار نیز خیلی بیشتره.
یک مشکل که در سایتتون مشاهده کردم:
وقتی در قسمت «نرخ دلار و محاسبه هزینه» وارد میشم نوع دلار پیش فرض روی Paypal هستش و وقتی نوع دلار رو Visa انتخاب میکنم مبلغ 30.000 ریال به عنوان کارمزد اضافه میشه و وقتی دوباره نوع دلار رو Paypal انتخاب میکنم اون کارمزد همچنان پابرجا هست و برای اینکه کارمزد دوباره صفر بشه باید صفحه رو رفرش کنم. به این مشکل هم رسیدگی کنید.
من از مرورگر فایرفوکس ورژن 6.0.2 استفاده میکنم.
-
قسمت ارزی ما موقتا غیرفعال هست و این نرخ ها هم نرخ چند هفته پیش هست و یه قیمت تستی وارد کردیم. با بعضی از دوستان که صرافی دارن مشغول صحبت هستیم و
خودمون هم جداگانه داریم پیگیر میشیم.
یه فکرایی داریم که کلا سایت و کاربر ایرانی رو از صرافی و واسطه بی نیاز کنه. ایشالا تا چند وقت دیگه و در صورت موفقیت آمیز بودن کار اخبارش رو منتشر می کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
قسمت ارزی ما موقتا غیرفعال هست و این نرخ ها هم نرخ چند هفته پیش هست و یه قیمت تستی وارد کردیم. با بعضی از دوستان که صرافی دارن مشغول صحبت هستیم و
خودمون هم جداگانه داریم پیگیر میشیم.
یه فکرایی داریم که کلا سایت و کاربر ایرانی رو از صرافی و واسطه بی نیاز کنه. ایشالا تا چند وقت دیگه و در صورت موفقیت آمیز بودن کار اخبارش رو منتشر می کنیم.
پستم ویرایش شد(قسمت آخر اضافه شد) ، لطفا مجددا بخونید ، با پوزش.
-
اون مشکل نیست. اون مبلغ 3000 تومان کارمزد انجام پرداخت هست که در هر صورت اضافه میشه به مبلغ کل برای پرداخت
اون فرم هم یه فرم محاسبه ساده هست که یوزر بتونه بر اساس نرخ دلار سایت، هزینه پرداختی به ریال رو محاسبه کنه :)
-
اگر من یک سفارش پرداخت داشته باشم انجام نمیدید؟
-
متاسفانه فعلا نه انجام نمیدیم. بستر پرداخت هامون که آماده شد و مطمئن شدیم که مشکلی پیش نمیاد، بصورت انبوه پرداخت ها رو روی وب سایت انجام میدیم.
-
ما چگونه میتونیم مطلع بشیم؟ آیا ایمیل ارسال میکنید؟
-
بله، اگر عضو سایت باشید از طریق ایمیل با خبر میشید. همچنین اخبار مربوط به این تغییرات نیز در سایت اعلام میشه و در فروم های مختلف هم اطلاع رسانی میشه