-
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
سلام
سرورهای من از دیشب ساعت 1 بامداد بالا نمیان و هرچی زنگ هم میزنیم هیچ خبری نیست و یا جواب نمی دین و یا تماس رد می کنین و سایت و پشتیبانی هم که نمی دونم چرا بالا نمیاد .
این هم بگم فقط سرورهای من نیستند که کار نمیکنن دوستمم که منو معرفی کرده بود هم سرورهاش کار نمکینه
میخام فوری یه جواب قابل قبول به من بدین و بگین چرا سرورهای من کار نمی کنن؟
-
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
سلام
سرور ما هم دیروز(3 آبان) از صبح تا شب بالا نبود.
مساله مهمتر جوابگو نبودن تیم lordvps بود که نه گوشی رو برمی داشتید و نه جواب sms ها رو میداید. بخش پشتیبانی سایتتون هم که مشکل داشت و نمیشد تیکت فرستاد.
آیا واقعا جواب دادن به مشتری ها و توضیح مشکل بوجود آمده اینقدر سخت و مشکل هست که اینگونه از انجامش شونه خالی میکنید؟
ببینید ما نمیگیم که نباید هیچ مشکلی بوجود بیاد به هر حال مشکلات گاهی اوقات پیش میاد ولی اگر علت بروز مشکل و زمان رفع آنرا به ما میگفتید خیلی خیلی بهتر از این دست به سر کردن ها و جواب ندادن ها بود.
ما هم باید جوابگوی دیگران باشیم.
خواهشا یا وضعیت پشتیبانی خودتون رو مشخص کنید یا اینکه اگر نمیتونید از عهده ی پشتیبانی مشتریاتون بربیاید همین جا اعلام کنید تا ما تکلیف کارمون رو بدونیم.
-
مثل اینکه کسی نمی خواد جوابی بده و به مشکل ما رسیدگی کنه
آقای محمد خطیبی
هنوز یک ماه از سرویس سالانه که ازتون گرفتم نگذشته و اصلا انتظار این رو نداشتم که بیش تر از 30 ساعت سرور کار نکنه با اینکه نه شما به ما اطلاع دادین و نه خبری ازتون هست
وقتی پول بهتون دادم هم اینجوری رفتار می کردین ؟
نه تلفن جواب میدین نه ایمیل نه اس ام اس
این رسمش نیست برادر محترم
ازتون میخام که سریعتر جوابگو باشید
-
سلام، من تقوی هستم. اول از همه باید بگم که من دیگه با LordVPS همکاری نمی کنم، پس لطفا نه زنگ بزنید (نه خط ایرانسل نه شماره آمریکا)، نه SMS بدهید و نه تو یاهو pm بدید...
ثانیا وظیفه خودم دونستم که نه به عنوان یک دوست بلکه حداقل به عنوان کسی که مدتی همکار آقای خطیبی بودم، از شما بخواهم صبور باشید. ایشون واقعا در وضعیت بدی قرار گرفتند و از طرف دیتاسنتر مشکلاتی پیش اومد که باعث بروز این قعطی طولانی شد. کلا این سه چهار روز آخر، مشکل پشت مشکل اومد، اول یکی از کاربران از رنج IP ما بدون اجازه استفاده کرد که منجر به Conflict شدن IP سرور ها با هم و در نتیجه down شدن تعدادی شد که خوشبختانه زود برطرف شد. روز بعدش یکی از VPS رو داشتند DDoS می کردند که منجر به down شدن کل سرور 3 شد (limit نداریم، قرار بود unlimited باشه). باز هم این مسئله پس از تماس بنده با شرکت XLHost با اینکه آخر هفته بود و زمان تعطیلات تو آمریکا، ولی این مشکل هم برطرف شد و سرور ها بالا اومد. مشکل آخر هم این بود که XLHost به دلیل مصرف بیش از حد پهنای باند یکی از سرور ها، همه رو down کرد که مثلا ما بیاییم بدهی مون رو بدهیم و ... .
در هر صورت شخص بنده حدود دو روز کلا نخوابیدم تا مشکلات شما برطرف بشه، ولی دیگه سه چهار تا بدبیاری پشت سر هم از کنترل ما خارج بود. الآن هم آقای خطیبی بدهی رو دادند و سرور ها اومد بالا، در حال حاضر هم دارند دنبال یک جای مطمئن و خوب برای خرید سرور می گردند و احتمال زیاد همین چند روز آینده VPS ها رو منتقل می کنند روی سرور جدید.
با اینکه بنده از تعهدات یک شرکت هاستینگ و خود LordVPS نسبت به شما، آگاه هستم و به خوبی میدونم تعداد قعطی زیاد در کمتر از 4 روز و با بازه های زمانی نسبتا طولانی مدت، چقدر سنگین و نابخشودنی هست ولی خواهش می کنم شما هم کمی کوتاه بیایید و در این وضعیت ایشون رو درک کنید و به ایشون کمک کنید. به هر حال این وضعیت زیاد طول نمی کشه و تا هفته آینده همه چیز حل خواهد شد. و مسلما از آن طرف هم ایشون برای شما جبران می کنند و زمان های تلف شده رو بهتون بر می گردونند و به دوره خرید تون اضافه می کنند.
امیدوارم هر کجا که هستید موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
*** توجه ***
دوستان، از این پس برای ارتباط با LordVPS می بایست،
1. برای سوال قبل از خرید (مالی): ارسال تیکت به بخش Sales و یا استفاده از سیستم چت موجود در سایت
2. برای سوال قبل از خرید (فنی): ارسال تیکت به بخش Support و یا استفاده از سیستم چت موجود در سایت
3. برای خرید: ایجاد سفارش در سایت و پرداخت آنلاین و ارسال یک تیکت به بخش Sales به منظور تعیین سیستم عامل و درخواست نصب سرویس ها و نرم افزار های مورد نیاز (در صورت نیاز، صورت حساب هزینه نصب برخی نرم افزار ها و سرویس ها برای کاربر ارسال خواهد شد)
4. برای ارتباط با بخش پشتیبانی: فقط و فقط سیستم تیکت (Ticket) موجود در سایت و ارسال درخواست به بخش Support (مطمئن باشید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.)
5. برای موارد خیلی خیلی ضروری تماس با شماره 0460-785-253-1+
## دوستان از این پس دیگر با شماره تلفن همراه آقای خطیبی تماس نگیرند!
## دوستان در صورت آفلاین بودن Yahoo! ID آقای خطیبی با ID بنده چت کنند: dirty_boy_sod
## دوستان حتما انتقادات و پیشنهادات خود را به info@lordvps.com بفرستند. مطمئن باشید تمام نظرات شما به دقت مطالعه و بررسی می شوند و ما را در جهت هر چه بهتر کردن ارایه سرویس به شما یاری خواهد نمود.
ارادتمند، تقوی
به به !
چه مواردی رو لیست کردین که هنوز 5 روز نگذشت می خواین کنار بزنید
واقعا برای آقای خطیبی متاسفم که همچین شریکی دارند
برای مواقع سخت و بحرانی می زنید کنار و تنها می زارین
این کارو نکنید که خیلی زشته
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
REXNET
سلام، من تقوی هستم. اول از همه باید بگم که من دیگه با LordVPS همکاری نمی کنم، پس لطفا نه زنگ بزنید (نه خط ایرانسل نه شماره آمریکا)، نه SMS بدهید و نه تو یاهو pm بدید...
ثانیا وظیفه خودم دونستم که نه به عنوان یک دوست بلکه حداقل به عنوان کسی که مدتی همکار آقای خطیبی بودم، از شما بخواهم صبور باشید. ایشون واقعا در وضعیت بدی قرار گرفتند و از طرف دیتاسنتر مشکلاتی پیش اومد که باعث بروز این قعطی طولانی شد. کلا این سه چهار روز آخر، مشکل پشت مشکل اومد، اول یکی از کاربران از رنج IP ما بدون اجازه استفاده کرد که منجر به Conflict شدن IP سرور ها با هم و در نتیجه down شدن تعدادی شد که خوشبختانه زود برطرف شد. روز بعدش یکی از VPS رو داشتند DDoS می کردند که منجر به down شدن کل سرور 3 شد (limit نداریم، قرار بود unlimited باشه). باز هم این مسئله پس از تماس بنده با شرکت XLHost با اینکه آخر هفته بود و زمان تعطیلات تو آمریکا، ولی این مشکل هم برطرف شد و سرور ها بالا اومد. مشکل آخر هم این بود که XLHost به دلیل مصرف بیش از حد پهنای باند یکی از سرور ها، همه رو down کرد که مثلا ما بیاییم بدهی مون رو بدهیم و ... .
در هر صورت شخص بنده حدود دو روز کلا نخوابیدم تا مشکلات شما برطرف بشه، ولی دیگه سه چهار تا بدبیاری پشت سر هم از کنترل ما خارج بود. الآن هم آقای خطیبی بدهی رو دادند و سرور ها اومد بالا، در حال حاضر هم دارند دنبال یک جای مطمئن و خوب برای خرید سرور می گردند و احتمال زیاد همین چند روز آینده VPS ها رو منتقل می کنند روی سرور جدید.
با اینکه بنده از تعهدات یک شرکت هاستینگ و خود LordVPS نسبت به شما، آگاه هستم و به خوبی میدونم تعداد قعطی زیاد در کمتر از 4 روز و با بازه های زمانی نسبتا طولانی مدت، چقدر سنگین و نابخشودنی هست ولی خواهش می کنم شما هم کمی کوتاه بیایید و در این وضعیت ایشون رو درک کنید و به ایشون کمک کنید. به هر حال این وضعیت زیاد طول نمی کشه و تا هفته آینده همه چیز حل خواهد شد. و مسلما از آن طرف هم ایشون برای شما جبران می کنند و زمان های تلف شده رو بهتون بر می گردونند و به دوره خرید تون اضافه می کنند.
امیدوارم هر کجا که هستید موفق و پیروز باشید.
به نظر شما ما باید تاوان این همه مشکل رو بدیم
شما اگه حساب و کتاب درست حسابی داشته باشید که این مشکلات پیش نمیاد
شما وقتی سرور مجازی به اسم نامحدود به مشتری میدهید خوب باید واقعا نامحدود باشد و خودتون کنترل کنید که برای کاربرانتون مشکلاتی از این قبیل پیش نیاد
به هر جهت امیدواریم دیگه از این مشکلات پیش نیاد و یا حداقل تا یک ماه دیگه،بلکه این خاطره تلخ از ذهنمان بپرد
-
با سلام
جناب اندره
بنده اصلا شما رو نمیشناسم
لطف میکنید ای پی رو بدید
- جناب اقای زینالی از شما بعید بود
دیروز که 45 دقیقه بنده با اقال دولابی داشتم صحبت میکردم در مورد سرور
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andreh
مثل اینکه کسی نمی خواد جوابی بده و به مشکل ما رسیدگی کنه
آقای محمد خطیبی
هنوز یک ماه از سرویس سالانه که ازتون گرفتم نگذشته و اصلا انتظار این رو نداشتم که بیش تر از 30 ساعت سرور کار نکنه با اینکه نه شما به ما اطلاع دادین و نه خبری ازتون هست
وقتی پول بهتون دادم هم اینجوری رفتار می کردین ؟
نه تلفن جواب میدین نه ایمیل نه اس ام اس
این رسمش نیست برادر محترم
ازتون میخام که سریعتر جوابگو باشید
اقای محترم لرد وی پی اس شخص نیست که شما بخواید به نام شخص صدا کنید
بی مسئولیت هم نیستم که به فکر کار نباشم
اگز شما یکی از یوزر ها هستید حالا چه سالانه چه ماهانه از لحاظ ما یکسان هستید
و همان لحظه که شما دان بودید 150 60 یوزر دیگه هم دان بود
در مورد تماس تلفنی بنده روزی به نصف تلفن های خط موبایل جواب بدم و 2 دقیقه هم حرف بزنم بالای 5 ساعت باید صحبت کنم
ایمیل که به ساپورت زده اید حتما یه شماره تیکیت داره لطف کنید اونو بدید که من پیگیری کنم
در هر صورت این مشکلاتی هست که در هر جا ممکن پیش بیاد و ما دنبال راه کار هایی هستیم که این مشکلات دیگه پیش نیاد
-
با دروود
من هیچ نسبتی با شرکت لرد وی پی اس ندارم و مشتری هم نیستم،اما پرسشی با خواندن این متنها اندیشه مرا درگیر خود کرده است و آن اینکه به راستی چرا اینهمه برای کاربران و شرکت های ایرانی کوشا در این زمینه چه از سوی مرکز های داده و چه از سوی نمایندگان و دیگر واسطه ها دشواری پیش می آید؟و به راستی آیا راهی برای جبران خسارت های وارد شده به مشتریان نیست؟؟!آیا به راستی مرکز داده نیز در این راستا هیچ پاسخی و یا خسارتی یا یک جوری این دشواری های پیش آمده را جبران نمی کند؟؟!
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
من هیچ نسبتی با شرکت لرد وی پی اس ندارم و مشتری هم نیستم،اما پرسشی با خواندن این متنها اندیشه مرا درگیر خود کرده است و آن اینکه به راستی چرا اینهمه برای کاربران و شرکت های ایرانی کوشا در این زمینه چه از سوی مرکز های داده و چه از سوی نمایندگان و دیگر واسطه ها دشواری پیش می آید؟و به راستی آیا راهی برای جبران خسارت های وارد شده به مشتریان نیست؟؟!آیا به راستی مرکز داده نیز در این راستا هیچ پاسخی و یا خسارتی یا یک جوری این دشواری های پیش آمده را جبران نمی کند؟؟!
با سپاس
برای همه پیش میاد
فقط ایرانی ها نیستن !
ولی در مورد خسارت در صورتی که بیشتر از 1 ساعت باشه طبق قانون مبلغی رو به عنوان خسارت پرداخت میکنن...
-
جناب خطیبی هنوز هم لپ تاپ میدین یا خیر ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andreh
به به !
چه مواردی رو لیست کردین که هنوز 5 روز نگذشت می خواین کنار بزنید
واقعا برای آقای خطیبی متاسفم که همچین شریکی دارند
برای مواقع سخت و بحرانی می زنید کنار و تنها می زارین
این کارو نکنید که خیلی زشته
رفتن من هیچ ربطی به وضعیت پیش آمده نداشت و اگر خوب دقت کنید، بنده دقیقا بعد از برطرف شدن کامل مشکل، خداحافظی کردم، زمانی که سرور ها up شدند و دیگر نیاز مبرمی به وجود من نبود، ضمن اینکه لردنیک فقط منو نداره...
بنده یک عاشق کامپیوتر هستم و در ضمینه های مختلفی از اون تسلط و تخصص دارم، از این بین برنامه نویسی چیزی هست که بیش از هر چیزی دوستش دارم و بهش اهمیت میدم. در حال حاضر هم یکی دو پروژه بزرگ دستم هست که می خواهم روی آن ها تمرکز کنم. رفتن من با آقای خطیبی از پیش هماهنگ شده بوده و چیزی نبوده که تو این یکی دو روزه بیان بشه.
یکسری از افراد با آقای خطیبی تماس گرفتند و چیزهایی گفتند که باعث خنده من شد: "آقای خطیبی چرا با علی تقوی بهم زدید؟ چرا با هم دعوا کردید؟ چه مشکل بزرگی هست که ما ازش بی خبریم؟!! نکنه دارید کلاه برداری می کنید؟ ... " من همینجا تمام این بیانات رو تکذیب می کنم و همانطور هم که توضیح داده بودم، به دلایل شخصی خودم از لردنیک رفتم. آقای خطیبی همچنان از دوستان صمیمی بنده هستند و ممکن است در آینده نه چندان دور باز هم در کنار هم باشیم.
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
با سلام
- جناب اقای زینالی از شما بعید بود
دیروز که 45 دقیقه بنده با اقال دولابی داشتم صحبت میکردم در مورد سرور
بنده زینلی هستم آقای خطیبی و فکر هم نمیکنم حرف بدی زده باشم.
اتفاقا آقای دولابی به من گفتند که چگونه با شما تماس گرفته اند.
من همه ی تلاشم به این خاطر بود که جلوی اینگونه برخوردها رو بگیرم ولی متاسفانه شما خودتان باعثش شدید.
شما به من گفتید 20 دقیقه دیگه با شما تماس میگیریم ولی نه تماس گرفتید و نه جواب تماس های من را دادید.
آقای خطیبی من در پست قبلیم هم اشاره کردم که به شخصه اینگونه مشکلاتی که برای سرورها میافتد را درک میکنم و اصلا انتقاد من بابت down شدن سرور نیست بلکه پاسخگو نبودن شما و نبود پشتیبانی دلیل اصلی بروز این مشکلات و انتقادات است.
در هنگام بروز اینگونه مشکلات، اگر شما حتی یک ایمیل به من و سایر مشتریاتون بزنید و ما را از مشکلات بوجود اومده آگاه کنید، بهتون قول میدم همه این موضوع رو می پذیرند و دیگه هم کسی از دست شما ناراحت و شاکی نمی شود.
یکی پیشنهاد دیگری هم براتون داشتم.
با افزایش حجم کار آدم هر چقدر هم که تخصص داشته باشد و وقت و انرژی بگذارد باز هم نمی تواند کارها را به خوبی انجام دهد. با توجه به موردی که دیروز اتفاق افتاد، گویا شما به هر دلیلی نیروی کافی برای انجام کارهاتون ندارید پس بهتر است هر چه زودتر نیروی انسانی کاریتون رو افزایش بدید. البته این فقط یک پیشنهاد دوستانه است و تصمیم با خودتان است.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
برای همه پیش میاد
فقط ایرانی ها نیستن !
ولی در مورد خسارت در صورتی که بیشتر از 1 ساعت باشه طبق قانون مبلغی رو به عنوان خسارت پرداخت میکنن...
با دروود
اين قانون فراگير است يعني براي همه مركز هاي داده يكسان است يا خير؟
(روي سخن من با هرك سي است كه در اين زمينه كوشندگي دارد و آگاهي داد و نه تنها شما)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza22
بنده زینلی هستم آقای خطیبی و فکر هم نمیکنم حرف بدی زده باشم.
اتفاقا آقای دولابی به من گفتند که چگونه با شما تماس گرفته اند.
من همه ی تلاشم به این خاطر بود که جلوی اینگونه برخوردها رو بگیرم ولی متاسفانه شما خودتان باعثش شدید.
شما به من گفتید 20 دقیقه دیگه با شما تماس میگیریم ولی نه تماس گرفتید و نه جواب تماس های من را دادید.
آقای خطیبی من در پست قبلیم هم اشاره کردم که به شخصه اینگونه مشکلاتی که برای سرورها میافتد را درک میکنم و اصلا انتقاد من بابت down شدن سرور نیست بلکه پاسخگو نبودن شما و نبود پشتیبانی دلیل اصلی بروز این مشکلات و انتقادات است.
در هنگام بروز اینگونه مشکلات، اگر شما حتی یک ایمیل به من و سایر مشتریاتون بزنید و ما را از مشکلات بوجود اومده آگاه کنید، بهتون قول میدم همه این موضوع رو می پذیرند و دیگه هم کسی از دست شما ناراحت و شاکی نمی شود.
یکی پیشنهاد دیگری هم براتون داشتم.
با افزایش حجم کار آدم هر چقدر هم که تخصص داشته باشد و وقت و انرژی بگذارد باز هم نمی تواند کارها را به خوبی انجام دهد. با توجه به موردی که دیروز اتفاق افتاد، گویا شما به هر دلیلی نیروی کافی برای انجام کارهاتون ندارید پس بهتر است هر چه زودتر نیروی انسانی کاریتون رو افزایش بدید. البته این فقط یک پیشنهاد دوستانه است و تصمیم با خودتان است.
موفق باشید
ما در حال اضافه کردن هستیم ولی دوستان که اضافه میشن گاهن بجای اینکه کمک یار باشن ورنه میشن
تو این مدت به غیر از اقای تقوی بقیه دویتان زباد وارد نبودند و تلاشی هم برای یاد گیری انجام نمیدادند !
-- شما پست قبلی رو بخونید سرور های امریکا که مت روش بودویم هم دان بو د و دسترسی به یوزر ها نداشتیم
--
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
سلام بلع هنوز هم نوت بوک داده میشه :)
---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
اين قانون فراگير است يعني براي همه مركز هاي داده يكسان است يا خير؟
(روي سخن من با هرك سي است كه در اين زمينه كوشندگي دارد و آگاهي داد و نه تنها شما)
یه تاپیک جدید بزن حتما به جواب میرسی
-
قابل توجه دوستان این افر به دلیل ارئه سرور با پورت 10 گیگ دیگر معتبر نمیباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
آقا دم شما گرم :)) ، تو این هاگیر واگیر چه نکته بینانه و دقیق ، سوال قابل تاملی پرسیدید :)) ( به نکته حائز اهمیتی اشاره کردید )
-
سلام
آقای خطیبی vps من دوباره داون شده! من باید چیکار کنم؟! یعنی اشتباه کردم یک ساله خریدم؟ تو یاهو هرچی PM میدم جوابی نمیگیرم، لطفا وضعیت رو مشخص بفرمائید.
ممنون
-
با سلام
وی پی اس شما 6 تا ای پی استفاده کرده
و به حالت تعلیق در امده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
با سلام
وی پی اس شما 6 تا ای پی استفاده کرده
و به حالت تعلیق در امده
سلام
این رسل شده، چطور میتونم جلوی این کار رو بگیرم؟
-
مشکل شما از طریق سیستم پشتیبانی در حال بررسی میباشد
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lozhny
سلام
آقای خطیبی vps من دوباره داون شده! من باید چیکار کنم؟! یعنی اشتباه کردم یک ساله خریدم؟ تو یاهو هرچی PM میدم جوابی نمیگیرم، لطفا وضعیت رو مشخص بفرمائید.
ممنون
من فقط یه نکته ای رو اضافه کنم، و اون اینه که دوستان عزیز، ما به هیچ وجه از طریق چت و تلفن Support نمیدیم، فقط کافیه یک تیکت به بخش پشتیبانی بزنید تا کارتون سریعتر انجام بشه.
ارادتمند، علی تقوی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
مشکل شما از طریق سیستم پشتیبانی در حال بررسی میباشد
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
من فقط یه نکته ای رو اضافه کنم، و اون اینه که دوستان عزیز، ما به هیچ وجه از طریق چت و تلفن Support نمیدیم، فقط کافیه یک تیکت به بخش پشتیبانی بزنید تا کارتون سریعتر انجام بشه.
ارادتمند، علی تقوی
ممنونم، تیکت زدم.
لطفا روش پنل بهم بدید که اول با یوزر صحبت کنم و بعد روشنش کنم.
این رو چند ساعت پیش تو تیکت هم گفتم...
-
LordVPS عزیز لطفا ص.پ.خ رو چک کنید .
با تشکر.
-
سلام سرورتون دوباره داون شده ( سرور امریکا ایکس ال هاست ) وقتی دیگه پشتیبانی با تلفن و چت نیست اقای تقوی هم که دیگه نیست و پشتیبانی با تیکت هم بدلیل داون شدن سرورش در دسترس نیست باید چه کار کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
ارادتمند، علی تقوی
مشکل اینجاست بعضی وقتها که مشکل پیش میاد حتی سایتتون هم بالا نمیاد که تیکت بزنیم!
مثل الان که پورتال پشتیبانیتون لود نمیشه.
-
سلام
الان دون هستیم
و تا 30 مین دیگه انلاین میشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
سلام
الان دون هستیم
و تا 30 مین دیگه انلاین میشیم
سلام
چطور با اینهمه downtime شما تو پست اول نوشتید "تظمین پایداری 99.99%"
من که قبل از اینکه از شما خرید کنم باز در مورد آپتایم پرسیدم شما گفتید 99 درصد
من که الان خیلی پشیمانم...
-
سلام سروز ها اپ هستند
شما ای پی سرورت رو بده
-
با سلام
در سرور شماره 2 از ساعت 12 دیشب مشکل شدید سرعت داریم
تیم پشتیبانی در حال پیگیری مشکل بوجود امده هستند
!
اطلاعات بعدی از طریق ایمیل و همین تاپیک به اطلاع خواهد رسید
-
LordVPS عزیز ، سرور ما حاضر شد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LordVPS
با سلام
در سرور شماره 2 از ساعت 12 دیشب مشکل شدید سرعت داریم
تیم پشتیبانی در حال پیگیری مشکل بوجود امده هستند
!
اطلاعات بعدی از طریق ایمیل و همین تاپیک به اطلاع خواهد رسید
مثل اینکه یادتون رفته که قرار شد بررسی کنید
چند روزی هست که سرعت سرور به 1 مگابایت هم نمیرسه
-
سلام
خیر در جریان هستیم
در حال تغییر دیتا سنتر هستیم !!!!!!!!
-
عجب وضعیتی شده. من که جرات نمیکنم الان به کسی هاست بدم. مثلا میخواستیم چندتا اکانت بدیم به مشتریهامون تا کلاس کارمون حفظ بشه اما میترسم بدتر باعث آبروریزی بشه. واقعا دلیل اینهمه داون شدن ها چیه؟
-
به این علت هست که ما سالیانه پول دادیم.اما آقایون ماهیانه پول میدادند.حالا موندن توش.به نظر من قید پولتون را بزنید لااقل بروید از یک جا بگیرید که اعصابتون راحت باشه.فقط 2 ماه اول خوب بود بعدش دیگه واقعا به درد سطل آشغال هم نمی خوره.دوستانی که vps واقعا خوب دارند در آمریکا با پورت واقعا قوی به من پیام دهند..
-
این لرد وی پی اس اصلا به تیکتاش سر میزنه؟
آقا مگه شما نگفتی پولو بک میکنی!
الان یه هفته شده که خبری از سرور و پول من نیست!
پس شما چه کار میکنید اونجا؟!
بهتونم که میگیم میگید دارم کشک می سابم!
آخه اینم شد حرف؟
-
حالا نوت بوک رو کی برنده شد؟ :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P.I.T.A
حالا نوت بوک رو کی برنده شد؟ :d
برنده خوش شانس، محمد خطیبی =D>
-------
* طنز *
- تمام حالات down شدن سرورهای LordVPS :
- سرور محض خنده و برای ایجاد تنوع خودش خود بخود down میشه! (دلایل: GHE، کم خوابی)
- مدیر سرور خودش سرور ها رو خاموش می کنه! (دلایل: مصرف برق کمتر، ایجاد فرصت برای مردم که از تکنولوژی دور باشند و مدتی رو صرف کارهای شخصی شون بکنند، پیدا کردن یک مگس یا سوسک یا همون Bug که تو یکی از سرور ها مخفی شده، تبدیل خود به قهرمانی که سروری مرده را با زدن دکمه Power احیا می کند آن هم بصورت Remote - جلل خالق!!!)
- دیتاسنتر سرورها رو خاموش می کنه! (دلایل: تمام شدن شارژ ایرانسل، عدم پاسخ به ایمیل و تلفنی که توسط دیتاسنتر به عنوان هشدار زده شده بود، برای اینکه دیتاسنتر خودش را بی کفایت جلوه دهد، برای اینکه حال خطیبی را بگیرد)
- مشتری سرور را خاموش می کند!!!! (دلایل: کمک به منظور مصرف برق کمتر و هزینه قبض کمتر مخصوصا به خاطر اینکه خارجی ها یارانه نمی دهند، سرعت سرور خسته کننده و کسل کننده شده، سرور هنگ کرده، سرور سیستم عامل ندارد)
- تمام حالات تأخیر در تحویل سرور و یا عدم تحویل آن
- سفارش سرور داده شده و دیتاسنتر هنوز سرور را تحویل نداده است! (دلایل: مسئول Sales دیتاسنتر منتظر وصول وجه است، وجه فرستاده شده ولی هنوز وصول نشده، اصلا وجهی در کار نیست، قرار است مشتریان به کمک هم وجه را پرداخت کنند)
- سرور جا ندارد!! (سرور جاری، تا خرخره پر شده است و جای یک میکروتیک خالی را هم ندارد، لطفا مزاحم نشوید)
- مشتری چرت می گوید!!! (دلایل: مشتری چرت می گوید! ، اصلا به من پول نداده! ، سرور رو بهش دادم - بیخود میگه ندادید! ، از قیافش خوشم نیومد بهش نمیدم!)
گزیده ای از کتاب "اسرار LordVPS در سرزمین عجایب" نوشته "پرفسور علی تقوی"
ارادتمند صاحب تاپیک (مزاح بود داداشی، نارحت شدی بزنگ تا پاکش کنم!) :x
-
البته به این بدی هایی که میگی نیست
یعنی جونه تو من اگه مشتریامو از دست بدم تمومه دیگه
میبرنم زندان
-
افتضاحترین سرویسی که گرفتم همین بوده در ابتدی کار بدلیل تاخیری که رخ داد درخواست بازگشت وجه کردم ولی وجه برگشت داده نشد پس از تحویل هم سرور پی در پی داون شده تا امروز
نکته اینجاست چطور همچنان لرد وی پی اس مجازه که تاپیک فروش بزنه چطور تا کنون مدیران انجمن این مورد رو بررسی نکردند و اخطار ندادند .
اینجا یک کلاه برداری بزرگ صورت گرفته فردی که اصلا توانایی مدیریت فنی و یا اقتصادی یک سرور رو نداشته موفق شده دست به فروش بزرگی بزنه و حالا اینجوری بمونه توش و بعدشم هم بهانه های احتمالی شبیه طنز اقای علی تقوی داشته باشه
بدبختانه نه پشتیبانی با چت وجود داره و نه با تلفن حتی اون یک شماره 0937 تو این مواقع مسدود میشه تا کسی نتونه تماس بگیره بخش پشتیبانی با تیکت هم که تعطیل میشه گرچه بودنشم فایده ای نداره چون پشتیبانی لرد وی پی اس عملا تعطیل شده .
وقتی در گذشته نوشتم سرور داون شد اقای خطیبی نوشتند که نیم ساعت دیگه بالا میاد اما چند ساعت بعد اومد چرا ؟
البته بعدش باز هم پی در پی داون میشد چرا ؟
نمیدونم مشگل چیه احتمالا یا روی یک سرور بیش از حد و توانش وی پی اس ساخته شده و یا پول دیتا سنتر ایکس ال هاست پرداخت نشده چون سرورهای اون دیتا سنتر داره با قدرت کار میکنه و این یک مشگل مدیریت داخلی لرد وی پی اس هست احتمالا در ساعات بعدی سرور اپ میشه و باز هم پی در پی داون میشه
فروش و فعالیت لرد وی پی اس بدین شکل غیر قانونی و جرمه
اگر هم اقای خطیبی مشگل مالی و یا فنی رو حل کنن چه کلا و چه موقتا حل بشه باز هم گفتن اپ شد کفایت نمیکنه یا باید به میزان کافی به زمان استفاده کل کاربران افزوده بشه ( گرچه انچنان سرویس از هر نظر افتضاح بوده که احتمالا با افزودن یک ماه به شارژ هر کاربر هم ارزشی نداره ) و یا هزینه رو به کل کاربرانی که روی سرور ایکس ال هاست بودند مسترد کنند .
شخصا تقاضای استرداد وجه خودم رو دارم
موفق باشید
-
فراخوان عمومی کاربران لردنیک (LordVPS)
-
هه هه
اقای تقوی عزیز که معلومه خودشون دارن سرور میگرین و از الان شروع کردن به بازار یابی
اقای من چه میدونم چی چی
شما به چی میگی کلاه برداری ؟؟؟؟؟
جواب ندادم ؟ پولتونو خوردم ؟
وا کزدن دهن خیلی راهته ولی کنترلش خیلی سخته
در هر صورت دشمن هم زیاد داریم و دوستان هم در کنار بقیه وای میستن
در هر صورت الان دان هستیم و این دانی تا 48 ساعت ادامه پیدا خواهد کرد .
سرور های جدید در سافت لیر خریداری شده و در انتقال پیدا خواهند کرد.
ازاین پس تمامی یوزر ها قرار داد رسمی در یافت خواهند کرد( شرکت رایان شبکه الوند )
تمامی دوستانی که سرور دارن
با ذکر ای پی و شماره تلفن
به abtinserver@gmail.com
بفرستن
تا لسیت دقیقی داشته باشیم
-
من فرستادم، ببینیم چی میشه :69: