-
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سلام دوست عزيز تا اونجايي كه دوستان وب هاستينگ از شما تعريف كردن من تمايل دارم كه كل سايتم رو دست شما بسپارم
فقط سرور هاي شما يا همان وي پي اس هاي شما هم اگر بخواييم هارد اضافه ميشه كرد يا خير
بعد هاست هم تحويل اني هست ممنونم
چون يه سايت خيلي قوي ميخايم روش بياريم بالا براي همين همه امكانات ميخوام از يه سايت باشه اگه از شما بگيريم تخيف هم در نظر هست يا خير
ممنونم دوست عزيز
-
پاسخ : ثبت دامین های بین المللی و ملی با قیمت استثنایی ( همراه با کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahand_br
سلام دوست عزيز تا اونجايي كه دوستان وب هاستينگ از شما تعريف كردن من تمايل دارم كه كل سايتم رو دست شما بسپارم
فقط سرور هاي شما يا همان وي پي اس هاي شما هم اگر بخواييم هارد اضافه ميشه كرد يا خير
بعد هاست هم تحويل اني هست ممنونم
چون يه سايت خيلي قوي ميخايم روش بياريم بالا براي همين همه امكانات ميخوام از يه سايت باشه اگه از شما بگيريم تخيف هم در نظر هست يا خير
ممنونم دوست عزيز
سلام
درخدمت هستیم دوست عزیز
هاست هم تحویل آنی هستش هم از ایران داریم هم از هلند سی پنل هست
برای سایت های پربازدید هم پلن داریم
اما اگر سرور جداگانه می خواهید اون بحثش جداست و تمامی مواردی که درنظر دارید را بگید که ببینیم چی مد نظر شما هست چون اشاره به افزودن هارد برای سرور کردید
تیکت ارسال کنید یا بیایید یاهو بیشتر صحبت کنیم
ID : ronendore
ارسال درخواست - بتینا هاستینگ
-
دستشون درد نکنه خیلی عالیه سرویس هاشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahand_br
دستشون درد نکنه خیلی عالیه سرویس هاشون
ممنون لطف دارید
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه به همراه آموزش
-
سلام
دامنه غیر قابل تمدید برای سایت موزیک دارید؟
چند؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksmsmehr
سلام
دامنه غیر قابل تمدید برای سایت موزیک دارید؟
چند؟
با تشکر
با سلام
خیر تمامی این دامنه ها دارای پنل هستند و قابل تمدید
.in قیمت خوبی داره همون قیمت لیست بالا
موفق باشید
-
سلام بنده قصد انتقال دامین دارم اما موقع انتقال مبلغ قابل پرداخت صفر تومنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza0071
سلام بنده قصد انتقال دامین دارم اما موقع انتقال مبلغ قابل پرداخت صفر تومنه
با سلام
در تیکت هم سوالو فکر کنم پرسیده بودید که پاسخ داده شد
اگر ریسلو هست رایگان می تونید انتقال بدید
و بعد درخواست تمدید بدید
اگرم ثبت کننده دیگری هم هست که هزینه ای معادل تمدید گرفته می شود و علاوه بر انتقال تمدید هم میشود
باز سوالی بود در خدمتم
-
اقا روز جمعه ای کار ما رو تو 2 دقیقه حل کردن سفارش 2تا دامنه خدایی ایول
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alkapon
اقا روز جمعه ای کار ما رو تو 2 دقیقه حل کردن سفارش 2تا دامنه خدایی ایول
ممنون از شما ... لطف دارید دوست عزیز
- - - Updated - - -
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه به همراه آموزش
-
تشکر از ایشون بابت قیمت های مناسب و پشتیبانی عالی.توصیه میکنم پنل های دامنه تون رو به بتینا هاست منتقل کنید هم دامنه ثبت کنید و هم نمایندگی بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arna
تشکر از ایشون بابت قیمت های مناسب و پشتیبانی عالی.توصیه میکنم پنل های دامنه تون رو به بتینا هاست منتقل کنید هم دامنه ثبت کنید و هم نمایندگی بدین
ممنون از شما لطف دارید
برای مشاهده پسوند های بیشتر به سایت مراجعه کنید
جستجوگر دامنه - Betina Hosting
همچنین دو پسوند .pictures و .email اضافه شد
فروش ادامه دارد + نمایندگی با شرایط ویژه
-
با سلام
این فروش ویژه ادامه داره یا تموم شده چون تو سایت قیمتها برگشته به حالت قبلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alkapon
با سلام
این فروش ویژه ادامه داره یا تموم شده چون تو سایت قیمتها برگشته به حالت قبلی
بله همینطور که در یاهو بهتون جواب دادم و همینطور به دیگر دوستان در تیکت و یاهو فعلا اوکی نشده
ولی پاسخ همه دوستان چه تیکت چه یاهو چه تماس تلفنی داده شده
هر کس خواسته مبلغ برگشت داده شده و نگذاشتیم مشتری و نماینده شاکی بشه و کار رو به تاپیک برسونه و از ما ناراضی باشه
برای بعضی از دوستان هم با نرخ عادی ثبت یا تمدید کرده ایم
اما باز دوستانی که مشکلی دارند می تونند تیکت کنند و با ما در ارتباط باشند
پنل اصلی دامین هم که همیشه همین بوده برای مشتریان عزیز : General
-
عرض سلام
من با بتینا هاستینگ کار کردم
تعداد زیادی هم دامین ثبت کردم
واقعا پشتیبانیشون عالیه و بنده کاملا راضی هستم... ای کاش اون شرکت هایی که اسمشونو نام نمیبرم هم مثل ایشون میبودن!!!
چرا قیمت هاتون بالا رفته؟ موقتی هستند این قیمت ها یا قراره همینطور بمونند؟
-
دوست عزیز شما چه تضمینی دارید که مثل ل---اسا / پا-ر----س نشید.
بیشتر دوستان شاید اسم اینها رو بدانند اما نخواستم نام ببرم
اگر قانع کننده باشه من برای نمایندگی مزاحم میشم و فروش خوبی هم داریم ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
birmusical
عرض سلام
من با بتینا هاستینگ کار کردم
تعداد زیادی هم دامین ثبت کردم
واقعا پشتیبانیشون عالیه و بنده کاملا راضی هستم... ای کاش اون شرکت هایی که اسمشونو نام نمیبرم هم مثل ایشون میبودن!!!
چرا قیمت هاتون بالا رفته؟ موقتی هستند این قیمت ها یا قراره همینطور بمونند؟
ممنون از شما لطف دارید
در حال حاضر با اون قیمت ها امکانش نیست اگر اوکی بشه حتما اعمال میشه همون قیمت ها
اما چون مشتریان زیادی داریم و نیاز به تمدید و ثبت داشتند نمی شد که بیخیال بشیم باید سرویس می دادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوست عزیز شما چه تضمینی دارید که مثل ل---اسا / پا-ر----س نشید.
بیشتر دوستان شاید اسم اینها رو بدانند اما نخواستم نام ببرم
اگر قانع کننده باشه من برای نمایندگی مزاحم میشم و فروش خوبی هم داریم ....
تضمین که نماد هست
دوستانی هم که ثبت یا تمدید داشتند نظرانشونو تو تاپیک گفته اند البته همه نه ولی 40% تو اینجا نظر دادن
و اینکه کار ما فقط در ثبت و تمدید دامنه محدود نمیشه فقط
و دامین هم واقعا چیز مهمی هست برای یک وبمستر که دسترسی راحت و مطمئنی در هر ساعت از شبانه روز داشته باشه
چه برای کد انتقال و چه تغییر نیم سرور و دی ان اس و ما هم برای مشتری هامون احترام خاصی قائلیم نمی گذاریم نارضایتی پیش بیاد
خواستید از تیکت یا یاهو با من در تماس باشید دوست عزیز
-
مهندس کامران و بتینا هاست نیاز به تعریف ندارن
چون چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
بقیه دوستان همه حب جیم رو خوردن و حتی جواب تیکت نمیدن ، ولی ایشون حقیقتا همیشه پاسخگو و پیگیر بوده اند
و 100 البته یه دوست و مشاور خوب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atila1355
مهندس کامران و بتینا هاست نیاز به تعریف ندارن
چون چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
بقیه دوستان همه حب جیم رو خوردن و حتی جواب تیکت نمیدن ، ولی ایشون حقیقتا همیشه پاسخگو و پیگیر بوده اند
و 100 البته یه دوست و مشاور خوب
ممنون از شما جناب مرانکی عزیز لطف دارید ما هم از شما خیلی بهره بردیم
مشکل تا حد زیادی اوکی شده و امکان ثبت و تمدید با نرخ خای قبلی فراهم شد
-
من یه دامنه ثبت کردم از یاهو هم باهاتون در تماس بودم امکان کنسل شدنش وجود داره متاسفانه قبل ثبت دقت نکرده بودیم به هایستوری و اشتباه از سمت ما بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
من یه دامنه ثبت کردم از یاهو هم باهاتون در تماس بودم امکان کنسل شدنش وجود داره متاسفانه قبل ثبت دقت نکرده بودیم به هایستوری و اشتباه از سمت ما بوده
بله منتظر پاسخ هستیم ایشالا که بشه
قیمت ها هم به قبل برگشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
بله منتظر پاسخ هستیم ایشالا که بشه
قیمت ها هم به قبل برگشت
سپاس از شما که پیگیر هستین واقعا ممنونم
قیمت ها یعنی مثل لیست بالا میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
سپاس از شما که پیگیر هستین واقعا ممنونم
قیمت ها یعنی مثل لیست بالا میشه ؟
الان کلا اوکی شد
فروش ادامه دارد
-
درود.
ایشان کاملا تایید میشوند!
بنده پس از پرداخت وجه به صورت آنلاین سریعا دامنه خودم رو تحویل گرفتم + ( کنترل پنل!!!!! )...
واقعا سرویس دهی عالی هست!...
با تشکر.
-
سلام
دامین خریداری شد و با توجه به سرویس دهی و پشتیبانی واقعا عالیشون قطعا همکاریمون باهاشون ادامه پیدا میکنه
پایدار باشید :53:
-
تیکت زدم از دیروز هنوز جوابی ندادن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sir-mammad
تیکت زدم از دیروز هنوز جوابی ندادن !
دیروز عصر تیکت داده بودین و برای سفارش بوده اینجور که یادمه نه پشتیبانی
که پاسخ شما داده شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhoraAzizi0098
درود.
ایشان کاملا تایید میشوند!
بنده پس از پرداخت وجه به صورت آنلاین سریعا دامنه خودم رو تحویل گرفتم + ( کنترل پنل!!!!! )...
واقعا سرویس دهی عالی هست!...
با تشکر.
ممنون لطف دارید ... وظیفه بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maxon
سلام
دامین خریداری شد و با توجه به سرویس دهی و پشتیبانی واقعا عالیشون قطعا همکاریمون باهاشون ادامه پیدا میکنه
پایدار باشید :53:
ممنون ... امیدوارم همکاری ادامه داشته باشه
-
قیمت ها بروز شد + آفرهای جدید فعال شد
برای نمایندگی و اطلاعات بیشتر و یا پسوند های مورد نظر شما که در لیست نیست با ما از طریق تیکت و یاهو در تماس باشید
-
قیمت هاتون متفاوت هستش دوست عزیز . در تایپیک یک قیمت درج شده و در سایت یک قیمت دیگر .
علت رو میفرمایید ؟ اگه قیمت ها تغییر کرده پس لطفا در تایپیک هم تغییر بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
قیمت هاتون متفاوت هستش دوست عزیز . در تایپیک یک قیمت درج شده و در سایت یک قیمت دیگر .
علت رو میفرمایید ؟ اگه قیمت ها تغییر کرده پس لطفا در تایپیک هم تغییر بدید
بله قیمت های تاپیک آپدیت نشده که انجام میشه امروز
مرجع همیشه قیمت های سایت هست
ممنون ار شما بابت پیگیری
-
دو دامین .com دیگر ثبت کردیم توسط ایشون
واقعا خدمات و پشتیبانی خیلی خوبی دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ecomax
دو دامین .com دیگر ثبت کردیم توسط ایشون
واقعا خدمات و پشتیبانی خیلی خوبی دارند
با تشکر از شما لطف دارید
- - - Updated - - -
قیمت ها برور شد + نمایندگی بدون هیچ هزینه ای ارائه می گردد
-
من مدت ها بود که دنبال یه شرکت ثبت دامنه میگشتم که کنترل پنل واقعی رو در اختیارم قرار بده ، خیلی از شرکت هایی که ادعا میکنن کنترل پنل رو در اختیار مشتریهاشون میذارن در واقع فقط تعداد محدودی آپشن در اختیار صاحب دامنه میذارن،و بعضی شرکت ها هم موقع انتقال دامنه طلب وجه میکنن که دیگه نوبرن اونا ولی شرکت بتینا واقعا به شما کنترل پنل دامنه رو میده و شما هر تغییری خواستید میتونید روی دامنه های خودتون انجام بدید، توی قیمت هم که نیازی نداره که بخوام تعریفی بدم چون با یه جستجوری ساده توی نت از قیمت های استثنایی شرکت بتینا میتونید مطمئن بشید ، من که به شخصه راضی هستم، پشتیبانی هم به طور منظم فعاله ، امیدوارم توضیحات من در انتخاب بهتر دوستان کمکی کرده باشه
-
دوست عزیز ثبت دامین تعداد بالا in تخفیف داره؟ از چه تعداد به بالا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.:: Ali ::.
دوست عزیز ثبت دامین تعداد بالا in تخفیف داره؟ از چه تعداد به بالا؟
با یاهو و تیکت با ما در ارتباط باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsimehr
من مدت ها بود که دنبال یه شرکت ثبت دامنه میگشتم که کنترل پنل واقعی رو در اختیارم قرار بده ، خیلی از شرکت هایی که ادعا میکنن کنترل پنل رو در اختیار مشتریهاشون میذارن در واقع فقط تعداد محدودی آپشن در اختیار صاحب دامنه میذارن،و بعضی شرکت ها هم موقع انتقال دامنه طلب وجه میکنن که دیگه نوبرن اونا ولی شرکت بتینا واقعا به شما کنترل پنل دامنه رو میده و شما هر تغییری خواستید میتونید روی دامنه های خودتون انجام بدید، توی قیمت هم که نیازی نداره که بخوام تعریفی بدم چون با یه جستجوری ساده توی نت از قیمت های استثنایی شرکت بتینا میتونید مطمئن بشید ، من که به شخصه راضی هستم، پشتیبانی هم به طور منظم فعاله ، امیدوارم توضیحات من در انتخاب بهتر دوستان کمکی کرده باشه
با تشکر از شما لطف دارید شما ... خوشحالیم که راضی هستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashil-sms
با سلام
دامنه من گرفتم کمتر از یک دقیقه فعال شد
خیلی هم پشتیبانی خوبی دارند
واقعا ممنون
با تشکر از شما
-
سلام
من درخواست ثبت دامین داده بودم. و خیلی خوب و سریع کار انجام شد.
به خوبی پاسخ گوی نیاز شما هستند.
-
من که تازه همکاریمو با ایشون شروع کردم به نظر آدم خیلی خوبی هستن و با حوصله و تعهد پذیر
امیدوارم همینطور باشه و چند سال دیگه هم نظرم همین باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza63
سلام
من درخواست ثبت دامین داده بودم. و خیلی خوب و سریع کار انجام شد.
به خوبی پاسخ گوی نیاز شما هستند.
با تشکر از شما لطف دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
من که تازه همکاریمو با ایشون شروع کردم به نظر آدم خیلی خوبی هستن و با حوصله و تعهد پذیر
امیدوارم همینطور باشه و چند سال دیگه هم نظرم همین باشه
ممنون امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم
آفرهای جدید فقط برای ثبت می باشد
آفرهای موجود :
com 25000 T
org 25000 T
co 39000 T
in 12500 T
info 21000 T
-
دستشون درد نکنه
خیلی خوب بود فعال شد
ممنون