-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen297
با سلام
منابع اختصاصی هستند؟
قیمت 6 ماهه چقدر می شه؟
با تشکر
با سلام و احترام
بله مجازی ساز kvm و منابع اختصاصی است
پرداخت ماهانه و شش ماهه * 6 محاسبه می شود
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
سلام من میخوام سیستم عاملم windows 2008 باشه یک دانلود منیجرم روش باشه
رم 256 قیمت 7000 تومان . اینم نامم تو سایتتون که عضو شدم لینک پرداخت را بدید
hamed7157@gmail.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed7157
سلام من میخوام سیستم عاملم windows 2008 باشه یک دانلود منیجرم روش باشه
رم 256 قیمت 7000 تومان . اینم نامم تو سایتتون که عضو شدم لینک پرداخت را بدید
hamed7157@gmail.com
با سلام باید رم 2 گیگ خرید کنید رم 256 ویندوز 2008 ؟؟؟ شوخی میکنید ؟
-
دوستان محترم لطفا از طریق پشتیبانی وبسایت مربوطه اقدام بفرمایید.
پستهای بیربط حذف شدند. لطفا تکرار نکنید.
متشکرم.
-
چرا میزارید پس تبلیغات دروغ انجام بدن؟
من یک برنامه ای خریداری کردم برای اسپم که تاریخش از دیروز خورده اونوقت دیروز تالا سرور بنده تحویل داده نشده.
ما رو حساب اطمینان به سایت شما از این یوزر ها خرید میکنیم لطفا شما رسیدگی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed7157
من یک برنامه ای خریداری کردم برای اسپم که تاریخش از دیروز خورده اونوقت دیروز تالا سرور بنده تحویل داده نشده.
آقای محترم شما چند سالته تا الان سرور خریدی ؟
دیشب سفارش دادید الان میگید تبلیغات دروغ ؟؟
دوما هر زمان سرویس رو تحویل دادیم از همان زمان سررسید شروع میشه !
امکان نداره تیکت جواب نداده باشیم
ایتدا پست گفتیم - سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده می شوند
لطفا شماره کارت ملت رو از طریق تیکت ارسال کنید ما به شما سرویس نمیدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed7157
یک بار قوانین رو کامل مطالعه کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=1591
نقل قول:
1-3: وب هاستینگ تالک هیچ گونه تعهد و مسئوولیتی در قبال کلیه فعالیتهای تجاری و غیرتجاری که از طریق این بخش از سایت انجام می شود بر عهده ندارد !
نقل قول:
4-3: کاربران با مسوولیت خود در این بخش فعالیت می کند و هیچ گونه تعهدی در خصوص صحت و سقم معامله متوجه انجمن نمی باشد.
نقل قول:
5-3: اعتبار و سابقه فروشندها ، کمیت و کفیت کالاها ، خدمات ، سرویس های ارائه شده و ... در این بخش مورد تائید انجمن و تیم مدیریت نمی باشد.
نقل قول:
6-3: با استناد به دلایل بالا کاربر شخصا ملزم به رعایت دقت کافی و نیز اطمینان در خصوص سوابق و کیفیت سرویسها/خدمات و مطالعه تاپیک های فروش قبلی فروشنده و موارد مشابه قبل از خرید و استفاده از خدمات و سرویس های مربوطه ارائه شده در انجمن می باشند.
-
بنده از اقای serverstar.ir عذر خواهی میکنم . اطلاعاتم ناقص بود معذرت میخواهم
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
سلام
این پلن موجوده؟
نقل قول:
cpu: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 ghz
ram: 2 gb
hdd: 30 gb sas
bw: Unlimit
port: 1000 mbps
uptime: 99.9%
ip: 1
13.000تومان
و اینکه آیا امکان نصب ویندوز 7 هست؟
من سرور رو برای استفاده شخصی میخوام و یکم آپلود و دانلود دارم
و اینکه کارای نرم افزاری سرور رو خودتون انجام میدین؟(نصب مروگر،idm و...)
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™LEO
سلام
این پلن موجوده؟
و اینکه آیا امکان نصب ویندوز 7 هست؟
من سرور رو برای استفاده شخصی میخوام و یکم آپلود و دانلود دارم
و اینکه کارای نرم افزاری سرور رو خودتون انجام میدین؟(نصب مروگر،idm و...)
یا سلام تا چند روز آینده توقق در ارانه آقز داریم و بعد از اعلام کردن در خدمت شما هستیم
-
-
عزیز افرتون موجوده؟!
امکان نصب mac os دارین؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
سلام
امکان فعال سازی کارت صدا به صورت سخت افزاری بر روی سرور هاتون موجود هست؟
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio mrap
سلام
امکان فعال سازی کارت صدا به صورت سخت افزاری بر روی سرور هاتون موجود هست؟
با سلام و احترام اگر فقط صدا بخواید امکانش است و آفر تا هفته دیگر مجددا فعال می شود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
عزیز افرتون موجوده؟!
امکان نصب mac os دارین؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام از هفته آینده بعله
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
هنوز هم افر هست ؟
با تشکر از شما
از هقته آینده انشالله دوباره آفر فعال میشه
-
با سلام و وقت بخیر
آفر از چندم دوباره شروع میشه؟!
بنده یک سرور با رم 512 یا 1 میخوام با ویندوز سرور 2003 برای دانلود و آپلود سبک
فکر میکنم با 512 هم راه بیوفته کار
-
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya.latifi
با سلام و وقت بخیر
آفر از چندم دوباره شروع میشه؟!
بنده یک سرور با رم 512 یا 1 میخوام با ویندوز سرور 2003 برای دانلود و آپلود سبک
فکر میکنم با 512 هم راه بیوفته کار
با سلام و احترام هنوز مشخص نشده و امکان داره از کشور دیگه بجز آلمان آفر بدیم حداقل برای 7 روز آینده به بعد خواهد بود
چون داریم آفر سرور ایران با قیمت پایین رو آماده میکنیم درگیر کلو کردن سرور جدید از ایران هستیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen041
سلام آفر موجوده؟؟
با سلام به امید خدا تا هفته آینده از دیتاسنتر آمریکا آفر ارائه میشه
- - - Updated - - -
به امید خدا تا هفته آینده از دیتاسنتر آمریکا آفر ارائه میشه 1394/05/21
================================================== ==================================
-
سلام داداش
از حسن نیتتون خوشم اومد برادر!
در ضمن ذکر خیر شما هم از دوستان بسیار شنیدیم!
والا یه سرور میخام با 500 گیگ هاردو 4 گیگ رم!
حد اقل قیمت رو بفرمایید
لطفا ای پی تست هم ارسال کنید!!
امکان سرور تست هم داری؟؟
امکان اضافه کردن هارد در اینده وجود داره؟
بیشتر برای اپلود سنتر میخام با iis
بازم ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام داداش
از حسن نیتتون خوشم اومد برادر!
در ضمن ذکر خیر شما هم از دوستان بسیار شنیدیم!
والا یه سرور میخام با 500 گیگ هاردو 4 گیگ رم!
حد اقل قیمت رو بفرمایید
لطفا ای پی تست هم ارسال کنید!!
امکان سرور تست هم داری؟؟
امکان اضافه کردن هارد در اینده وجود داره؟
بیشتر برای اپلود سنتر میخام با iis
بازم ممنون
با سلام و احترام
درخدمت شما و دیگر دوستان که لطف دارن هستیم
لطفا بفرمایید میانگین ترافیک مصرفی ماهانه چقدر است ؟
-
سلام
نهایتا 500 گیگ تا یک ترا ..البته الان نه ..بعدها به این مقدار میرسه!
شما محدودیت ترافیک دارین؟؟؟
هر ترا به چه صورت حساب میشه!؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein_n
سلام
نهایتا 500 گیگ تا یک ترا ..البته الان نه ..بعدها به این مقدار میرسه!
شما محدودیت ترافیک دارین؟؟؟
هر ترا به چه صورت حساب میشه!؟
با تشکر
با سلام نه این مقدار مشکلی نیست
میتونیم با هارد 500 و 4 گیگ رم ماهیانه 32 تومان تقدیم کنیم
امکان تست وجود ندارد و اگر شرایطی که گارانتی کردیم براتون اجرا نشه و دلیل موجه باشه برگشت هزینه داریم
پورت 1 گیگ هست
امکان ارتقا در آینده وجود دارد
و مجازی ساز برای ویندوز kvm میدیم که میدونید مثل وی ام ویر اشتراکی نیست منابع اختصاصی است
علت عمده تفاوت در قیمت فروشندگان (مجازی سازی با منابع اختصاصی و اشتراکی)
متاسفانه امروزه از مجازی ساز خوب vmware استفاده نادرست میشود بیشتر کاربران سرورر مجازی را از این نوع تهیه میکنند : در این مجازی ساز دست فروشنده برای دستکاری پشت پرده خیلی باز است و میتوان بدون تغییر در ظاهر منابع در پشت پرده منابع را دستکاری کنند بطور مثال میتوان رم 4 گیگ را به 512 و حتی کمتر و بیشتر و کلاک سی پی یو مانند ادعای اختصاص 4 هسته سی پی یو را به 200 مگاهرتز و سرعت هارد و دیگر منابع را لیمیت کرد و خریدار فکر میکند سرور رم 4 گیگ و 4 هسته سی پی یو را به قیمت رم 512 دیگری خریده اما در واقع خبر دیگری است.
ما نمیگوییم همه اینکار را میکنند اما متاسفانه بسیاز زیاد این کار را میکنند .
مجاری سازهای مورد استفاده سرور استار
ما برای مجازی سازی از 2 مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM استفاده میکنیم.
در این نوع مجازی سازها سرورها با منابع اختصاصی مجازی سازی میشوند و این مجازی سازها با استفاده از حد اکثر توان سخت افزار و مصرف حداقل منابع کارایی و بازدهی بسیار بالایی دارند.
بطور مثال اگر با منابع سخت افزاری مشابه از دو مجازی ساز vmware و OpenVZ استفاده کنیم سروی که با vmware مجاری سازی شده در 10 ثانیه ریبوت شود با همان سحت افزار سروری که با OpenVZ مجاری سازی شود در 4 ثانیه ریبوت میشود.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
انشالله از 7 روز آینده از آمریکا , و مای لوک المان آفر رو ادامه میدیم
-
عذز میخوام آفر لایف تایم هستش؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya.latifi
عذز میخوام آفر لایف تایم هستش؟!
با سلام یعله
-
مورد با 2 گیگ رم سفارش داده شد.
منتظر تحویل
منتها هارد اگر 50 گیگ بخواهم چقدر به مبلغ اضافه میشود؟!
-
ویندوز سون دارید ؟ یه نمونه تست پینگ از سرورهای مجازی دارید ؟
-
نقل قول:
متاسفانه امروزه از مجازی ساز خوب vmware استفاده نادرست میشود بیشتر کاربران سرورر مجازی را از این نوع تهیه میکنند : در این مجازی ساز دست فروشنده برای دستکاری پشت پرده خیلی باز است و میتوان بدون تغییر در ظاهر منابع در پشت پرده منابع را دستکاری کنند بطور مثال میتوان رم 4 گیگ را به 512 و حتی کمتر و بیشتر و کلاک سی پی یو مانند ادعای اختصاص 4 هسته سی پی یو را به 200 مگاهرتز و سرعت هارد و دیگر منابع را لیمیت کرد و خریدار فکر میکند سرور رم 4 گیگ و 4 هسته سی پی یو را به قیمت رم 512 دیگری خریده اما در واقع خبر دیگری است.
در این نوع مجازی سازها سرورها با منابع اختصاصی مجازی سازی میشوند و این مجازی سازها با استفاده از حد اکثر توان سخت افزار و مصرف حداقل منابع کارایی و بازدهی بسیار بالایی دارند.
بطور مثال اگر با منابع سخت افزاری مشابه از دو مجازی ساز vmware و OpenVZ استفاده کنیم سروی که با vmware مجاری سازی شده در 10 ثانیه ریبوت شود با همان سحت افزار سروری که با OpenVZ مجاری سازی شود در 4 ثانیه ریبوت میشود.
دوست گرامی فقط برای من سوال پیش اومده ، بنده نه خودم وی پی اس فروشم و نه قصد این کار رو دارم . اما دیاسنتر مذکور رو بررسی کردم
https://www.myloc.de/managed-hosting...er-mieten.html
اگر پلن myServer XL رو با 32 گیگابایت رم تهیه کرده باشید و اگر یورو را 3500 تومانی حساب کنیم ، شما حدود 660.000 تومان در ماه بابت هر سرور هزینه پرداخت میکنید و طبق گفته شما اگر اورسل انجام نشه ، شما میتونید 30 وی پی اس با رم 1 گیگابایت ایجاد کنید که با احتساب هزینه 11.000 تومانی میشه ماهیانه 330.000 تومان
من اشتباه حساب کردم یا شما دارید واقعا ماهیانه 330.000 تومان بابت هر سرور ضرر میدید ؟ ( با توجه به این فرمودید تخفیف دائمی هست )
اگر در حال ضرر دادن هستید میتونم علتش رو بپرسم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام
یک سوال داشتم.
آیا امکانش هست که این سرور ها مستقیما به آدرس وصل بشن و به عنوان هاست دانلود ازشون استفاده بشه؟
یا سلام بعله امکانش است
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya.latifi
مورد با 2 گیگ رم سفارش داده شد.
منتظر تحویل
منتها هارد اگر 50 گیگ بخواهم چقدر به مبلغ اضافه میشود؟!
با سلام 50 گیگ اضافه 5 هزار تومان
-
سلام ایدی یاهوتون انلاین نیست ؟
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;am p;a mp;amp;lt;&amp;a mp;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilsh
سلام ایدی یاهوتون انلاین نیست ؟
با سلام انلاین هستیم و در خدمتیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i3l4ck
ویندوز سون دارید ؟ یه نمونه تست پینگ از سرورهای مجازی دارید ؟
با سلام بله
ای پی پ.خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
api
دوست گرامی فقط برای من سوال پیش اومده ، بنده نه خودم وی پی اس فروشم و نه قصد این کار رو دارم . اما دیاسنتر مذکور رو بررسی کردم
https://www.myloc.de/managed-hosting...er-mieten.html
اگر پلن myServer XL رو با 32 گیگابایت رم تهیه کرده باشید و اگر یورو را 3500 تومانی حساب کنیم ، شما حدود 660.000 تومان در ماه بابت هر سرور هزینه پرداخت میکنید و طبق گفته شما اگر اورسل انجام نشه ، شما میتونید 30 وی پی اس با رم 1 گیگابایت ایجاد کنید که با احتساب هزینه 11.000 تومانی میشه ماهیانه 330.000 تومان
من اشتباه حساب کردم یا شما دارید واقعا ماهیانه 330.000 تومان بابت هر سرور ضرر میدید ؟ ( با توجه به این فرمودید تخفیف دائمی هست )
اگر در حال ضرر دادن هستید میتونم علتش رو بپرسم ؟
با سلام
همانطوری که میدانیم سرورهای مای لوک سرورهای گرانی هستند
سروری که شما فرمودید با شرایط سرور های ما فرق دارن
سرویسها در مای لوک معمولا به شکل کولو نگهداری میشن و سرور های ما از کولو اختصاصی هستند
و ما در این آفر در حد کاملا مساوی و بدون سود همانطوری که اول پست توضیح داده شد سرویس میدیم و هدفمون بازگردانی کاربران گذشته و تکریم کاربر است !
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
تیم سرور استار ( شرکت سرور پردازان برتر شمال ) به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه تصمیم دارد آفری متفاوت
سرور مجازی با منابع اختصاصی با کیفیت پایدار بدون اورسل و با ذکر دلیل برای قیمت پایین ارائه دهد.
================================================== ==================================
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
تفاوت و برتری مای لوک نسبت به هتزنر
1-قیمت بیش از 1.5 برابری مای لوک در ازای کیفیت بالاترش
2-کیفیت و قدرت بیشتر پورت و سخت افزار سرورها خصوصا هارد که سرور هتزنر با هارد نسبتا کند باعث افت کارایی میشوند
3- بیش از 80% حساست کمتر نسبت به ابیوز در مقایسه با دیتاسنتر هتزنر
4- در بحث های زیادی گفته شده برخی از سرورهای Hetzner با سخت افزار کیس های خانگی نگهداری میشوند اما سرورها در Myloc با استانداردهای جهانی و کاملا با سخت افزار سرور ادیشن نگهداری میشوند.
علت پاین بودن قیمت در این آفر
علت تکریم کاربران و در واقع یکجور عذرخواهی از کاربران بخاطر مشکلات ایجاد شده به علت نبود بنده به علت پایان تحصیلات دانشگاهی و رفتن به سربازی در 2 سال اخیر و واگذاری مدیریت به شخص دیگر در نتیجه ایجاد بسیار مشکلات در پاسخگویی و پشتیبانی و توان ناکافی در حل مشکلات و در نتیجه فاصله گرفتن بسیاری از کاربران چندین ساله سرور استار و یک جور شیرینی به کاربران است :دی
امید بر آن است که به لطف خدا و پشتیبانی و آپتایم سرورهایمان کابران گذشته و آینده سرور استار سالها همکاری خوبی داشته باشند.
- تمامی کانفیگهای روز قابل ارائه است
- کلیه منابع به درخواست قابل تغییر میباشند
- نصب سیستم عامل و تنظیمات اولیه رایگان انجام میشود
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده میشوند
Yahoo ID: info.serverstar
TELL: 0936-753-8281
0911-991-1015
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 256 MB
HDD: 10 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
جازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM
7.000تومان
سفارش
Ram: 512 MB
HDD: 10 GB SAS
9.000تومان
سفارش
Ram: 1 GB
HDD: 20 GB SAS
11.000تومان
سفارش
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
13.000تومان
با سلام
متاسفانه مدتی بدلیل مشغله کاری زیاد درگیر آفر سرورهای اختصاصی بودیم که متاسفانه مجبور شدیم این آفر رو متوقف کنیم
به لطف خدا الان سرمون خلوت تر شده و آفر رو ادامه میدیم
فعلا فقط از مای لوک سرور موجود است
تعدادی از دوستان در این چند روز سفارش دادن که متاسفانه نتونستیم برسیم و سرور آفر اماده کنیم و تحویل بدیم و مجبور شدیم وجه رو بک بزنیم
با عذرخواهی خدمت اون دوستان باز هم در خدمتشون هستیم
-
رم 4 با همین قیمتهای خوب ارائه نمیدین؟ یا رم 8
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;lt;&amp;amp;lt;&amp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen041
رم 4 با همین قیمتهای خوب ارائه نمیدین؟ یا رم 8
با سلام با مجازی ساز کی وی ام و منایع کاملا اختصاصی
رم 4 گیگ رو 32 تومان تقدیم میکنیم
- - - Updated - - -
لطفا دوستانی که تهیه کردن بفرمایید که کیفیت سرور چطور هست و فرق بین KVM و VMware رو احساس کردید یا خیر !!!
با وجدان نظر بدید لطفا
-
یک سرور رم 2 خریداری شد واقعا در این ضمینه کاری شون تخصص دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
یک سرور رم 2 خریداری شد واقعا در این ضمینه کاری شون تخصص دارن
خواهش میکنم تخصص کافی اولین نکته در این حرفه است و ای کاش تو کشور ما قانونی بود که افراد واجد شرایط بتونن کار کنن
اینطوری هم کاربران انقدر ضربه نمیخورن
هم جایگاه این کار که این روزها توسط خیلی از مدرسه ای ها اومده پایین و خیلی خیلی برای کشورمون جای تاسف داره دوباره پیدا میشه
موفق باشید
-
قیمتها برای همیشه ثابت هستند، منظورم تمدید سرویس هست!!!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ggroup
قیمتها برای همیشه ثابت هستند، منظورم تمدید سرویس هست!!!؟
یا سلام بله طرح تکریم کاربر هست
و بدون سود سرور میدیم البته تعداد محدود و قیمت ثابت
-
سرور با رم 3 هزینه آن چقدر میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ggroup
سرور با رم 3 هزینه آن چقدر میشه؟
6 هزارتومان بیشتر
-
لینک سفارش لطفا...
با تشکر...
-------------------------
کانفیگ های مختلف رو هم انجام میدین؟