-
پاسخ : مشکل در سرویس های طلاهاست
هیچکدوم از سرویس های من هنوز درست نشدند کسی از دوستان خبر جدیدی داره؟ میگن تماس نگیریم تیکت ندیم صبوری کنیم هیچی به هیچی! لیست سرویس هایی که برای ما توی اولویت هستن asokala.com aghsatkala.com datrokh.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arezsabahi
هیچکدوم از سرویس های من هنوز درست نشدند کسی از دوستان خبر جدیدی داره؟ میگن تماس نگیریم تیکت ندیم صبوری کنیم هیچی به هیچی! لیست سرویس هایی که برای ما توی اولویت هستن asokala.com aghsatkala.com datrokh.com
سایت ما هم درست نشده - بهتر بود سایت های با ترافیک بالا رو اول درست کنن :(خدا وکیلی ضرر سنگینی به سایت هامون وارد میشه باید اولیت با سایت های بزرگ باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
stella123
سلام من 2 تا سایتام مشکل خورده واقعا دارم سکته میکنم.هرچی رژیم گرفته بودم این 3 روز فقط دارم عصبی میخورم.نه خواب دارم نه جایی میرم.نه حتی جرات دارم تیکت بزارم براشون که وقتشون گرفته نشه.
iranrahyab.com
nikangps.com
رتبه گوگلم 2 3 صفحه اومده پایین. چه خریتی کردم بک آپ نگرفتم. 4 تا کارمند دارم کل زندگیمونم با این سایتا میچرخه.
خدا بهمون رحم کنه:((
هر دو سایت شما انگار برگشتن:(
-
من یکی از سرویس هام برگشت، ولی هنوز کلی دیگه مونده
خدا بهشون قوت بده و به ما شانس که بتونیم بقیه رو هم برگردونیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arezsabahi
من یکی از سرویس هام برگشت، ولی هنوز کلی دیگه مونده
خدا بهشون قوت بده و به ما شانس که بتونیم بقیه رو هم برگردونیم
من فقط یه سرویس دارم اونم برنگشته :77:نمیدونم اولویت با کدوماست و چرا اینجوریه
-
خداوکیلی تحمل من تموم شد:(
-
سرور های داخل ایران هیچکدوم برنگشته
منم سرویسای داخل ایرانم مونده که اصلی ترینن
از سرور های آلمانی 2 3 مورد مونده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arezsabahi
سرور های داخل ایران هیچکدوم برنگشته
منم سرویسای داخل ایرانم مونده که اصلی ترینن
از سرور های آلمانی 2 3 مورد مونده
:(منم سرورم ایرانه یعنی با اینکه دسترسی فیزیکی به سرور دارن بازم مشکل دارن عجب به خدا دیگه دارم ناامید میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
یکیشون اقدام کرده برای شکایت و قانونا میتونه بیچارمون کنه
یکیشون امروز حضوری اومد شرکت حیثیت نذاشت برامون حق هم داشت میگفت تمام مجموعمون از سایتمون میچرخه
نه شما و نه مشتریتون از لحاظ قانونی نمیتونید کاری انجام بدید.
تمامی هاستینگها در مورد وجود نسخه سالم بکاپ هیچ ضمانتی نمیکنند.
https://www.talahost.com/terms.htm
بخش ۶ و ۷ قسمت پشتیبانی رو مطالعه کنید مجدداً
-
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا درست شدیم
- - - Updated - - -
با اینکه نصف عمر شدیم ولی ممنونم از طلاهاست
- - - Updated - - -
البته تصاویر 5 ماهم حذف شده بازم از هیچی بهتره
-
خدا کنه این شوآف خوده طلا نباشه.
من که یک ماه از طلا هاست سرویس داشتم. شدیدا ناراضی بودم. اون بی وجدانی که پیشنهاد داد برم روی طلا هاست برای اینکه یه درصدی کمیسیون بگیره خدا ازش نگذره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
من که یک ماه از طلا هاست سرویس داشتم. شدیدا ناراضی بودم. اون بی وجدانی که پیشنهاد داد برم روی طلا هاست برای اینکه یه درصدی کمیسیون بگیره خدا ازش نگذره.
هیچ شرکتی نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه - من 5 ساله روی طلاهاستم تا حالا مشکل اینجوری نداشته الانم تصاویر 5 ماهم حداقل هزار تا حذف شده ولی خب چی میشه کرد بازم گفتن سعی میکنیم بکاپ جدیدتر رو بازیابی کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delshad
هیچ شرکتی نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه - من 5 ساله روی طلاهاستم تا حالا مشکل اینجوری نداشته الانم تصاویر 5 ماهم حداقل هزار تا حذف شده ولی خب چی میشه کرد بازم گفتن سعی میکنیم بکاپ جدیدتر رو بازیابی کنیم
من که امیدوارم مشکل همتون حل بشه. خودمم مثله شما صاحب سایتم میدونم از دست دادن زحمت چند ساله که هر روز بابتش تلاش کردین چه فاجعه ایه. ولی طلا هاست و 320 - ساعتی 1 تومن؟ خدا زیاد کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
لینک هارو زمانی که پایین بودن توی انجمن فرستادم
دوستان دیگر هم همین کارو کردند
اگر از اول در جریان می بودید متوجه می شدید
همچنین اگر شو آف هم باشه مشتریان واقعی ای که دیتاشونو از دست دادن در هر صورت از شرکت خواهند رفت و همچنین کدوم شرکتی از یه تاپیک بر خلاف خودش دوست داره مشتری جذب کنه که شو آف بشه
ولی قلبا میگم دمشون گرم
با اینکه اصلا مسئولیتش باهاشون نبود و وظیفه خود من شخصا بود که سرویسام رو بک آپ میگیرفتم، به غیر از 2 3 تا سرویس همشون برگشتن و واقعا خدا قوت
-
منم ۳ تا سایتم رو این هاستینگ لود نمی شن متاسفانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
1-مشتریان ما با ما قرارداد کتبی دارند
2-وقتی قوانین اصنافی و قوانین کشوری وجود داره قوانین داخلی یک برند به هیچ وجه قابل پذیرش نیست برای قانون مگر بصورت توافقنامه کتبی
لینکی چیزی از این قوانین صنفی دارید ؟
-
صرفا نظر میدم
شاید هاستیگ ها بگن ما خیلی تلاش میکنم مشکل حل بشه ولی همیشه ضرر را کاربر ها میکنن
چون هاستینگ یه کلمه معذرت خواهی میکنه ولی اون که نابود میشه کاربره
و نمی دونم چطور چنین باگی در رفته و در این سطح نفوذ کرده طرف
از طلا هاست خرید نداشتم و یک بار از جایی غیر هاست دی ال خرید داشتم که کلن پشیمونم کرده از اعتماد:-o
و نکته:هر وب مستر حرفه ای خودش باید بک اپ داشته باشه حتی اگر روی بهترین شرکت ها میزبانی بشه
بک اپ روزی نتونستید هفتگی بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faradad
پول دارین خودتون سرور بخرین یا برین هاست دی ال
ندارین همینه که هست طلاهاست یا نفت هاست و.....دیگه اندازه ای که میدین راضیم باشین الا قیمتارو نگاه میکردم منصفانه بود در ضمن بک گرفتن هم تو همه جا به عهده خوده طرفه حالا شرکته میگه ولی بک به عهده خوده مشتریه نگیره و...دیگه خودش مقصره هاست بک واس این روزاس یا نمیخوایین هزینه کنید باز گوگل درایو!
مرز های منطق رو جا به جا کردی
تبریک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faradad
پول دارین خودتون سرور بخرین یا برین هاست دی ال
ندارین همینه که هست طلاهاست یا نفت هاست و.....دیگه اندازه ای که میدین راضیم باشین الا قیمتارو نگاه میکردم منصفانه بود در ضمن بک گرفتن هم تو همه جا به عهده خوده طرفه حالا شرکته میگه ولی بک به عهده خوده مشتریه نگیره و...دیگه خودش مقصره هاست بک واس این روزاس یا نمیخوایین هزینه کنید باز گوگل درایو!
در هاست همه چی گردنه هاستینگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
دوستان نگران نباشید مشکل سایت های وردپرسی در حال برطرف شدن است. میتونیم با تقریب ۹۹٪ بگیم فایل های شما همه بر میگردند. (دیتابیس ها مشکلی ندارند). با توجه به حجم بالای اطلاعات و تعداد زیاد تیکت ها لطفا صبور باشید.
این شخص (آقای س.ی) از دیروز شناسایی شده و تمامی مدارک و مستندات برای پیگیری قضایی آماده شده است. ایشان به واسطه یک باگ وارد سیستم شدند و متاسفانه تونستند به چندتا از سرورها دسترسی پیدا کنند. برای حل مشکل در ابتدا درخواست بیتکوین معادل ۳۲۰ میلیون تومان کرده بودند سپس درخواست ۱۷۰ میلیون تومان کردند. در کل هدفشون اخاذی بود و هیچ کمکی از دستشون ساخته نیست چون ما بررسی کردیم (طبق گراف های پهنای باند سرور) بکاپها را منتقل نکرده اند. در این پست هم منظورشون از همکاری دادن پول زور هست.
درسته که ایشون از شما تقاضای پول کرده اما شما نباید ازیشون شکایت کنین. قضیه از این قراره که دست کم الآن شما متوجه این آسیبپذیری روی سرورتون شدین و اونرو برطرفش کردین. اگر این شخص نبود، آیا الآن دیگه میدونستین که این باگ رو دارین و برطرفش کرده بودین؟ اما الآن برطرف شدش.
این خیلی ساده لوحی هستش که بگین ما حیثیتمون رفته کلی یوزر سایتشون از کسب و کار افتاده و فلان اینا اما به این نکته توجه نداشته باشین که اگه این اتفاق نمیفتاد، توسط یک شخص دیگه میتونست دونه دونه از اطلاعات تک تک مشتریان شما سو استفاده کنه و بره سراغ تک تک مشتریانتون ونه اخاذی بلکه کسب و کارشون رو تخته کنه.
بنظر بنده این یه موقعیت هستش که شما خبرسازی کنین و برعکس این اتفاقات، کاری کنین که ورد زبون ها بشین. مثلا همه سایت های خبرگذاری بنویسن که طلاهاست به کسی که باعث این فاجعه شد، بابت اینکه تونست آسیبپذیری های سایتش رو به طلاهاست معرفی کنه ایکس مقدار پول داد و اونرو استخدام کرد تا باگ های دیگه رو هم رفع کنه و همینطور استقبال میکنه هرکسی که باعث بالارفتن امنیت سایت و سرورهاش بشه. این خبر میتونه انقدر بزرگ باشه که خیلی انگشت های خبرگذاری ها به سمت شما بچرخه و حتی بزرگترین ایده ی تبلیغاتی هم محسوب بشه.
-
-
بعد از چند روز ما همچنان منتظریم ، برخی از سرویس ها رو Dns هاش رو عوض کردن که فکر کنم ماهم باید عوض کنیم در این باره چیزی نگفتن از قبلش
-
سلام
من مدرس دوره های برنامه نویسی وب و سئو هستم. توی دانشگاه و آموزشگاه های فنی تهران تدریس می کنم. خودم هم چند دوره آنلاین برگزار کردم.
در همه اینها همیشه طلاهاست رو معرفی می کردم به دانشجوهام. راستشو بخواهید واقعا هم خوب بود. پشتیبانی خوب و قیمت های معقول و یک اسکچول بکاپ که انصافا یکبار هم مشکل ایجاد نکرد و همیشه کار کرد برام.
من بیش از 100 سایت رو منتقل کردم به طلاهاست که 8 تای اون الان توی ریسلر خودمه
واقعا الان تحت فشار هستم. عصبی شدم از بس سایت هامو باز کردم و این ارور نفرت انگیز 500 رو دیدم :((
یک حرف غیرمنطقی یکی از دوستان فرمودند که استناد کردن به قوانین طلاهاست که بکاپ به عهده هاستینگ نیست
سوالم اینکه که اصلا مگه ما بکاپ می خواهیم؟ ما فایل هارو میخواهیم. تعهد به بکاپ نداره. خود فایل های زیپ نشده نرم افزار رو که تعهد داره نگهداری کنه؟ تعهد به این داره که مواظب باشه که پاک نشه حالا به هر دلیلی
درسته که امنیت صد در صدی نیست ولی هاستینگ های ایرانی برخی شون کم لطفی می کنند.
امروز موفق شدم چند ثانیه صحبت کنم با کارشناس طلاهاست. گفتن تا فردا (یعنی دوشنبه) درست میشه هاست های وردپرسی. امیدوارم که همینطور باشه.
ارادتمندم. موفق باشید. :53:
-
تمام سرویس ها فعال شدند
ممنونم
واقعا بی نظیرید
-
برای من هم هیچ کدوم از ۳ سایت فعال نیست و جواب تیکت هم نمی دن.
-
هیچوقت هم سایتامون برنمیگرده فقط دارن وقت تلف میکنند ک نتونیم اقدام قضایی کنیم
من تا فردا صبح سایتم برنگرده اقدام به شکایت میکنم
عزیزان دیگ هم لطفا این کار رو بکنند
هر عزیزی هم ک از بدو بدو بدش میاد یا وقت نداره و.....من حاضرم ازش وکالت بگیرم و بهش تعهد محضری بدم همراه با پرونده خودم همه رو یجا پیگیری کنم تمام بدو بدوها و هزینه ها وپیگیری شکایت ها با ما
اگر قراره ما پدرمون در بیاد اینا هم پاسخگو نباشن پس شرکت ما خیلی محکم جلو این قضیه وایمیسته تا درس عبرتی بشه برای همه هاستینگ ها که به همین راحتی زندگی مردم رو به باد ندن بعد هم پاسخگو نباشن
دوروزه پدرما در اومده مشتریا ی سره زنگ میزنند و یا میان شرکت اینجا ابروریزی میکنند
اگر لازمه حتی ویدیو دوربین ها رو بذارم همه ببینید
اونوق اینا حتی عارشون میاد پاسخگو باشند
عزیزانی که موافقن شماره تماس بدم هماهنگ بشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
هیچوقت هم سایتامون برنمیگرده فقط دارن وقت تلف میکنند ک نتونیم اقدام قضایی کنیم
من تا فردا صبح سایتم برنگرده اقدام به شکایت میکنم
عزیزان دیگ هم لطفا این کار رو بکنند
هر عزیزی هم ک از بدو بدو بدش میاد یا وقت نداره و.....من حاضرم ازش وکالت بگیرم و بهش تعهد محضری بدم همراه با پرونده خودم همه رو یجا پیگیری کنم تمام بدو بدوها و هزینه ها وپیگیری شکایت ها با ما
اگر قراره ما پدرمون در بیاد اینا هم پاسخگو نباشن پس شرکت ما خیلی محکم جلو این قضیه وایمیسته تا درس عبرتی بشه برای همه هاستینگ ها که به همین راحتی زندگی مردم رو به باد ندن بعد هم پاسخگو نباشن
دوروزه پدرما در اومده مشتریا ی سره زنگ میزنند و یا میان شرکت اینجا ابروریزی میکنند
اگر لازمه حتی ویدیو دوربین ها رو بذارم همه ببینید
اونوق اینا حتی عارشون میاد پاسخگو باشند
عزیزانی که موافقن شماره تماس بدم هماهنگ بشن
سلام و عرض ادب خدمت شما من هم سرویس هام هنوز برنگشته و سایت هام نابود شده ولی قصد شکایت دارم... چون تنها بودم یکم نسبت به شکایت دو دل شدم ولی این که دیدم شما از طریق شرکتتون قصد شکایت دارید خوشحال شدم... چه طور میتونم باهاتون در ارتباط باشم تا برای شکایت اقدام کنم؟؟؟؟ واقعا اگر قرار من نابود شم نباید طلا هاست هم به این راحتی از زیر کار در بره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vector1378
سلام و عرض ادب خدمت شما من هم سرویس هام هنوز برنگشته و سایت هام نابود شده ولی قصد شکایت دارم... چون تنها بودم یکم نسبت به شکایت دو دل شدم ولی این که دیدم شما از طریق شرکتتون قصد شکایت دارید خوشحال شدم... چه طور میتونم باهاتون در ارتباط باشم تا برای شکایت اقدام کنم؟؟؟؟ واقعا اگر قرار من نابود شم نباید طلا هاست هم به این راحتی از زیر کار در بره
عرض ادب
ممنونم ک اعتماد کردید
براتون شمارم رو ارسال کردم
اگر تا فردا سایتامون رو ندن ما فردا خیلی محکم اقدام میکنیم و از هر دری وارد میشیم
تمام مراحل و نتایج شکایت هم در همین تاپیک منتشر میکنم همه ببینند تا جایی که از نظر قانونی ایرادی نداشته باش
-
سلام دوستان یه کم منتظر باشید میدونم من خودم 5 روز منتظر بودم نزدیک بود دق کنم ولی سایت برگشت عکس های 5 ماهم حذف شده بود اونم دیشب ساعت سه شب بکاپ جدیدتر را بازیابی کردن و عکساهای این 5 ماهممم برگشت - از حق نگذریم وقتی ساعت سه شب جواب تیکت میدن یعنی دارن پیگیری میکنن پس یه کم منتظر باشید ایشالله که مشکل همتون حل بشه سایت من 6 گیگ دیتا داشت که برگشت - ( قصد تعریف ندارم شروع کننده تاپیک خودمم - انتظارم میدونم چقدر سخته )
- - - Updated - - -
8-|ایرانسل یه بسته 30 گیگ داره شبانه 9 تومن برای بکاپ اونو بگیرید
- - - Updated - - -
من خودم از اطلاعات 5 سالم یه بکاپ نداشتم نزدیک بود بمیرم که اینقدر بی خیال بودم - هر 15 روز بکاپ فراموش نشه حتی اگه روی بهترین سرویس دنیا بودید
-
طلا هست دیگه واقعا اعصاب برای مردم نذاشته تقریبا همه مشتریانمون هر روز 10بار زنگ میزنن این موضوع برای سایت های فروشگاهی یک معضل حاد شده چون اکثرا تصاویر شاخص نشون داده نمیشه وفارغ از اون هزینه هایی که شده برای مباحث سئو وگرافیک و... همه روی هواست .چه کسی پاسخگویی این موضوع است نه تیکتی جواب داده میشه ونه تلفنی در دسترس قرار دارد.
- - - Updated - - -
دقیقا این موضوع سخت ترین قسمت داستان هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mchteh
شما لطفا پاشید بیاید اینجا به کارمندای ما بگید عیب نداره این ماه حقوق نگیرید چون سایت ها اف شده صبر کنید
برید به مشتریای ما بگید عیب نداره برندتون پرید صبر کنید
برید به کارمنداشون بگید عیب نداره درامد برندتون صفر شده بیکار نشستید فوقش این ماه با تاخیر و بدبختی حقوقتون رو میگیرید
صبر کنید
منتظر بمونید چی اقا یکم درک کنید
اون سایتها برگردن هم باید بندازیم اشغالی وقتی باسرعت دارن از نتایج گوگل حذف میشن
من نمیدونم شمایی ک میگید جواب میدن چجوری جواب شماهارو میدن جواب اکانت های ما و اونایی ک میشناسیم نمیدن یچیزی اینجا درست نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
8-|منو با مدیر طلاهاست اشتباه گرفتی والا من درکت میکنم و میدونم چقدر براتون سخته و حرفتونم قلوب دارم - سایت منم 6 روز داون بود داداش اعلامیه طلاهاست
با سلام
کاربران عزیز تلفن دچار مشکل شده و تعداد تیکت ها خیلی زیاد است. شاید همزمانی قطع تلفن و قطع سایت های وردپرسی شما را به این فکر وادار کند که تلفن عمدا پاسخ داده نمیشود در صورتی که اینطور نیست. از روز یکشنبه ساعت ۱۵ تلفن خود به خود قطع شد و همچنان پیگیر رفع آن هستیم
مشکل سایت های وردپرسی تقریبا برطرف شده. یک یا دو سرور دیگر باقیمانده که باتوجه به حجم بالای اطلاعات ما همچنان نهایت تلاش خودمان را میکنیم تا هرچه سریعتر مشکل را برطرف کنیم.
اگر تیکت شما با تاخیر پاسخ داده شده لطفا صبور باشید. تا ۹۹٪ به شما قول میدهیم اطلاعات سایت شما بازگردانی میشود.
در ارتباط با جبران خسارت و جزئیات بیشتر این مشکل به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
- - - Updated - - -
8-|من 4 روز تیکت دادم جواب نداده بودن تا وقتی نوبت سرویس شما نرسه و سرویستون رو درست نکنن جواب نمیدن
-
سلام
تقریبا بکاپ همه سایت ها در پوشه روت سی پنل آپلود شده (با نام atlhs1.tar.gz)
میتونید با این آموزش فایل های حذف شده را بازگردانی کنید : فیلم آموزشی بازگردانی فایلهای وردپرس
همکاران ما هم در حال بازگردانی فایل ها هستند. اگر عجله دارید میتونید با آموزش فوق مشکل را برطرف کنید.
توجه :
- با بازگردانی فایل ها، مطالب حذف نمیشود. دیتابیس به روز است و نیاز به بازگردانی ندارد (فقط طبق آموزش موجود در ویدئو فایل ها را بازگردانی کنید)
- اگر بکاپ وجود ندارد حدود ۱ ساعت صبر کنید چون هنوز بکاپ ها در حال آپلود هستند. اگر باز هم موجود نبود تیکت ارسال کنید (اگر تیکت ارسال کردید منتظر بمانید)
- بصورت تصادفی یکی از بکاپ های ۱ تا ۲۰ روز پیش آپلود شده. مشکل اکثر سایت ها با این بکاپ برطرف میشود چون دیتابیس به روز است. اگر بکاپ قدیمی است در تیکت اطلاع دهید تا بکاپ جدیدتری در اختیار شما قرار دهیم.
- اگر بکاپ ناقص است در تیکت اطلاع دهید تا بکاپ دیگری روی هاست شما قرار دهیم.
- در صورت رفع مشکل لطفا تیکت خود را ببندید
-
کسی که تصمیم به راه اندازی میزبانی وب و پذیرش کاربر هستش باید روی کارش بسیار حساس و مسئولیت پذیر باشه به طوریکه همیشه مراقب باشه و پشتیبانی خوبی بده چون ناکارامدی ها گاها برای بعضی ها خیلی گرون تموم میشه و کاهش آپتایم سایت هایی که به آنها سرویس میدهند میتواند خسارت زیادی به وب مستر ها وارد کند امیدواریم مشکلات هر چه زودتر رفع شود و هر گونه کمکی هم بخواهید میتوانیم انجام بدهیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayantl
کسی که تصمیم به راه اندازی میزبانی وب و پذیرش کاربر هستش باید روی کارش بسیار حساس و مسئولیت پذیر باشه به طوریکه همیشه مراقب باشه و پشتیبانی خوبی بده چون ناکارامدی ها گاها برای بعضی ها خیلی گرون تموم میشه و کاهش آپتایم سایت هایی که به آنها سرویس میدهند میتواند خسارت زیادی به وب مستر ها وارد کند امیدواریم مشکلات هر چه زودتر رفع شود و هر گونه کمکی هم بخواهید میتوانیم انجام بدهیم
بزرگترین کمکی که میتونید بکنید اینه که در مورد چیزی که مطمئن نیستید اظهار نظر نکنید :53: ما الان نمیتونیم اینجا خیلی چیزها را بیان کنیم. بعدا مفصل جزئیات را عرض میکنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
بزرگترین کمکی که میتونید بکنید اینه که در مورد چیزی که مطمئن نیستید اظهار نظر نکنید :53: ما الان نمیتونیم اینجا خیلی چیزها را بیان کنیم. بعدا مفصل جزئیات را عرض میکنیم.
با سلام و احترام ،
دوست گرامی من جای شما بودم اینقدر خونسرد نبودم !
بهتر بصورت فوری اینجا شفاف سازی کنید !
در صورتی که ازتون شکایت قضایی بشود براتون فوق العاده مشکل ساز خواهد شد که به این راحتی نمیتونین رفع و رجوع کنید.
موفق باشید.
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
آقا دو ساعته سایتم down هست بابت قاطی کردن پهنای باند هاست و مشکل حل نشده. چرا تیکت هایی که رفع مشکلشون زمان زیادی نمی بره اینقدر دیر جواب داده می شه. باورکنین سئو سایت با این وضع نابود می شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سایت ملت ۱ هفته هست که رو هواست، این هم جواب هاستینگه : )))) سایت تازه برگرده هم تمام رنکینگ ها نابود شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
آقای محترم مشکل سایت مارو حل میکنید یا ما بیایم یاسوج حضورا به خدمت برسیم شنبه ؟؟؟؟ :|
-
سلام
5 روز گذشته هنوز به تیکت ها جواب ندادن :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
با احترام همکار عزیز درک میکنم زیر فشار هستید . ولی اگر بتونید جواب مشتریان رو بزارید یه نفر تو پورتال بده یک مشکل بزرگ حل میشه . در جواب هم باید شفاف سازی بشه . امیدوارم هر چه سریعتر مشکلتون رفع بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
پاسخ شما بسیار دور از انتظار از شما بود از یک هاستینگ با مشتری های زیاد بعید هستش اینطوری جواب بده