-
پاسخ : نکاتی در مورد دیتاسنتر ovh فرانسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
متاسفانه شاهد این هستیم افرادی این حرف هارو میزنند که به فروش سرور های ۲ زاری شهرت دارند
بودو بودو وی پی اس با ۱ گیگ رم و ترافیک نا محدود و پشتیبانی ۲۴ ساعته فقط و فقط ۶ هزار تومان با ۵۰ درصد تخفیف در ماه اول
بزنم به تخته تو اسپم دادن دکترا داری برادر !
مسعودی هر چی نباشه از شما اعتبارشون تو این انجمن بیشتره !
-
واقعا متآسفم برا اون دسته آدم هایی که برا 10 تومن سود بیشتر این دیتا سنتر رو هم مثل hetzener کردن !
البته ضررش رو وقتی وی پی اس نتونستن بفروشن خوب فهمیدن !
الان فقط مونده حافظ شیرازی از این دیتا سنتر سرور بگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
واقعا متآسفم برا اون دسته آدم هایی که برا 10 تومن سود بیشتر این دیتا سنتر رو هم مثل hetzener کردن !
البته ضررش رو وقتی وی پی اس نتونستن بفروشن خوب فهمیدن !
الان فقط مونده حافظ شیرازی از این دیتا سنتر سرور بگیره .
سلام داداش میکروتیک هم که روی این دیتا سنتر جواب میده ولی بدی که داره واسه ستلایت جواب نمیده وگرنه خیلی خوب بود
دیگه دوستان نمیخواستند برن جایی دیگه که روتینگ به سمت ستلایت بازه سرور بگیرن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
متاسفانه شاهد این هستیم افرادی این حرف هارو میزنند که به فروش سرور های ۲ زاری شهرت دارند
بودو بودو وی پی اس با ۱ گیگ رم و ترافیک نا محدود و پشتیبانی ۲۴ ساعته فقط و فقط ۶ هزار تومان با ۵۰ درصد تخفیف در ماه اول
چند وقتی بود به این تاپیک سر نزده بودم! بعد از 6روز پاسختون رو میدم!
سرورهای 2زاری ما از سرویس های خیلی گران و حتی هم تراز خود ما نیز کیفیت بالاتری داره! البته شما در حد و اندازه ای نمیبینم که بخواید نظری بدید ! ولی خب انتقاد و پیشنهاد همیشه مثبت بوده ولی از سمت افرادی که سواد و فرهنگ این کار رو داشته باشند! نه از افرادی که آلت دست افرادی باشند که ازشون تشکر کردند.برای شما و افرادی که ازتون تشکر کردند خیلی متاسفم!
گود لاک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
چند وقتی بود به این تاپیک سر نزده بودم! بعد از 6روز پاسختون رو میدم!
سرورهای 2زاری ما از سرویس های خیلی گران و حتی هم تراز خود ما نیز کیفیت بالاتری داره! البته شما در حد و اندازه ای نمیبینم که بخواید نظری بدید ! ولی خب انتقاد و پیشنهاد همیشه مثبت بوده ولی از سمت افرادی که سواد و فرهنگ این کار رو داشته باشند! نه از افرادی که آلت دست افرادی باشند که ازشون تشکر کردند.برای شما و افرادی که ازتون تشکر کردند خیلی متاسفم!
گود لاک
-
من یک بار از این دیتاسنتر یک سرور خریدم یادمه که برای اون سرور هزینه ی Setup هم دادم (اول های کارم بود)، ما هر کاری کردیم نتونستیم روی این سرور مجازی ساز درست نصب و کانفیگ کنیم، به سه تا شرکت خارجی هم که کارشون فقط مدیریت سرور بود خواستیم مدیریت سرور رو بدیم گفتند که انجام نمی دهند اصلا برای این دیتاسنتر، اینجوری شد که دور این دیتاسنتر رو دو سالی هست خط کشیدم حالا بخاطر نیاز هامون تصمیم داریم یک سرور تست خریداری کنیم دوباره از این دیتاسنتر ولی چند تا سوال داشتم که اگر دوستان بتونند کمک کنند ممنون میشم
1- سرور به عنوان یکی از سرور های یک سایت فایل شیرینگ استفاده خواهد شد، احتمال Abuse برای فایل های مختلف زیاد هست، مشکلی نداره ؟؟
2- روی سرور امکان دانلود تورنت وجود دارد ؟؟ الان ما دو جا سرور داریم برای این سایت تورنت مشکل دارند و برای همین هم نمی تونیم سرویس تورنت رو Run کنیم، می خواستم بدونم این دیتاسنتر مشکلی نداره، تعداد تورنت ها در روز ممکنه راحت به 50 تا هم برسه
3- پورت 10 این سرور ها چجوری هست؟ ما الان توی انگلیس پورت 10 داریم روی یکی از سرور ها واقعا راضی هستیم ولی یادمه یک بار توی یک تاپیکی خوندم که این سرعت 10 برای این دیتاسنتر فقط داخلی هست و از این جور موارد، دوستانی که تجربه داشتند می تونند راهنمایی کنند.
-
این همه ادم میگن از این دیتاسنتر سرور دارند هیچکس نمیدونه این دیتاسنتر با تورنت مشکل داره یا نه ؟؟ عجیبه :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
این همه ادم میگن از این دیتاسنتر سرور دارند هیچکس نمیدونه این دیتاسنتر با تورنت مشکل داره یا نه ؟؟ عجیبه :39:
در این مورد بار ها و بارها در انجمن بحث شده و جواب همه سوال ها به طور کامل توسط همه کسایی که با این دیتاسنتر کار میکنند داده شده...کمی جست و جو کنید در انجمن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
من یک بار از این دیتاسنتر یک سرور خریدم یادمه که برای اون سرور هزینه ی Setup هم دادم (اول های کارم بود)، ما هر کاری کردیم نتونستیم روی این سرور مجازی ساز درست نصب و کانفیگ کنیم، به سه تا شرکت خارجی هم که کارشون فقط مدیریت سرور بود خواستیم مدیریت سرور رو بدیم گفتند که انجام نمی دهند اصلا برای این دیتاسنتر، اینجوری شد که دور این دیتاسنتر رو دو سالی هست خط کشیدم حالا بخاطر نیاز هامون تصمیم داریم یک سرور تست خریداری کنیم دوباره از این دیتاسنتر ولی چند تا سوال داشتم که اگر دوستان بتونند کمک کنند ممنون میشم
1- سرور به عنوان یکی از سرور های یک سایت فایل شیرینگ استفاده خواهد شد، احتمال Abuse برای فایل های مختلف زیاد هست، مشکلی نداره ؟؟
2- روی سرور امکان دانلود تورنت وجود دارد ؟؟ الان ما دو جا سرور داریم برای این سایت تورنت مشکل دارند و برای همین هم نمی تونیم سرویس تورنت رو Run کنیم، می خواستم بدونم این دیتاسنتر مشکلی نداره، تعداد تورنت ها در روز ممکنه راحت به 50 تا هم برسه
3- پورت 10 این سرور ها چجوری هست؟ ما الان توی انگلیس پورت 10 داریم روی یکی از سرور ها واقعا راضی هستیم ولی یادمه یک بار توی یک تاپیکی خوندم که این سرعت 10 برای این دیتاسنتر فقط داخلی هست و از این جور موارد، دوستانی که تجربه داشتند می تونند راهنمایی کنند.
سلام. من از سرورهای این دیتا سنتر استفاده نمیکنم (دلیل نداشتن کیفیت یا ... نیست! تا الآن نیاز نداشتم.. قسمت بشه استفاده میکنیم) اما تحقیق زیاد کردم و Review زیاد دیدم. (اصولا به review های ایرانی هم توجه خاصی ندارم... Review های مختلفی در سطح جهانی دیدم) فکر کنم نتیجه ی این تحقیقات به درد شما هم بخوره:
1- بسته به نوع فایل ... اصولا زیاد حساس نیستن. چون پیگیری ابیوس در یک سری از کشور های اروپایی مثل هلند ، آلمان ، فرانسه ، نروژ و ... کمی سخته پس عملا زیاد نمیشه گفت روی فایل حساسیت نشون میدن. البته مشکلات شبکه رو به شدت حساس هستن روش چون شبکه ی فوق العاده سالمی دارن! یعنی اصلا به یوزر اجازه ی فعالیت مخرب در زمینه ی شبکه رو نمیدن! Port Scan -DDos - Attack
2- با تورنت ها زیاد سخت برخورد ندارن. تا وقتی که تورنت روی شبکه ی Carrier های خودشون نباشه! اگر تورنت روی شبکه ی Carrier های خودشون باشه و در اصل روی شبکه ی خودشون Seed بشه یا اینکه به هر نحوی این تورنت از شبکه ی اینترانت فرانسه هم قابل دانلود و دسترسی باشه ، گیر میدن. اونم با ابیوس..
3- این مورد رو تقریبا ناراضی ندیدم ازش... چون با توجه به هارد و .. کسی نمیتونه بیشتر از 3 4 گیگابیت از این پورت رو بکشه (مگر با رید کردن حد اقل 4 هارد ssd که به شدن گرون در میاد) ، و تا الآن تقریبا ناراضی ندیدم.
میشه گفت به نسبت سخت افزار روی سرور پاسخگو هست. و شما وقتی نهایت استفاده رو از سخت افزار بکنید ، پورت جواب میده و کم نمیاره. البته بازم بگم خود دیتا سنتر هم گفته که پورت اختصاصی نیست. پورت رد استیشن چیز دیگست :d
در پایان از دوستان که الآن حمله ور میشن به صحبت های بنده خواهشمندم که قبل از حمله ور شدن یه کمی فکر کنن ببینن اگه توان پاسخگویی داشتن ، میخواستن پاسخ ایشون رو طی این 24 ساعت بدن! و همچنین من با هیچ شخصی بحث ندارم.
-
این یک ماه اخیر دیتاسنتر انگار خیلی حساس شده ؛
طوری هست که اگر کمتر از 12 ساعت پورت هارو باز بذارید و p r o x y بدید بالای 80% ابیوز میاد ؛
ماه پیش سرور که یک سرور داشتم اینجا به هیچ وجه حتی یک پورت هم نمیبستم ، ابیوز هم نمیومد ! =D>
اما این هفته روی 2 سرور مجزا پورت دو VPS رو آزاد گذاشتم ابیوز Netscan اومد !
-
ديروز واسه چند ساعت پورتا باز بود
ابيوز امد واسم :|
خيلي داره گير ميده تازگيا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
این یک ماه اخیر دیتاسنتر انگار خیلی حساس شده ؛
طوری هست که اگر کمتر از 12 ساعت پورت هارو باز بذارید و p r o x y بدید بالای 80% ابیوز میاد ؛
ماه پیش سرور که یک سرور داشتم اینجا به هیچ وجه حتی یک پورت هم نمیبستم ، ابیوز هم نمیومد ! =D>
اما این هفته روی 2 سرور مجزا پورت دو VPS رو آزاد گذاشتم ابیوز Netscan اومد !
ویندوزتون رو آپدیت کنید و دوباره پورت های مورد نیاز رو ببندید، مشکلتون برطرف میشه!
-
میکروتیک نصب می کنی نیم ساعت بعد ایمیل می یاد فلان آی پی برا شبکه مشکل درست کرده راه حلی هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
میکروتیک نصب می کنی نیم ساعت بعد ایمیل می یاد فلان آی پی برا شبکه مشکل درست کرده راه حلی هست ؟
ما که 8 ماهه رو این دیتا سنتر میکروتیک داریم مشکلی نبوده .
احتمالا میکروتیک شما الوده هست . یا اینکه تو تنظیمات دارین یه جا اشتباه کار می کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
ما که 8 ماهه رو این دیتا سنتر میکروتیک داریم مشکلی نبوده .
احتمالا میکروتیک شما الوده هست . یا اینکه تو تنظیمات دارین یه جا اشتباه کار می کنید .
می شه iso خودتون برام قرار بدید یا یک temp به من بدید ممنون می شم
-
میکروتیک نصب می کنم این ایمیل برام می یاد
Bonjour,
Nous avons constaté que votre serveur .kimsufi.com diffuse inutilement
un nombre important de requêtes sur le réseau via son IP failover 5.39.55.204,
ceci est dû à une mauvaise configuration de celle-ci.
Dans l'objectif de constamment améliorer nos services, nous vous demandons
de bien vouloir reconfigurer l'IP failover 5.39.55.204 dans les meilleurs délais.
Vous pouvez vous servir du guide suivant afin de vous aider dans
la tâche de reconfiguration :
OVH : AjouterAliasIp
Et, si vous possédez une distribution de virtualisation permettant le bridge :
OVH : BridgeClient
Vous trouverez ci-dessous un extrait des requêtes envoyées
par votre serveur :
------- EXTRAIT DES REQUETES -------
Mon Jul 2 00:58:00 2012 : arp who-has 37.63.159.108 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 01:00:42 2012 : arp who-has 5.39.55.203 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:05:10 2012 : arp who-has 184.106.55.230 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:10:40 2012 : arp who-has 180.222.216.189 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:43:37 2012 : arp who-has 85.26.214.219 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 03:27:50 2012 : arp who-has 177.0.3.144 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 03:38:59 2012 : arp who-has 68.193.66.188 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:00:29 2012 : arp who-has 209.240.55.252 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:14:15 2012 : arp who-has 211.30.180.116 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:49:58 2012 : arp who-has 123.127.245.125 tell 5.39.55.204
------- FIN DE L'EXTRAIT -------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
میکروتیک نصب می کنم این ایمیل برام می یاد
Bonjour,
Nous avons constaté que votre serveur .kimsufi.com diffuse inutilement
un nombre important de requêtes sur le réseau via son IP failover 5.39.55.204,
ceci est dû à une mauvaise configuration de celle-ci.
Dans l'objectif de constamment améliorer nos services, nous vous demandons
de bien vouloir reconfigurer l'IP failover 5.39.55.204 dans les meilleurs délais.
Vous pouvez vous servir du guide suivant afin de vous aider dans
la tâche de reconfiguration :
OVH : AjouterAliasIp
Et, si vous possédez une distribution de virtualisation permettant le bridge :
OVH : BridgeClient
Vous trouverez ci-dessous un extrait des requêtes envoyées
par votre serveur :
------- EXTRAIT DES REQUETES -------
Mon Jul 2 00:58:00 2012 : arp who-has 37.63.159.108 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 01:00:42 2012 : arp who-has 5.39.55.203 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:05:10 2012 : arp who-has 184.106.55.230 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:10:40 2012 : arp who-has 180.222.216.189 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 02:43:37 2012 : arp who-has 85.26.214.219 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 03:27:50 2012 : arp who-has 177.0.3.144 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 03:38:59 2012 : arp who-has 68.193.66.188 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:00:29 2012 : arp who-has 209.240.55.252 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:14:15 2012 : arp who-has 211.30.180.116 tell 5.39.55.204
Mon Jul 2 04:49:58 2012 : arp who-has 123.127.245.125 tell 5.39.55.204
------- FIN DE L'EXTRAIT -------
سلام دوست عزیز این مربوط به کانفیگ اشتباه کارت شبکه شماست
احتملا
subnetmask
اشتباه زدید شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام دوست عزیز این مربوط به کانفیگ اشتباه کارت شبکه شماست
احتملا
subnetmask
اشتباه زدید شما
به این صورت می زنم
5.39.55.204/24
مشکل داره ؟
-
منم یک مشکلی دارم
بعضی از دوستان میگن سرور هر چند بار یکبار پینگش میره و 10 دقیقه قطع میشه
میخواستم بدونم بقیه هم همچین مشکلی دارند؟
-
منم یک مشکلی دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
منم یک مشکلی دارم
ما که تا حالا چنین مشکلی نداشتم مگر اینکه سرور اصلی رو ریست کنیم که تا چند دقیقه پینگ آی پی ها قطع میشه و فکر نکنم مشکل از دیتاسنتر باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
ما که تا حالا چنین مشکلی نداشتم مگر اینکه سرور اصلی رو ریست کنیم که تا چند دقیقه پینگ آی پی ها قطع میشه و فکر نکنم مشکل از دیتاسنتر باشه
دوست عزیزواقعا حرفهای عجب غریب میزنید من تعجب مکینم چطوری دارید ویپیاس میفروشید
وقتی سرور ریست میکنید خوب مشخص هست که تا چند دقیقه پینگ ایپها قطه میشه تا بعد سرور اصلی بوت بشه و بیاد بالا وقتی سرور اصلی وجود نداره توی اون چند لحضه ایپه از کجا میخوان نت بگرن که برای شما پینگ بدن مثل این هست بگید سیتم خونه را خاموش میکنم ولی دیگه نمیتونم به نت وصل بشم مگرهمچین چیزی میشه
نقل قول:
چند دقیقه پینگ آی پی ها قطع میشه و فکر نکنم مشکل از دیتاسنتر باشه
نه 100% مشکل از این دیتا سنتر هست اصلا خوب نیست :103::103:
همه از روز اول از همه چیز خبر نداشتن و بلد نبودن چیزی ولی این دیگه چیزی نیست که کسی که هیچی از نت هم خبر نداشته باشه خبر داره وقتی ریبوت بشه توی اون فاضصله پینگ میره چون نتی وجود نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
منم یک مشکلی دارم
درود
این مورد قطعی چند بار تکرار شده است؟
ایا سر زمان خاصی مورد پیش می آید ؟
چه تعداد سرور روشن روی سرور ران هست !؟هارد ها جوابگوی آن تعداد هستند >؟
احتمال اینکه مجازی ساز هم خراب شده باشد نیز هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
منم یک مشکلی دارم
سلام
این مشکل از یک رنج آی پی هستش
188.165.
تو این رنج برای هر کی تا حالا سرور گرفتیم این مشکلو داشته
به دیتاسنتر تیکت دادیم درست کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
سلام
188.165.
سلام خدمت اقای خوشنویس درسته ما از همین رنج ای پی سرور داریم متاسفانه به هیچ وجه کلیه ای چی ها دیتا به خود نمیگرن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
این مورد قطعی چند بار تکرار شده است؟
ایا سر زمان خاصی مورد پیش می آید ؟
چه تعداد سرور روشن روی سرور ران هست !؟هارد ها جوابگوی آن تعداد هستند >؟
احتمال اینکه مجازی ساز هم خراب شده باشد نیز هست!
سلام
این مشکلی فقط برای بعضی افراد اتفاق میوفته که به نظر من مشکل از مخابرات هست
چون زمانی که سرور برای اونها پینگ نداره برای من پینگ میده
روی سرور 32 گیگ رم 35 تا وی پی اس هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
سلام
188.165.
virtual mac رو خذف و دوباره ستاپ کنید مشکل حل میشه
منم چند بار این مشکلو داشتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
virtual mac رو خذف و دوباره ستاپ کنید مشکل حل میشه
منم چند بار این مشکلو داشتم
سلام اقا شایایان مطمنی با این روش حل میشه چون هر کاری میکنم کلیه سرویسها از همان اول که ip دادن دیتا به خود نمیگره
-
سرورهای با رنج آی پی
Network 188.165.215 à 188.165.226
دیتاسنتر تعویض روتر کرده باید زنگ بزنید دیتاسنتر بگین براتون دوباره بلاک آی پی رو روت کنن
-
دوستان سروری تهیه از ovh kim چند روزی هست که ای پی هاش رو تحویل نگرفتم و می گن که مشکل تحویل ای پی داره از طرف دیتاسنتر داره!سرور می خوام کنسل کنم اگه از طرف دیناسنتر باشه دلیل هم که واضح هست عدم تحویل به موقع ای پی قبول میکنه دیتاسنتر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
سرورهای با رنج آی پی
Network 188.165.215 à 188.165.226
دیتاسنتر تعویض روتر کرده باید زنگ بزنید دیتاسنتر بگین براتون دوباره بلاک آی پی رو روت کنن
یعنی تیکت بزنند بارشون انجام نمیدن و فقط تلفنی حل میکند این مشکل را
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
سلام
188.165.
این مشکل رو سرور ما پیش اومد ،ولی جالب اینجاس که رو بلاک اول آیپی که مال فنلاند بود این مشکل نبود ، همین که کنسل خوردو لوکیشنای پیها شد فرانسه این مشکل پیش اومد
یعنی مشکل فقط از بلاک فرانسه ؟
با تعویض بلاک این مشکل حل نمیشه؟
مگه میشه روت آیپی رو یه بلاک درست باشه یه بلاک دیگه دیتا نده و مشکل دار؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
دوستان سروری تهیه از ovh kim چند روزی هست که ای پی هاش رو تحویل نگرفتم و می گن که مشکل تحویل ای پی داره از طرف دیتاسنتر داره!سرور می خوام کنسل کنم اگه از طرف دیناسنتر باشه دلیل هم که واضح هست عدم تحویل به موقع ای پی قبول میکنه دیتاسنتر؟
سلام وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
ای پی به محض وایز بعد از چند دقیه اتوامیتک تحول داده میشه الان دقیق پنل دارید که بهتون بگم چک کنید ببیند اضافه شده یا نه
با تشکر از شما
-
آی پی ها آنی ، بعد از پرداخت و پر کردن فرم رایپ فعال میشوند! در صورتی که ای پی موجودی نباشه نهایتا 1 ساعته ای پی ها آماده میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
تازگی ها مد شده این اتفاق که ایپیهارو اشتباها از کشورهای دیگه میده
میزنیم مثلا از المان ایپی بده میره از geo location کشور دیگه میده !
میزنیم اسپانیا بده ، انگلیس میده.
سرورهای قبلی من اینطوری نبود
:61:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
ای پی به محض وایز بعد از چند دقیه اتوامیتک تحول داده میشه الان دقیق پنل دارید که بهتون بگم چک کنید ببیند اضافه شده یا نه
با تشکر از شما
اتوماتیک چند دقیقه ای تحویل نمیدن!!! باید پرداخت رو تایید کنند که طبق legal از 1 ساعت تا 48 ساعت کاری طول میکشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
اتوماتیک چند دقیقه ای تحویل نمیدن!!! باید پرداخت رو تایید کنند که طبق legal از 1 ساعت تا 48 ساعت کاری طول میکشه!
در صورتی که حساب واریز کننده قبلا تایید شده باشه پرداخت ها Hold نمیشند و آنی تایید میشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
در صورتی که حساب واریز کننده قبلا تایید شده باشه پرداخت ها Hold نمیشند و آنی تایید میشند
اگه با point باشه بله!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بله درسته باید تایید شده باشه حساب در غیر اینصورت شاید تا 48 ساعت کاری هم زمان ببره برای تحویل دادن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
اگه با point باشه بله!
بدون پوینت نیز آنی تایید میشود.
درصورتی که توسط دبیت کارت یا کردیت کارت پرداخت میکنید ، تصویر کارت به همراه پاسپورت خود به دیتاسنتر ارسال نمایید تا وریفای بشید.پس از این تمامی پرداخت های شما بصورت آنی تایید میشود. در صورتی که پرداخت از طریق پی پال هست مدارک تایید و صحت پی پال خود به همراه تصویر پاسپورت خود به دیتاسنتر ارسال نمایید تا وریفای بشید. پس از این از هر پی پال با نام شما پرداخت گردد ، پرداخت شما هولد نمیشود.
راه سوم این هست که کلیه مبالغ خود را کردیت کنید در اکانت و از طریق پوینت انجام بدید که پس از این نیز هولد نمیشود و پرداخت فاکتور آنی خواهد بود.