خب اول هر کاری باید رویا پردازی کرد.
این کار بدنیست ادم رویا هایی که دلش میخواد بهش دست پیدا کنه رو در فکرش ایجاد نکنه.
بعد از رویا پردازی مرحله بعدی پرورش آن هست البته باید بدونیم که چطور پرورش بدیم ممکنه رشد نکنه و در همان اول کار شکست بخوری.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان و عزیزان من مهترین اصل در هر کاری علاقه و تخصص و سپس انتظار هست که ما ایرانی ها تقریبا 5% به اینا فکر میکنیم بعد میریم سر تصمیم گیری و استارت ! شما که این سه اصل رو رعایت کنید تو هر کاری حالا فرقی نمیکنه هاستینگ باشه یا دکه ی روزنامه فروشی ! موفق میشید اینو مطمئن باشید
کلا" کار خلاف جواب نمیده یه سایت خارجی نام ببرید نرم افزار کرک یا بازی کرک گذاشته باشه برای دانلود میدونید چرا؟ چون شما دارید تغریبا" کل بازی و نرم افزارهای کل شرکت های دنیارو ارشیو میکنی که این خوب خیلی پر هزینس مثلا" الان دولت امریکا میاد اطلاعات کل دنیارو تو سرور هاش نگه داری میکنه ولی اون دولت هستش شما شخص بودجه اون با بودجه شما قابل مقایسه نیست میدونم تا یک حدی بی ربط هست ولی خوب از نظر حجم اطلاعات ئ روش کار کرد تغریبا" مثل هم هستند الان یکی از دوستان یک سایت خارجی نام ببره که مثل سایت های ما ایرانیا بیاد از این کارها انجام بده بیشتر همه این سایت ها یا مایه به مایه یا باضرر درحال ادامه حیاط هستند
نمیدونم چرا اینجا کسی تو چیزی به نتیجه ای نمیرسه فکر میکنه بقیه هم نمیتونن
فیلم با نرم افزار فرق داره وقتی طرف میتونه سیدی لورد بخره و دیگه هزینه اینترنت بابت وی ای پی و حجم دانلود نده اون وقت سراغ سیدی و دی وی دی های تو بازار میشه همونطور که گفتم این کارها خلافه و مطمعن باشید دیر یا زود ایران هم قوانین کپی رایت امضاء میکنه و اون وقت همه این سایت ها یک سقوط قطعی میکنه پس چه بهتره یک راه حل جدید پیاده بشه برای آینده
برخی از دوستان یک حرفایی زدن نشد هیچی نگفت .
خوب عزیزان وقتی خبر ندارید مجبور نیستید جواب بدید که
200تومن چیه آخه؟ مگه بچه بازیه ؟
درباره حمایت دولت از سایت های دانلود بزرگ به طور کل میشه گفت خیر ولی به هر حال تو برخی مسائل مخصوصا *****ینگ و ... باهاشون راه میان چون به هر حال سایت های بزرگی هستن و بسته شدنشون میتونه استفاده از سایر سایت ها و ***** شکن ها رو افزایش بده . واقعا هم اینطور هست چون اگر تعداد یوزرهاشون رو نگاه کنید متوجه میشید که چه میزان از نیاز ها رو دارن رفع می کنن .
درباره درامد هم خوب معلومه سایتی مثل میهن دانلود و دانلود ها و ... درامد دارند .
به عنوان مثال پی سی دانلود :
به خاطر وجود سایت خودش و خیلی خوب عمل کردنش تو بخش نرم افزار ، فروشگاه نرم افزارش بسیار عالی کار می کنه و درامد قابل قبول و بسیار بالایی داره .
از طرفی هزینه تبلیغات بسیار بالا هست و درامد مناسبی از اونطرف داره .
در جواب دوستی که گفت یعنی مادیران میاد 1 میلیون ماهانه میده : 100% حتی حاظر هست 10 برابر هم بده که تو همچین سایتی دیده بشه . یگ وبسایت مثل پی سی دانلود تعداد بازدید کننده هاش اونقدر بالا هست که شاید شما با تبلیغ دادن تو صدا و سیما به مبلغ بسیار بالاتر باز هم این میزان بازدیدکننده رو جذب نکنید .
مثال دوم میهن دانلود :
میهن دانلود یکی از وبسایت های بزرگ ایران بوده و همیشه توی کار ها جزو اولین ها بوده .
میهن دانلود وقتی توی هزینه های خودش موند میهن وبهاست رو آورود و فقط و فقط به خاطر شهرت و قدرت خودش تونست میهن وبهاست رو معروف کنه و درامد خیلی خیلی بالایی از اونور در بیاره که شاید اصلا قابل مقایسه با تبلیغاتش نیست .
مثال سوم دانلودها :
که با وجود فروشگاهش و مخصوصا محصولات جدیدش اونقدر عالی عمل می کنه که حرفی برای گفتن نمیزاره .
اگر دقت کنید محصولات جدید که توی میهن استور اضافه میشه روی دانلودها پیاده میشه و این مسئله نه تنها باعث میشه فروش بالا بره بلکه باعث میشه سایر وبمستر ها به دلیل قابلیت همکاری در فروش میهن استور اون محصول رو روی وبسایت خودشون قرار بدن و درامد بیشتری برای این تیم بیارن . از طرفی تو این وضع شرکت های همکاری در فروش میهن استور به خاطر وجود پشتوانه ای به اسم دانلودها اونقدر اعتبار داره که کسی از بی اعتباری میهن استور حرفی نمیزنه .
شما فقط سایت رو نبینید که خدا تومن هزینش هست .
یک اصل خیلی مهم هست توی وبمسترینگ و اون داشتن کاربر هست . شما وقتی کاربر داشته باشید میتونید هر کاری بکنید .
دیگه بر میکرده به قوه فکری شما و هوش شما که چجوری از این کاربراتون استفاده کنید .
با گذاشتن پاپ آپ آزارشون بدید و درامد کسب کنید یا خدماتی رو اضافه کنید که مورد نیاز کاربرا باشه و شما هم در کنار اون بتونید درامد کسب کنید .
سایت هایی مثل دانلود ها ، میهن دانلود ، پی سی دانلود اگر هیچ درامد مستقیمی نداشته باشن اونقدر از طریق غیر مستقیم درامد دارند که مدیران این سایت ها به راحتی حاظر میشند چندین برابر هم برای این وبسایت ها هزینه کنن .
لرد رو نمیدونم قیمت اش چقدره ، ولی بزرگترین مشکل بسته های نرم افزاری اینکه بروز نیستن ، نصف نرم افزار هاش هم برای کاربرهای عادی بی استفاده هستن .
یک چیز دیگه ، اگر روزی ایران رو هم جز کشور های دارای قانون کپی رایت حساب کنن ، مردم نمیان برای برنامه ها پول بدن ، مردم ما یک عادتی دارن هر چی که غیر قانونی بشه بیشتر دنبالش میرن :دی
دولت هم اخرش می خواهد سایت های دانلود رو ***** کنه ، تازه میشه مثل سایت های دانلود فیلم .
ایران تازه داره به سمت منطقه آزاد شدن میره اونوقت بیاد کپی رایت بزاره؟ اگه بزاره همین لرد هم خودش کیجن و سریال و کرک میزاره، پس اینم نباید فعالیت کنه. این کپی رایت یه چیزیه که اگه درموردش زود قضاوت بشه میتونه خیلی بد تموم بشه! ولی الان کپی رایت نرم افزاری داریم تقریبا! برای مثال حدود 4 یا بیشتر سال پیش بود یکی از دوستان مترجم پارس رو دیتابیسش رو ریخت تو یه دیکشنری دیگه و فروخت. راحت از این بنده خدا شکایت کردند و .......
راستی دوستان این وبسایت های دانلود تا زمانی که بازدید بالایی نداشته باشن خودشون هزینه رو میدن بعد از اون دیگه هاستینگ های بزرگ سر و دست میشکونن که رایگان ساپورتشون کنن و به دولت هم هیچ ربطی نداره!
اصلا بودجه ای برای این کار تخصیص ندادن که بخواد دولت حمایتش کنه. حالا وب سایت خبری بگی آره! چون رسانه است یجورایی و بدرد بخور!
اکثر این سایت ها رنک بالایی دارن و از این رنک میشه پولی خوبی کسب کرد...
- به روز رسانی مداوم
- برداشت مطالب از منابع خارجی
- سئو سازی قالب و طرح بسیار ساده ی قالب
تا نهایت یک سال این سه تا رعایت بشه اون زمان رنک گوگل و الکسا به کمکتون میاد.
دوست عزیز
متاسفانه راهنمایی های بسیار اشتباهی به شما شده است.
صاحب سایت آسان دانلود از دوستان من هستند.
اگر مایل بودید در پیغام خصوصی جواب کاملی به شما می دهم.
همیشه برتری در جزئیات یه کار بوده !!!جزئیات خیلی مهمتر از کلیاته وقتی وارد فضایی میشید صد ها لول بالاتر از شمان !
مطمئناً تفاوت در جزئیات حکم برنده ست.
جذب مخاطب = کسب درآمد بیشتر !
چیزی که من فکر میکنم در مورد آینده دانلود در ایران این است که سمت و جهت رو به پولی کردن برخی از نرم افزار هاست ! سافت گذر هم زمانی رسانه ملی پشتش بود و همیشه بهترین کرک ها رو داشت ولی با پولی کردن چند برنامه خاص عملاً داره از چشم میافته ! خیلیا از دانلود ها بعنوان یک سایت خیلی موفق اسم میبرن , خب قبول ولی نیم ساعت اسکرول رو میارم پایین تا به چیزی که بخوام میرسم.خب مطمئنا من یکی یه بار دیگه نمیرم!
استفاده از شیلتر ش*ک*ن ها واقعاً عمومی شده جدیداً هم یا از اینترانت استفاده میکنن یا برای کوپی نکردن دیگر سایت ها آی پی ایران رو فقط باز میذارن !
به شخصاً نیاز میبینم وبسایتی رو که نقص های سایت های بالا رو نداشته باشه و محال بعد از سه سال به جایی نرسه.
موفق باشید
متاسفانه هر کسی که الان اینرنت دار میشه به فکر منبع درامد از مودمش میوفته
و میگه سایت دانلود راه اندازی کنم
سایت های دانلود اشباء شدن
ولی در کل
درامد از فروش محصولات هستش
این سایت ها درامد خوبی دارن
چند میلیون سود خالص در ماه..
جالبه همه در مورد در امدو خرجه چند میلیونی حرف زدند , یکی نیست در مورد چطوری خرج شدن این میلیون تومن که دوستان گفتن یه توضیحی بده تا هر کس که داره پست رو میخونه الکی نیاد نظر بده بگه فلان تومن سرمایه میخواد.
از خودم شروع میکنم :
من الان یه سرور با 5 ترا هارد و رم 32 و پردازنده 16 هسته ای دارم (به علت کافی نبودن اطلاعات در این زمینه همرو درج کردم) ماهی هم میتونم 200 تومن از حرفه خودم پول دریارم بخوام یه سایت دانلود بزنم باید چقدر مقادیر فوق رو جابجا کنم ؟ (لطفا" تمامی نکات را در نظر بگیرید)
در ضمن این همه میگید اپدیت اپدیت نمیشه هر چند ماه یه بار یه مجموعه نرم افزاری مثل (لورد) که کامله رو هارد ریخت و لینک گذاری کرد برد به دیتا سنتر ؟
اقعا چقدر شما اطلاعات داری!
یک سرچ بزنی "مصاحبه با مدیر پی سی دانلود" متوجه میشی که دو نفری شروع کردن و خیلی ساده....
دانلودها هم همینطور....اصلا هم پشتوانه دولتی ندارن...ممکنه شرکتی اسپانسرشون بشه تا مثلا یه پلان تبلیغاتی چند سال واسه اونا بشه اما دولتی نیست...
اطلاعات غلط ندین لطفا....
در پاسخ به استارتر هم بگم ....راه دیگه ای برای درآمد ندارید....مگر اینکه محصولات بفروشید...مثلا مثل سایت سافت گذر بفروشید که فروشتون بستگی به بازدیدتون داره....
یا فایلهای خاص اگر دارید یا آرشیو بزرگ میتونید اکانت vip بفروشید....
ping عزیز لطفا اسپم نکن
حرفهای شما کاملا تایید میشه
چند سال پیش وبلاگی داشتم که بزرگترین وبلاگ بلاگفا بود آمارش همچنان در حال پیشرفت بازدید کننده هاش +10هزار شده بود به دامین وصلش کردم
کم کم داشت جون میگرفت که فیل شد بعد تمامی کارها انجام شد و گفتن که سایت های زیادی در لیست هستن و شما در نوبت هستید
آخر سر یکسال بعد زنگ زدن گفتن شما دامینی داشتید که فیل شده بود نوبت به شما رسیده آیا دامین رو تایید میکنید تا باز شود
خدا شاهده کنارم بود خفش میکردم تا عبرتی بشه دیگه من و امثال ما رو مسخره نکن
خودتون هم میدونید که کسب در امد رو سیستم بلاگفا چقدر سخته ( به خاطر این که آقای شیرازی باید هر قانونی رو تو سرویسش رعایت کنه ولی به بعضی ها نتنها گیر نمیدن بلکه اینقدر ساپورتشون میکنن که بیان جای بلاگفا خدا شاهده اقای شیرازی ادم بسیار محترمی هستند نه مثل بعضی ها با چندین میل مختلف به ایشون میل فرستادم همیشه هم جوابگو بودن )
اگه سیاست معقولانه استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه عشقی انجام بشه معلومه چی پیش میاد
مثال فیل:
همین سایت کمیاب که قبلا کمیاب انلاین بود اگه تو الکسا نمودار رنک الکساش رو چک کنید افت و خیزاش رو ببینید متوجه میشین دقیق سر هر چند مدت فیل میشده
یه بار یه سوال از یه بنده خدایی تو فتا بود پرسیدم در مورد یه هاستینگ که الان واقعا گندش کردن و عمرا اگه به چشم نیاد
گفتم چطور میشه ازش شکایت کرد گفت : حرفشم نزن پشتش خیلی گرمه و ایده ایجادش هم سیسی بوده ( تو محل کارش ازش نپرسیدم اونم تو بازار )
برای گفتن چیزای زیادی میشه گفت ولی نمیشه ضمانت کرد بعدش چی میشه
درسته که میگن مرگ مرگه ولی مرگ با عزت یه چیز دیگست حداقلش اینه که جلوی پروردگارت سرت رو میتونی بالا بگیری
فکر کنم این بتونه تا قسمتی کمک دوستان کنه
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
علی اسماعیل نژاد مدیر میهن دانلود | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
بعضی ها واقعا جک میگن
200 هزار تومن و 50 میلیون و 500 هزار و اینا چیه از خودتون در میارین ؟؟؟
کی میاد الان برای 200 هزار تومن کار کنه ؟ کی 50 میلیون میاره برای شروع کار که بخواد چند سال بعد ماهی 500 در بیاره ؟
مطمئنا سود خیلی بالاتر از این حرفا هست و کسی هم با 50 میلیون شروع نکرده
اینترنت پزه از مصاحبه با مدیران سایتهای موفق
اکثر سایت های دانلود فارسی به صورت خودجوش موفقیت هایی را کسب کرده اند. دوستان لینک مصاحبه با آقای بیگدلی مدیر دانلود ها را در پستهای قبلی قرار داده بودند. واقعا سایت دانلودها افت و خیز های زیادی را تحمل کرده است. آقای بیگدلی بعد از وبلاگ که در مصاحبه عنوان کرده اند یک سایت موفق دیگر نیز داشتند که به دلیل قوانین کشوری انرا تعطیل کردند. سایتی که مدت 5 الی 6 سال در زمینه کاری خودش پیشتاز بود. دامین دانلودها در سالهای اولیه نیز ***** شد مدتی که بعد از پیگیرهای زیاد دامین رفع ***** شد. این موارد را عنوان کردم تا در آخر متوجه شوید حامی دولتی و اسپانسزی برای این سایتها به هیچ عنوان وجود ندارد ! و به صورت کاملا شخصی و خصوصی با روش های مختلف اداره و تامین هزینه می شوند. سایتهای دانلود اگر دستورالعملهای خاصی را رعایت نکنند و قوانین کشور ایران را زیر پا بگذارند شک کنید در کمتر از 48 ساعت مسدود خواهند شد !
بیا بگو فیلش کنند... این بازی حمله به تهران رو همه میشناسند؟ کلا غیر قانونی هست..از همون موقع که امد این سایتهای بزرگ گزاشتند کسی حرفی نزد.. مای بدبخت گذاشتیم نسخمون پیچید!! این نمونه..
دانلود بازی battlefield 3 برای pc
بیا بگو فیلش کنند...
دانلود بازی Arma III نیرو های فوق پیشرفتهدانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
برادر زمانی ما مرجع مون بنیاد ملی بازیهای رایانه ای بود.. الان وقتی بازی میاد اول به این چند سایت به اصطلاح بزرگ نگاه میکنیم ببینیم گذاشتند یا نه ..اگر گذاشتند ما جرعت میکنیم میزاریم!! میتونید بگید این همه جرعت و جسارت این سایتها از کجاست که چیزی که مشکل دار هست رو راحت میزارند؟نقل قول:
سپاه، ضد ایرانی بودن آرما 3 را تایید کرد
فناوری اطلاعات > بازی - بازی رایانه ایArmaIII بدلیل متخاصم جلوه دادن نیروهای ایرانی غیر قانونی اعلام شد.
به گزارش خبرآنلاین بنیاد ملی بازیهای رایانه ای پس از مکاتبه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد این بازی ضد ایرانی بوده و جلوی پخش آن گرفته خواهد شد.
در این راستا معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفته با کمک نهادها و ارگانهای مربوطه از پخش بازی آرما سه که با هدف تخریب افکار عمومی ساخته و با قصد سوء در بازار کشور توزیع شده، جلوگیری می شود.
گفتنی است بازی رایانهیی Arma III با محوریت حمله به نیروهای دشمن در منطقه درگیر نیروهای ناتو، با داستانی ساختگی نقطه درگیری را نیروهای ایرانی مستقر در منطقه را معرفی میکند. در این بازی سعی شده تا نیروهای ایرانی را متخاصم معرفی و محوریت درگیریها را بر آن اساس متمرکز کند.
سلام . خدمت همه ی دوستان عزیز . فکر کنم بحث جالی پیش آمده . من کل این تاپیک رو خوندم . واقعاً از بحث ها خوشم آمد . به نظر من برای ساخت سایت ها و ... اول از همه باید امیدوار بود و به کار خود حتی همان کار کوچکی که در حال انجام هستی ادامه بدی . بعد از اون باید به دنبال اسپانسر باشی . که همه می دانند که سایت های بزرگ همگی دارای اسپانسر های بزرگی هم هستند . مثل سایت پی سی دانلود که فکر می کنم الان هزینه سرور نمی ده . حدوداً هم 13 تا سرور داره ! اما همه اسپانسری است .
در ضمن برای شروع هر کاری باید یه پولی برای شروع داشت .
فکر می کنم اگر چندین نفری که هر چی بیشتر باشه بودجه هم بیش تر می شه همکاری کرد . مطمئناً موفق تر خواهد بود .
عزیزان ! به نظرم بهترین کار اینه که چند نفره ، هر چه بیش تر بهتر ، با هم همکاری کنیم و یه سایت دانلود درست کنیم . باور کنید نتیجه می ده . فکر کنید 20 نفر اگه باشیم . روزی یه پست . روزی 20 بار آپدیت می شه . :-*
شما هم بگید . حرف بزنید . به نتیجه برسیم .
در ضمن در مورد سیاست هم هرچی بگیم فایده نداره . حرفمون به جایی نمی رسه . کاری ازمون برنمیاد .:(
تاپیک قدیمی رو بالا آوردید
ولی حالا که بالا اومده بگم در حال حاضر زدن سایت دانلود هیچ سودی نداره
مقابله با سایت های بزرگ موجود واقعا سخت و دشوار هست
اما میشه . کار نشد نداره . همکاری می خواد . اونا هم همینطور شروع کردن . البته الان سختیش بیش تره . ولی باز هم میشه .
به نظر من بازم میشه . فقط باید در روز خیلی آپدیت بشه و امکانات و ایده های جدیدی توش باشه . جستجوگر ها کمک می کنن . اگر رتبه الکسا به زیر هزار هم برسه . هاست ایران اسپانسر میشه و سرور رایگان می ده . باید علاقه داشت و نباید انتظار داشت که خیلی زود نتیجه بده .
مشکل نت ایران اینه که هرکی پاش به نت باز میشه دنبال درآمده ازش
کار وب، وب مستری و ... همش تخصصه. نمیشه از کسی که یه تجربه کوتاه یا طولانی مدت وبگردی داره انتظار داشت درآمدی هم داشته باشه
خیلی از ریزه کاری ها توی هیچ سایت و انجمنی گفته نمیشه. باید تجربه کسب کنی
فروش پاپ آپ، تبلیغات بنر و لینک و ... اولین و ساده ترین راه در آمد هست. من سایت میشناسم درآمدش در ماه بالای سه میلیون هست هرروز هم داره پیشرفت میکنه
مثلا دیجی کالا.. یه جا خوندم در طول روز حدود یک میلیارد تراکنش مالی داره!
من خودم حدودا از سال 85 کاربر وب بودم. مثل بقیه از همون اول دنبال درآمد بودم. ولی هنوز که هنوزه نتوستم یک طرح تجاری کاربردی بنویسم.
برخلاف تبلیغاتی که توی این چند سال دیدم "درآمدهای میلیونی تو اینترنت نریخته!"
باید تلاش کرد. زحمت کشید. فکر خلاق داشت. مثل کار فیزیکیه. که باید سرمایه گذاری کنید. مزیت رقابتی داشته باشید
در غیر این صورت تلاش کردن واقعا بی فایده اس. من به چشم خودم دیدم کسی رو که ماهیانه بالای 20 میلیون از سایتش درآمد داشت. دوست صمیمی خودم همین الان هرماه حدود 2 تا 3 میلیون در آمد خالصشه
به همون نسبت افراد زیادی رو دیدم که میلیونی سرمایه گذاری کردن و آخرشم مجبور شدن جم کنن!
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.
افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!
شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!
ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.
نقل قول:
من دامنه رنک 1 : موتور جستجوی دانلود نرم افزار و بازی رو دارم + هاست! هاست دانلود ایران هم میتونم تا حدی بگیرم.
افراد زیادی اگر باشیم من حاضرم همکاری کنم. الان جم سافت رو تبدیل کردم به موتور جستجوی دانلود که زیاد بازدیدی نداره!
شما یه تاپیک بزن اطلاعاتی که بنده دادم رو بزار!
ببینیم شریک پیدا میشه؟ باید آرشیومون خیلی سریعتر از روزی 20 پست بره روی سایت که خیلی زود موفق بشیم.
آره آقا . چراکه نه . من هستم . و امیدوارم هستم که موفق بشیم .
آقا اگه کسه دیگه ای توانایی داره لطفاً بگه . ;)
ميشه با زدن سايت به سايت هايي مثل دانلود ها رسيد ولي 3 يا 4 سال تلاش ميخواد
خب آره . مگه دانلود ها یه شبه یه اینجا رسیده ؟!!نقل قول:
ميشه با زدن سايت به سايت هايي مثل دانلود ها رسيد ولي 3 يا 4 سال تلاش ميخواد
- - - Updated - - -
لطفا اگر كس ديگه اي آمادگي داره اعلام كنه.
سلام دوست عزیز من با حرف شما کاملا مخالفم بعضی ها هستند مثل مهندس طلوعی که دارند ماهانه از اینترنت میلیاردی کار می کنند شما همین سایت پی سی دانلود که میگید 500 هزار تومن در میاره این سایت داره برای یک بنر تبلیغاتی یک ماهه حد اقل 2000000تومن میگره تبلیغات پاپ اپ بالای 3000000تومن است برای پست ثابت تبلیغاتی هفته ای دو میلون مگیره نویسنده هاش دارن ماهی دو مبلون میگیرن این سایت حد اقل 60 یا 70 میلون حد اقل کسب در امد دارن الان اگر کسب بخواد سایت پی سی دانلود بخر باید بالای 10 میلیارد حد اقلش پول بده این تفکر اشتبه شماست که فکر می کنید کسب در امد از اینترنت یک بچه بازی من خودم یک فروشگاه فایلی دارم با یک فروشگاه بازایابی از سبز گستر و نویسندم در سایت مجله ریتساس دارم ماهانه سه چهار میلون در میارم با روزی پنج ساعت کار و فقط ماهانه 90 هزار تومن پول اینترنت می دم و فوقشم دویست سیصد هزار تومن پول برق و بقیه پول برای خودم همونقدرم پول زیادی الان مهندس طلوعی مغز متفکر اقتصاد ایران اونم در تجارت الکترونیک سایت دی جی کالا الان پر بازدید ترین سایت ایران در گوگل و الکسا هست و روزانه داره بالای 10 میلیارد کسب در امد می کنه الان منخودم 14 سالمه دارم کسب در امد میلونی از اینترنت می کنم خیلی از کارم رازیم شما هنوز با اینترنت اشنایی ندارین دارین این حرف ها را می زنید
با تشکر احمدرضا ملاحسینی