-
پاسخ : کدام درگاه پرداخت واسط را نتخاب کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
این سایت که عمرش بیشتر از سه ماه نیست (هویز دامنه) کاملا الگو برداری و کپی برداری کرده وبسرویسش رو از جهان پی
حتی کد خطاها
و حتی اسکریپت آسان پرداخت جهان پی رو برداشته (که باهاش برخورد میشه)
حالا قضاوت با خودتون ، سایتی که داره ***ی میکنه از سایتهای دیگه ، به نظرتون چقدر میشه بهش اعتماد کرد و اجازه دادکه پولهاتون بره توی حسابش !!!
شدیدا و اکیدا اعلام میکنم ، مواظب درگاههای تازه راه اندازی شده باشید ، حتما شخصی که پشتش هست رو مطمئن باشید ازش
با سلام خدمت همه دوستان
اینکه شما مخالفت داشته باشید با واریزی امری طبیعی است.
دلایل :
1. تاریخ پست شما برای 3 روز پیش است و تاریخ ثبت دامنه برای 15 ماه پیش است و نه 3 ماه پیش/
2. شما هم در حال فروش اسکریپت های مشابهی هستید و چون این سایت از شما اسکریپت نخریده و تخصصی کد نوشته برای شما سنگین است و دوست دارید نابودش کنید/
3. سایتهایی که نوشتید چند تاشون توی سئو برتر بودند و خیلی قوی روشون کار شده بود. لیست کنید دوستان از تبلیغات شما لذت ببرند.
و...
در انتها به شما دوست عزیز بعنوان یک دوست و همکار در زمینه برنامه نویسی ( نه بابت درگاه پرداخت واریزی) ، پیشنهاد میدهم ، لطفا اگر دوست دارید کمک کنید به دوستان ، اشکالی ندارد ، کمک کنید اما بواسطه کمکتان ، خودتان را معرفی نکنید.
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه;)) .
تا حالا هم سرویس به مشتریان درگاه دادیم. نه تو بوق کردیم 30 هزار تا کاربر داریم و نه دوستانی که با ما کار کردند ناراضی هستند.
دوستانی هم که از ما ناراضی هستند ، یا رقیب هستند ، یا سایتی مخالف قوانین سایت دارند.
تمامی پولها و تراکنش ها در لحظه صفر(حداکثر یکساعت) میشود .
در خدمت تمامی دوستان هستیم.
مدیر درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
1. تاریخ پست شما برای 3 روز پیش است و تاریخ ثبت دامنه برای 15 ماه پیش است و نه 3 ماه پیش/
2. شما هم در حال فروش اسکریپت های مشابهی هستید و چون این سایت از شما اسکریپت نخریده و تخصصی کد نوشته برای شما سنگین است و دوست دارید نابودش کنید/
3. سایتهایی که نوشتید چند تاشون توی سئو برتر بودند و خیلی قوی روشون کار شده بود. لیست کنید دوستان از تبلیغات شما لذت ببرند.
و...
در انتها به شما دوست عزیز بعنوان یک دوست و همکار در زمینه برنامه نویسی ( نه بابت درگاه پرداخت واریزی) ، پیشنهاد میدهم ، لطفا اگر دوست دارید کمک کنید به دوستان ، اشکالی ندارد ، کمک کنید اما بواسطه کمکتان ، خودتان را معرفی نکنید.
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه;)) .
تا حالا هم سرویس به مشتریان درگاه دادیم. نه تو بوق کردیم 30 هزار تا کاربر داریم و نه دوستانی که با ما کار کردند ناراضی هستند.
دوستانی هم که از ما ناراضی هستند ، یا رقیب هستند ، یا سایتی مخالف قوانین سایت دارند.
مدیر
درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
با سلام خدمت مدیر سایت واریزی
بنده نه دشمنم نه رقیب بلکه فقط یک مشترک معمولی هستم و میخواستم با سایت شما کار کنم ولی یک مشکل کوچیک داشتم با درگاهتون که اونم تیکت زدم و جوابش رو هم نگرفتم
-
نقل قول:
ا سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
و...
//////////////
درباره سایت واریزی خدمت تمامی دوستان عرض کنم که ما هیچگونه تبلیغاتی نداریم و هیچ سرویسی به سایتهای خلاف قانون نمیدهیم. هدف از ایجاد سایت واریزی ، کمک به افرادی بوده که محصولی برای فروش دارند اما برای دسترسی به درگاه ، پروسه طولانی را باید طی کنند، ما حتی به بسیاری از کاربران خود ، درگاه با کارمزد صفر درصد میدهیم ، نیازی هم نداریم که ***ی کنیم. خدا رو شکر سابقه تیم برنامه نویسی ما نه برای شما ، حداقل برای مشتریان ما بسیار روشن و طلایی است ( ماست فروش نمیگه ماستم ترشه) .
مدیر درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
نقل قول:
:)
نقل قول:
حق باشماست من دقت نکردم
ولی توی این یک سال فعالیت اولین باره اسم سایتتون جایی مطرح میشه اگر فعالیتتون خیلی زیاد هست چرا هیچ اسمی ازش نیست ؟
نقل قول:
اینو اگه میتونید ثابت کنید :)
در ضمن اسکریپتهایی که من نوشتم رو شما دارید بدون اجازه استفاده میکنید
http://varizy.com/plugins/asan_pardakht_varizy.zip
میتونید ثابت کنید اینو شما نوشتید ، ثابت کردنش برای من خیلی راحته :)
حتی میتونم ازتون شکایت کنم صرفا جهت اطلاع !
نقل قول:
اخطار دادن در مورد سایتهای نامطمئن و آگاهی دادن به دوستان ، بهترین کمکه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با سلام خدمت همه دوستان
دلایل :
و...
//////////////
مدیر
درگاه پرداخت واریزی
موفق باشید (انشالله)/
مواردی که شما فرمودین بیشتر مصداق کار شما و تیمتون هستش ! بهتره اندکی تحقیق کنین که طرف مقابلتون کی است و چه شخصیتی داره.
آقا رضا نه نیاز به معرفی داره نه چیزی...
این شما هستید که کد های ایشون را سرقت کردین :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
با سلام خدمت مدیر سایت واریزی
بنده نه دشمنم نه رقیب بلکه فقط یک مشترک معمولی هستم و میخواستم با سایت شما کار کنم ولی یک مشکل کوچیک داشتم با درگاهتون که اونم تیکت زدم و جوابش رو هم نگرفتم
با عرض سلام و تقدیم احترام/
دوست عزیز اصلا مخاطب بنده شما نبودید ، و اگر در استفاده از درگاه مشکلی دارید ، لطفا نام کاربری ( نام و نام خانوادگی) خود را بفرمایید تا چک کنیم مشکل در چه موردی بود و اگر از دست ما کمکی بر می آید در خدمت باشیم.
ارادتمند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
مواردی که شما فرمودین بیشتر مصداق کار شما و تیمتون هستش ! بهتره اندکی تحقیق کنین که طرف مقابلتون کی است و چه شخصیتی داره.
آقا رضا نه نیاز به معرفی داره نه چیزی...
این شما هستید که کد های ایشون را سرقت کردین :)
بله چون کد نویس شماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
با عرض سلام و تقدیم احترام/
دوست عزیز اصلا مخاطب بنده شما نبودید ، و اگر در استفاده از درگاه مشکلی دارید ، لطفا نام کاربری ( نام و نام خانوادگی) خود را بفرمایید تا چک کنیم مشکل در چه موردی بود و اگر از دست ما کمکی بر می آید در خدمت باشیم.
ارادتمند.
با عرض سلام دوباره
همین الان مجددا براتون تیکت ارسال کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
حق باشماست من دقت نکردم
ولی توی این یک سال فعالیت اولین باره اسم سایتتون جایی مطرح میشه اگر فعالیتتون خیلی زیاد هست چرا هیچ اسمی ازش نیست ؟
اینو اگه میتونید ثابت کنید :)
در ضمن اسکریپتهایی که من نوشتم رو شما دارید بدون اجازه استفاده میکنید
http://varizy.com/plugins/asan_pardakht_varizy.zip
میتونید ثابت کنید اینو شما نوشتید ، ثابت کردنش برای من خیلی راحته :)
حتی میتونم ازتون شکایت کنم صرفا جهت اطلاع !
اخطار دادن در مورد سایتهای نامطمئن و آگاهی دادن به دوستان ، بهترین کمکه :)
دلیل اینکه ما نیاز به معرفی نداریم. ( مگر بعضی درگاههای واسط تبلیغات گسترده داشتند و البته ***ی به جایی رسیدند؟)
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده ولی نگران نباشید. اسکریپت جدید و بهتر از اون چیزی که شما در انتظارش رو دارید در راهه و تمامی این موارد برطرف شده است.
اینکه ما سایتی نامطمئن باشیم ، کاربران ما نشان میدهد که هستیم یا نه .
موفق باشید
-
نقل قول:
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده ولی نگران نباشید. اسکریپت جدید و بهتر از اون چیزی که شما در انتظارش رو دارید در راهه و تمامی این موارد برطرف شده است.
خیلی چیزهاتون کپی جهان پی هست :)
http://varizy.com/plugins/soap.zip
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1547908
نقل قول:
بابت آسان پرداخت من همینجا میگم که این کار اشتباه بوده
یه خبر توی سایتتون درج کنید معذرت خواهی کنید پس :)
-
پس منظور شما اینه که سورس جهان پی رو داریم؟
پس بزاریمش واسه فروش
-
دوستان عزیز تاپیک داره از موضوع خودش خارج میشه
لطفا رعایت کنید وگرنه مجبور به بستن تاپیک میشیم
با تشکر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
varizy
پس منظور شما اینه که سورس جهان پی رو داریم؟
پس بزاریمش واسه فروش
نه ولی کپی کورکورانه کردید
پیشنهاد میکنم این تاپیک رو از اول تا آخر بخونید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169656
من نمیدونم برنامه نویس سیستمتون کیه ، اما اینکه تقلید کردید از جهان پی کاملا مشهوده
اسم متد ها ، url ها و خیلی چیزهای جزئی دیگه
بهتره کمی حرفه ای باشید حتی توی کپی کردن
-
شباهت با کپی کردن تفاوت دارد.
موفق باشید
-
امیدوارم که همه پیشرفت کنند ولی سایت http://varizy.com/ از سرور فرانسه می خونه من شخصا با سرور خارج برای پرداخت اطمینان نمی کنم
و سورس دوتا هم یکی هست دقیقا کپی هستند
-
درگاه پارسی پی پشتیبانیش ثانیه ای جواب میده و فوق العادست
واریزی هاشونم خیلی سریع انجام میدن در کل بعد از اون همه تعویض درگاه خیلی درگاه خوبیه
http://parsipay.com
-
سلام دوست عزیز
http://iranresponsive.ir/pay/
سایت شما هم در سرور خارجی است ...
ضمنا
هر جا آقای rezaonline پست میگذارد ، شما هم تشریف دارید. ( چند تا پست دیگه هم گذاشتند .... سریعتر برید ...)
موفق باشید
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز
http://iranresponsive.ir/pay/
سایت شما هم در سرور خارجی است ...
ضمنا
هر جا آقای rezaonline پست میگذارد ، شما هم تشریف دارید. ( چند تا پست دیگه هم گذاشتند .... سریعتر برید ...)
موفق باشید
چه ربطی داره ؟؟؟؟
من پرداخت آنلاین دارم نه درگاه پرداخت
وقتی مشتری پرداخت می کنه برای من حجت هست حالا اون پول به من برسه یا نرسه
تفاوت در اینه که پول واریزی مال خودمه ولی پول واریزی برای شما مال خودتون نیست
اگر به دستم برسه یا نرسه مشتری پرداختش را کرده ولی برای شما اینطور نیست
- - - Updated - - -
جناب . من رضا را می شناسم و مخلصش هم هستم با شما هم دشمن نیستم . نیاز به پست زیاد هم ندارم تا بتونم پنل بفروشم و نیاز هم نیست که همه پست ها را تایید کنم .
اگر شما هم از قدیمی های انجمن بودید و حرفتان درست بود و کمی منطق داشتید تایید می شدید
-
و بازهم درگاهی جدید با اسکریپت XPAY
http://shaparakpay.com
جالبه که ماژول های پرداخت تمام درگاهایی که با این اسکریپت راه اندازی میشه یکی هستن و محدود و در صورت درخواست ماژول جدید پشتیبانی سایت میگه فعلا فلان ماژول رو نداریم
-
جای جهان پی هیچکس نمیتونه بگیره
ولی اگه درگاه varizy بتونه مثل جهان پی یه ستاره بشه بسیار عالی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SirMoein
درگاه پارسی پی پشتیبانیش ثانیه ای جواب میده و فوق العادست
واریزی هاشونم خیلی سریع انجام میدن در کل بعد از اون همه تعویض درگاه خیلی درگاه خوبیه
http://parsipay.com
درود
عزیز. من یه کاربر جدید . میخوام هم درگاه بگیرم . چطوری باید به این سایت اطمینان کنم ؟
فقط یک شماره تلفن داره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h2o_polo
درود
عزیز. من یه کاربر جدید . میخوام هم درگاه بگیرم . چطوری باید به این سایت اطمینان کنم ؟
فقط یک شماره تلفن داره .
دوست عزیز من الان دارم با همین درگاه کار میکنم
فقط تسویه حسابش چون بصورت پایا انجام میشه یک مقدار طول میکشه
توی مدت یک ماه تقریبا 4.5 میلیون تراکنش موفق داشتم که نشوندهنده پایداری سایت هست
پشتیبانیشم خوبه
در ضمن از نظر اعتبار سایت هم باید بگم که زیر مجموعه شرکت یو گیگ هستن http://ugig.ir که حتی اگه توجه کنی شماره تماساشون هم یکسانه پس خیالت راحت باشه
-
دوستان هرجایی میگیرید
dargahbank.ir به هیچ عنوان توصیه نمی شه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsavps.ir
دوستان هرجایی میگیرید
dargahbank.ir به هیچ عنوان توصیه نمی شه .
صد در صد موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
دوست عزیز من الان دارم با همین درگاه کار میکنم
فقط تسویه حسابش چون بصورت پایا انجام میشه یک مقدار طول میکشه
توی مدت یک ماه تقریبا 4.5 میلیون تراکنش موفق داشتم که نشوندهنده پایداری سایت هست
پشتیبانیشم خوبه
در ضمن از نظر اعتبار سایت هم باید بگم که زیر مجموعه شرکت یو گیگ هستن
http://ugig.ir که حتی اگه توجه کنی شماره تماساشون هم یکسانه پس خیالت راحت باشه
درود
اما تو تاپیک زیر دوستان دیگه خلاف صحبت های شما را دارند. و پارسی پی رو متهم به خوردن پول چند نفر از کاربران می کنند.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=169363
جالب اینجاست که پول استارتر تاپیک رو راحت خورده و واریز نکرده.برای اینکه هم حلالش کنه اسم قوانین و مقررات رو میاره.
فوقش اگر کارش غیر قانونی بوده.درگاهش رو مسدود میکرد.تسویه حساب میزد. و به این اقا میگفت دیگه فعالیت نکنید.به همین راحتی.
یا اینکه همون روز اول سایت درگاه این آقا رو تایید کرده و هنگام برداشت پول یادش اومده کارش غیر مجازه.
بیایم یکم باید صادق باشیم . چون این اقا نمیتونه شکایت کنه و برحسب اعتماد از این درگاه استفاده کرده .به راحتی پولش خورده بشه.
جسارت نباشه دوست عزیز.این حرفا رو زدم .
-
دوستان در مورد درگاه www.bigpal.ne نظر بدید
-
بازم یکی دیگه متولد شد به سلامتی؟
مدرسه ها تعطیل شده دیگه باید منتظر بیشتر هم باشیم
-
دوستان نظرتون در مورد http://www.arminpay.com چی هست
فکر میکنم سایت خوبی باشه
این جور که معلومه پلاگینهاشم کامله
-
خدایی دمت گرم همشون را پیدا کردی ;)
-
آقا این اسکریپت درگاه پرداخت رو کی داره میفروشه ؟؟ سازندش کیه ؟
برادر خواهش میکنم بس کن ! اسکریپت رو مثل علف ریختی تو بازار !!!!
تعداد درگاه پرداخت ها از سایت های موزیک هم بیشتر شده !
باید هم انتظار داشته باشیم با این همه درگاه بی کیفیت بیان حرکت های غیر منطقی بزنن
اونایی که کار درستن رو از دور خارج کنن ( تر و خشک باهم بسوزن )
این وسط ما فروشنده هام دستمون تو پوست گردو باقی بمونه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
خدایی دمت گرم همشون را پیدا کردی ;)
خخخخخخخخ
خیلی ممنون
اینم یک سایت درگاه واسط دیگه
http://www.dargahvaset.com
کم کم دارم به این فکر میوفتم پاشم برم منم یک درگاه واسط بزنم ولی پول اسکریپتش مشکل ساز شده خخخخخخخخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jai
آقا این اسکریپت درگاه پرداخت رو کی داره میفروشه ؟؟ سازندش کیه ؟
برادر خواهش میکنم بس کن ! اسکریپت رو مثل علف ریختی تو بازار !!!!
تعداد درگاه پرداخت ها از سایت های موزیک هم بیشتر شده !
باید هم انتظار داشته باشیم با این همه درگاه بی کیفیت بیان حرکت های غیر منطقی بزنن
اونایی که کار درستن رو از دور خارج کنن ( تر و خشک باهم بسوزن )
این وسط ما فروشنده هام دستمون تو پوست گردو باقی بمونه !!!
بنده زمان انتشار این اسکرپیت خیلی مخالفت کردم
ولی خوب متاسفانه جدی گرفته نشد اصلا
انتشار دهنده این اسکریپت دوست عزیزی هستن که به جهت اینکه 16 سال بیشتر ندارند متاسفانه تجربه کافی در زمینه تجارت آنلاین و معامله های این چنینی نداشتند
سود خوبی کرده اند ولی خوب ضربه به این عرصه وارد شد و البته دوستانی که این اسکریپت و تهیه کرده اند نیز از این پس مورد اعتماد نیستند و فقط هزینه کردن...
پیروز باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
خخخخخخخخ
خیلی ممنون
اینم یک سایت درگاه واسط دیگه
http://www.dargahvaset.com
کم کم دارم به این فکر میوفتم پاشم برم منم یک درگاه واسط بزنم ولی پول اسکریپتش مشکل ساز شده خخخخخخخخخخ
چیزی اهمیت داره پایداری و ماندگاری سیستم کاری هست
وگرنه موسسه های مالی بسیاری بودند و کنار کشیده اند و دیگه فعال نیستن و یا خیلی مجموعه های کاری دیگه
درگاه واسط فقط یک اسکریپت نیست
نیاز به تیم مالی داره
تیم فنی و امنیت داره
نیاز به تیم پشتیبانی داره
تیم کد نویسی
و....
خیلی مسئولیت داره دوست گرامی
موفق باشید
-
با این شرایط باید یه dptalk.ir هم تاسیس بشه ... (درگاه پرداخت تاک..)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده زمان انتشار این اسکرپیت خیلی مخالفت کردم
ولی خوب متاسفانه جدی گرفته نشد اصلا
انتشار دهنده این اسکریپت دوست عزیزی هستن که به جهت اینکه 16 سال بیشتر ندارند متاسفانه تجربه کافی در زمینه تجارت آنلاین و معامله های این چنینی نداشتند
سود خوبی کرده اند ولی خوب ضربه به این عرصه وارد شد و البته دوستانی که این اسکریپت و تهیه کرده اند نیز از این پس مورد اعتماد نیستند و فقط هزینه کردن...
پیروز باشید
- - - Updated - - -
چیزی اهمیت داره پایداری و ماندگاری سیستم کاری هست
وگرنه موسسه های مالی بسیاری بودند و کنار کشیده اند و دیگه فعال نیستن و یا خیلی مجموعه های کاری دیگه
درگاه واسط فقط یک اسکریپت نیست
نیاز به تیم مالی داره
تیم فنی و امنیت داره
نیاز به تیم پشتیبانی داره
تیم کد نویسی
و....
خیلی مسئولیت داره دوست گرامی
موفق باشید
صد البته حق با شماست دوست گرامی بنده صرفا جهت فان عرض کردم که درگاه بزنم
کسی که بخواد درگاه واسط بزنه اول باید یک اسکریپت قوی مثل این http://itmaster.co بگیره بعد یک کار گروه قوی پشتش داشته باشه نه مثل خیلی از سایتهای تازه تاسیس
-
سلام
به نظر بنده در آینده ما شاهد ماجرای جدید خواهیم بود و آن هم پروندههایی در مورد همین فروش اسکریپت درگاه های پرداخت واسط، از آنجایی که اکثر این دوستانی که اقدام به خرید این اسکریپت می کنند افرادی کم و سن و سال هستند، حال اگر این دوستان به سود نرسند حتماً والدین این عزیزان دست به کار می شوند و پرونده هایی راجع این موضوع در دادسرا ها تشکیل خواهند داد و یک بار دیگر اوضاع برای فعالیت درگاه های واسط تنگ تر خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
صد البته حق با شماست دوست گرامی بنده صرفا جهت فان عرض کردم که درگاه بزنم
کسی که بخواد درگاه واسط بزنه اول باید یک اسکریپت قوی مثل این
http://itmaster.co بگیره بعد یک کار گروه قوی پشتش داشته باشه نه مثل خیلی از سایتهای تازه تاسیس
دوست عزیز از شما خواهش ویژه دارم لا اقل شما سایت فروش اسکریپت واسط رو تبلیغ یا معرفی نکن ... همینطوری وب داره به سمت ناکجا اباد میره . از فردا هم همه xpay رو ول میکنن میرن اون اسکریپت رو میخرن .کسی که واقعا بخواد اصولی و ارزشی کار کنه خودش 10 20 میلیون هزینه میکنه و یک سیستم عالی از پایه مینویسه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
friend_sre
دوست عزیز از شما خواهش ویژه دارم لا اقل شما سایت فروش اسکریپت واسط رو تبلیغ یا معرفی نکن ... همینطوری وب داره به سمت ناکجا اباد میره . از فردا هم همه xpay رو ول میکنن میرن اون اسکریپت رو میخرن .کسی که واقعا بخواد اصولی و ارزشی کار کنه خودش 10 20 میلیون هزینه میکنه و یک سیستم عالی از پایه مینویسه .
عمرا کسی xpay رو ول کنه بره سمت این اسکریپت البته بجز کسانی که واقعا با نیت کارکردن اصولی و پایدار وارد این عرصه میشن خدایی اسکریپت یک میلیون تومانی کجا و ده میلیون تومانی کجا
تازه از فردا منم میخوام اسکریپت صد هزار تومانی بزارم خخخخخخخ
-
سلام
فارسی پی مورد تایید است ؟؟؟؟؟؟
farsipay.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
سلام
farsipay.com
واااای چقدر درگاه واسط! :64: همشونم اسماشون شبیه هم شده فارسی پی تست نکردم اما پارسی پی 10 تومن برای امتحان درخواست تسویه دادم تو سایتشون زد انجام شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farari
در این اوضاع نا بسامان درگاهای واسط شما کدام درگاه را پیشنهاد میکنید
تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بزارید
https://www.zarinpal.com/
https://faragate.com/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
سلام
farsipay.com
سلام
از نظر کد اسکریپت شباهت بسیار زیادی به درگاه مرحوم http://bazpardakht.com داره حتی سیستم آی پی لاکش که برای ورود غیر مجاز استفاده میکنه ولی ماژولهاش ناقصه و نشون دهنده تازه کار بودن سایت داره در ضمن فعلا سایتشون مشکل داره و لینک تایید ایمیلی که میده درست نیست و سایت خطا میده