-
پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golpairan
حرفتون درسته بنده خودم بارها و بارها آسیاتک رو برای ارزیابی سرور هام بهش اتک زدم و مجبور شدم با کد نویسی هر آی پی که تعداد بالا درخواست داره را بن کنیم و خیلی مراقب کنیم از سرور ها از هر راهی که رفتیم باز هم اتک میخورد و سرور کلا انگار رو هواست من در اتک همه رو آزمایش کردم تبیان از همه بهتر بود
یه زمانی میگفتن همه ای پی هارو بلاک میکنیم حتی داخلی هارو ، تا اینکه از سال گذشته بحث همه فهمیدن آی پی اسپوفینگ چیه و دیگه نمیشه جلوشو گرفت ، شما تمام آی پی های جهان رو هم که ببندی یه باگ پیدا بشه به همون اینقدر پکت ارسال میکنه تا سرور دان بشه ، اون موردی که شما میفرمایید خیلی فدیمی هست . بذارید براتون بگم
متاسفانه ما به خیلی از دوستان کمک کردیم ولی جواب خوبی رو با بدی دادن و این عادت ما ایرانیاس ، اونایی که میگن نباید یاد داد همونا راست میگن
دقیقا دو سال پیش از پارس پک یه سرور اوبونتو گرفتم گفتم دیگه این جواب میده ، پارس پک کمک میکنه و از این حرفا ، گیم سرورامونو رو سروراشون ران کردیم ، iptable استارت کردم و فقط یه پورت udp روش باز بود که با 10 تا پکت آی پیو بن میکرد ، بعد مدیریت اصلی پارس پک برگشته میشه دی داس خوردی جم میکنی ، من نمیدونم شما چقدر درباره iptable میدونید ولی زمانی که استارت هست چیز پکتی ازش عبور نمیکنه و فقط اونهایی رو که باز میکنی میشه پکت فرستاد ، حالا شما فرض کن ما به iptable میگیم اگر 3 تا پکت ارسال شد بلاک کن ولی نمیشه همون اولی که میاد فایروال دان میشه و دوستانیم که با فایروال سخت افزاری میخوان جلوشو بگیرن همینکارو میکنن اما وقتی پکت واقعا پکت باشه دیگه نمیشه کاریش کرد ، مخصوصا اگه بار زیادی روی فایروال باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
یه زمانی میگفتن همه ای پی هارو بلاک میکنیم حتی داخلی هارو ، تا اینکه از سال گذشته بحث همه فهمیدن آی پی اسپوفینگ چیه و دیگه نمیشه جلوشو گرفت ، شما تمام آی پی های جهان رو هم که ببندی یه باگ پیدا بشه به همون اینقدر پکت ارسال میکنه تا سرور دان بشه ، اون موردی که شما میفرمایید خیلی فدیمی هست . بذارید براتون بگم
متاسفانه ما به خیلی از دوستان کمک کردیم ولی جواب خوبی رو با بدی دادن و این عادت ما ایرانیاس ، اونایی که میگن نباید یاد داد همونا راست میگن
دقیقا دو سال پیش از پارس پک یه سرور اوبونتو گرفتم گفتم دیگه این جواب میده ، پارس پک کمک میکنه و از این حرفا ، گیم سرورامونو رو سروراشون ران کردیم ، iptable استارت کردم و فقط یه پورت udp روش باز بود که با 10 تا پکت آی پیو بن میکرد ، بعد مدیریت اصلی پارس پک برگشته میشه دی داس خوردی جم میکنی ، من نمیدونم شما چقدر درباره iptable میدونید ولی زمانی که استارت هست چیز پکتی ازش عبور نمیکنه و فقط اونهایی رو که باز میکنی میشه پکت فرستاد ، حالا شما فرض کن ما به iptable میگیم اگر 3 تا پکت ارسال شد بلاک کن ولی نمیشه همون اولی که میاد فایروال دان میشه و دوستانیم که با فایروال سخت افزاری میخوان جلوشو بگیرن همینکارو میکنن اما وقتی پکت واقعا پکت باشه دیگه نمیشه کاریش کرد ، مخصوصا اگه بار زیادی روی فایروال باشه
منم همینو گفتم فقط تا یه جائی میشه مراقب کرد با برنامه نویسی ما بقیش رو هواست ما خیلی کارا کردیم برای مراقب از دیداس ولی انگار ن انگار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
لطفا با دقت بخونید ( همه دوستان )
ما سال گذشته قصد کلوکیشن داشتیم سرورم خریداری کردیم ببریم آسیاتک تمام کارها انجام شده بود ، ما یل طولایی تو کانتر استرایک داریم و از همه لحاظ یا از ما ریپ میزنن یا دی داس میدن ، هرجام که بگید رفتیم ، خود دیتا سنتر آسیاتک بخاطر دی داس سرورای آسیاگیم و تهران گیمینگ رو قطع کرد ، تهران گیمینگ به مدت 2 ماه سروراش قطع بود و احتمالا بردن به همین برج میلاد و آسیاگیم هم الان احتمالا همونجاست و مستقیما دست خود آسیاتک هست ، خود آسیاتک بخاطر همین "دوتا" دی داس میخورد و یکماه زیر اتک بود که باعث بروز مشکل برای بزرگترین سایتهای ایران شده بود
بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم
الان اگر بخوام صحبت کنم فردا سرور همتون میره رو هوا ، ببخشید اینقدر واضح صحبت کردم ، ینی شده مثل سرورای وارز هلند که اصلا پیگیری نمیشه
دیتاسنتری نیست که ما نرفته باشیم ، شرکت واسطه نیست که مارو رد نکرده باشه ، فقط پولو میگرفتن و فرداش سرور قطع میکردن با اینکه بهشون تذکر داده بودیم و اونا قبول کردن که جلو دی داسو میگیرن ، با اون قوانینشون که همه رو دور میزنن فقط بره ***ی
حالا از اینا که بگذریم گفتم شاید آسیاتک یه حرکت جدی رو شروع کرده " اینجا یه ولی هست " که دوستانم بهش اشاره کردن
اگر قرار باشه تمام بار ترافیک شرکتهای مختلف فقط از همین دوتا فایروال مبدا و مقصد عبور کنه ، با زمانی که آسیاتک تاسیس شد و همین حرفارو میزد ، پس در برج میلاد هم همین اتفاق میوفته چون اون زمانم همین حرفارو میزدن
سلام
خوشحال میشم اگر در خصوص مشکلاتی که فرمودید و دنبال راه حل هستید فردا تا قبل از ساعت 4 با ما تماس داشته باشید بدون اقراق میتونیم میزبانیتونرو انجام بدهیم تا به صورت ملموس متوجه تفاوت زیر ساخت فراسو به نسبت خود اسیاتک باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
خاک ؟
یک بند انگشت خاک ؟
پنجره باز ؟
هیچ مسول و کنترلی ؟
:-?
عجب
بنده 6 سال هست در آپادا کلوکشن دارم بالغ بر 452 بار به همان ساختمان متروکه رفت و آمد داشتم و دارم.
متاسفانه هیچ یک از خصوصیتی که بهشون نسبت دادید برنخوردم !
عجیبه دو انسان به یک محل مراجعه می کنند و یکی خاک و پنجره میبینه و .. رو مشاهده میکنه و دیگری خیر.
احتمالا باید یک سری نگرش ها پشت پرده باشه.
از افراد قدیمی که در اپادانا کلوکشن کردند بپرسید بهتون میگن که داخل سرور روم هیچ پنجره ای باز نیست.
رک ها به صورت فنی هندل شدن و تمام موارد نظارت شده و کنترل شده هستند.
اما خوب با مواردی که گفتید حسابی خندیدم. :113:
سلام خدمت شما
جناب اقای علیگلی شما بزرگوارید و قبول دارم تجربه شما در اینگونه موارد بیشتر هست ولی بنده هم هیچ دروغی خدمت شما و دوستان بازدید کننده ندارم.
خداشاهده همین بود که گفتم. موقع تحویل سرور فقط سرور رو بهشون دادم و نصب و کانفیگش خودشون کردن ولی موقع ترخیص شب ساعت غیر اداری بود یک نفر اومدن نگهبانی ایشون به تنهایی همه کارارو کردن.
از طرف پارکینگ رفتیم طبقه 2 و ایشون سرورو در میاوردن اون موقع متوجه این موارد شدم. حدودا 20 روز پیش. تنها کار ارزنده که بنظرم کردم سرورو لطف کردن با پلاستیک پوشوندن که ضربه نخوره اونم وقتی داشت میپوشوند زدن زمین و پشت سرورو له کردن که باعث شد یکی از پورت های شکبه سرور هام بسوزه!! البته اینو بعدا وقتی بردم دیتاسنتر دیگه متوجه شدم.
کاش از محیطش چنتا عکس میگرفتم تا بدونید دروغی خدمتتون ندارم و عین حقیقته.
همچنین خوشحال شدم که باعث شدم بخندید. :78:
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
سلام
خوشحال میشم اگر در خصوص مشکلاتی که فرمودید و دنبال راه حل هستید فردا تا قبل از ساعت 4 با ما تماس داشته باشید بدون اقراق میتونیم میزبانیتونرو انجام بدهیم تا به صورت ملموس متوجه تفاوت زیر ساخت فراسو به نسبت خود اسیاتک باشید .
سلام
اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟ اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
یاحق
-
من از همون روز که خبر اتاق سرور میلاد بهم رسید با یکی از دوستانم که در تهران بودن صحبت کردم ایشون گفتن بخش قابل توجه ایی از هزینه ها رو شهرداری کمک کرده
_____
ابری افرانتم که توی سایت قبلا خوندم فقط چند درصدش مال بخش خصوصیه
دیگه چی به چیه و کی به کیه خودتون یه ضرب کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dn3.ir
من از همون روز که خبر اتاق سرور میلاد بهم رسید با یکی از دوستانم که در تهران بودن صحبت کردم ایشون گفتن بخش قابل توجه ایی از هزینه ها رو شهرداری کمک کرده
_____
ابری افرانتم که توی سایت قبلا خوندم فقط چند درصدش مال بخش خصوصیه
دیگه چی به چیه و کی به کیه خودتون یه ضرب کنید
ایشون که این حرفو زده جراتشو داشته و حرف حق زده ، خیلی ها این مواردو میدونن اما یا از این قضیه سود میبرن یا میترسن حرف بزنن
خداوکیلی یه سوال میپرسم یکی عین مرد بیاد جواب بده
یکی بیاد بگه باند بازی نمیکنن ، رقابت سالمه
این باند بازیا چه سودی بره آسیاتک داره و چرا از کسایی حمایت میکنه که هرکی تو نت هست از اینا شاکیه بابت دی داس ، مخصوصا سال گذشته ، چرا بعضیارو از دیتاسنتر میندازه بیرون از بعضی دیگه حمایت میکنه ؟
کسی میتونه جواب این سوالو بده ؟
چرا نمیذارن کسی رشد کنه ؟
بعضیا بخاطر اینکه مثل سابق مشتری ندارن و مشتریاشون کم شده ، دارن تو این تاپیک دستو پا میزنن مشتری جذب کنن در صورتی که تو سایتشون سال گذشته باهاشون صحبت کردیم و مارو رد کردن ، مدارکشم موجوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟ اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
یاحق
جناب این نوع صحبت شما مناسب مجموعه فراسو نیست اگر از شما دعوت کردیم صرف دریافت پول نبوده و احتیاجی هم به این نوع کسب درامد نداریم دعوت از شما صرفا برای ارائه راهکار مشکل شما بود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید اگر نه نیازی به این صحبتها نیست، همیشه پای هر تعهدی که دادیم ایستادیم کما برخی موارد از لحاظ مالی به ضرر ما تمام شده باشد .
بعضی اوقات آدم از حرف زدن در این انجمن پشیمون میشه
پ.ن:ما هیچ کجای حرفهامون از فایروال برج میلاد صحبتی نکردیم شما از فراسو سرویس میگیرید نه از آسیاتک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
جناب این نوع صحبت شما مناسب مجموعه فراسو نیست اگر از شما دعوت کردیم صرف دریافت پول نبوده و احتیاجی هم به این نوع کسب درامد نداریم دعوت از شما صرفا برای ارائه راهکار مشکل شما بود اگر تمایل داشتید تماس بگیرید اگر نه نیازی به این صحبتها نیست، همیشه پای هر تعهدی که دادیم ایستادیم کما برخی موارد از لحاظ مالی به ضرر ما تمام شده باشد .
پ.ن:ما هیچ کجای حرفهامون از فایروال برج میلاد صحبتی نکردیم شما از فراسو سرویس میگیرید نه از آسیاتک
سلام
جناب مهندس خودتون هم بهتر می دونید قابلیت مدیرت حملات در حجم بالا وجود ندارد
در بهترین حالت دوتا فیبر میدن روی کور شما که به راحتی پر میشه، حتی شما هم مدیریت کنید اختلالی که در سرویس سایر مشترکین پروایدر ایجاد میشه شما رو نال روت می کنند.
فایروال هم هیچ ارتباطی به میتیگشن و تفکیک ترافیک ندارد درسته این انجمن بازارچه ای بیش نیست ولی لطفا اطلاعات فنی و غلط به کاربران ندید
دیوایس آنتی دی داسی هم در کار نیست توی میلاد، سرویس Traffic Mitigation هست که خود زیرساخت از تاتا میگیره و ربطی به هیچ دیتاسنتری نداره
ما الان توی اسیاتک اتک بخوریم شما هم تحت تاثیر قرار میگیرید یا برعکس! آقای حسینی اتک بخوره ما و شما هم پکت لاست و میزان پینگمون میره بالا!
البته هیچ شکی در این نیست که شما تمام سعی و تلاشتون رو میکنید برای مدیریت همچین مواردی، ولی واقعا از کنترل شما و بقیه خارج هست و باید با شرایط کنار اومد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
سلام
من برای شما احترام قائلم ، قصد جسارت نداشتم ، ولی بارها این شرایط رو تجربه کردم ، من خیلی هزینه کردم ، ولی نتیجه نداده ، کسان دیگه هم همین حرفهارو میزدن ، دیگه نمیتونم اعتماد کنم و کلا گیم سرورارو جم کردم ، شروع دوباره ، شروع سرمایه گذاری تا زمانی که همه چیز خوبه ولی بعدش ممکنه مسائل دیگه پیش بیاد.
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraso
فراسو مگه خودش میتونه همچین کاری کنه بدون یک شرکت بزرگ ؟!! شما چطور میگید ما فراسو هستیم نه آسیاتک و آسیاتکی در کار نیست؟
-
اول بگم که منظور بنده faraso نیست و دوستان دیگس ، متاسفانه میان اینجا و به هر طریقی میخوان جذب مشتری کنن بعد که بهشون مراجعه میشه فکر میکنن با دسته کورا طرفن ، ینی تو این شرایطی که این همه رک دوستان خالیه و دارن التماس میگنن با قیمت زیر 100 تومن هم حاظرن آفر بدن تا یه پولی دستشون بیاد دارن قیمت نجومی ارائه میدن ، فکر کردن دارن سخت افزار اجاره میدن ، در صورتی که ما کلوکیشن رو مطرح کردیم ، قبلا هم که درخواست خرید سرور رو داشتم همین مواردو مطرح میکردن و بعد تو پیام خصوصی مسائل دیگه رو پیشنهاد میدادن ، از این رو میخوام که به حرفاشون اعتماد نکنید و گول اینهارو نخورید ، من دوست ندارم وجه کسیو خراب کنم اما این یه واقعیت هست که وضع بازار خرابه و دوستان با هر قیمتی کنار میان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بنده مدتها روی انواع فایروالهای میکروتیک ، سیسکو ، ips ids و تا دلتون بخواد مثل ddos protection و سخت افزارهای جونیور تحقیق کردم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که نمیشه جلوشو گرفت تا دیروز که این تاپیکو دیدم
تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.
بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !
هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید :65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
تحقیق کردید ؟ اولا مستند صحبت کنید و مدل بگید ، الان دقیقا منظور شما کدام مدل و کدام سری از juniper هست ؟ ضمنا نتیاج شما بر چه اساسی هست ؟ نمودار تست های انجام شده را در انجمن قرار بدید.
بنده 5 سال دارم با UTM های مختلف از برند Sophos و juniper کار میکنم ، سه دیتاسنتر برای دو ارگان دولتی و یک نیمه دولتی راه اندازی کردم ، شما اگر از UTM و نحوه کار اون اطلاع ندارید تز ندید چون همین یک جمله شما کل سابقه شرکت های بزرگی که سالها در صنعت تولید فایروال فعالیت میکنند رو زیر سوال برد !
هر چند که به دلیل هزینه بالای UTM ها و لایسنس سالانه شون که حدود 50 ~ 60 میلیون تومن در سال هست ، فک نمیکنم کلا یک UTM رو از نزدیک دیده باشید چه برسه به اینکه بخواید کار کنید :65:
مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه :103:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
اگر از همون مخابرات غیر قابل کنترل دستهایی پشت پرده باشه ، یا حمایتهای آسیاتک از بعضی ها همچنان ادامه دار باشه با تمام این حرفها شما پای تیم ما خواهید ایستاد ؟ هزینه این ایستادگی رو کی میده ؟ آیا شما اینکارو میکنید و مثل خیلیها پا پس نمیکشید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
اگر در آینده بار سرورهای شما بالا رفت و با افزایش سرورها فایروال مرکز برج میلاد در مبدا "زیرساخت" و مقصد "برج میلاد" توانایی پاسخگویی نداشت اون موقع شما نمیگید که دیگه نمیتونید از پس میزبانی ما بر بیاید ؟ مثل سایر دوستانی که در ابتدا مثل شما وعده وعید دادن و بعد مشخص شد فقط میخواستن پولو بگیرن ، شما چطور میخواید اینکارو انجام بدید در حالی که کارشناسان میگن در هیچ کجای دنیا نمیشه مشکل حملات اینترنتی رو کنترل کرد ؟
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
مثل اینکه شما به مرکز برج میلاد خیلی علاقه مند هستید ، احیانا بخاطر قیمت پایین این مرکز شماهم رک اجاره نکردید ؟ خوب همین utm که شما میفرمایید هزینشو با این هجوم دوستان به سمت مرکز داده برج میلاد رو کی میخواد پرداخت کنه ؟ نیازی نیست توانایی های خودتونو به رخ بکشید ، یا اینکه شایدم دوست ندارید این تاپیک پابرجا بمونه تا بیشتر از این شفاف سازی نشه
بنده عرض کردم اگر بار یک مرکز بالا بره ، در نتیجه تحمل بار اضافه رو نخواهد داشت و مثل سال گذشته در مراکز دیگر آسیاتک ، کل دیتاسنتر تا 2 هفته دان میمونه و دوستان سروراشونو موقت انتقال میدن تا این مشکل حل بشه ، اینجا ایران است دیگر ، نمیتوان کاریش کرد دوست گرامی
برای دیدن utm نیازی به هزینه نیست ، دوست من ، حرف بنده هم این بود کسی با ماهی 300 الی 400 تومن به قول شما سالی 50 تا 60 تومن برای ما هزینه نمیکنه :103:
خدا رو شکر ک نه فروشنده سرور هستم، نه در این دیتاسنتر رک اجاره کردم! بنده سرپرست دیتاسنتر یک ارگان نیمه دولتی هستم. که مصرف ترافیک ماهیانه ش بالای ۶۰ ترابایت هست!
تصادفی پست شما رو دیدم که خیلی قاطعانه فاتحه کمپانی های بزرگی مثل juniper رو خونده بودید.
با این ادبیات صحبت نیازی ب پاسخ بقیه صحبت ها تون نیست، موفق باشید.
-
دوستانی که توی تاپیک شرکت کردند بسیار ممنونم ازتون :53::53:
اما برای اینکه تاپیک منحرف نشه (بسته نشه) خواهش میکنم دوستانه تجربیات رو به اشتراک بزاریم .
تا سایر دوستان و همچنین من بتونیم از تجربیات شما عزیزان استفاده کنیم .
اگه هر اشتباه و حرفی توی نظر دوستان و همکاران بود که خلاف واقع و تجربه شما هست ،میشه خیلی دوستانه و به دور از کل کل حرف رو با دلیل نقض کرد .
من با توجه به نظر دوستان این رو برداشت کردم که ترافیک نامحدود دیتاسنتر آسیاتک واقعی هست و این به دلیل زیرساخت قوی شون هست .
اما تا کجا میتونه آسیاتک 1-1 ترافیک نامحدود روی پورت قوی بده ؟؟ اگه کاربرا هجوم بیارن سمت آسیاتک باز هم جوابگو هست ؟؟ چرا سایر دیتاسنتر ها با این شرایط سرویس نمیدن ؟
(البته منظورم سرویس دهی همگانی و بدون نسبت ترافیک مصرفی هست وگرنه برای ترافیک های 1-10 که نامحدود در نظر میگیرند یا به صورت اینکه کل ترافیک مصرفی رک 1-10 بود ترافیک رک رایگان بشه {البته به صورت آفر مانند}و نسبت تک تک سرور ها رو در نظر نگیرند .)
از نظر فایروال و مقابله با حملات هم به نظر میرسه با توجه به صحبت دوستان کارهایی انجام دادند اما تعداد رک ها و سرورهای میزبانی زیاد بشه بازهم جوابگو هست ؟؟ ارتقا میدن سیستم رو ؟؟
البته شرکت هایی مثل فراسو که خودشون فایروال اختصاصی و با هزینه بالا آپ تایم سرور بالا بردن که هیچ .مهم این هست که دیتاسنتر خودش واقعآ برنامه ریزی کرده برای این مورد یا خیر !!!
بعضی دوستان هم گفتن مثلآ سرورهایی داشتند کلآ برای گیم سرور بوده و همونطور که معلوم هست خیلی حملات هست روی این سرور ها .
دیتاسنتر آسیاتک یه زمانی همشونو جذب کرده و بعد که حملات شده همشونو ترد کرده .
الآن باز آسیاتک قراره مقابل حملات همچین سیاستی داشته باشه ؟!! مشتری جذب کنه و سود قابل توجهی که کرد مشتریاش رو از فیلـترینگ خودش بگذرونه !؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
خدا رو شکر ک نه فروشنده سرور هستم، نه در این دیتاسنتر رک اجاره کردم! بنده سرپرست دیتاسنتر یک ارگان نیمه دولتی هستم. که مصرف ترافیک ماهیانه ش بالای ۶۰ ترابایت هست!
تصادفی پست شما رو دیدم که خیلی قاطعانه فاتحه کمپانی های بزرگی مثل juniper رو خونده بودید.
با این ادبیات صحبت نیازی ب پاسخ بقیه صحبت ها تون نیست، موفق باشید.
خوب پس شما تصادفی رفتید صفحه چهارم دوتا کامنت پایین تر کامنت بنده رو دیدید و با تمام قوا قصد تخریب بنده رو دارید بعد از ادبیات صحبت میکنید ؟ =D> باز هم داشته هاتونو به رخ کشیدید و حرفای کامنت قبلی رو تکرار کردید ، دوست عزیز باز هم تکرار میکنم ، اگر بار زیادی روی فایروال باشه نمیشه در برابر حملات مقاومت کرد ، این حرف من نیست ، هرجای دنیا که این حرفارو بزنید بهتون میخندن ، من کاری به juniper ندارم ، بلکه بر مبنای منطق این کامنتها رو برای شما و سایر دوستان نوشتم ، شما درست میفرمایید ، پس لطفا ادامه ندید
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
خوب پس شما تصادفی رفتید صفحه چهارم دوتا کامنت پایین تر کامنت بنده رو دیدید و با تمام قوا قصد تخریب بنده رو دارید بعد از ادبیات صحبت میکنید ؟ =D> باز هم داشته هاتونو به رخ کشیدید و حرفای کامنت قبلی رو تکرار کردید ، دوست عزیز باز هم تکرار میکنم ، اگر بار زیادی روی فایروال باشه نمیشه در برابر حملات مقاومت کرد ، این حرف من نیست ، هرجای دنیا که این حرفارو بزنید بهتون میخندن ، من کاری به juniper ندارم ، بلکه بر مبنای منطق این کامنتها رو برای شما و سایر دوستان نوشتم ، شما درست میفرمایید ، پس لطفا ادامه ندید
یاحق
دوست عزیز تخریب یک یوزر بی نام و نشان یا به رخ کشیدن برای یک یوزر بی نام نشان چه سودی برای من یا هر کس دیگه ای جای من به عنوان شخص ثالث داره ! یکم واقع بین باش و مستندات خواسته شده رو ضمیمه پستات کن و رو هوا حرف نزن. چون همون پست اول ت به اندازه کافی خنده دار هست.
-
درود بر همگی ،
دوستانی که از دیتاسنتر های اسیاتک سرویس دارن میشه به بگید وقتی این شرکت 1 پنل ارسال تیکت نداره با چه جیگری با این شرکت کار میکنید ؟ تا جای که بنده متوجه شدم درخواست های مختلف رو از طریق ایمیل ! و زنگ زدن انجام میشه !!!!!!!( یعنی من با ایمیل فیک شما درخواست بدم سرورتون رو خاموش کنن این کار رو میکنن ! یا اینکه زنگ بزنم ! ) جالبه اینجور که مشخصه فقط کافیه اطلاعات سرور یک نفرو داشته باشی :) اصلا تو بگو اپ لینکشو قطع کن !
دوستان لطفا اگر این موضوع همینجوری نیست که میگم بیان بنده رو متوجه کنند.... یک سیستم whmcs هم دارن که اینجوری که متوجه شدم تنها برای پرداخت فاکتور استفاده میشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zartosht
درود بر همگی ،
دوستانی که از دیتاسنتر های اسیاتک سرویس دارن میشه به بگید وقتی این شرکت 1 پنل ارسال تیکت نداره با چه جیگری با این شرکت کار میکنید ؟ تا جای که بنده متوجه شدم درخواست های مختلف رو از طریق ایمیل ! و زنگ زدن انجام میشه !!!!!!!( یعنی من با ایمیل فیک شما درخواست بدم سرورتون رو خاموش کنن این کار رو میکنن ! یا اینکه زنگ بزنم ! ) جالبه اینجور که مشخصه فقط کافیه اطلاعات سرور یک نفرو داشته باشی :) اصلا تو بگو اپ لینکشو قطع کن !
دوستان لطفا اگر این موضوع همینجوری نیست که میگم بیان بنده رو متوجه کنند.... یک سیستم whmcs هم دارن که اینجوری که متوجه شدم تنها برای پرداخت فاکتور استفاده میشه !
سلام
والا من همیشه زنگ میزنم با کارشناساشون صحبت میکنم ایمیل میدن که با همون ایمیل کارتونو راه میندازن
از طریق همون ایمیل یه لینک ثبت نام بهتون میدن که کاراتونو میتونید اونجا انجام بدید ، زنگ بزنید خود آسیاتک راهنماییتون میکنن ، درباره مرکز جدید داده برج میلاد هم سوال بپرسید به ما هم اطلاع بدید
موفق باشید
-
با سلام
دیتاسنتر برج میلاد این طی این دو روز پیش بسیار بد ظاهر شده :| امیدوارم حداقل به فکر باشن و این مشکلات رو رفع کنند قطعی های مدوام و چند دقیقه ای و ..
-
کیفیت بهتر شده واسه گیم سرور واقعا بهتره
یه سری اختلالات پورت udp داشت ولی فیکس شده دیگه پکت لاست نداره.
-
تا اونجایی که من میدونم از hostdl باید استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
N4vid12
تا اونجایی که من میدونم از hostdl باید استفاده کنید
در چه مورد hostdl استفاده کنیم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
با سلام
دیتاسنتر برج میلاد این طی این دو روز پیش بسیار بد ظاهر شده :| امیدوارم حداقل به فکر باشن و این مشکلات رو رفع کنند قطعی های مدوام و چند دقیقه ای و ..
سلام یادتونه در صفحات قبل همین تاپیک بنده میگفتم این مرکز با زیاد شدن تعداد کلاینت بار زیادی متحمل میشه و دچار مشکل میشه ، بنده عرض کرده بودم که مدیران پول دوست فقط میخوان یه پولی بدست بیارن و کلاینت براشون مهم نیستن ، مرگز داده بر مبنای منطق پیش نمیره ، هرموقع بار فایروال فراتر از حد مجاز پیش رفت اون موقع یکهفته طول میکشه تا یکی بیاد یه کاری بکنه تا درست بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
در چه مورد hostdl استفاده کنیم ؟!
ایشون احتمالا کارشون تبلیغات هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
codfather
کیفیت بهتر شده واسه گیم سرور واقعا بهتره
یه سری اختلالات پورت udp داشت ولی فیکس شده دیگه پکت لاست نداره.
جناب احیانا کی این حرفو به شما زده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام یادتونه در صفحات قبل همین تاپیک بنده میگفتم این مرکز با زیاد شدن تعداد کلاینت بار زیادی متحمل میشه و دچار مشکل میشه ، بنده عرض کرده بودم که مدیران پول دوست فقط میخوان یه پولی بدست بیارن و کلاینت براشون مهم نیستن ، مرگز داده بر مبنای منطق پیش نمیره ، هرموقع بار فایروال فراتر از حد مجاز پیش رفت اون موقع یکهفته طول میکشه تا یکی بیاد یه کاری بکنه تا درست بشه
اره واقعا دیتاسنتر خودشو نشون داد برا گیم سرور های ما که خسارتی جبران ناپذیر شدن دو روز قطعی مداوم که بسیار از پلیر ها رو پروند :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
اره واقعا دیتاسنتر خودشو نشون داد برا گیم سرور های ما که خسارتی جبران ناپذیر شدن دو روز قطعی مداوم که بسیار از پلیر ها رو پروند :)
البته اینم بگم که فقط این مرکز داده نیست ولی مراکز قدیمی قدرت بیشتری دارن چون از سخت افزار قوی تری استفاده میکنن ، البته باز یه بدی داره اونم اینکه سخت افزارشون قدیمیه ، حالا به قول معروف ، تا گوساله گاو شود ، دل صاحبش آب شود ، تا کی باید صبر کنید تا سحت افزارهای مناسب در این دیتاسنتر بکار برده بشه ، حالا خداکنه تو این مرکز سخت افزارای قدیمی و دست دوم اروپارو مستقر نکنن ، اگر مسائل غیر مرتبط رو مطرح نکنیم و فقط در ضمینه مخابرات بخوام مثال بزنم ، adsl رو مثال میزنم صبر میکنن تا کلاینت از حد مجاز بره بالا و از سمت سرور همینطور اشتراک میدن به کلاینت ، در اینصورت یکی باید مودمشو خاموش کنه تا بتونه وصل بشه به اینترنت ، زنگ میزنم میگم چرا اینطوریه من هزینه رو هر ماه کامل پرداخت میکنم بدون اینکه استفاده کنم ، میگه اینجا ایرانه ، رفتم مخابرات میگه برای مجتمع شما باید یکی رو استخدام کنیم که کارای شمارو انجام بده اما باید هزینه هاشو خودتون بدید ، میگفت به مدیر ساختمونتونم همه اینارو گفتم ، ینی داشتم شاخ در میاوردم ، خداوکیلی دوتا بی سواد نشستن اونجا فکر میکنن مام مثل خودشونیم ، بره دوتا سیم وصل کردن میخوان از ساختمون پول بگیرن ، گفتم خودمون انجام میدیم ، آخرم کسی نیومد وصل کنه بعد فهمیدم که از خود مرکز قطع کرده بودن تا پول بگیرن ، دو هفته تلفن نداشتیم
-
درود
آسیاتک یکی از بهترین دیتاسنتر ایرانه ! اما بستگی داره شما مورد استفادتون چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AfranetServer
درود
آسیاتک یکی از بهترین دیتاسنتر ایرانه ! اما بستگی داره شما مورد استفادتون چیه
اصلا مورد استفاده مشکل این چند روزا نیست سرور رو اصلا به حال خودش رها میکردی تایم می خورد در این حد واقعا حالش خراب بوده و هست ! همچنان هست ولی کمتر شده
-
تا کنون از 3 ارائه دهنده از این دیتاسنتر سرور تهیه شد و هر 3 سرور اپتایمشون به 1 روز کامل کشیده نشد و با قطعی هایی مواجه بود
بنده به شخصا دیگر تحت هیچ عنوانی سمت این دیتاسنتر نخواهم رفت و پیشنهاد هم میشه دوستان بیخود گول ظاهر بزرگنمایی این برج میلاد رو نخورند
در صدد تهیه سرور اختصاصی از این دیتاسنتر بودیم که با تست هایی که قبلش انجام شد کیفیت درستی نداشت.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
تا کنون از 3 ارائه دهنده از این دیتاسنتر سرور تهیه شد و هر 3 سرور اپتایمشون به 1 روز کامل کشیده نشد و با قطعی هایی مواجه بود
بنده به شخصا دیگر تحت هیچ عنوانی سمت این دیتاسنتر نخواهم رفت و پیشنهاد هم میشه دوستان بیخود گول ظاهر بزرگنمایی این برج میلاد رو نخورند
در صدد تهیه سرور اختصاصی از این دیتاسنتر بودیم که با تست هایی که قبلش انجام شد کیفیت درستی نداشت.
موفق باشید
سرویس دهنده معتبر سمت این دیتاسنتر نمیره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhadhelix
موفق باشید
با سلام خدمت شما ، از دیروز سرور ما درست شده ولی خب تایم های زیادی داشتیم به هر حال دیگه مشکلی ندارع فک کنم برطرف شده میتونید خرید کنید ولی خب دیتا سنتر ع دیگه احتمال بروز مشکل مجداد هست
-
البته بیشتر دیتا سنرتهای ایران همین است
خدا میدان این مسئولین چطوری میخواهند جواب مردم را بدهند ، من نمدانم
هزنیه های بالا- قطی های زیاد . ***ی اشکار به اسم ترافیک و. ....
ولی این دیتا سنترقطی دارد و امیدواریم بهتر بشه
-
سلام .
اینجور که معلوم است و بنا بر نوشته دوستان ،تبلیغات این مرکز داده برای روز های نخست - جذب مشتری و بازگشت هزینه های اولیه بوده !!!
بعد هم زیرساخت مثل گذشته جوابگو نبوده .!
اگر به این منوال باشه احتمال اینکه سرور های گیمینگ و سرورهای پر حمله پس زده بشند ،زیاد هست !! (*****ینگ مثل گذشته)
این مورد قطعی و پکت لاس های زیاد که ایجاد شده بود ،روی سرور های فراسو هم به مشکل خورده بودید یا فقط یک کلو از یک رنج ای.پی خاص ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام .
اینجور که معلوم است و بنا بر نوشته دوستان ،تبلیغات این مرکز داده برای روز های نخست - جذب مشتری و بازگشت هزینه های اولیه بوده !!!
بعد هم زیرساخت مثل گذشته جوابگو نبوده .!
اگر به این منوال باشه احتمال اینکه سرور های گیمینگ و سرورهای پر حمله پس زده بشند ،زیاد هست !! (*****ینگ مثل گذشته)
این مورد قطعی و پکت لاس های زیاد که ایجاد شده بود ،روی سرور های فراسو هم به مشکل خورده بودید یا فقط یک کلو از یک رنج ای.پی خاص ؟؟
ما سرور هامون رو توی رک فراسو کولو کردیم
خوشبختانه تا حالا نه دان تایم داشتیم نه مشکلی بابت قطعی و ...
احتمالا مال رنج دیگری بوده این مشکل ها
-
بپرسید فکر کنم فراسوبرای خودش تجهیزات ضد اتک و انتی دی داس میخرد
والی قطی وجود دارد
من هم قبلا از فراسو توی پارس انلاین داشتم 1سال
بقیه مشکل داشتن، ولی خداهیش من 2 بار مشکل داشتم
یکبار 3 ساعت شد
یک بار هم نیم ساعت در مدت تقریبا یکسال- تقریبا قطی صفر بود
خود شرکت فراسو بیاد توضیح بدهند، بهتر است
-
سلام
خیلی وقته که میخوام موضوعی رو مطرح کنم اما دو دل بودم که بگم یا نه
شرکت آسیاتک با مشکلات مالی مواجه شده ، میدونم که باورش براتون سخته اما نزدیک بود که های وب ، آسیاتک رو مثل پارس آنلاین بخره و بعدا تصمیم گیری بشه که برندهای پارس آنلاین و آسیاتک از دور خارج بشن که به علت تک قطبی شدن و خریداری دیتاسنترهای دیگه توسط های وب جلوگیری به عمل اومد و بعضی ها در کشور نذاشتن که این مهم تحقق پیدا کنه
موفق باشید
-
کدام مشکل مالی؟
وقتی توی کشور یک سری رانت و د ز د ی است و طرف نمیره 2 انتی دیداش درست بذارد یا ترافیک را بیخودی به پاچه ملت میکنند
توقع دارید ،جی بشه
حتی یک نفر توی ایران راضی نیست پول به دلار برای هاست های خارج بدهد،خب بیایند مناقصه عمومی بذارد با شرایط خب ،ببنید چقدر درامد زا میشه
تمامی این شرکت های مادر تخصصی د رایران رانتی است و همش حیف ومیل می شه
همنی الان بردید ببیند ،مثلا هیئت مدیره همین اسیا تک کی ها هستند و چقد رسواد کاری دارند، و صد البته مهندس و دکتر هم بهشان می گن ،ولی همش روی هوا است و طرف هی چی بارشان نیست
و الی چرا باید در کشوری که در خاور میانه در زمینه ی ای تی بالاترین رشد را دارد،بیش از 90 درصد میزبانی ها و خدمات هاستینگش خارج از کشور باشد؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
کدام مشکل مالی؟
وقتی توی کشور یک سری رانت و د ز د ی است و طرف نمیره 2 انتی دیداش درست بذارد یا ترافیک را بیخودی به پاچه ملت میکنند
توقع دارید ،جی بشه
حتی یک نفر توی ایران راضی نیست پول به دلار برای هاست های خارج بدهد،خب بیایند مناقصه عمومی بذارد با شرایط خب ،ببنید چقدر درامد زا میشه
تمامی این شرکت های مادر تخصصی د رایران رانتی است و همش حیف ومیل می شه
همنی الان بردید ببیند ،مثلا هیئت مدیره همین اسیا تک کی ها هستند و چقد رسواد کاری دارند، و صد البته مهندس و دکتر هم بهشان می گن ،ولی همش روی هوا است و طرف هی چی بارشان نیست
و الی چرا باید در کشوری که در خاور میانه در زمینه ی ای تی بالاترین رشد را دارد،بیش از 90 درصد میزبانی ها و خدمات هاستینگش خارج از کشور باشد؟؟؟؟؟
من چون پی گیری کارای آسیاتک بودم میدونستم که از چند مرکز داده یکی بعد از دیگری در مهمترین مناطق تهران از جمله برج میلاد راه اندازی کردن و بخاطر همین مشکل مالی داشتن که مرکز داده برج میلادو اینقدر ارزون در اختیار قرار دادن ، بحث فنی که دیگه واقعا گندش تو این مرکز درومده ، هر اطلاعاتی خواستید بنده در خدمتم ، اون دوستیم که گفتن فلان شرکت فایروال میذاره واقعاً یا نمیدونن ماجرا چیه یا اینکه خودشونو زدن به اون راه
-
با سلام
بنده اصلا علاقه به شرکت در این تاپیک ندارم چرا که از بیشتر صحبتهایی که اینجا داره انجام میشه مشخصه که قصد بیشتر افراد تخریب هست و صحبت سازنده ای نمیبینم اینجا
بابت روشن شدن وضعیت در مورد دوستانی که به قطعی ها اشاره میکنند باید عرض کنم لطفا با مدرک صحبت کنید ، اگر سرور شما دان میشه دلیل بر این نیست که دیتاسنتر دان شده ، طی این مدت هیچ قطعی روی سرویس های فراسو و تا جایی که اطلاع دارم خود دیتاسنتر نبوده است
در مورد افرادی که در خصوص زیرساخت آنتی دی داس شرکت فراسو شک و شبحه داشتند و برخلاف اینکه ما تمام موارد رو باز گذاشتیم و گفتیم تشریف بیارید با آغوش باز پذیرای شما هستیم تست کنید بعد نظر بدید اما باز هم صحبتهای ضدو نقیض ادامه داره که البته اهمیت چندانی هم نداره مشترکین ما شاهد کیفیت و زیرساخت قدرتمند اختصاصی فراسو در این دیتاسنتر هستند .
برای قدردانی از همراهان همیشگی شرکت فراسو مفنخریم به زودی برای اولین بار در ایران سیستمی رو در اختیار مشترکین سرویس های آن تی دی داس شرکت قرار دهیم که بصورت کامل گزارش اتکهارا مشاهده کنند این گزارش شامل
سورس آی پی
دستینیشن آی پی
پروتوکل
پورت
خواهد بود همچنین در زمان دریافت اتکهای از طریق ایمیل و پیامک به مشترکین اطلاع رسانی میشود .
امکانات جدید طی هفته آتی رونمایی و در اختیار تمام مشترکین فعلی شرکت قرار خواهد گرفت .
لازم به ذکر است عزیزانی که قصد بهرمندی از آنتی دی داس فراسو را دارند در حال حاضر به صورت آفر این سرویس در این دیتاسنتر رایگان بوده و برای مشترکین فعلی رایگان خواهد ماند اما به زودی برای فروش های جدید شامل هزینه مجزا میشود . امیدواریم از فرصت موجود به بهترین نحو بهرمند شوید .
امیدواریم شاهد رقابت سالم باشیم نه انجام تخریب .