26 كيلوبايت ماكزيمم سرعتشه؟!براي اي دي اس ال 128 يكم كم نيست؟نقل قول:
هم وایرلس می فروشن بهتون اینترنت 128 اشتراکی می دن ولی هیچ موقع کمتر 18 کیلوبایت نمی شه و تا 26 کیلوبایت هم می ره ... آپلودش هم رو 30 کیلو هست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
26 كيلوبايت ماكزيمم سرعتشه؟!براي اي دي اس ال 128 يكم كم نيست؟نقل قول:
هم وایرلس می فروشن بهتون اینترنت 128 اشتراکی می دن ولی هیچ موقع کمتر 18 کیلوبایت نمی شه و تا 26 کیلوبایت هم می ره ... آپلودش هم رو 30 کیلو هست ...
سرعت و کیفیت علاوه بر ISP به به مرکز مخابرات هم بستگی داره.
به نظر من فقط پارس آنلاین.
چون هم کیفیت = سرعت = پشتیبانی و ... همه چی عالیه !
توی این 3 ماه که دارم استفاده می کنم شاید نیم تا 1 ساعت مشکل داشت .
My Love Is ParsOnline
من چهار سال هست صبا نت هستم !
سرعتش خیلبی خوبه ! تو این چهار سال هم سر جمع بزنی 3 روز قطع نبودم !
تنها مشکلش مسخره بازی شبهاست ! از ساعت 3 تا 7 سرعت من به بایت میرسه و میره زیر خط فقر !!!!!
سایت ها را به زور باز می کنه ! این مشکل را حل کنند خوب میشه !
سرعت 128
سرعت دانلود 28
سرعت آپلود 20
حجم به شدت میخوره این ماه 100 هزار تومان برای افزایش حجم دادم ! آخر ***ه !
صبانت = *** پهنای باند
آسیاتک = *** پهنای باند .
کثیف تر از اینا وجود نداره ،
دوستم 1 مگ از صبانت داشت که 9 گیگ برای 3 ماه بود ، بعد از 5 روز گفتند پهنای باندت تمام شده . جالب اینه که 3 روز از 5 روز رو اصلا منزل نبوده و کامپیوتر قطع
خودم از آسیاتک داشتم که دیگه سر دم داره در ***ی ،
هر گیگ رو کمتر از 5 روز تمام می شد . من که اصلا دانلود ندارم و فقط Remote-Desktop و SSH میرم . یک لیست هم برام آوردند که در این تاریخ 200 و 500 و 1گیگ دانلود کردید
همش هم دروغ ، در یک ساعت زده بود 500 مگابایت دانلود کردید ، در صورتی که با سرعت موجود این امکان وجود نداشت !!!!!!!!!!!
فعلا شاتل هستیم و شاتل نزدیک به واقعیت هست
اصلا نمیشه در مورد این شرکت ها به طور کلی و دقیق نظر داد چون مرکز مخابراتی و شهر و .... و و فاکتور های مختلف رو شامل میشه در کل من با در نظر گرفتم همیه اینا شاتل(!) رو پیشنهاد میکنم ....
سلام . دوست عزیز به نظر من از اشتراکی نباید انتظار های آن چنانی داشت !
سرعت 128 کیلوبیت که بیشتر مواقع بالای 18 کیلوبایت دانلود می کنه به نظر من عالی هست !
آمارشون هم پنل اختصاصی دارن ! شرکت کویر آی اس پی که الان در اصفهان و جرقویه فعالیت داره خودشون پنل اختصاصی بهتون می دن شما به محض کانکت شدن مثلا یه موزیک 10 مگی دانلود کنید . چک کردم اصلا بالای و پایین نمی زنه !
به هر حال وجدان کاری در هر کاری خوبه !
اینا وجدان ندارند. من به هرکی میگم صبا هنوز جملم تموم نشده میگه کلاه بردار. یک چیزی هست دیگه
من پیشگامان دارم
تعجب داره والا ! شماها حالتون خوبه ؟! 26 کیلو دانلود روی 128 کمتونه ؟!!!!!!!
در مورد اکانتینگ هم من دیشب کانکت کردم یه فایل 10 مگ دانلود کردم و دیسکانکت کردم (سایتی چیزی هم باز نکردم) اومدم اکانت IBSng رو چک کردم 11.5مگ دانلود و 1مگ آپلود زده بود !
مواظب باشید یه وقت سردیتون نکنه با 128 بعضیهاتون 100 کیلو دارید دانلود میکنید !
اگه اینجوریه نسبت به اونا پیشگامان دیگه نور علی نوره پس !
در ضمن من نمیدونم از نظر قانونی شرکت به شرکت شکایت کنه تاثیری داره ؟ شما چطور با شرکتی که هنوز قراره ثبتش کنی میخوای بری نسبت به کسی شکایت کنی در حالی که شرکت شما هیچ سرویسی نداشته از اونا ؟!
یکی اینا رو برا من روشن کنه !
دوست عزیز شما بگو خوده 128 کیلو. سرعتش بخوره توی اون سرش با این قطعیها و افت سرعتش. من بهنای پاند تصاعدی را عرض کردم. کاری با اسپید ندارم
ظاهرا دوستان دیگه خیلی کم مشکل دارن با موضوع تصاعد پهنای باند ! شاید شما از یه نماینده خاص گرفتی که پهنای باند رو ناحق حساب میکنه. شما اصلا صورتحساب گرفتی ببینی وضعیت کارکرد حسابت چطوره ؟ شاید بخاطر قضیه چند کاربره بودن اکانت ها همزمان با شما کس دیگه هم وصل هست و داره استفاده میکنه ! از کجا میدونید که کسی غیر از شما به اکانت دسترسی نداره ؟ شما اصلا باهاشون صحبت کردی که multi user نمیخوام و از روی حساب من بردارید ؟ شما اصلا بهشون گفتی mac براتون ست کنن و یه مدت رو تست کنید ببینید توی پهنای باند تاثیر میذاره یا نه ؟ یا نه ! همه اینا رو ول کردی چسبیدی به حرف مردم که تا میگی میگن بله فلان ؟!
بله اینجا هم تا میگی فلان شرکت مشتریاش میگن اوه بله این شرکت فلانه! ولی همه دارن استفاده میکنن و حالشو هم میبرن ! مردم عادت دارن به اینکه وقتی بابت چیزی پول میدن کل دنیا بهشون داده بشه و اگه یه ذره مشکل داشته باشه اون فرد یا شرکت میشه کلاه بردار . در حالی که شاید اون مشکل به علت کوتاهی خود شخص بوده که پیگیر نبوده !
بهر حال امیدوارم دست از پا درازتر برنگردید چون فکر نمیکنیم حرفهایی که شما میزنید با شکایت به جایی برسه حتی با 10 میلیون همراه دیگه !!!!! اینقدر هم دلخوش نباشید حالا شرکت ثبت کردید خیلی قراره براتون تاثیر بذاره.
انشالا که موفق بشید و اگه چیزی هست که حقتون هست پس بگیرید.
والا تا اونجا که ما میدونیم قانون و عرف و علم میگه شما باید 1 هشتم از سرعتت رو دانلود کنی. یعنی با 128 میتونی 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشی( در حالت معمول بدون باز کردن پیج و هیچ استفاده ی دیگه)
که این موضوع در ایران تقریبا غیر ممکن هست.
حالا چرا بعضی ها مثل پارس آنلاین روی 128 کیلوبیت میتونی 80 تا دانلود کنی!؟ این به این دلیل هست که این شرکت در روز که ترافیک مصرف میشه و مفتی نیست هر چی پورت داره باز میکنه 4 تا پورت هم از همسایه قرض میکنه که ترافیک شما تموم شه بیای بازم شارژ کنی!
ولی در کل 1 آی اس پی اگه 128 اش 15 تا دانلود ثابت بده هیچ جای شکایتی از سرعت نمیمونه! حالا ترافیک رو نمیدونم!
من اصفهان هستم . توابعش البته . وایر لس دارم پوینت 2 پوینت . از شرکت یاسفنون سپاهان که پهنای باندش رو از آریانا گستر اسپادانا میگیره. به هر صورت که این آی اس پی نمیونه حجم رو کنترل کنه :d
یعنی من تو اکانتینگ که میرم هیچ جایی ننوشته که شما اینقدر حجم باقی مانده دارید. از مسئولشون پرسیدم تو خود دفترشون گفتم من از کجا بدونم چه قدر دیگه حجم دارم یه خرده اته پته کر و بعد گفت میری اینجا میبینی چه قدر دیگه از پول اکانتت مونده یعنی همین قدر حجم داری. هزینه ماهیانه 15 تومن هست. یعنی 3 ماهه با 5 گیگ ترافیک کلی رو من گرفتم 45 تومن. هر روزی که میگذره چه آنلاین باشم و 24 ساعت دانلود کنم چه اصلا خاموش باشه سیستمم 500 تومن از پول کم میشه. :d یعنی کلا نمیتونن جلوی حجم رو بگیرن :d
اینو میگی ولی من با 128 اینجا که کلا 80 هم نیست تا 25 هم دانلود کردم همزمان با باز کردن وب سایت!
البته اینترنت من از جای دیگست!
فکر میکنم تکلیف اصل قضیه تاپیک حل شده هست. با این حال در صورت لزوم تماس بگیرید باز بشه. قفل شد.