-
پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamimi
آقا آموزش ساخت و تبدیل template به آدونیس و می شه کامل آموزش بدید ؟
آموزش میخوای چی کار وقتی باگ داره تو یه چشم بهم زدن میشه با ادمین لاگین شد روبات هم باشه بدرد نمیخوره ( براشون هم اصلا مهم نیست که چه بلایی سر مشتریاشون بیاد فقط میخواد سودشو بکنه و قصد همکاری نداره )
این منم میام جار میزنم باگ داری طرف میتونه بره و ....
تصاویری از یکی از مشتریان آدونیس :
http://015.img98.net/out.php/i52336_adonis.png
-
نقل قول:
آموزش میخوای چی کار وقتی باگ داره تو یه چشم بهم زدن میشه با ادمین لاگین شد روبات هم باشه بدرد نمیخوره ( براشون هم اصلا مهم نیست که چه بلایی سر مشتریاشون بیاد فقط میخواد سودشو بکنه و قصد همکاری نداره )
محسن راستش را بگو سایت من که نیست ؟؟ :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
محسن راستش را بگو سایت من که نیست ؟؟ :71:
نه یه بنده خدای دیگه هست .
-
اقای داوری قرار بود صورت حساب برای ما بفرستی ....
.......................
پ ن : Arte صاحب اون سایت تو این تایپک اومده ؟ :D
تو جیب جا میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
اقای داوری قرار بود صورت حساب برای ما بفرستی ....
.......................
پ ن : Arte صاحب اون سایت تو این تایپک اومده ؟ :D
تو جیب جا میشه ؟
الان داوری میگه عجب اشتباهی کردیم اومدیم گفتیم مشکلات رو بگید .
-------
نه اصلا طرف اینجا یوزر نداره ...
-
خوب خداروشكر يك باگ تابلو داره user pass ,و Admin bezanid :-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
http://015.img98.net/out.php/i52336_adonis.png
راستشو بگو محسن جان چی کار داری می کنی به ما هم بگی بد نیستا !!!
-
آقا هر سيستمي مشكل داره اينجوري ديگه نگيد :-)
-
آقا محسن میشه بگید داستان این باگ چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shamimi
آقا هر سيستمي مشكل داره اينجوري ديگه نگيد :-)
موقعی همه چیز طبیعی هست و باید بگیم "خوب باگه دیگه" زمانیه که باگ پچ بشه نه اینکه به حال خودش رها بشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
آقا محسن میشه بگید داستان این باگ چیه؟
باگ از نوع تغییر سطح دسترسی کاربر می باشد که یوزر معمولی بعد از تلاش و inject کردن ارتقا پیدا میکنه به یوزر admin و ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
باگ از نوع تغییر سطح دسترسی کاربر می باشد که یوزر معمولی بعد از تلاش و inject کردن ارتقا پیدا میکنه به یوزر admin و ....
عجب باگ جالبی, این دیگه خیلی خنده داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iman.r
عجب باگ جالبی, این دیگه خیلی خنده داره
جالب که هست ولی خنده دار نیست چون سیکما هم این باگ رو داره ....
-
ولی دور از این مسائل اگه آقای داوری ماژول هارو رایگان کنن هم مشتری راضی تر میشه, هم سیستم خودشون توسعه پیدا میکنه
-
با سلام
به نظر من Arte جان بيخيال باش بگير رو اسكريپت هاي خارجي كار كن بهتر كنار ميان تا بچه هاي ايران
انگاري افت داره واسه برنامه نويس ايراني (فقط منظورم به برنامه نويسا نيست به همه كساني كه تو اينترنت هستند هست) كه تو زمينه امنيت كار مي كنند بها ندند!
آقاي داوري به نظر من شما كه به قول حرف خودتون فتوشاپ رو به دليل كپي رايت كركي نصب نمي كني رو سيستمت، سيستم هات بالا نيومده به قول بچه ها ريپ مي شن و مشكلات ديگه
براي پيشرفتت يكم از ايراني بازي دست بكشي و يكم به كساني كه حداقل ميگيم يك ساعت وقت گذاشتن باگ پيدا كردن بها بدي؟ شما 10 تا 120 تومن بفروشي ميشه 1200000 تومان كم كم 100 تومان دادن بابت يك باگ اصلي داخل اسكريپت دادن خيلي افت داره؟
پس بهتره برنامه نويسي رو بزاري كنار چون امنيت مهمتر از ظاهر،بروز بودن كد ها،امكانات و... هست براي كساني كه حداقل تو اين فروم هستند و هزينه مي كنند.
در ضمن سيستم سيگما و ادونيس اين باگ رو داره درست ميگه Arte جان و حتا 2-3 تا ديگه مشابه اين نوع باگ هست كه به دلايلي اسم اون سيستم هارو نمي گم ولي ما كه از كار امنيت فعلا اومديم بيرون ولي بده يكم به بچه ها كه تو اين ضمينه كار مي كنند بها بدين
پ.ن: من منظورم فقط به آقاي داوري نبود به تمام برنامه نويسان و ديگر افراد بود، ولي آقاي داوري با كد نويسي خوبشون امنيت كارشون پايينه و دلسوزي داره كسي كه راه پيشرفت براش بازه چرا بايد براي دلايل نمي دونم چي كيفيت كارشو پايين بياره
با تشكر و شرمنده كه زياد حرف زدم ته دلم گير كرده بود:ي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
به نظر من Arte جان بيخيال باش بگير رو اسكريپت هاي خارجي كار كن بهتر كنار ميان تا بچه هاي ايران
:53: آره دیگه منصرف شدم ...
-
-
الان این تاپیک رو دیدم
Whmcs
به نظر من خوبش نوشته شده ، ایرانی نیست ولی واقعا ساپورتش عالیه و سریع پاسخ می دن
امکانات خوبی هم داره ....
Arte جان واقعا ممنون.....
-
آقای داوری تنبلی نکنید یه تاپیک بزنید و ورژن جدید رو با توضیحات قرار بدید ماژول هایی که اضافه هستن + قیمت طراحی قالب و ساختن ماژول اختصاصی و ... را در پست بعدیش بزارید .
من می خوام بخرم اما می خوام بدونم چه چیزهایی به ورژن جدید اضافه شده
-
با سلام
دوستان توجه کنید. یک هفته پیش سایت هاستینگ من هک شد و کلا تمام فایلهای را بجز دیتا بیس هرک حذف کرد. من با این اقای به اصطلاح محترم داوری تماس گرفتم ایشان گفتند هزینه نصب مجدد 10 تومن است من همان روز به حسابشون واریز و براشون میل کردم. تا الان که نزدیک به 5 روزه ایشان نتنها سایت ما رو درست نکردند بله تمامس تماسهای تلفنی ما رو رد تماس میکنند و جواب اس ام اس و ایمیل ما رو هم نمیدن. این حرکات بنظرتان چه معنی میده ؟ کسانی که با ایشان تماس دارند لطف کنند بگند همین جا تشریف بیارن و علت اینکارای خودشون رو توضیح بدن. الان در این مدت کلی ضرر و زیان کردیم کی باید پاسخگو باشه؟ دوستانی که هنوز به دام این فرد نیا افتادند پیشنهاد میکنم طرف این شخص و این سیستم نیان چون بنده به شخصه تجریه کردم و دیدم جطور ادمی هستند. و سیستم اصلا امنیت نداره چون براحتی هکر وارد شده بود!!!
با احترام
-
اقای داوری به شدت بد قول هستند !
خیلی راحت زیر حرف خودشون میزنن ! تا هزینه میخوای بدی همه چیز ردیفه تا ریختی دیگه باید التماس کنی و...
** بعد هم میگه به نظرت 5000 تومان ارزش نصب مجدد داره ** (هرچقدر پول بدی اش میخوری) *** کلا همه حرفش همین میگه
چند بار سر بنده هم کار در اورده خوب اگر واست نمی صرفه چرا این قیمت میدی * وقتی این قیمت میدی باید پشتیبانی هم بکنی
-
حالا من چیکار کنم سایتم خوابیده و دارم ضرر میکنم.
-
از سيستمهاي ديگه مثل whmcs استفاده كنيد . ساپورتش هم عاليه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
از سيستمهاي ديگه مثل whmcs استفاده كنيد . ساپورتش هم عاليه .
پس مشتریان قبلی و اطلاعاتشون رو چیکار کنم؟؟
-
اگه با ساپورتشون صحبت كنيد فكر كنم واستون به سيستم جديد كانورت كنن .
WHMCS - Switching to WHMCS
البته بهتره با خودشون صحبت كنيد .
-
ولی خدایش 10 ساله تو وب ها رفتم امدم از 86 وبلاگ دارم خیلی ها تو این اینترنت سرم کلاه گذاشتن بهر حال حس تجربه ام میگه یه جای کار اقای داوری(بهش برنخوره یه وقتی بگیم داوری تنها) لنگ میزنه ولی بهت دارم میگم اقای داوری یه هفته است تو همه نال کنندها میگردم تو همشون سرزدی یکی یکی هم نظر دادی تهدید کردی که اقا لینک حذف شه که بعضی ها کوتاه امدن من که وارز میگیرم برای سیستم نال شده شما عزیز میگیرم نه برای اپلود ستنر این جور چیزا میگیرم و .....
دوست عزیز لینک نال شده سیستم عزیزت بالاخره پیدا کردم بچه های عزیز هم خواستن به خودم پیام بدن رو هاست خودم لچ کردم بفرستم براشون
خوب بریم سر اصل مطلب
دوست عزیز خیلی خوش هال باش امدم نال کردن سیستم تو , ونگو این ور اون ور داد بیداد سر ملت نزن همین نال شدن سیستم شما باعث شده منی که پست کم میدم بیام شعر های ادبی شما رو بخونم بعدش بیام مطلب بنویسم حالا
پس نال شدن سیستم شما یه نوع تبلیغ هم هست برادر عزیز
بعدش این که میدونی کجاست دیگه هی نیا بگو شکایت نمیدونم گاوتر میکنم سایتتو
برو تو نت داد بیداد نکن سیستمم خوبه برای شما خوبه
ولی وجدادن میدونم از همین سیستم های خارجی گرفتیش یه شب نشستی چندتا عکس کد تغییر دادی دادی بیرون شده سیستم اقای داوری
وجدان بیا برو اسکن ثبت سیستم تو بیار که نمونه خارجی نداشته باشه یعنی شب خوابیدی صبح هم نشستی خودت با فکر با هوشت نوشتیش
شما یه نفر ادمی یه نفر یه نفر کد نویس به شما جال بدن میشی برنامه نویس خوب اون شرکت whmcs بیچاره یه ملت کارمندش نمیاد تو کل جهان داد بزنه اهای ملت کپی نکنید نال نکنید که من ناراضی نیستم
بعدش شمای که معلوم نیست از کجا سیستم رو اوردی داری بعدش داری من من می کنی
از اخلاقت معلومه از خوب میبودی کسی نمی امد و بگه بعد با من صحبت کردی
برو برادر اعصاب خورد نکن :-p
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه :))
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
در ضمن دوستان درخواخت کننده اسکریپت ادونیس adonis من لینک نال شده اش رو دارم هرکی میخواد ایمیل بده بدم بهش
-
1- نال دوست عزیز نه نایل!
2- شما نال نصب کن (یا هر کس دیگه) لینک به داوری بده 24 ساعت بعد بیا به سایتت سر بزن بعد می فهمی چه خبره ;)
3- در ضمن فکر کنم یه گوگل ترنسلیت باید بیاد و حرفای شما رو ترجمه و جمله بندی کنه چون متوجه صحبت هاتون نمیشیم.
4- شما که داری ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست با دلیل و مدرک بیا حرفت رو ثابت کن وگرنه رو هوا حرف زدن که کاری نداره! منم میگم قرآن 2 جلده یه جلدش هنوز اجازه چاپ نگرفته!!!
5- درباره whmcs شما گویا مطلع نیستید.بخشی برای چک کردن لایسنس در سایتشون هست که شما می تونی چک کنی که فلان سایت نسخه قانونی رو داره استفاده می کنه یا نال. اگه نال باشه می تونی بهشون بگی و در اسرع وقت پیگیری می کنن.
6- با همون لینک نال برید خوش باشید :x
پ . ن = کسی که می خواد کار هاستینگ کنه مهمترین ویژگیش اینه که بچه بازی رو بزاره کنار و دنبال نال و ... نره.
واقعا خاک بر سر کسی که اومده تو کار هاستینگ و انقدر پول نداره که ماهی 10-20 تومان پول بده و یه سیستم لایسنس دار و قانونی بخره و ازش استفاده کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
1-
3- در ضمن فکر کنم یه گوگل ترنسلیت باید بیاد و حرفای شما رو ترجمه و جمله بندی کنه چون متوجه صحبت هاتون نمیشیم.
4- شما که داری ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست با دلیل و مدرک بیا حرفت رو ثابت کن وگرنه رو هوا حرف زدن که کاری نداره! منم میگم قرآن 2 جلده یه جلدش هنوز اجازه چاپ نگرفته!!!
5- درباره whmcs شما گویا مطلع نیستید.بخشی برای چک کردن لایسنس در سایتشون هست که شما می تونی چک کنی که فلان سایت نسخه قانونی رو داره استفاده می کنه یا نال. اگه نال باشه می تونی بهشون بگی و در اسرع وقت پیگیری می کنن.
.
2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه :-&
دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه:))
10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است
@-)
لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه :))
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
نوشته من غلط املای داره درست
ولی چیزی خیلی بدتر از غلط املای بنده هست اینه که این اقای داوری نمیتونه درست صحبت کنه
سندش هم سرچ تو اینترنت و دیدن نظرات این اقا در وب سایت ها است دیگه منکه دکتر داوری adonis مجبور نکردم که بیاد بد با دیگران صحبت کنه عزیزم
خوب حرف زدن و تهدید و عصبانی نشدن مهمه نه چیزای که دکی تو نت نوشته ان
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
و لطف کن مدرکی از کم باگ داشتن سیستم adonis یا هر برنامه که اقا نوشتن
که تائید کنه سیستم های جناب داوری هک نمیشه استاندارد ان متوسط هست
مدرک خارجی نمی خواد ارائه بده یه مدرک داخلی باشه هم قبوله
کلا اجنبی ها نمی خوان دست تو کدنویسی زیاد بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه :-&
دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه:))
10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است
@-)
لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
بدبختی یه برنامه نویس باعث شده !؟ یا سواد فارسی شما ;)
شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی! :)
کسی که سیستم ایشون رو می خره می تونه قبل از خرید درباره شرایط ساپورت ، قیمت و ... همه سوال ها رو بپرسه و بعد خرید کنه. اسلحه رو پیشونی کسی نزاشتن که از ایشون خرید کنه. گاها برای هر کس شرایطی پیش میاد که امکان ساپورت دائم نداره . این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن.
whmcs گزارش می کنه به دیتاسنتر که فلان آی پی شما ازسیستم نال ما داره استفاده می کنه. دیتاسنتر هم به صاحب سرور گزارش میده.صاحب سرور به کاربر.اگه طی 24 ساعت تا 48 ساعت جواب قانع کننده ای داده نشه سرور بسته میشه.اگه دیتاسنتر تخطی کنه whmcs می تونه شکایت بکنه و دادگاه دیتاسنتر رو جریمه می کنه و ...
(تو ایران هم اگه چنین روالی می بود قطعا کار به کامنت و .. نمی کشید)
پس کار غیرمجاز همه جا پیگیری میشه ربطی به ایشون و غیره نداره.
پ.ن ==> پی نوشت . گویا ادبیات شما ... ;)
راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست! شما قبل از خرید آدونیس دموی اون رو می بینی دوست نداشتی خوب نخر - به کارت نمیاد خوب نخر! دیگه راضی کردن این وسط یعنی چیه من نمی دونم. نیازی به مشتری شدن شما و امثالهم نیست. الان به اندازه کافی مشتری و درآمد دارن که نیاز به امثال جناب عالی نیست.
موفق باشید.
ادامه دیگه نمیدم --- دوست داشتی به سخنرانی تون ادامه بدید :x
-
آقای باستانی
کارشون درسته
این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته
شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه @-)
-
شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
ولی میتونم از کسی که داره تو اینترنت چیزی میفروشه سوال کنم مدرکی بر معتبر بودن گفته هایتان ارئه دهید من اتهام میزم و خواهم زد که کد نویسی adonic کپی شده است و نمونه داره این کلا متعلق به شماست و شما باید ثابت کنی و خود را از این که کپی نکرده ای مبرا کنی نه من که نقد کننده شما و سیستم adonis دکتر داوری هستم
یه ماشین یا هرچیزی که میخوای بخری یا بفروشی بعد اینکه پسند شد (دیدن دمو) میگن سند بیار بخرمش یا قولنامه یا هرچی بلاخره نشون بده این چیز شما ارئه می دهید شناسنامه و دارای اصالت است و میشه به شما اعتماد کرد
یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی!
]
شما از واژه مفت خور استفاده کردین
دوست گرامی نمی دانم در چه جای میشه اسکریپت سند زد
و کجا تعیین میکنه سلامتی یه برنامه را
ولی
اینو با اطمینان بهتون میتون بگم شما هم باید یه خرج های برای همون سند شش دانگ میکردین ولی فکر میکنم که انجام ندادیم
باید پول خرج میکردین که نکردین
بنده و هیچ کس دیگه ای برای حضور در این مکان فرش قرمز پهن نکرده
نمی دونم من کجا گفتم من کدنویس هستم که شما داغ کردی
من وبلاگ نویس هستم اینو میتونم بهتون ثابت کنم
whmcs گزارش می کنه
این قصه پیگیری رو همه ملت حفظ کردن
این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن
بله به چیز بسیار خوبی اشاره کردید شور فرد که بعدش هم همین گرد خاک بی مورد شما
راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست
من هیچ وقت با این چینین کسانی کار نمیکنم در ضمن راضی کردن در زمان های میشه گفت که کلای مورد نظر ایراد داره که باید طرف رو قانع کنید
شاید در فرهنگ لغت شما راضی کردن صحبت کردن در مورد محاسن سیستم باشه به قول معروف مخ بزنی
قانون مداری و احترام به قانون به هیج عنوان مصداق قانون فراری و بی احترامی به قانون نمیباشد
لطفا مدارک ارئه دهید
بامبول در نیارین سعی نکنین را راست را به سمت خود راست کنید بلکه خود را در راست قرار دهید
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranistar
آقای باستانی
کارشون درسته
این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته
شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه @-)
اگه امثال ما به این اقایون گیر ندن
نتیجه اش این میشه این اقای محترم میاد این جمله رو مینویسه
پس من شما باید وظیفه خود بدانیم تا روال اگر داخل ایران طی نمیشه خودمون روال رو طی کنیم
-
من که نفهمیدم الان شما مشکلت چیه این وسط ؟
اما خوب چند مورد رو توضیح بفرمایید :
- اون نمونه خارجی آدونیس که میفرمایید کدها و عکس هاش تغییر کرده و شده آدونیس رو حداقل اسمش رو بفرمایید .
- هر سیستمی که در ایران یا خارج از ایران نوشته میشه باگ داره . هیچ سیستمی بدون اشکال نیست . کما این که ویبالتین و یا whmcs هم نسخه نالشون وجود داره . بنابراین قاعده پیداکردن باگ در یک سیستم دلیلی برای کاهش اعتبار اون سیستم نیست .
- در مورد استفاده هم مشکلی نیست . فقط میشه بفرمایید نسخه نال شده رو برروی چه دومینی دارید استفاده میکنید ؟
- در مورد پیگیری هم همونطور که مشتری حق پیگیری درخواست های خودش رو داره . برنامه نویس هم حق پیگیری نرم افزاری که تولید و یا (تحت هر لایسنس قابل توسعه ای ) توسعه داده رو داره .
حالا شما مشکلتون اینه که چرا آدونیس نال شده پیدا کردی ؟ خب موردی نیست که ..پاکش کن بیا نسخه اصلیش رو بخر .
-
مشکل من این هست : این اقا که ادعا داره بیاد تصویری از مدارک بر صحت گفته های خود قرار دهد
و امثال من را شرمنده متانت خود و مدارک خود کند
من نال استفاده نمی کنم نخواهم کرد
همه صحبت ها دلیل شخصی نداره
بحث نال شدن یک سیستم نیست
بحث این هست که این اقا داغ میکنه ولی هوای
بیاد بجای داد بیداد مدرک نشون بده سیستمش امنیت داره
و کپی نیست
من نمیگم نمونه ای دیدم هیچ ادعای ندارم
ولی می خوام اقای داوری شما adonis بیاد ادعاش رو ثابت کنه
داوری ادعا کرده که من خودم اسکریپت نوشتم از هیچ جا الگو نگرفتم کپی هم نکردم
بسم الله
خوب یعنی برای این اقا سخته مدارک شو بیاره اینجا قرار بده استفاده ببیرم
به موسی (ع) گفتن خدای تو کسیت عصایش را انداخت شد مار
حالا داوری نمیخواد مار دربیاره
بیاد مدرک بیاره زمینی
راهنمای میکنم بره ارشاد مجوز بگیره یا هرچی دیگه که یه مهر امضاء سازمانی تهش خورده باشه
خلاصه مدرک مدرک مدرک
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
به خدا هیچ قصد ازار کسی نیست
فقط فقط میخوام مشخص بشه که چه خبره
-
سلام
من قبلاً سر ابن موضوع با جناب داوری در تاپیک های مختلف بحث کردم حتی پیشنهادهایی در پستهای صفحه 4 و ... همین تاپیک دادم بهشون
اگر اشتباه نکنم اصل این سیستم روسی بود که همراه دیتالایف یک زمان به وجود آمد
احسان عقابی بیشتر در جریان هست که امیدوارم این تاپیک را ببینه و اون هم نظرشو بده
به هر حال هرچیزی بوده اصل سیستم , در این چندسال تغییرات زیادی داشته ولی هنوز کامل نیست و خیلی مانده به whmcs برسه
امیدوارم فقط جناب داوری روی به روزرسانی ها بیشتر کار کننده و مقداری بیشتر به خریداران سیستم پشتیبانی ارائه کنن
موفق باشید
-
اگر همون اصل سیستم که روسی بوده رو اسمش رو بدید یا حداقل یه جایی که استفاده میشه ( یا میشده )
@morteza
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .
بحث داغ کردن هم اگر شما بیزینستون براساس کدنویسی بود بیش از این حرفها داغ میکردید .
یه موقعی یه بنده خدا که خیلی ادعای مدیریت سرور داشت اومد به ما گفت سرور از طریق کدهای شما هک شده و از طریق url خاصی وارد شده . ما هم گفتیم اون آدرسی که شما میگی واردکردن و از اون طریق به سیستم نفوذ کردن رو بده . بعد از حدود 7 ماه هنوز هربار بهش میگیم اون آدرس چی شد میگه تا فردا میفرستم .
از اینجور بحث ها و موارد زیاده ...
-
سلام خدمت همه ی دوستان به نظر من آقای داوری یکم برا ماژول ها سخت گیری میکنه
درمورد رفتارایشون من نمیدونم ولی در مورد سیستم هاستینگ نسبت به آدونیس whmcs بهتره چون آدونیس امنیت خوبی نداشته و مشکلات داخلی زیاد داره
و عزیزان لطف کنن نسخه نال رو استفاده نکنن بالاخره آقای داوری عزیز راضی نیستند
با تشکر خدانگهدار
-
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .
درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
در ضمن هدف این گفته ها توجیه استفاده نال شده نیست
-
من فکر کنم صحبت بعضی از دوستان منطقی نباشه
آقای داوری یه اسکریپت آوردن که می گن خودشون طراحی کردن حالا شما میاید اتهام می زنید که سیستم کپی شده هست
حالا شما باید مدارک بیارید که کپی شده هست نه آقای داوری.شما یه چیزی بیارید که بگید آدونیس از اون ساخته شده
-
نقل قول:
درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است
= ))
نحوه استدلال شما جالبه .
یک مثال میزنم
تو یکی از فروم ها اومدن گفتن مارکت ساز دست نویس نیست و نسخه کپی نرم افزار هست . توسعه دهنده گفت که اینطور نیست و شما اگر میگین کپی هست نسخه اصلی رو بگین .
و در نهایت مشخص شد که نسخه اصلی اپن کارت بوده و با توسعه و افزایش ماژول و یک سری تغییرات در کدها شده مارکت ساز .
اصل قضاوت همیشه بر برائت بوده و هست .برائت میگه آدونیس نسخه اصلی و نوشته شده است اما حرف شما این اصل رو رد میکنه . ما نمی گیم شما دروغ میگی . میگیم اون نسخه اصلی و مرجع ( حالا چه فارسی/انگلیسی / روسی / اسپانیایی / ... ) هرچی که هست رو بدید یا حداقل برندش رو بگین یا شرکت تولید کننده اصلی یا ...
-
بله
دیدگاه اهل تعطیل
خدا قابل روئیت نیست پس وجود ندارد
-
من بالاخره متوجّه نشدم مشکله این دوستمون چی هست؟!
خود آقای داوری که نیست ، حالا یه نفر بگه ۱ ، یه نفر بگه ۲ !
پروژهٔ adonis یک پروژهٔ خدماتی هست . حالا گیرم که کپی باشه . در اینجا مشتریها هستند که تصمیم میگیرند از این پروژه استقبال بکنن یا نکنند . اگر اخلاق آقای داوری بد بوده ، یا سیستمشون مشکل داشته ۱۰۰% نتیجهٔ اینهارو هم آقای داوری دیده.
یا پروژه موفق میشه یا اینکه سرش به سنگ میخوره ... قضاوت رو بگذارید برای مشتریهای آقای داوری و دلیلش رو هم بگذارید برای خود آقای داوری .
من واقعا نفهمیدم دلیل اینکه این تاپیک رو رو کردید چیه ؟ گیرم سیستم کپی هست، گیرم اخلاقشون بده ،گیرم سیستم مشکل داره ... خوب که چی؟
دفتر این موضوع خیلی وقت پیشا بسته شده دوست من ، اگه دوست داری نال استفاده کن ، پخش کن ... اگه فردا روز دادگاهی شدی که خب به جواب سؤالت میرسی ... اگر هم نشدی باز به جواب سؤالت میرسی.