-
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
آیا این سرور های شما برای وی پی اس دادن مناسب هستند؟ مثلا آفر 2
Dell Pentium 2.8Ghz Dual Core (2 x 2.8Ghz)(1 Available)
4GB DDR2 Ram
1000GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer (instead of 1500GB)
1Gbps Connection
Data center: Denver, Colorado
این برای وی پی اس دادن مناسبه؟
و یه چیز دیگه.
من میخوام این سرور رو بگیرم و روش 2 تا وی پی اس بسازم یکی روش هاست بدم. یکی دیگه رو اصلا کنترل پنل نصب نکنم و بک آپ هامو روش بریزم. از طریق FTP. اینجوری میشه؟ و مطمئن هست؟ و اینکه این آفر چند تا آی پی داره !؟
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
و اینکه وی ام ویر خودتون نصب میکنید؟
انتقال طلاعات چطور؟ سی پنل به سی پنل (حدود 10 گیگ)
منمتظرم.
سلام دوست عزیز،
به نظر من خوب نیست برای VPS اون 2 Core2Duo خوب هستند برای VPS به علت اینکه VT-x ساپورت می کنن!
در مورد بک آپ اصلا پیشنهاد نمی کنم که روی یک هارددرایو این کار رو انجام بدید چون به هارد درایو ها هیچ وقت نمی شه اعتماد کرد و ممکنه که بسوزن!
vmware نصب نمی کنیم ولی Cpanel رو می تونیم انتقال بدیم لطفا با ما تماس بگیرید
زنده باشید
-
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
پس برای بک آپ پیشنهادتون چی هست؟ آخه من به اون صورت الآن اطلاعاتی ندارم روی سرورم. 10 گیگ هم پر نیست! ولی رمز موفقیت هاستینگ: بک آپ اونم روزانه (استاد وحید مدیر انجمن :-d)
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
پس برای بک آپ پیشنهادتون چی هست؟ آخه من به اون صورت الآن اطلاعاتی ندارم روی سرورم. 10 گیگ هم پر نیست! ولی رمز موفقیت هاستینگ: بک آپ اونم روزانه (استاد وحید مدیر انجمن :-d)
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
خدمتتون عارضم که بهترین نحو اینه که روی یه سرور دیگه باشه و یا حداقل روی هارد دیگه باشه البته 4 تا پکیج اولی فقط یک هارد پشتیبانی می کنن.
در مورد سرعت بله اختصاصی هست بستگی به این داره که لینک ها از کجا باشن و می تونین چند لینک رو به صورت همزمان دانلود کنید بدون اینکه سرعتی کم شه!
زنده باشید
-
بعد حساسیت به اسپم و وارز در چه حده؟ البته فکر میکنم اینا دست خودتون هست درسته؟ چون خودتون در اصل سرویس دهنده اید و فقط مکان رو در دیتا سنتر اجاره کردید!؟ و پهنای باند نامحدود هم دارید؟ یا اینکه مثلا آفر ویژه ای برای پهنای باند بخوایم مثلا ما سرورومون از 3 ترا بیشتر پهنا بخواد ولی 6 ترا هم نمیخواد ! مثلا میشه 1 ترا اضافه تر خرید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
بعد حساسیت به اسپم و وارز در چه حده؟ البته فکر میکنم اینا دست خودتون هست درسته؟ چون خودتون در اصل سرویس دهنده اید و فقط مکان رو در دیتا سنتر اجاره کردید!؟ و پهنای باند نامحدود هم دارید؟ یا اینکه مثلا آفر ویژه ای برای پهنای باند بخوایم مثلا ما سرورومون از 3 ترا بیشتر پهنا بخواد ولی 6 ترا هم نمیخواد ! مثلا میشه 1 ترا اضافه تر خرید؟
اینها دست دیتاسنتر هست ولی روی اسپم خیلی حساسیم چون آی پی هامون بلک لیست می شن و روی همه مشتری ها تاثیر می ذاره! وارز هم بستگی داره که شکایت بگیره دیتاسنتر یا نه! چون آی پی ها به نام دیتاسنتر هست.
در مورد پهنای باند می تونید سرویسی که می خواین رو با ما تماس بگیرید تا ببینیم چه می شه کرد!
زنده باشید
-
در مورد نمایندگی چی ؟
آفر هایی مختص نمایندگان دارید؟ درصدی یا تعداد بالا یا .... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
در مورد نمایندگی چی ؟
آفر هایی مختص نمایندگان دارید؟ درصدی یا تعداد بالا یا .... ؟
بله هست درصدی تخفیف می دیم البته شامل همه پکیجها نمی شه! ولی می تونید با ما تماس بگیرید
زنده باشید
-
اونایی که میخواستن پول بریزن ریختن ؟ چطور بود ؟! راضی هستید ؟! بیاید بگید اگه خوبه منم یدونه بگیرم واسه هاستم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
[/COLOR]بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
این سرعتی که شما میگین به بافر کارت شبکه و هارد هم مربوط میشه. اون سرعت در ایده آل ترین حالت 128 مگ میده
-
آقا پورت 1gbts ندارید ؟ واسه وی پی ان میخوام آخه 1000تا آنلاین دارم 100mbts جواب نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
آقا پورت 1gbts ندارید ؟ واسه وی پی ان میخوام آخه 1000تا آنلاین دارم 100mbts جواب نمیده
عزیز شما اصلا نگاه به آفر ها انداختین؟ ندیدین واقعا آفر های با پورت 1 gb/s رو؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
آقا پورت 1gbts ندارید ؟ واسه چیز پی ان میخوام آخه 1000تا آنلاین دارم 100mbts جواب نمیده
با سلام.
دوست عزیز هر چه سریع تر این پستی که زدید و توش نوشتید و ی پ ی ا ن رو ویرایش چون فیل ترینگ به این کلمه حساسه !
خواهشن دیگه ما نمیخوایم wht هم از دست بره!
و همچنین از مدیران خواهش دارم این کلمه ی چیز پی ان به فارسی رو فیل تر کنن ! این که از انگلیسیش بد تره!
-
آیا شما می توانید از directspace یک پلن برای من خریداری کنید. با خود دایرکت اسپیس تماس گرفتم گفت به ایران سرور نمی دهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
آیا شما می توانید از directspace یک پلن برای من خریداری کنید. با خود دایرکت اسپیس تماس گرفتم گفت به ایران سرور نمی دهد.
اگر شما استارت تاپیک رو خوب میخوندید حنان عزیز هم آفر Denver, Colorado = FDCservers دادند و هم آفر Portland, Oregon= Direct Space دادند.
به سایتشون مراجعه کنید و سرور مورد نیازتون رو سفارش بدید!
موفق باشید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اگر شما استارت تاپیک رو خوب میخوندید حنان عزیز هم آفر Denver, Colorado = FDCservers دادند و هم آفر Portland, Oregon= Direct Space دادند.
به سایتشون مراجعه کنید و سرور مورد نیازتون رو سفارش بدید!
موفق باشید...
گویا ایشان از خدمات کولوکیشن استفاده می کند و آنجا سرور خریداری و نصب کرده اند که همین پلنهای ذکر شده است.
اما خود دیتاسنتر هم پلنهایی با قیمت مناسب دارد کهبا پلن های ایشان تفاوت دارد.
می خواستم بدانم با ارتباطی که با این کمپانی دارند می توانند پلن دلخواه را خریداری کنند؟
-
سلام دوستان.
میخواستم بدونم کسی از آقای حنان خرید کرده تا الآن؟
رضایت تا چه حد بوده؟
سرعت ، کیفیت ، ساپورت و ... چطوریه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام دوستان.
رضایت تا چه حد بوده؟
از آقای حنان نه ولی 2 تا سرور از fdc دارم خوبه 3 4 ماهی هست که رو fdc هستیم و راضی هم هستیم
-
بله FDC خوبه و یه شرکت معتبر هست و از همه نظر تایید شده!
بنده منظورم RouterHost و سرور های ارائه شده توسط آقای حنان هست.
چون ما فقط اینجا داریم میبینیم که سوال میکنن! کسی خرید هم کرده؟
البته سوء تفاهم نشه بنده قصد جسارت ندارم ولی دیگه تو این دوره زمونه هر کی از ننش قهر میکنه میاد میشه هاست فروش ! یه کمی هم سر در آورد هاست چیه میدود میره سرور میگیره و بعدشم میشه رابط با دیتا سنتر!!!
البته بنده منظورم جناب حنان یا شخص خاصی نبود. کلی گفتم.
برای همین الآن دیگه برای خرید نیاز به یه مکان معتبر از همه نظر هست! ما بدونیم داریم از کجا خریداری میکنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
سلام دوست عزیز،
متاسفانه ما ریسلر نیستیم و نمی تونیم همچین کاری رو انجام بدیم اگر از خوده ما سرور می خواین در خدمتیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام دوستان.
رضایت تا چه حد بوده؟
سلام،
حدود 6 -10 نفر ازین فروم مشتری داریم امیدوارم که بهتون پاسخ بدند
زنده باشید
-
دوست عزیز
من یک q8200+4gb ddr3 سفارش دادم و قبلش به اشتباه یک سرور دیگر سفارش دادم که به ساپورت پیغام دادم سفارش اول کنسل شود. برای پرداخت هم در سایت شما گزینه بانک سامان نبود ایمیل زدم پاسخی ندادید. لطفا رسیدگی فرمایید.
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
ممنون. شماره حساب دریافت شد
-
-
آقای نوذری ممنون میشم یک شماره تماس از خودتون به بنده بدید
-
ادیت شد:
علت داون شدن سرور مشکلاتی بود که در پیکربندی اولیه سرور بوجود می آید. سرور یکی دوروزه به راه افتاده.
------------
آقای حنان تماس گرفتند و سرور را بالا آوردند. مشکل با ریبوت سرور حل شد.
-
-
کلا دوستان ببخشید سیستم سایت اجازه نمی داد که من توی این تاپیک پست ارسال کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
whtreader
آقای نوذری ممنون میشم یک شماره تماس از خودتون به بنده بدید
خدمت شما 0064210245489
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
ادیت شد:
علت داون شدن سرور مشکلاتی بود که در پیکربندی اولیه سرور بوجود می آید. سرور یکی دوروزه به راه افتاده.
------------
آقای حنان تماس گرفتند و سرور را بالا آوردند. مشکل با ریبوت سرور حل شد.
من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
البته اینو بگم که ما review بد در مورد سرورهای شخصیمون می شه گفت اصلا نداریم و 2 تا فکر می کنم بوده که فقط مربوط به VPS ها اونم بخاطر سیستم باگی Virtuozzo که دیگه استفاده نمی کنیم ارسال شد.
برخی از نقد ها در سایت webhostingtalk.com
RouterHosting - Fantastic Host - Web Hosting Talk
RouterHosting Review - Web Hosting Talk
با سپاس
-
سلام
آقای حنان شما که 4 نفر برای ساپورت دارین (میشه 24 ساعته) پس بهتر نیست در دیتاسنتر های کلاس بالاتری هم سرور داشته باشین؟
fdc و directspace دیتاسنترهای بدی نیستن ولی دیتاسنترهای بهتر هم هست.فکر کنم خیلی از ایرانی ها دنبال دیتاسنترهای تاپ آمریکا باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
آقای حنان شما که 4 نفر برای ساپورت دارین (میشه 24 ساعته) پس بهتر نیست در دیتاسنتر های کلاس بالاتری هم سرور داشته باشین؟
fdc و directspace دیتاسنترهای بدی نیستن ولی دیتاسنترهای بهتر هم هست.فکر کنم خیلی از ایرانی ها دنبال دیتاسنترهای تاپ آمریکا باشند
حرف شما درست، البته دیتاسنترهای کلاس بالاتر کمی هم قیمتها رو یعنی خیلی زیاد بیشتر از اون چیزی که هست می گن جوری که سرور از خودشون بگیری ارزون تر درمیاد! در هر صورت می شه این کار رو کرد ولی قیمت فعلی حداقل دو برابر می شه! که بعید می دونم با این بازار فعلی کسی از ما خرید کنه.
در مورد این دو دیتاسنتر ما دیگه با دیتاسنتر DirectSpace همکاری نداریم البته هنوز کمی سرور اونجا داریم که مشغول انتقالشون هستیم.
FDC دیتاسنتر درجه یک نیست ولی در حد معقول هست! مدتی مشکل نتوورک داشتن که خدا رو شکر کلا سیستمشون رو عوض کردن و بعد از اون 1 دقیقه هم قطعی نداشتیم! ولی از طرفی ساپورت عالیی دارند و جوری هستند که باعث شدند ما بتونیم این قیمت عالی رو عرضه بدیم.
زنده باشید
-
نقل قول:
من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.
از شما سپاسگزارم . مدت کوتاهی است از شما سرور گرفتم به جز همان مشکل اولیه تاکنون مشکلی نداشتم و سرور به خوبی کار میکند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
از شما سپاسگزارم . مدت کوتاهی است از شما سرور گرفتم به جز همان مشکل اولیه تاکنون مشکلی نداشتم و سرور به خوبی کار میکند.
موفق باشید
خوشحالم که اینو می شنوم.
ممنونم از شما
-
با سلام
1-در مورد سرور های نیوزلند و استرالیا نظرتون چی هست؟ آیا نمی خواهید از اونها سرور ارائه کنید؟ (تا چه حدی وارز هستند؟)
2- پیشنهاد می کنم از سینگل هاپ هم آفر داشته باشید، چون قیمت های مناسب و نسبتا خوب و پایینی نسبت به کیفیتش داره.
-
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
با سلام
1-در مورد سرور های نیوزلند و استرالیا نظرتون چی هست؟ آیا نمی خواهید از اونها سرور ارائه کنید؟ (تا چه حدی وارز هستند؟)
2- پیشنهاد می کنم از سینگل هاپ هم آفر داشته باشید، چون قیمت های مناسب و نسبتا خوب و پایینی نسبت به کیفیتش داره.
سلام قربان،
1. اینجا قیمت پهنای باند افتضاح گرونه و از طرفی بخاطر اینکه از همه نقاط دور هستند بیشتر مصارف واسه خودشون داره. مالیات هم سنگینه اینا برای همین قیمت سرور با پهنای باند کم حتی خیلی گرونه! قوانین هم خیلی سختگیرن
2. مشکل اینه که اون دیتاسنتر ها برای قرار داد مثل اجاره اتاق خوب راه نمیان و قیمت بالایی رو می گن که به نسبت سرویسی که می دن نمی صرفه از طرفی FDCservers دیتاسنتر بدی نیست و همین باعث می شه که بتونیم با قیمت خیلی پائین ارائه بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
پشتیبانی انگلیسی 24 ساعتس و معمولا زیره 10 دقیقه جواب می دیم که می شه برای چیزهای عمومی با چند کلمه انگلیسی ازین پشتیبانی استفاده کرد. کلا 4نفر در این قسمت داریم
ولی پشتیبانیه فارسی فقط خودم هستم
زنده باشید
-
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
-
جناب حنان دیگه فروش ندارین؟
همه ی سرور ها از استوک خارج شدند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
والا هستند یکسری مشتری چندتا از عزیزان رو اینجا لیست کردم و چندی از عزیزان دیگه خودشون اعلام کردند می تونید ازین عزیزان بپرسید! چون بعضی از کاربران به دلایلی دوست ندارند که نامی ازشون برده شه. مگر خودشون اینجا اعلام کنند.
لینوکس رایگان، ویندوز 20 تومن درماه
وارز اگر شکایتی دریافت کنیم میفرستیم خدمت شما باید اون مطلب رو حذف کنید البته نباید هم زیاد دریافت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
جناب حنان دیگه فروش ندارین؟
همه ی سرور ها از استوک خارج شدند!
متاسفانه الان تعداد کمی سرور موجود هست که بخاطر اینکه متفرقه هستند تو قسمت فروش لیست نکردیم
خواستید می تونم چندتاشو اینجا قرار بدم
زنده باشید
-
لیستشون را قرار بدین ببینیم چی موجوده
-
با سلام
با عرض معذرت خدمت دوستان و همچنین آقای حنان. من چون این سوال رو پرسیدم ازشون میتونم جواب بدم.
فرمودند که سرور های Quat Core یعنی 4 هسته ای هاشون کلا تموم شده و فقط Dual Core موجود هست.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
لیستشون را قرار بدین ببینیم چی موجوده
این 4 سرور فعلا موجود هست که می تونید در لینک زیر ملاحظه نمایید:
RouterHosting - Shopping Cart
یک چند تا دیگه هم هستند که 10 تومن قیمتشون بالا پائین هست اگر قیمت اینها رو هم خواستید بفرمایید:
1. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 1.5GB
HD: 250GB
2. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 4GB
HD: 400GB
3. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 2GB
HD: 750GB
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
با سلام
با عرض معذرت خدمت دوستان و همچنین آقای حنان. من چون این سوال رو پرسیدم ازشون میتونم جواب بدم.
فرمودند که سرور های Quat Core یعنی 4 هسته ای هاشون کلا تموم شده و فقط Dual Core موجود هست.
موفق باشید
بله 25 تا ازین سرورها داریم که همه فروش رفتند اگر قرار بدیم تعداد کم هست مگر اینکه مشتریی کنسل کنه
زنده باشید
-
-
ممنون میشم این سه تا رو قیمتاش را برام پخ کنید