سلام برای سیستم شما ماژول ساده ای وجود ندارد که مشتری با پر کردن چند فیلد مانند نام و مبلغ و .... هزینه را پرداخت کند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام برای سیستم شما ماژول ساده ای وجود ندارد که مشتری با پر کردن چند فیلد مانند نام و مبلغ و .... هزینه را پرداخت کند؟
خیلی هم عالی :39:
چند تا سایت روی سیتمتون رو معرفی می کنید لطفا؟
https://takpardakht.com/merchants.php
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
تو سایتشون ثبت نام کنید بعد برین به این آدرس:
https://takpardakht.com/sp_code.php
دوستان ما ثبت نام کردیم
سطح کاربری رو ارتقاء دادیم
درخواست درگاه دادیم و فعال شد و تحویل گرفتیم
2تراکنش تست هم انجام دادیم
همه و همه و همه تا اینجای کار حرف نداشت و واقعا عالی بود
ضمن این که شاید باورتون نشه این همه مرحله طی 30دقیقه انجام شد
واقعا باورنکردنی بود که ظرف 30دقیقه چنین کاری با این کیفیت انجام شد
زرین پال فقط دردسر داره و هدر دادن زمان
این درگاه رو تا اینجای کار به همه عزیزان پیشنهاد می کنم
با سلام .
قصد دخالت ندارم ولی لازم شد جوابی رو به دوستمون ارسال کنم .
زمانی که قوانین جامع هست و تماما میشه در جاهای دیگه از اون استفاده کرد ، چه لزومی بر حدر دادن وقت هست ؟ اگر جمع بندی داشته باشیم ، میبینیم که قوانین میتونه کاملا مشترک باشه .
بهتر نیست جای ایراد های بی مورد ، از کسی که اومده در این زمینه فعالیت داشته باشه ، حمایت کنید ؟! حمایت نکنید ولی لااقل تخریب هم ... !
پ .ن :
هر کس بد ما به خلق گوید ، ما دیده به بد نمیخراشیم
ما نیکی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم .
موفق باشید .
میشه از بانک ملت هم درگاه پرداخت انلاین بگیرید 48 ساعت تحویل میدن
دیگه میخواستین راحت بدن
هر کی که تو کار چیز پی ان و حراجیو .. بود از درگاه ملت استفاده میکرد:39::39:
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
خوب دیگه هر کسی بهتر میدونه اینجا ایرانـــــــــــه !!!
ما سرویس پیام کوتاه گرفته بودیم موقع انتخابات یه ارگان دولتی میخواست با پبام کوتاه به کارمنداش اطلاع رسانی کنه که فلان روز بیان جلسه.روزشم همون روز بود برای 4 5 ساعت بعد
بعد دیدیم رئیس ارگان زنگ زده که اقا چرا اس ام اس ها نصفش نرسیده
حالا کی بود موقع انتخابات
بعد اومدیم زنگ زدیم شرکت اصلی گفتیم اقا این چه وضعشه.پیام ها چرا نرسیدند .گفتند پیام ها تو صف انتطار هستند تا 48 ساعت دیگه حتمی میرسه!!!!!!
گفتیم 48 ساعت دیگه برن تو جلسه چیکار!!! همه که برا انتخابات نمیخوان! گفتند به ما دیگه مربوط نیست از سامانه ما خارج شده به مگفا بزنگید.شمارشو داد زنگیدیم
ساپورتر مگفا هم گفت به ما چه برو یقه مخابرات و بگیر که فکر چنین روزهایی رو نکرده
ما موندیم و این جواب ها !!!
ایران همه جاش همینجوریه. سرویس ای دی اس ای مخابرات رو اینقدر تبلیغ کردند رفتیم گرفتیم هر 1 دقیقه 10 ثانیه تایم اوت میده
درد دلمونو به کی بگیم آخه :-s:-s:-s:-s
آقا خوبه با 128 داری 10کیلوبایت دانلود می کنی
من 512دارم و سرعت دانلودم با مخابرات 7کیلوبایت هست
زنگ زدم میگم آخه این پولی که مخابرات میگیره حلاله؟
میگه همینی که هست ناراحتی برو شرکت خصوصی!!!!!!!!!!!!!!!!
جهت این که در تاپیک این دوست عزیز اسپم نشه من تو این 2روی که از درگاه استفاده کردم یک سوالی برام پیش اومده
یکی از ضعف های این سیستم اینه که بیش از حد چند مرحله ای شده
اول باید از سایت ما ارجاع بشه به تک پرداخت
بعد از سایت تک پرداخت دوباره ایمیل میخواد و دوباره از اونجا ارجاع میشه به پاسارگاد
دوباره پاسارگاد هم (البته اختیاری) ایمیل میخواد و بعد از پرداخت ارجاع میده تک پرداخت
دوباره از تک پرداخت باید ارجاع بشه سایت ما
یکم سیستمش برای کاربرانی که خیلی در امر پرداخت آنلاین حرفه ای نیستن گیج کننده هست
در این مورد اقدامی قرار نیست صورت بگیره که مثل زرین پال دو مرحله ای بشه؟
به زودی برای تعدادی از کاربران درگاه مستقل ایجاد میکنیم . یعنی بدون ارجاع به سایت ما مستقیم به بانک وصل بشن و بعد از پرداخت مستقیم به سایت برگردن .(دقیقا همانند درگاه بانکی) فقط برای دیدن صورت حساب و برداشت باید به سایت تک پرداخت مراجعه کنند .
احتمالا این سیستم با همکاری بانک سرمایه راه اندازی میشه .
ضمنا زرین پال هم 4 مرحله ای است !!!
درود
ماژول را نصب کردیم اما در قسمت دروازه پرداخت گزینه تک پرداخت ظاهر نشد!
مشکل از کجا میتواند باشد ؟
نکته مهم در مورد پشتیبانی : پشتیبانی رو محدود کردید به ساعت این کار به نظر من درست نیست روزش فرق نداره برای تایید کردن کاربر
باید کاربر هر موقع ثبت نام و مدارک رو تکیل کرد حداکثر تا 3 ساعت بعد تایید کنید کاربر رو
سلام دوست عزیز
تبریک میگم و ارزوی موفقیت برای شما دارم
فقط یک سئوال : ایا شما مجوز فعالیت از نظام مالی و بانکی کشور یا مجوز فعالیت مبادلات پول را دارید ؟
سلام .
شرکت سرمایه گذاری فراز ایرانیان دارای زیرمجموعه هایی میباشد که یکی از آنها موسسه قرض الحسنه یاسین است که در حال تکمیل پرونده هستیم و شماره پیگیری از بانک مرکزی دریافت شده که بعد از تکمیل تک پرداخت زیرمجموعه این موسسه با مجوز از بانک مرکزی خواهد شد .
ضمنا برای چنین سیستم هایی هیچگونه قانونی پیش بینی نشده است . از طریق پلیس فتا ، وزارت تجارت و بانک مرکزی پیگیری کردیم و هیج یک پاسخی ندادند و گفتند هیچ بخش نامه ای نداریم !!!!
تبریک میگم
بلاخره اسکریپت رو نوشتین:دی
دوست عزیز برای کاربر مهم استفاده از درگاه پرداخت است که در سایت نیز توضیح داده شده که سیستم یه صورت خودکار درگاه شما را پس از ثبت سایت فعال میکند و میتوانید استفاده کنید . کد مرچنت هر کاربر آدرس ایمیل آن میباشد و حداکثر روز کاری بعد حساب تایید میشه و میتوانید درخواست برداشت دهید که صبح روز کاری بعد مبلغ به حساب بانکی کاربر واریز میشه . دیگه از این سریعتر !!!!!
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------
ممنون . بله چند ماه زمان برد ، هنوزم کامل نشده و درحال تکمیل هستیم .
موفق باشین. انشالاه به ویژه گی های جالب سریع تکمیل بشهنقل قول:
ممنون . بله چند ماه زمان برد ، هنوزم کامل نشده و درحال تکمیل هستیم .
من فکر کردم کلا بیخیال موضوع شدین. :دی
درود
برای ما بعد از نصب مازول whmcs در قسمت دروازه پرداخت قابل مشاهده نیست!
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...dakht-tled-jpg
مشکل اساسی:
ماژول whmcs قیمتش فقط به ریال هست
نمیشه کارمزد رو اضافه کرد به مبلغ
اگه اینم درست کنید عالی میشه
به نظرم واسه تائید حساب، مدارک اضافی میخواد
وریفای پیپال آمریکا
In the US, a Verified member has either added and confirmed a bank account with PayPal or received approval for a PayPal Plus credit card.
یه حساب بانکی (تازه فقط واسه بعضی از کشورها) و یه کردیت کارت
شما هم کارت ملی رو خواستین هم شناسنامه . پیپال این مدارک رو فقط واسه از لیمیت در آوردن میخواد.
موفق باشید
سلام
امیدوارم موفق باشید
برای فروم های انجمن ساز پلاگین نمینویسید ؟
بازم مشکل داره اون دو گزینه اومده که مثلا مبلغ رو به تومان کنید و کارمزد رو تیک بزنید ولی وقتی مبلغ تومان میشه و تیک کارمزد زده میشهنقل قول:
امکان انتخاب ارز و دریافت کارمزد به ماژول اضافه شد . مجددا ماژول را دریافت و نصب کنید .
میگه :اطلاعات پرداخت صحیح نیست.
ولی باز که تیک رو برمیگردونیم و مبلغ رو ریال میکنیم درست میشه
سلام ثبت نام شد و انشاالله که موفق باشید همیشه
به فکر جوملا هم باشید :دی
ممنون ازشما
ممنون که مشکلات ماژول را بررسی میکنید .
اطلاعات پرداخت صحیح نیست معمولا به این علت مشاهده میشود که شما برای پرداخت یک فاکتور یک بار به درگاه وصل شدید و به هر علتی یا تراکنش ناموفق بوده یا اینکه از پرداخت انصراف داده شده باشد که اگر مجددا برای پرداخت همین فاکتور اقدام کنید با این خطا مواجه میشوید .
لطفا این مشکل رو حل کنید طبق اون توضیحاتی که دادم با تغییر ریال به تومان و اون تیک کارمزد مشکل داره
بازم تست کنید که ببینید جواب میده یا خیر
برای تائید حساب باید مدارکی ارسال شود ؟
ماژول ها آپدیت شدند .