در تعجبم!
ما هم 2 سرور داریم و هر 2 رو کمتر از 2 روز تحویل گرفتیم:)
پشتیبانی سریع اگه پنل دست خودتون باشه تیکت بدید کمتر از 10 دقیقه جواب میگیرید
این دیتا سنتر فقط بخش مالی و فروشش یکم ضعیفه
فقط و فقط همین
نمایش نسخه قابل چاپ
در تعجبم!
ما هم 2 سرور داریم و هر 2 رو کمتر از 2 روز تحویل گرفتیم:)
پشتیبانی سریع اگه پنل دست خودتون باشه تیکت بدید کمتر از 10 دقیقه جواب میگیرید
این دیتا سنتر فقط بخش مالی و فروشش یکم ضعیفه
فقط و فقط همین
من موندم که چرا دارید این بحث رو این قدر کش میدید ؟! خوب هر دیتاسنتری مسائل خاص خودش رو داره
خیی ناراحت هستید میتونید خودتون سرمایگذاری کنید و یک دیتاسنتر بزنید که این مشکلات رو نداشته باشه
من روش خودم رو دارم. این وسط حق با مشتری هست. جالبه بدونید 30 دقیقه بعد از این تاپیک یک سرور خیلی ارزون تر از چیزی که سفارش دادم میل کردن. این چه معنی میده از نظر شما؟؟؟؟؟
جواب ایمیل هم که نمیدادن. حالا جالبه به محض تاپیک زدن جواب ایمیل دادن این چه معنی میده از نظر شما؟؟
سلام . کاملا برام تعجب داره ! کسایی که خودشون می گفتند :
- دیتا سنتر اشغالی هست سرعت یه گیگش 100 مگابیت هم نمی کشه !
- خیلی گیر می ده
- تا حالا چند بار سرورم رو بسته !
- ازش خرید نکن ، من هم دارم از اینجا می رم .
- مشتری هاشون : دیتا سنتر خوبی نیست قیمت هاش فریب دهنده هست
- و...
الان دارن مخالف اینها رو تو این تاپیک می زنند !
من هم از شما تقاضا دارم ذکر نکنید ایرانی هستید هر کاری که می کنید سعی کنید در راستای اهداف خودتون باشه و همکاری دیگر ایرانی ها با این دیتاسنتر را مختل نکنید . به اندازه ی کافی تحریم هستیم و شما کاسه داغ تر از آش نشوید لطفا .... البته ما توسط شریک مالیمان که در روسیه هست خریدها را انجام می دهیم اما برای دیگر دوستانی که در ایران با این دیتاسنتر کار می کنند عرض می کنم .نقل قول:
من روش خودم رو دارم. این وسط حق با مشتری هست. جالبه بدونید 30 دقیقه بعد از این تاپیک یک سرور خیلی ارزون تر از چیزی که سفارش دادم میل کردن. این چه معنی میده از نظر شما؟؟؟؟؟
جواب ایمیل هم که نمیدادن. حالا جالبه به محض تاپیک زدن جواب ایمیل دادن این چه معنی میده از نظر شما؟؟
موفق باشید .
آقا دلش میخواد ایرانی هست میتونه.. مثل بقیه نیست مثل گاو بمونن تماشا. پول داده سرور رو سر موقع میخواد.. نداد باید جریمه بده.. من جای شما بودم نام شهر و پلاک و کد پستیمم مینوشتم.شماره تماس میگرفتم زنگ میزدم هر چی دهنم بود بارش میکردم.مگر ملت مسخره دیتاسنتر هست؟ یک سایت 1 دقیقه دان میشه باید کلکش رو کند.جریمه گرفت و نقره داغ و ... اینا اینقدر بدبخت هستند که حتی یک سخت افزار هم ندارند تو شرکت کوفتیشون.بعد میگید نگید ایرانی هستید آبرومون میره؟ والا ایرانی جماعت فروشگاه ها که هیچ سوپر مارکتهاشو بگردی از هر چیزی یدک دارند و زاپاس..بعد اینا میگن نداریم صبر کنید وام بگیریم بریم سخت افزار بخریم وصل کنیم!! اینا همون آلمانیایی هستند که ماشینشون پنچر بشه میزارند گوشه خیابون میرند.چون زاپاس ندارند!! برعکس ایرانی باشه با حل دادن و یدک و... تا ته مقصد میبره!! اینا از ایرانی جماعت بدشون نمیاد اشتباه نکنید. اینا از ما میترسند برادر..
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
هر کسی هم از ایرانی بودن خودش خجالت میکشه تغییر ملیت بده.. این تاپیک آخرش دعواست حالا ببین کی گفتم. ناخواسته داره حرفهایی زده میشه که تعصبی میشه... بهتره قفل بشه..
من نمیخاستم اینطوری بشه حالا هم که شد پای همه چیشم هستم. من افتخارمه که ایرانیم کی حرفی داره؟؟
پول دادم سرور میخوام چه اشکالی داره؟؟
دیتاسنتر باید جواب پس بده و این هم تنها راهی هست که میشه به جواب رسید نه با زبان خوش
مسایل داخلی دیتاستر به خودش مربوطه باید به قولش عمل کنه میرفت از قبل میخرید که این مشکلات نباشه به من ربطی نداره اصلا
عامل دعوا چیه برادر؟ آقا ما نه شما.پول میدی به دیتاسنتر میگی این سرور رو میخوام. میگه 10 روزه آمادست. شما میری قولش رو به مشتری میدی.10 روز میگذره ایمیل میزنی و تیکت و.. جواب نمیدهند!! تحویل هم نمیدهند.شما باشی چی کار میکنی؟ میگی مشکلی نیست هر وقت دلت خواست سرور رو بده؟ خوبه دیگه از این به بعد ما هم میزنم فروش سرور اختصاصی.. تحویل هر وقت عشقمون کشید!! آخه یک حرفی بزنید با عقل جور در بیاد.نه یک نفر نه دو نفر چند نفر این مشکل رو دارند. منم جزو کسانی بودم که منتظر موندم و گیرم نیومد و به خاطر بدقولی حتی بازدیدامم پرید. الان دارم از جایی دیگر آفر زدم بگیرم. اینقدر تعریف کردید از این دیتاسنتر والا روز اول با اشتیاقی پریدیم روش که..شنیدن کی بود مانند دیدن..دیتاسنتر معمولا برای خرید سخت افزاری نمیگه 10 روز طول میکشه. چون اگرم نداشته باشن 2 روزه میگیرن و 2 روزه هم سرور رو میبندند..اینا 10 روز وقت میخوان بروند خرید سخت افزار بخرند.
کسی هیچی نمیگه فقط حرف اینه آقا درست اطلاع رسانی کنید تا ملت ضرر نکنند.. چرا باید پول مفد به اجنبی بدیم و بعد با ضرر ترکش کنیم؟
من 3 تا سرور دارم ،
یکی Xeon 5630 که 12 گیگ رم داره و کمتر از 24 ساعت تحویل دادند .
2 تا Q9550 که الان دیگه 9550 نمی دهند . یکی رو بعد از 2 روز و یکی رو بعد از 4 روز ( چون به یکشنبه خورد ) دادند .
5 تا هم برای مشتریان همین سایت خریدم ، از Atom گرففته تا Xeon 5630 با 12 گیگ رم ، اگه به یکشنبه نخوره بعد از 2 یا 3 روز می دند ،
اگه هم به یکشنبه بخوره 1 روز اضافه میشه . یعنی 3 یا 5 روز .
در مورد پشتیبانی ، :
زمانی شما پنل داشته باشید و از طریق پنل ایمیل بدید ، حداکثر 30 دقیقه جواب می دهند . اما همین طوری ایمیل بزنی ، مخصوصا به info@netdirekt.de خیلی دیر جواب می دهند .
من برای مشتریانم یک اکانت ساختم و ایمیل ایشان را Verify کردم ، سریع جواب می دهند .
حرف کارکنان مهم نیست و ارزشی نداره و سندیت نداره . چیزی که توی سایت زده 10 روز مهمه . 10 روز بر اساس حرف گفته شده درسته ، اما اگه شد 12 و13 روز هم زیاد جای تعجب نداره .
با دعوا کاری پیش نمی گیری ، حداقل خوب حرف بزن که پولت رو پس بدند .
Aria یک حرف خوب میزنه همیشه ، میگه هر وقت دیتاسنتر خواسته های ما رو براورده کنه ، میگیم خوبه و یا بر عکس
میگیم Uptime حتما 100 باشه ، Warez باشه ، بشه SPAM کرد . هر نوع خلاف که دوست داریم ، اسکریپت ***ی کنیم . ارزان هم باشه ، سریع هم جواب بده ، سرور های UnManageed هم Managed حساب کنند .
سرعت خوب باشه ، اما پولم ندم :D
دیتاسنتر های مختلف مثل FDC و یا بقیه آمریکایی ها برای 1 روز KVM هزینه 50 دلار میگیرند . این 1 روز KVM مجانی میده . بهشون ISO بده برات رایت می کنند روی CD
اون FDC کثافت بهش گفتم با این 2 و 3 تا CMD برام PassWord root رو عوض کن ، گفت برو KVM بگیر . بعد هم هارد کرش کرده بود و هیچ جوابی ندادند و سلب مسئولیت کردند ، حالا من 270 تومان برای اون سرور میدادم .
دلیل نیست که هرجا گران میده ، پس حتما خوبه .
برای یکی از سرور ها لاین 1گیگ گرفتم و 1 روز KVM اضافی ، گفتم پول ندارم ، گفت ماه دیگه بده .
الانم پول 3 تا از سرور های مشتری رو پول ندادم ، گفتم صبر کنید که پول دستم بیاد .
در مورد سرور بستن ، بهتره برید OVH بگیرید که بفهمین سرور بستن چیه . طرف میگه چون POrt 445 بازه ، پس جریمه 30 یورو و سرور هم 24 ساعت خاموش
این ایمیل میاد ، میگه 24 ساعت وقت دارید که توضیح بدید و مشکل رو حل کنید . اگه نکنید IP رو از دست میدید !!!
تا حالا 1 بار هم سرورم بسته نشده . از 15 روز قبل الان ایمیل داده که برای ارتقا سرعت لاین باید 15- 30 دقیقه داون داشته باشید که شبکه رو ارتقا بدیم
من به FDC میگفتم که این سرعت دانلودش خرابه ، میگفت نه نیست . اینا خودشون فهمیدن که شاید افت سرعت هست ، دارن دیتاسنتر و ارتقا میدند .
برای شما مرغ همسایه ، غازه . یک اسم آمریکا پشتش باشه و یک اسم + 300 دلار در ماه ، دیگه کف از لای دهنتون راه می افتد .
همین آمریکایی ها ( نه همه ) ، بی معرفت ترین ها هستند . یک لحظه کاری نمی کنند . تا بجنبی و ( باد در کنی ) میگه پول بده ، INVOICE و ....
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
به نقل از wht.com
نقل قول:
mariushm http://www.webhostingtalk.com/whtima...ns/offline.gif
view beta profile aspiring evangelist
quote:
Netdirect.de is the worst datacenter in the world
how would you know it's the worst datacenter if you don't even have a server there?
So far, you're only frustrated they didn't deliver a server yesterday - well, suck it up, it happens sometimes.
Ps. if you really want bad delivery dates, you should try hosting-ie ... Last i heard from them they had 30-40 days delivery estimates.
http://cdn.webhostingtalk.com/whtima...tons/quote.gif
کد:Dear Customer,
Please note that we plan a maintenance
at 13.09.2010 - 02:00-03:00 MESZ / 13.09.2010 - 2AM - 3:00AM CEST +1 which also affect
your server.
On this date your server(s) will have a
downtime for about 15-30 Minutes
We are performing a network upgrade to
ensure more reliability and performance.
We are geared to work as quickly as
possible to make sure that your
server(s) is/are online as fast as possible.
We thank you for your understanding and
trust.
ما هم بعد از پنج روز سرورمون رو تحویل گرفتیم که یک روز هم یکشنبه بود و حساب نمیشه .
در مورد ایمیل هم اتفاقا من هر موقع ایمیل زدم در طی یک ساعت پاسخ دادند البته به جز دو دفعه اول ;)
من با داد و بیداد یک سرور الان گرفتم ازشون هر کی نگرفته بره بحال خودش فکری کنه.
شب خوش
دوست عزیز پیگیری شما به جای خود ، لطفا Customer Number را بدهید تا دلیل را دوست خوبم IranSpace جویا شوند یکی از آشنایانشان در دیتاسنتر Netdirekt هستند و اینگونه یک دلیل درست برای این موضوع از طرف ایشان و نه شخص شما بیان می شود که گویای همه چیز برای کاربران خواهد بود .نقل قول:
خودم پی گیرم نتیجه رو همین جا اعلام میکنم
فکر نمی کنم برای شما مشکلی ایجاد شود مگر اینکه ....
موفق باشید .
من 2 روز پیش ازشون سرور خریدم . امروز ایمیل زدن که پاسپورت بفرست و پی پالی که باهاش خرید کردی تایید کن . دیگه کی سرور رو بدن معلوم نیست
امروز این جواب رو دادند :
کد:Hello,
we received the order, payment and requested informations.
We are sorry but our supplier is in delay with his delivery of hardware.
The delivery will be during next week.
We are very sorry for the inconvenience.
اقا این چه وضع دیتاسنتر هست.
188.72.192.170
188.72.192.68
188.72.207.140
188.72.244.19
188.72.244.27
188.72.246.25
212.95.37.224
212.95.39.238
212.95.44.102
212.95.44.107
212.95.44.118
212.95.44.128
212.95.44.134
212.95.44.222
212.95.44.76
212.95.45.149
212.95.45.151
212.95.45.64
212.95.45.98
212.95.50.109
212.95.50.116
212.95.50.118
212.95.50.122
212.95.50.134
212.95.50.141
212.95.50.157
212.95.52.212
212.95.56.38
212.95.56.45
212.95.56.46
78.159.99.100
78.159.99.101
این ایپی ها رو ببینید خندتون میگیره اصلا رنج نیست. بعدم اصلا ایپی هاش ادد نمیشه دیتاسنتر هم جواب درست نمیده. اون اقایونی که ادعای فعالیت چند ساله دارن اگه تونستن اینها رو ادد کنن به سرور من جایزه میدم. غیره ممکنه
خوب اونم اموزش بدید
من اینا رو بلدم عزیز مشکل از gateway شونه
همین الان بهم چندتا ip دادند که کار نکرد ،
بعد بهشون گفتم که یک سری ip جدید بدید ،، ip های جدید به راحتی کار کردند ،
شما هم آقای shah server ، آی پی هاتو کنسل کن و از رنج 212 نگیر
از رنج های دیگه درخواست کن !
والا منم نزدیک 50 تا 212 دارم .
اما این جدیده 89 و 95 بود که کار نکردند .
178 گرفتم
به دیتاسنتر ایمیل بزنید و درخواست Reroute شدن IP را بدهید .نقل قول:
والا منم نزدیک 50 تا 212 دارم .
اما این جدیده 89 و 95 بود که کار نکردند .
178 گرفتم
موفق باشید .
Sent
راستی جواد جان ، از اون چیزا که بهت دادم دیگه نیاز نداری ؟ اگه خواستی بگو
ممنون حتما :71: یه طوری گفتی الان همه فکر می کنند از اون چیزهای دیگه منظورته :d
خوب دیگه احساس می کنم بهتر باشه این تاپیک ادامه پیدا نکنه و ما هم از این بیشتر از مسیر خارجش نکنیم .
موفق باشید .
ifconfig eth0 xxx.xxx.xxx.xxx netmask 255.255.255.0
میزنم ایپی نمیگیره خوده سرور ویپی اس ها هم ایپی نمیگیره. به دیتاسنتر میل زدم تو resuce مد یک ایپی ادد کرد کار کرد. حالا نمیدونم مشکل کجاس
netdirekt خیلی هم الان بد نیست ولی خب قیمت هاش خیلی ارزونه.
بابا برید خدا رو شکر کنید 1-2 سال پیش گیرشون نیفتاده بودید.من داشتم ازشون ریسلر می گرفتم که خدا را شکر منصرف شدم.
ولی Wiethold Wagner آدم خوبیه.روزی که من داشتم از netdirekt سرورهام رو منتقل می کردم بهم email زد و کلی بابت مشکلات به وجود اومده عذرخواهی کرد.
در کل نسبت به پولی که می گیرن خدماتشون بد نیست.