-
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
یه سرور میخوام بعنوان هاست دانلود سایت موزیک ازش استفاده کنم.
رم 512 یا 1 گیگ هم کفایت میکنه.
چه سرویس رو پیشنهاد میکنید که بعنوان هاست دانلود بشه راحت و بدون مشکل ازش استفاده کرد و سرعت دانلود و آپلودشم بالا باشه؟
با سلام
شما روی همان ویندوز میتونید از iis استفاده کنید و به عنوان هاست دانلود استفاده نمایید که ما این کارو انجام میدهیم براتون
و یا اینکه یک سرور لینوکس تهیه کنید با لایسنس دایرکت ادمین .
اولی هیچ هزینه ی اضافی ندارد اما دومی هزینه لایسنس دایرکت ادمین به فاکتور شما افزوده میگردد .
رم 1 گیگ هم که خودتون گفتید مناسب است .
سوالی بود درخدمتیم .
-
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
تا این لحظه کلیه سرور ها تحویل داده شدند .
-
█سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █
باسلام پشتيبانيتون بسيارخوب هست فقط يه موضوع اينكه من ازشما پرسيدم با تورنت مشكلي نداره گفتيد خير ولي در پشتيباني ميگن باعث ايبوز ميشه موضوع چيه چون من همه استفادم واسه تورنت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Safa66
باسلام پشتيبانيتون بسيارخوب هست فقط يه موضوع اينكه من ازشما پرسيدم با تورنت مشكلي نداره گفتيد خير ولي در پشتيباني ميگن باعث ايبوز ميشه موضوع چيه چون من همه استفادم واسه تورنت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
شما لطف دارید
بله همانطور که در تاپیک گفته شد تورنت شخصی مشکلی ندارد
فقط seed انجام ندهید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
یک سرور ۱ گیگ سفارش داده شد و اگه اشتباه نکنم ۵ دقیقه ای تحویل دادند ...
تا الان ۲ تا سرور گرفتم راضی هستم ... به شمام پیشنهاد میکنم .
لطف دارید .
:53:
-
سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم دیگه به احتمال 90% همین روزا میخوام ازتون بخرم
همونطور که گفتم میخوام از سرور بعنوان هاست دانلود استفاده کنم که گفتید باید ویندوز باشه
من در حال حاضر یه هاست دانلود دارم که 15 گیگ فایل توشه،میخوام اونارم انتقال بدم به سرور،خواستم بدونم هزینه ای انتقال چقدر میشه؟
و اگه ممکنه قیمت این پکیجم لطف کنید :
رم 512
سیستم عامل ویندوز (مناسب سرور دانلود)
50 گیگابایت فضا
پهنای باند حداقل 600 گیگ
+ انتقال 15 گیگابایت فایل از هاست دانلود خودم به این سرور
+ کارهای اولیه جهت راه اندازی و آماده سازی سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم دیگه به احتمال 90% همین روزا میخوام ازتون بخرم
همونطور که گفتم میخوام از سرور بعنوان هاست دانلود استفاده کنم که گفتید باید ویندوز باشه
من در حال حاضر یه هاست دانلود دارم که 15 گیگ فایل توشه،میخوام اونارم انتقال بدم به سرور،خواستم بدونم هزینه ای انتقال چقدر میشه؟
و اگه ممکنه قیمت این پکیجم لطف کنید :
رم 512
سیستم عامل ویندوز (مناسب سرور دانلود)
50 گیگابایت فضا
پهنای باند حداقل 600 گیگ
+ انتقال 15 گیگابایت فایل از هاست دانلود خودم به این سرور
+ کارهای اولیه جهت راه اندازی و آماده سازی سرور
سلام
هزینه بابت انتقال دریافت نمیشه - همانطور که در پست اول گفتیم( رایگان )
هر 50 گیگ = 3.000 تومان
و اینکه پلن VDS2 خودش 30 گیگ هارد داره بنابرایین 20 گیگ دیگه نیاز دارین که ما این 20 گیگ رو هم به عنوان تخفیف رایگان اضافه میکنیم
کار های اولیه ؟ ( منظور نصب و .. iis است ؟ ) بله کانفیگ ها هم کاملا رایگانه
پهناباند هم نامحدود هست :)
-
به عنوان سرور گیم میشه از vps ها استفاده کرد ؟ پهنا باند نامحدود واقعا نامحدوده یا وقتی استفاده بالا بره اذیت میکنن؟
-
والا من برای هاست دانلود استفاده کردم ولی پینگ رو 170 بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
بنده خرید کردم خداییش سرعت پورتش قابل مقایسه با دیگران نبود بسیار بسیار راضی هستم ممنون از میهن سرور عزیز
شما لطف دارید جناب / همواره سعی نمودیم بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه نماییم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.azm
به عنوان سرور گیم میشه از vps ها استفاده کرد ؟ پهنا باند نامحدود واقعا نامحدوده یا وقتی استفاده بالا بره اذیت میکنن؟
باتوجه به پایین بودن پینگ و بالا بون کیفیت و سرعت بله این امکان است .
درحال حاضر سرور های زیادی جهت میزبانی وب ارائه شده است و کوچک ترین مشکلی نداشته اند
آپتایم تا این لحظه 100 % بوده است
پهناباند هم نامحدود واقعی است
شما چه گیمی میخوایید راه اندازی کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
شما لطف دارید جناب / همواره سعی نمودیم بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه نماییم .
باتوجه به پایین بودن پینگ و بالا بون کیفیت و سرعت بله این امکان است .
درحال حاضر سرور های زیادی جهت میزبانی وب ارائه شده است و کوچک ترین مشکلی نداشته اند
آپتایم تا این لحظه 100 % بوده است
پهناباند هم نامحدود واقعی است
شما چه گیمی میخوایید راه اندازی کنید ؟
چندتا سرور گیم و یه بازی استراتژیک web browser base هست. استفاده از منابع سرورها واقعا به صورت اختصاصی هست ؟
میشه یه نمونه تست پینگ از ایران به سرور بذارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.azm
چندتا سرور گیم و یه بازی استراتژیک web browser base هست. استفاده از منابع سرورها واقعا به صورت اختصاصی هست ؟
میشه یه نمونه تست پینگ از ایران به سرور بذارید ؟
بله عزیز منابع اختصاصی است - ( این مورد تاکید ما است ) میتوانید از نظرات دیگر کاربران در صفحات قبلی این مورد را جویا شوید :)
در ارتباط با پینگ هم یک نمونه اعلام نتیجه توسط کاربر pc-narmak است .
و اضافه کنم که پینگ تایمی که شما از سرور دریافت میکنید بستگی به ISP شما دارد و این عدد برای هر کسی متفاوت است .
آیپی جهت تست پ.خ شد .
-
سلام.از ایشون سرور انگلیس 1 گیگ گرفتم و خیلی راضی هستم.
مجدد سفارش دادم خدمتشون.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba.p
سلام.از ایشون سرور انگلیس 1 گیگ گرفتم و خیلی راضی هستم.
مجدد سفارش دادم خدمتشون.
تشکر.
تشکر لطف دارید .
-
-
سلام
من الان دارم سرور سفارش میدم خواستم ببینم به عنوان سرور دانلود ویندوز 2003 بگیرم بهتره یا ویندوز 2008؟ فرقشون چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
من الان دارم سرور سفارش میدم خواستم ببینم به عنوان سرور دانلود ویندوز 2003 بگیرم بهتره یا ویندوز 2008؟ فرقشون چیه؟
با سلام .
بخش آموزشی نیست اما حتی اگر کسی به صورت رهگذری هم سری به تاپیک بزند حداقل مقداری به علم آموزی خواهد پرداخت :
فرق اصلیش امنیتش هست
فایروال قوی تر، تطابق بیشتر با کنترل پنل هایی مثل WSP , Enkompass. ضمن اینکه عملکرد iis7 بسیار بهتر و بهیته تر شده.
توضیحات کامل تر :
- مدیریت و پیکربندی آن سادهتر است. با استفاده از Server Manager در ویندوز سرور 2008 که جایگرین ابزارهای مختلف شده است میتوانید با یک رابط گویا و ساده، نصب، پیکربندی و مدیریت سرویسها و نقشهای مختلف یک سرور را انجام دهید.
- امنیت بالاتری دارد. این موضوع در بخشهای مختلفی چون محافظت از کل شبکه، تصدیق هویت کاربر، کنترل دسترسی کاربر، حفاظت از اطلاعات ذخیره شده و انتقال آنها در شبکه و مدیریت امنیت مشهود است.
- ارائه دهندۀ سرویس وب با قدرت بسیار بیشتر که این امر را مدیون سرویس اطلاعات اینترنتی نسخه 7.5 (IIS 7.5) است.
- ارتباطات راه دور امنتر و آسانتر. در ویندوز سرور 2008 دو ماژول Terminal Service Gateway و Terminal Services RemoteApps اضافه شده که امنیت و راحتی را در اتصال یک کاربر راه دور به شبکه و اجرای برنامهها به شدت بهبود بخشیدهاند.
- بهبود قابلیت سفارشیسازی یک سرور. با استفاده از Service Manager تنها نقشها، سرویسها و برنامهها و فایلهای جانبی نصب خواهند شد که میخواهید نصب کنید و به آنها نیاز دارید و در نتیجه سرعت شما بالاتر، کارتان راحتتر و امنیتتان نیز افزونتر است (هر چه سرویس و فایل اضافۀ فعال بیشتری وجود داشته باشد، احتمال بروز حملات نیز بیشتر است)
- خط فرمان بسیار تواناتر. در ویندوز سرور 2008 شما یک Power shell بسیار قوی دارید که حتی شاید اغراق نباشد بگوییم بعضا ترجیح میدهید برخی پیکربندیها را با استفاده از آن (و نه محیط گرافیکی) به انجام برسانید. همچنین میتوانید اصلا بخش گرافیکی را نصب نکنید (مانند برخی نسخههای لینوکس) و فقط هسته (core) مورد نیاز خود را نصب و با Power Shell آن را به راحتی و دقت پیکربندی کنید.
بنابراین بهتر هست که ویندوز 2008 رو استفاده کنید البته دقت کنید که ویندوز 2008 منابع بیشتری نسبت به 2003 مصرف خواهد نمود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام .
بخش آموزشی نیست اما حتی اگر کسی به صورت رهگذری هم سری به تاپیک بزند حداقل مقداری به علم آموزی خواهد پرداخت :
فرق اصلیش امنیتش هست
فایروال قوی تر، تطابق بیشتر با کنترل پنل هایی مثل WSP , Enkompass. ضمن اینکه عملکرد iis7 بسیار بهتر و بهیته تر شده.
توضیحات کامل تر :
- مدیریت و پیکربندی آن سادهتر است. با استفاده از Server Manager در ویندوز سرور 2008 که جایگرین ابزارهای مختلف شده است میتوانید با یک رابط گویا و ساده، نصب، پیکربندی و مدیریت سرویسها و نقشهای مختلف یک سرور را انجام دهید.
- امنیت بالاتری دارد. این موضوع در بخشهای مختلفی چون محافظت از کل شبکه، تصدیق هویت کاربر، کنترل دسترسی کاربر، حفاظت از اطلاعات ذخیره شده و انتقال آنها در شبکه و مدیریت امنیت مشهود است.
- ارائه دهندۀ سرویس وب با قدرت بسیار بیشتر که این امر را مدیون سرویس اطلاعات اینترنتی نسخه 7.5 (IIS 7.5) است.
- ارتباطات راه دور امنتر و آسانتر. در ویندوز سرور 2008 دو ماژول Terminal Service Gateway و Terminal Services RemoteApps اضافه شده که امنیت و راحتی را در اتصال یک کاربر راه دور به شبکه و اجرای برنامهها به شدت بهبود بخشیدهاند.
- بهبود قابلیت سفارشیسازی یک سرور. با استفاده از Service Manager تنها نقشها، سرویسها و برنامهها و فایلهای جانبی نصب خواهند شد که میخواهید نصب کنید و به آنها نیاز دارید و در نتیجه سرعت شما بالاتر، کارتان راحتتر و امنیتتان نیز افزونتر است (هر چه سرویس و فایل اضافۀ فعال بیشتری وجود داشته باشد، احتمال بروز حملات نیز بیشتر است)
- خط فرمان بسیار تواناتر. در ویندوز سرور 2008 شما یک Power shell بسیار قوی دارید که حتی شاید اغراق نباشد بگوییم بعضا ترجیح میدهید برخی پیکربندیها را با استفاده از آن (و نه محیط گرافیکی) به انجام برسانید. همچنین میتوانید اصلا بخش گرافیکی را نصب نکنید (مانند برخی نسخههای لینوکس) و فقط هسته (core) مورد نیاز خود را نصب و با Power Shell آن را به راحتی و دقت پیکربندی کنید.
بنابراین بهتر هست که ویندوز 2008 رو استفاده کنید البته دقت کنید که ویندوز 2008 منابع بیشتری نسبت به 2003 مصرف خواهد نمود .
خیلی ممنون
یه سرویس الان سفارش دادم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
خیلی ممنون
یه سرویس الان سفارش دادم!
تحویل داده شد . :53:
-
تعدادی سرور قدرتمند با هارد ssd در همین دیتاسنتر موجود است .
بسیار بسیار مناسب برای کسانی که میخواند هاستینگ سایت راه اندازی کنند /
هزینه لایسنس دایرکت ادمین : فقط 15.000 تومان
-
سلام
یه سرور 512 سفارش داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
new_chater
سلام
یه سرور 512 سفارش داده شد
با سلام و احترام ؛
تحویل داده شد ~
کانفیگ ها بروز شدند
برای ارتباط با یاهو / تیکت در ارتباط باشید ...
-
سروری دیگر تحویل داده شد .
-
آقا ممنون از سرعت عمل و پشتیبانی خوبتون.دیروز حسابی زحمتتون دادم.سرورتون هم عالیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mp009
آقا ممنون از سرعت عمل و پشتیبانی خوبتون.دیروز حسابی زحمتتون دادم.سرورتون هم عالیه.
لطف دارید قربان ؛
پشتیبانی شما وظیفه ماست .
-------------------------------------
تعدادی ظرفیت بر روی سرور قبل هم وجود دارد که هارد پرسرعت ssd دارند . اگر دوستانی هستند که برای میزبانی سایت و استفاده شخصی میخواند به نظر بنده بهترین گزینه است .
البته بر روی سرور های دیگر ظرفیت موجود است در حال حاضر که ان ها هم بسیار قدرتمند هستند ~
تا این لحظه کلیه سرور ها تحویل داده شدند . .
موفق و پیروز
-
خریداری شده.
سرعت پاسخ گویی خوب است
پس تست نتیجه نهایی اعلام میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
خریداری شده.
سرعت پاسخ گویی خوب است
تحویل داده شد ~
-
پاسخ : کـیـفـیـت را احسـاس کـنـیـد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
با سلام و احترام
سرور های قدرتمندی با منابع اختصاصی و کیفیت 100 % تضمینی در خدمتیم که به گوشه ای از ویژگی های آن میپردازیم :
✓ سرور ها در یکی از بهترین دیتاسنتر های انگلستان ، رداستیشن ، قرار دارند
✓ کلیه سرور ها ظرفیت بندی شده و همراه با منابع رزرو شده ارائه میشوند
✓ هارد ها مجهز به Raid H700 هستند که تاثیر زیادی در کیفیت سرور ها خواهد داشت
✓ بهرهمندی از هارد پرسرعت SSD که میتونید درخواست بدید هنگام سفارش ( بسیار بسیار مناسب کسانی که میخواهند از سرور به عنوان سرور میزبانی وب استفاده کنند و یا نیاز به هارد زیاد ندارند )
✓ همانطور که گفته شد سرور ها با منابع اختصاصی (VDS) اند و هیچگونه Oversell وجود ندارد .
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این قسمت که بولد کردم و در مورد کنترلر Raid H700 هست بیشتر توضیح بدید. یعنی هاردهای سرورتون رید بسته شدند ؟ و اگه رید هستند چه مدل ریدی ؟ و اگه رید نیستند پس این کنترلر چکار میکنه ؟ و چگونه تو کیفیت سرور تاثیر زیادی داره ؟
ممنون
-
پاسخ : کـیـفـیـت را احسـاس کـنـیـد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این قسمت که بولد کردم و در مورد کنترلر Raid H700 هست بیشتر توضیح بدید. یعنی هاردهای سرورتون رید بسته شدند ؟ و اگه رید هستند چه مدل ریدی ؟ و اگه رید نیستند پس این کنترلر چکار میکنه ؟ و چگونه تو کیفیت سرور تاثیر زیادی داره ؟
ممنون
با سلام و احترام ،
H700 Raid Controller with BBU - No Raid
رید کنترل اچ هفتصد روی هارد ها ، سرعت خواندن و نوشتن هارد را زیاد میکند و برای وی ام ویر مناسب است همچنین تفاوت کیفی فراوانی خواهد داشت .
اگر بنده درست حضور ذهن داشته باشم ، دیتاسنتر 30 پوند فقط بابت همین اخذ میکند .
و بعضی از همکاران از استفاده از آن صرف نظر میکنند .
با تشکر ~
-
من قصد اسپم زدن ندارم بعد از برخورد با بعضی از دوستانی توی همین سایت که ویپی اس یا هاست می دادند و من رو نسبت به همه بد بین کرده بود
بالاخره ی جایی و ی ادم هایی پیدا کردم که واقعا کار درست هستن
من خیلی از طرز برخورد راهنمایی برگشت وجه همه رو تست کردم خیلی خوب هستن سرعت هم مناسب بود
با تشکر از این عزیزان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
digar_t
من قصد اسپم زدن ندارم بعد از برخورد با بعضی از دوستانی توی همین سایت که ویپی اس یا هاست می دادند و من رو نسبت به همه بد بین کرده بود
بالاخره ی جایی و ی ادم هایی پیدا کردم که واقعا کار درست هستن
من خیلی از طرز برخورد راهنمایی برگشت وجه همه رو تست کردم خیلی خوب هستن سرعت هم مناسب بود
با تشکر از این عزیزان
سپاس گذارم جناب ،
ما حرف و عملمون یکیه
امید واریم دوستان ، نزد ما ، لحظات خوشی را تجربه کنند ~
یک آفر ویژه به 5 نفری که تا امشب سفارش دهند 15 درصد تخفیف دائمی داده میشود
کم کم موجودی سرور ها در حال اتمام است .. تعدادی سرور با هارد بسیار بسیار قدرتمند ssd موجود است که میتونید در توضیحات هنگام سفارش ذکر کنید .
با احترام ؛
-
سلام
سرور مجازی - vds 3 خریداری شده.
افر ویژه چی داری
در حال تست آماده کردن سرور و تحویل هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mvasmous
سلام
سرور مجازی - vds 3 خریداری شده.
افر ویژه چی داری
در حال تست آماده کردن سرور و تحویل هستم
با سلام و احترام ،
تحویل داده شد . :53:
آفر ویژه ؟ پس اینی که در پست اول نوشته شده است چی هست ؟
منظورتون چیست ؟
-
با سلام
یک سرور جهت تست 1 ساعته دریافت شد و همه چیز اوکی بود.
3 تا سوال داشتم خدمتتون:
1-کنسول ارایه میدین؟
2-ip اضافه چطور؟
3- اگه بخوام یه سایت php رو روی وی پی اس بالا بیارم شما چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میکنید (به جز xamp و wamp) و اینکه خودتون کانفیگش رو انجام میدید؟ (فعلا به صرفه نیست واسم که هزینه لایسنس پرداخت کنم )
اگه موارد بالا شامل هزینه هست لطفا هزینه رو هم بفرمایید.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil_7029
با سلام
یک سرور جهت تست 1 ساعته دریافت شد و همه چیز اوکی بود.
3 تا سوال داشتم خدمتتون:
1-کنسول ارایه میدین؟
2-ip اضافه چطور؟
3- اگه بخوام یه سایت php رو روی وی پی اس بالا بیارم شما چه کنترل پنلی رو پیشنهاد میکنید (به جز xamp و wamp) و اینکه خودتون کانفیگش رو انجام میدید؟ (فعلا به صرفه نیست واسم که هزینه لایسنس پرداخت کنم )
اگه موارد بالا شامل هزینه هست لطفا هزینه رو هم بفرمایید.
با تشکر
با سلام ،
1 . بله
2 . بله
3 . همین هایی که میگید مناسب هستند از لینوکس + کلوکسو هم میتونید استفاده کنید که رایگان هست کانفیگش هم رایگان توسط ما انجام میشود .
ویندوز : Websitepanel و Enkompass , Plesk
سوال دیگری بود درخدمتم :53:
موفق و پیروز
-
یک پلن 2 و یک پلن 3 سفارش داده شد....
قبلا هم یه پلن 3 داشتم
کیفیت سرویس ها عالی + پشتیبانی خوب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
...
3 . همین هایی که میگید مناسب هستند از لینوکس + کلوکسو هم میتونید استفاده کنید که رایگان هست کانفیگش هم رایگان توسط ما انجام میشود .
ویندوز : Websitepanel و Enkompass , Plesk
سوال دیگری بود درخدمتم :53:
موفق و پیروز
Websitepanel و Enkompass , Plesk از این 3 تا کدومش امکان کانفیگ بدون لایسنس هست؟
واسه یه دونه دامنه میخوام.
-
کنترل پنل های که روی سرور های ویندوز نصب میشوند :
۱-وب سایت پنل – Websitepanel
کنترل پنل خوب و مناسبی است و هزینه لایسنس ندارد تنها مشکل این کنترل پنل این است که در نصب به مشکلات زیادی بر میخورید و بیشتر برای کسانی مناسب است که در ویندوز تخصص کامل دارند چون در این کنترل پنل تقریبا اکثر کار های نصب و راه اندازی باید به صورت دستی انجام شود.
آدرس سایت سازنده : websitepanel.net
2- Enkompass
این کنترل پنل به تازگی توسط شرکت سی پنل عرضه شده است و در حال حاظر به صورت رایگان برای ۱ سال اول عرضه شده است . ولی به دلیل اینکه این کنترل پنل به تازگی عرضه شده است امکانات آن کامل نشده است.
و کنترل پنلی که هم بر روی سرور های لینوکسی و هم سرور های ویندوزی نصب میشود :
پلسک – Plesk
این کنترل پنل هم برای سرورهای ویندوزی و هم برای سرور های لینوکسی منتشر شده است و در نسخه های جدید امکانات بسیار خوبی به آن اضافه شده است .
قیمت های لایسنس مختلفی دارد که قیمت های لایسنس بستگی به تعداد دامنه های مورد نیاز شما بر روی سرور دارد
آدرس سایت سازنده : parallels.com
-
از توضیحات بسیار مفیدتون سپاسگزارم.
vds3 سفارش داده شد.
به زودی سرور های بیشتری خریداری میشه.
پشتیبانی بسیار قوی هست و با حوصله پاسخگو هستند.
ان شااله که همکاریمون مداوم باشه.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil_7029
از توضیحات بسیار مفیدتون سپاسگزارم.
vds3 سفارش داده شد.
به زودی سرور های بیشتری خریداری میشه.
پشتیبانی بسیار قوی هست و با حوصله پاسخگو هستند.
ان شااله که همکاریمون مداوم باشه.
یا حق
خواهش میکنم
تحویل داده شد .
همینطور خواهد بود ~
بدرود ~