-
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahbari
خب اگه خودمون توش حساب باز کنیم چطور؟ تو لیستش که ایران بود. حالا بالفرض اصلا بزاریم کانادا، به کانتک ایران گیر میده یا نه؟
نه.
این TuCows به Contactهای خود دامینها گیر نمیده. الان شرکت روند تازه و پارس دیتا با TuCows Resello یا همان OpenSRS کار میکند. این Resello هم احنمالاً اخطاری چیزی دریافت کرده و زیادی ترسیده که به Contactهای دامینها میخواهد گیر بده وگرنه گیر دادن به Contact دامینها تا حالا مرسوم نبوده خیلی. چون اگر اینطوری باشه، کلّ اینترنت ایران مختل میشه و سایتهای ایرانی میروند روی هوا. مگر اینکه OFAC جدیداً تفسیر خشنی از تحریمها ارائه داده باشه(با توجّه به مواضع دولت ترامپ) که در این صورت، دیگه باید جدّاً دست کم در کوتاه مدّت نصف وب ایران رو بر باد رفته قلمداد کرد.
-
tucows هم هندی - آمریکایی به نظر میرسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
نه.
این TuCows به Contactهای خود دامینها گیر نمیده. الان شرکت روند تازه و پارس دیتا با TuCows Resello یا همان OpenSRS کار میکند. این Resello هم احنمالاً اخطاری چیزی دریافت کرده و زیادی ترسیده که به Contactهای دامینها میخواهد گیر بده وگرنه گیر دادن به Contact دامینها تا حالا مرسوم نبوده خیلی. چون اگر اینطوری باشه، کلّ اینترنت ایران مختل میشه و سایتهای ایرانی میروند روی هوا. مگر اینکه OFAC جدیداً تفسیر خشنی از تحریمها ارائه داده باشه(با توجّه به مواضع دولت ترامپ) که در این صورت، دیگه باید جدّاً دست کم در کوتاه مدّت نصف وب ایران رو بر باد رفته قلمداد کرد.
اخه OFAC به شرکت های اروپایی کار نداره و راس میگید اگه قرار بود به کاتکت ها گیر بده یه شرکتی مثل Dynadot باید خیلی زود تر از اینا سرویس شو میبست رو ما ولی نبسته هنوز با اینکه امریکاییه
-
این تو متنه ریسلو جالبه:
Bulk export of contact details
We are developing tools to help you and your customers comply with our new policy restrictions. Starting July 18, 2017, you will be able to do a bulk export of contact details of your domain names from the Reseller Area. This allows you to update contact details where necessary, or transfer domain names to another provider.
Example script: Update contact details
On July 18, 2017, we will publish an example script that you can use to update all contact details via our API based on CSV data.
اینا خودشونم نمیدونن میخوان چیکار کنن، من که فعلا رینیو کردم تا 18 ام ببینیم چی میشه داستان و چه جایگزینی پیدا میشه!
-
ضمناً بهتون بگم که اگر به http://www.tucows.com/about-us/history/ مراجعه کنید، متوجّه میشوید که هلدینگ کانادایی TuCows امسال، شرکتهای Enom در آمریکا و MelbourneIT در استرالیا را هم خریداری کرده و زیر مجموعه خودش هست. الان خدمات عمده فروشی TuCows از دو طریق OpenSRS که از قبل بود و Enom که جدیداً خریده ارائه میشود. سایت hover.com هم خدمات خرده فروشی TuCows را بر عهده دارد. شرکت Enom فکر کنم چون آمریکایی هست، خیلی نمیتواند خدمات خوبی به ما بده(حتّی اگر بخواهد) ولی با OpenSRS میشه کار کرد فعلاً. فقط مساله Billing Address و... داستان میشه.
-
با این شرایط که داره پیش میره بعید نیست hetzner و redstation و.. هم به پنل های کاربران ایرانی ( وریفای ایران ) گیر بدن و فقط مختص دامنه نباشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
اره امکان داره مسدودت کنن
رو چه حسابی؟ هیچ دلیلی بر ایرانی بودن من ندارن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
من از سایت Hover.com دامنه دارم مشکلی با ایرانیا ندارن تنها مشکلشون اینه که بعضی وقتا به کردیت کارت های Prepaid گیر میدن در ضمن اگر ورود دو مرحله ای هم بخواهید (Two Step Verification) میتونید شماره ایران رو بدید واسه فرستادن کد.
نکته: اگر قراره با دبیت یا کردیت کارت دوستاتون پرداخت کنید که در کانادا هستند بدونید که مالیات کانادا شامل قیمت دومین میشه
پی پال قبول می کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
پی پال قبول می کنه؟
اره فقط billing ادرس رو ادرس پي پل تون بزنيد
-
دوستان عزیز نظرتون رو به خوندن این نقل قول که در پاسخ به یک تاپیک مربوط به یک سال پیش هست جلب میکنم ( لینک تاپیک ) :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
همه رجیسترار ها تحت نظر قوانین سازمان جهانی ICANN هستن همینطوری الکی رو هوا نمی تونن دامنه های ایرانی ها رو فقط به خاطر خواسته آمریکا حذف کنن.
حتی اگه یادتون باشه در جریان تحریم ResellerClub مجبور شدن بر خلاف میلشون به جای حذف کامل ما ایرانی ها دامنه های ما رو به شرکتی دیگه منتقل کنن.
مطمئن باشید اگه Resello هم ما رو تحریم کنه احتمالاً دامنه های ما رو به رجیسترار مضخرف تری که از نظر آمریکا بدرد بخور نیست منتقل میکنن.
یعنی در هیچ صورت دامنه های ما حذف نمیشه فقط از پنلی به پنل دیگر منتقل میشه :)
از دوستان کسی جایگزین مناسبی نمیشناسه ؟ :-<
بنظرم باید به فکر جایگزین باشیم . اگر تحریم ها مربوط به ایران بود و همه از این بابت آسیب دیدیم , که به جای دیگه ای مجبوریم کوچ کنیم !
اگر هم تنها برای حساب های کاربری بود , که خب ضرری نکردیم و فقط این موضوع رو بررسی کردیم !
-
دوستان گرامی
نمایندگی پلاتینیوم رجیسترار هگزونت آلمان اخذ شده است.
این رجیسترار هیچگونه مشکلی با ایرانیان ندارد.
این پاسخ رسمی آنها به این سوال است:
نقل قول:
We are not a US company and have no restrictions in dealing with Iranian clients.
تنها عیب که اگه بشه گفت عیب این کمپانی ، قیمت نسبتتا بالای نمایندگی ایشان است که این مشکل توسط ما حل شده است.
ویژگی های این رجیسترار :
1- رجیتسرار 1API.net به عنوان یکی از بزرگان صنعت دامین به شمار میرود و عمده فعالیت آن به صورت عمده فروشی و ارائه سرویس به رجیسترار های دیگر است.
2- این شرکت آلمانی است و هیچ مشکلی با ایرانیان ندارد.
3- امکان ثبت گستره عظیمی از پسوند ها حتی پسوند های کمیاب در این رجیسترار وجود دارد.
4- امکان بک اوردر دامین وجود .
5- امکان خرید دامین های پرمیوم .
6- امکان پیش خرید پسوندهای جدید .
7- API بسیار قوی که حتی میتوان با آن یک رجیسترار راه اندازی کرد.
8- ماژول های ثبت و جستجوی دامین برای WHMCS
9- ارائه ی نمایندگی تحت سایت رسمی شرکت به نمایندگان ما و شما.
10- امکان پرداخت ریالی (و آنلاین به زودی) برای نمایندگان ما.
11- پشتیبانی بسیار قوی. البته اصولا شما به مشکلی بر نمیخورید که نیاز به ایجاد تیکت داشته باشید.
12- کنترل پنل بسیار قوی که هر کاری فکرشو بکنید در زمینه دامین میتونید انجام بدید.
13- ثبت نام رایگان.
دوستان برای سفارش و اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188522
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
دوستان گرامی
نمایندگی پلاتینیوم رجیسترار هگزونت آلمان اخذ شده است.
این رجیسترار هیچگونه مشکلی با ایرانیان ندارد.
این پاسخ رسمی آنها به این سوال است:
تنها عیب که اگه بشه گفت عیب این کمپانی ، قیمت نسبتتا بالای نمایندگی ایشان است که این مشکل توسط ما حل شده است.
ویژگی های این رجیسترار :
1- رجیتسرار 1API.net به عنوان یکی از بزرگان صنعت دامین به شمار میرود و عمده فعالیت آن به صورت عمده فروشی و ارائه سرویس به رجیسترار های دیگر است.
2- این شرکت آلمانی است و هیچ مشکلی با ایرانیان ندارد.
3- امکان ثبت گستره عظیمی از پسوند ها حتی پسوند های کمیاب در این رجیسترار وجود دارد.
4- امکان بک اوردر دامین وجود .
5- امکان خرید دامین های پرمیوم .
6- امکان پیش خرید پسوندهای جدید .
7- API بسیار قوی که حتی میتوان با آن یک رجیسترار راه اندازی کرد.
8- ماژول های ثبت و جستجوی دامین برای WHMCS
9- ارائه ی نمایندگی تحت سایت رسمی شرکت به نمایندگان ما و شما.
10- امکان پرداخت ریالی (و آنلاین به زودی) برای نمایندگان ما.
11- پشتیبانی بسیار قوی. البته اصولا شما به مشکلی بر نمیخورید که نیاز به ایجاد تیکت داشته باشید.
12- کنترل پنل بسیار قوی که هر کاری فکرشو بکنید در زمینه دامین میتونید انجام بدید.
13- ثبت نام رایگان.
دوستان برای سفارش و اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188522
این اینقدر پرته تو الکسا آدم جرات نمیکنه باش کار کنه! البته resello هم وضعش بهتر نیست ولی توفیق اجباری بود :)) از اون باحالتر اینه که resello هفتاد و پنج درصد ترافیکش از ایرانه، یعنی ایرانیارو بندازه بیرون کلا میتونه دیگه تعطیل کنه. onlinenic هم بیشتر ترافیکش از ایرانه و تو ایران پایینتر از resello هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
اره فقط billing ادرس رو ادرس پي پل تون بزنيد
حساسیتش نسبت به سایت های وارز و کپی رایت چطوریه؟ همونطوری که می دونید رسیلو شکایت های کپی رایت را کلا" ignore می کنه.. از این نظر شبیه رسیلو هست؟
در مورد سیستم پرداختش امکان تغییر billing address برای پرداخت های مختلف هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahbari
این اینقدر پرته تو الکسا آدم جرات نمیکنه باش کار کنه! البته resello هم وضعش بهتر نیست ولی توفیق اجباری بود :)) از اون باحالتر اینه که resello هفتاد و پنج درصد ترافیکش از ایرانه، یعنی ایرانیارو بندازه بیرون کلا میتونه دیگه تعطیل کنه. onlinenic هم بیشتر ترافیکش از ایرانه و تو ایران پایینتر از resello هست.
دقیقا همینطوره
جالبه , حدودا نیم ساعت پیش داشتم همین موارد رو بررسی میکردم
حدودا 75 درصد ترافیک ریسلو مربوط به ایران هست ( این لینک )
حدودا 85 درصد ترافیک هاست کنترل ( hostcontrol.com ) مربوط به ایران هست ( این لینک )
و در نهایت , بیش از 90 درصد ترافیک Hostcontrol-Backoffice.com هم مربوط به ایرانه ! ( این لینک )
تازه این ترافیک , جدای از ترافیکی هست که بعضی از همکاران بخاطر رفع تحریم ها یا هر دلیل دیگه ای با قند شکن وارد سایت های مذکور میشن !
کارکردن توی وب فارسی روز به روز داره سخت تر میشه ! :))
-
سلام
ممنون از توجه شما
این شرکت عمده فروشی است و دامین ها را تحت نام های مختلف و با کنترل پنل در سایتهای مختلف میکند و هر مشتری میتواند سایت خودش را داشته باشد. برخی از سایتهای رسمی این شرکت هگزونت ، ispapi و ... هستند.
ضمن اینکه الکسا معیار دقیقی برای این موارد نیست.
این شرکت مجوز ICANN دارد و مجوز کلی رجیستری دیگه . لینک
طبق اعلام رسمی ، این شرکت بیش از 2 ملیون دامین تحت مدیریت دارد.لینک
بیش از 10 سال سابقه دارند و در دو کشور آلمان و کانادا شرکت معتبر ثبت شده دارند و فعالیت میکنند. لینک
این شرکت خیلی معتبره در سطح بین المللی و اصلا قابل مقایسه با ریسلو که خودش ریسلر realtimeregister بود نیست . یکی از دلایلی که زیاد معروف نیست اینه که به end user ها کمتر سرویس میده و بیشتر سرویس دهیش به ریسلر ها و رجیسترارهای دیگه است. ما شاید بتونیم بگیم اولین شرکت ایرانی هستیم که نمایندگی این شرکت را گرفتیم و واحد پول ریال هم به تازگی پس از صحبت هامون به پنلشون اضافه شد.
سوالات و سفارش : لینک
-
ما اومدیم از ریسلو دامنه منتقل کنیم. اینطور که پیداست اجازه انتقال دامنه ها رو هم دیگه نمیده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
ما اومدیم از ریسلو دامنه منتقل کنیم. اینطور که پیداست اجازه انتقال دامنه ها رو هم دیگه نمیده !!
کجا میخواید ببرید؟ اینا احتمالا دنباله یه راه حلن، چون کلا مشتری ایی ندران غیر ایرانیا. فک کنم صبر کنید تا 18 ام بهتره، فقط دامنه با اکسپایری نزدیک نداشته باشید.
-
جای مطمئن تری دارم که میبرم اونجا. بالاخره مشتری میخواد دامنه اش منتقل بشه !! اینها عددی نیستند که نخوان اجازه بدن !
-
فعلا اجازه ترنسفر داده میشه و دوستان باید هرچه سریعتر اقدام کنند. بالاخره دامین های شما انجاست و هر روز ممکنه یک تصمیمی بگیرند . تا وقت هست منتقل کنید.
حالا یا به هگزونت که اینجا توضیح دادم : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188522
یا هر جای غیر آمریکایی دیگه که با ایران مشکل نداشته باشیه و صلاح میدونید.
اما از بنده به عنوان کسی که 10 ساله تو این بازار هست و از چند وقت پیش هم پیش بینی یک چنین روزی رو کرده بوده و کلی تحقیق کرده تا به این نتیجه رسیده ، بشنوید که بهتر از پیشنهادی که بالا دادم پیدا نمیکنید. مخصوصا با این قیمت ویژه برای ترنسفر.
-
با سلام و احترام
از دوستان عذرخواهی می کنم بنده نظر احساسی و شخصی خودم رو میدم .
دوستان اگر می تونید credit card جور کنید با توکاز کار کنید چون تو حداقل تو وب و it شرکت های آمریکایی و کانادایی با توجه به تحریم رفتار حرفه ای تری نسبت به کشور های اروپایی خصوصا آلمان و هلند دارند .
حتی شرکت های انگلیسی هم در درجه دوم قابل اعتماد تر هستند . اگر توکاز کار می کنید در هنگام ثبت آدرس ایران نزنید ولی بعدا اگر تغییر دادید و یوزر شما با ip ایران وصل شد مشکلی نداره تجربهچند ساله تو اوج تحریم رو خدمتتون می گم .
name.com برای دامنه های تکی و مهمتون عالیه ولی برای مشتری هاتون توصیه نمی شود .
به شرکت های اروپایی اعتماد نکنید چون بر مبنای هوس تحریم می کنند و خیلی بد برخورد می کنند .
موفق باشید.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
دوستانی که میخوان onlinenic منتقل کنند و نیاز به مشاوره دارند پیام بدید .
https://t.me/mr_web24
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.admin24
با سلام و احترام
از دوستان عذرخواهی می کنم بنده نظر احساسی و شخصی خودم رو میدم .
دوستان اگر می تونید credit card جور کنید با توکاز کار کنید چون تو حداقل تو وب و it شرکت های آمریکایی و کانادایی با توجه به تحریم رفتار حرفه ای تری نسبت به کشور های اروپایی خصوصا آلمان و هلند دارند .
حتی شرکت های انگلیسی هم در درجه دوم قابل اعتماد تر هستند . اگر توکاز کار می کنید در هنگام ثبت آدرس ایران نزنید ولی بعدا اگر تغییر دادید و یوزر شما با ip ایران وصل شد مشکلی نداره تجربهچند ساله تو اوج تحریم رو خدمتتون می گم .
name.com برای دامنه های تکی و مهمتون عالیه ولی برای مشتری هاتون توصیه نمی شود .
به شرکت های اروپایی اعتماد نکنید چون بر مبنای هوس تحریم می کنند و خیلی بد برخورد می کنند .
موفق باشید.
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
دوستانی که میخوان onlinenic منتقل کنند و نیاز به مشاوره دارند پیام بدید .
https://t.me/mr_web24
همین چند سال پیش iWeb کانادایی همه سرویساشو رو ایران بست. دیگه ما عادت کردیم به این داستانا :))
-
اخر چه کنیم ! بریم یه جا دیگه یا صبر کنیم ببینیم چه تصمیمی میخوان برامون بگیرن !
-
-
به نظر بنده فعلا منتظر باشید .
احتمالا باید کلیه هوییز های دامنه هایی که ثبت میشه به نام نماینده باشه که مشخصاتش تایید شده است . فکر کنم بهترین راه حل این هست .
مشتری هم باید این مورد را در نظر داشته باشه که یا نمیتونه دامنه خارجی داشته باشه یا باید قبول کنه که هوییزش ایران نباشه .
نماینده هم اطلاعات صحیح غیر ایرانی داشته باشه و این مشخصات به عنوان هندل همه دامنه ها باشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اخر چه کنیم ! بریم یه جا دیگه یا صبر کنیم ببینیم چه تصمیمی میخوان برامون بگیرن !
تصمیمی هم اگر بگیرند تصمیم خوشایندی نمیگیرند. این ریسلو از اولش هم سرویس و مدیریت خوبی نداشت. کلا غیر حرفه ای هستند. منتظر نمیونید. ترنسفر کنید.
-
ترانسفر هم نمیذاره بکنیم. الان من 3 4 ساعته الاف یه دامین شدم. ترانسفر لاک غیر فعاله اما دامین ترانسفر نمیشه !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
حساسیتش نسبت به سایت های وارز و کپی رایت چطوریه؟ همونطوری که می دونید رسیلو شکایت های کپی رایت را کلا" ignore می کنه.. از این نظر شبیه رسیلو هست؟
در مورد سیستم پرداختش امکان تغییر billing address برای پرداخت های مختلف هست؟
چون کانادایی هست و در اصل خرده فروش Tucows میباشد فکر کنم اگر شرکت سازنده شکایت کنه قابل پیگیری هست
Billing ادرس قابل تغییرهست و یک ادرس تازه و ترجیحا عوضش نکنید خیلی بهتره البته اگر از prepaid استفاده میکنید و برای اون میگید میتونید به پشتیانیشون اطلاع بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
ترانسفر هم نمیذاره بکنیم. الان من 3 4 ساعته الاف یه دامین شدم. ترانسفر لاک غیر فعاله اما دامین ترانسفر نمیشه !!
باید از رجیسترار جدید ببینید در چه وضعیتی هست. وقتی ایمیلی که از رجیسترار جدید اومده را تایید میکنید باید همه چیز را دیگه از رجیسترار جدید بررسی کنید. ترنسفر هم 5-6 روز طول میکشه که کاملا تکمیل بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از اینکه دارید از اب گل الود ماهی میگیرید مچکر اما چه دلیلی داره از شما بگیریم و مستقیم نماینده سایت جوکر نشیم ؟!
دلایل مختلف داره یکیش و مهمترینش اینه که ما یک ماژول اختصاصی طراحی کردیم که با api جوکر متصل میشه و روی whmcs نصب میشه
شما در این صورت امکان ایجاد نمایندگی ؛ اعمال تخفیف ها برای کاربران ، امکان تغییر قیمت سرویس های مازاد و خیلی امکانات دیگه رو دارین که روی پنل جوکر این امکانات نیست
دوم اینکه ایران سرور تنها نمایندگی رسمی جوکر در ایران هست و به ایرانیانی که درخواست نمایندگی کنند ؛ ایران سرور رو معرفی میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianDOT
باید از رجیسترار جدید ببینید در چه وضعیتی هست. وقتی ایمیلی که از رجیسترار جدید اومده را تایید میکنید باید همه چیز را دیگه از رجیسترار جدید بررسی کنید. ترنسفر هم 5-6 روز طول میکشه که کاملا تکمیل بشه.
این درست که این فرایند زمان بر هست . اما موقع انتقال همون لحظه ایمیل رو میده که انتقالی در حال انجام هست.
الان مساله اینجاست که با وجود اینکه من کد انتقال رو درست میزنم و دامنه هم قفل نیست اما میگه دامنه قفله !!
-
انتقال تک تک دامنه به رجیسترار دیگه هزینه و زمان زیادی صرف میشه
اگه قراره که ریسلو دیگه به ایرانیا سرویس نده ، مثل ریسلرکلاب دامنه هارو خودشون به رجیسترار دیگه منتقل کنند
-
بنظر شما دوستان راهکار جدید چیه و کدام راه مناسب هست و ریسک پایین تری داره ؟
اونایی که پنل مستقیم ندارند چیکار کنن برای دامنشون چیکار کنند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
انتقال تک تک دامنه به رجیسترار دیگه هزینه و زمان زیادی صرف میشه
اگه قراره که ریسلو دیگه به ایرانیا سرویس نده ، مثل ریسلرکلاب دامنه هارو خودشون به رجیسترار دیگه منتقل کنند
من که قبول کردم این زحمت رو خودم متقبل بشم. اما مساله اینجاست که ریسلو اجازه نمیده دامنه رو منتقل کنیم. من ساعت 13:50 دقیقه امروز یه دامنه رو خواستم انتقال بدم اما با وجود اینکه لاک خاموش بود ولی پیام میده که دامنه قفل هست. در حالیکه 3 روز پیش یه دامنه رو بدون مشکل منتقل کردم و کل فرایند انتقال 20 دقیقه هم طول نکشید.
ضمن اینکه برای خود ریسلو پیام گذاشتم ولی تا الان جواب نداده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
من که قبول کردم این زحمت رو خودم متقبل بشم. اما مساله اینجاست که ریسلو اجازه نمیده دامنه رو منتقل کنیم. من ساعت 13:50 دقیقه امروز یه دامنه رو خواستم انتقال بدم اما با وجود اینکه لاک خاموش بود ولی پیام میده که دامنه قفل هست. در حالیکه 3 روز پیش یه دامنه رو بدون مشکل منتقل کردم و کل فرایند انتقال 20 دقیقه هم طول نکشید.
ضمن اینکه برای خود ریسلو پیام گذاشتم ولی تا الان جواب نداده
ما امروز چند دامنه منتقل کردیم و مشکلی نبوده. اگه مایلید اسم دامین را بگید یا خصوصی بدید تا بررسی کنم. احتمال زیاد دامین شما یا رجیسترار مقصد یک مشکلی داره.
دامین اگه قفل نباشه وضعیتش توی whois به این صورت ok هست :
Registrar: REALTIME REGISTER BV
Sponsoring Registrar IANA ID: 839
Whois Server: whois.yoursrs.com
Referral URL: http://www.realtimeregister.com
Status: ok https://icann.org/epp#ok
یک وضعیت هم توی whois خود رجیسترار هست که اون مهم نیست. این باید ok باشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
بنظر شما دوستان راهکار جدید چیه و کدام راه مناسب هست و ریسک پایین تری داره ؟
اونایی که پنل مستقیم ندارند چیکار کنن برای دامنشون چیکار کنند ؟
بهترین راهکار چه برای کسانی که پنل مستقیم دارند و چه کسانی که پنل مستقیم ندارند اینه که دامین ها را هرچه سریعتر منتقل کنند به یک رجیسترار معتبر . من در امضام یک مورد معرفی کردم میتونید ببینید و تصمیم بگیرید.
-
ما به ریسلو پیغام دادیم ببینیم مشکل چیه که حتی با وجود اینکه ترانسفر لاک رو خاموش کردم اما کماکان دامنه رو زده client transfer prohibit
تیکت هم زدم و سوال کردم.
فعلا که پاسخ ندادن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
ما به ریسلو پیغام دادیم ببینیم مشکل چیه که حتی با وجود اینکه ترانسفر لاک رو خاموش کردم اما کماکان دامنه رو زده client transfer prohibit
تیکت هم زدم و سوال کردم.
فعلا که پاسخ ندادن
اگر برميداريد ترسفر لاك رو و تو پنلتون هم زده خاموشه ولي تو هويز هنوز هست اگر بعد از نيم ساعت عوض نشد به احتمال زياد تغييري در اطلاعات هويز تان يا كلن كاستومرتان داديد ( همه موارد تاثير ميذاره يعني حتي تغيير شماره تلفن هم شامل ميشه) كه موجب شده قفل ٦٠ روزه دوباره وصل شود ميتونيد در تيكت بپرسيد كي تغيير داديد و ميگن چه مقدار مانده اگر هم تغييري نداديد و بازم كار نكرد شايد سيستمشون مشكلي داشته باز هم تست كنيد (١-٢ ساعت) اگر نشد تيكت بزنيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
اگر برميداريد ترسفر لاك رو و تو پنلتون هم زده خاموشه ولي تو هويز هنوز هست اگر بعد از نيم ساعت عوض نشد به احتمال زياد تغييري در اطلاعات هويز تان يا كلن كاستومرتان داديد ( همه موارد تاثير ميذاره يعني حتي تغيير شماره تلفن هم شامل ميشه) كه موجب شده قفل ٦٠ روزه دوباره وصل شود ميتونيد در تيكت بپرسيد كي تغيير داديد و ميگن چه مقدار مانده اگر هم تغييري نداديد و بازم كار نكرد شايد سيستمشون مشكلي داشته باز هم تست كنيد (١-٢ ساعت) اگر نشد تيكت بزنيد
اینم خودش یه مسئلس، اگه قرار باشه ببریم جای دیگه و دیگه کانتکا ایران نباشه تغییر دادنشون باعث میشه که خودش 60 روز زمان لازم داشته باشه برا ترانسفیر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
سبلام
زاستش اره . به دلیل اینکه میخواستم ترانسفر کنم مجبور شدم ادرس ایمیل رو عوض کنم. چون ادرس ایمیل صاحب دامنه معتبر نبود. یعنی میفرمایید بخاطر تعویض ادرس ایمیل این 60 روزه فعال شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
سبلام
زاستش اره . به دلیل اینکه میخواستم ترانسفر کنم مجبور شدم ادرس ایمیل رو عوض کنم. چون ادرس ایمیل صاحب دامنه معتبر نبود. یعنی میفرمایید بخاطر تعویض ادرس ایمیل این 60 روزه فعال شده؟
هر تغییر بدی 60 روز باید صبر کنی.
-
یه سوال . الان ترانسفر لاک رو فعال کنم. بعد 60 روز میتونم ترانسفر لاک رو غیر فعال کنم و آنی غیر فعال بشه؟؟ یعنی چون وضعیت ترانسفر لاک رو تغییر میدم دوباره 60 روز نمیره تو لاک ؟
-
دوستان یک سؤال. همانطور که میدانید، رجیستری دامین xyz ایران رو تحریم کرده و در نتیجه Resello هم امکان ثبت دامنههای جدید xyz را از ایرانیها سلب کرد(همین چند وقت پیش). فقط به دامینهایی که قبل از تحریم ثبت شده بودند، همچنان اجازه تمدید داده شد. حالا سؤال این است که با توجّه به وضعیت پیش آمده، اگر دامینهای xyz را به جای دیگری ترانسفر کنیم، آیا مشمول حالتی میشود که ثبت جدید انجام شده و تحریم xyz یا مشمول حالت تمدید دامنههای قبلی شده و تحریم xyz را شامل نمیشود؟ یعنی چه بلایی بر سر دامنههای xyz انتقال یافته میاد یا نمیاد؟
- - - Updated - - -
دوستان از وضعیت namecheap و enom اطّلاعی دارند که با ایرانیها چطوری هستند؟