خير اين کارت، کارت هديه نيست. کارت هديه قابل شارژ نيست. در حالی که اين کارت ها قابليت شارژ شدن دارن و امکان کارت به کارت کردن به اونها هم وجود داره.
کارت نقدی هست اين کارت.
نمایش نسخه قابل چاپ
خير کارت ها تفاوتی ندارن. يعنی اگر الان نقره ای باشيد و کارت رو درخواست بديد در آينده که طلائی باشيد هم از همون کارت ميتونيد استفاده کنيد. ولی کوچکترين مورد اين هست که کارت پذيرنده های طلائی به صورت رايگان صادر شده در حالی که کارت کاربران نقره ای با دريافت هزينه صادر ميشه. ;)
البته پيشنهاد ما اين هست که اگر ميتونيد حتما به سطح تاييد طلائی ارتقا بديد حسابتون رو. چون مزايای کاربران طلائی در برابر کاربران نقره ای زياد هست و روز به روز هم در حال بيشتر شدن هست.
انشاالله موفق باشید.
من از این طرحه خوشم اومد اتفاقا این از اولیه که گذاشتن قشنگتره ، با کلاستره .
:)
موجودی حساب زرین پال آنلاین در حساب کارت انلاین قابل روئت هست یا باید درخواست واریز داده بشود؟
تفاوت این کارت با کارت شتاب بانک آینده چیست ؟ جز طرح و لوگویی که زده اید
یک سوال..بخواهیم بریم موجودی ببینیم یا پسورد عوض کنیم باید بریم کدوم بانک؟ درسته شتاب هست اما بقیه کارتهای بانکهای دیگر هم بخواهیم عملیاتی مثل تعویض رمز و رمز دوم و.. بزاریم باید بریم بانک خودش..مال شما روباید کدوم بانک ببریم؟
سواب بعدی: از کجا و چطوری درخواست کارت روبدیم؟
موجودی بايد به اين کارت انتقال داده بشه و بعد بشه ازون در شبکه شتاب استفاده کرد.نقل قول:
موجودی حساب زرین پال آنلاین در حساب کارت انلاین قابل روئت هست یا باید درخواست واریز داده بشود؟
در کارايی هيچ تفاوتی نداره و در تمام جاهایی که کارت بانک آينده و کارت های تحت شتاب قابل استفاده هستند اين کارت هم قابل استفاده هست.
برای تغيير رمز بايد به بانکی که لوگوی اون روی کارت درج شده مراجعه کنيد. اين 4000 کارت اولی که صادر ميشن مربوط به بانک آينده هستن که برای عمليات تغيير رمز بايد به خود پرداز های بانک آينده مراجعه کرد.نقل قول:
یک سوال..بخواهیم بریم موجودی ببینیم یا پسورد عوض کنیم باید بریم کدوم بانک؟
برای کاربران طلائی بسته بندی شده و طی روزهای آتی ارسال ميشه.نقل قول:
سواب بعدی: از کجا و چطوری درخواست کارت روبدیم؟
برای کاربران نقره ای از هفته آينده گزينه درخواست زرين کارت در پنل فعال ميشه.
اگر اشتباه متوجه شدم اطلاع بدهید. شما این کارت ها به اسم فرد تهیه می کنید و با مدارکی که به شما ارسال کرده اند یا به اسم زرین پال صادر می شود؟
پس تفاوتی در کارت شتابی که به طور مثال بنده الان در زرین پال اضافه کردم با این کارت وجود ندارد؟
برداشت ابتدایی بنده به این صورت بوده که موجودی از این کارت ها قابل روئت و برداشت هست ولی مثل اینکه این کارت ها صرفا جنبه تبلیغاتی دارد.
اگر بتوانید امنیت بالا ببرید و سیستم كارت های مغناطیسی راه اندازی کنید همانند ویزا و مسترکارت و ... طرح جالبی می شود.
موضوع اين هست زرين پال تا پيش ازين اجازه واريز کارت به کارت رو نداشت.نقل قول:
اگر اشتباه متوجه شدم اطلاع بدهید. شما این کارت ها به اسم فرد تهیه می کنید و با مدارکی که به شما ارسال کرده اند یا به اسم زرین پال صادر می شود؟
پس تفاوتی در کارت شتابی که به طور مثال بنده الان در زرین پال اضافه کردم با این کارت وجود ندارد؟
برداشت ابتدایی بنده به این صورت بوده که موجودی از این کارت ها قابل روئت و برداشت هست ولی مثل اینکه این کارت ها صرفا جنبه تبلیغاتی دارد.
ولی ازين به بعد واريز کارت به کارت بوجود اومده و کاربران برای واريز سريعتر نياز به افزايش سطح تاييد به طلائی ندارن و با همين کارت ها هم ميتونن واريز های فوری و سريع رو داشته باشن.
روی کارت ها برنامه هایی در نظر گرفته شده که انشالله مثل هميشه به مرور زمان معرفی ميکنيم.نقل قول:
اگر بتوانید امنیت بالا ببرید و سیستم كارت های مغناطیسی راه اندازی کنید همانند ویزا و مسترکارت و ... طرح جالبی می شود.
درود
برای دریافت کارت نقدی برای هر کاربر حساب شخصی باز کرده اید و درخواست کارت داده اید؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم یرای دریافت کارت نقدی افتتاح حساب لازم است
و اگر حساب باز شده است با هماهنگی کاربر میباشد؟ و از مدارک ارسالی کاربر برای عضویت در زرین پال جهت افتتاح حساب استفاده شده است؟
در این صورت امضا کاربر جهت افتتاح حساب الزامی است...
خير برای کاربر حسابی باز نشده و از مدارک هم استفاده ای نشده =d>
اسم و کد ملی کاربر برای صدور کارت به بانک ارائه شده و بانک کارت نقدی رو صادر کرده.
موضوعی که شما ميفرمائيد مربوط به شرايط عادی هست که کسی بخواد حساب باز کنه.
قطعا قرار دادی که برای اين کارت ها با بانک آينده و بانک های ديگه امضا شده متفاوت با شرايط عادی هست.
طرح جالبی هست . نمونه این کارت ها را از صبامهر با همکاری بانک پاسارگاد دیدم ولی یک خوبی که کارت های اونها داره خیلی از فروشگاه ها و مراکز تفریحی تخفیف میدن بهش
مثلا از یک فروشگاه 20% تخفیف میده . شما 100 هزار تومن که کارت بکشین 80 تومن از حساب کم میکنه
با زرین پال هم اگر بتونین با چند جا صحبت کنین تخفیف بگیرین خیلی خوب میشه . یه تبلیغ خوب هم برای اون فروشگاه هست. خیلی هم مشتاق پیدا میکنه کارت های شما
لوياليتی يکی از اهدافی هست که برای اين کارت ها در نظر گرفته شده.
در حال مذاکره با شرکتی هستيم که انشالله اون شرکت با 2000 مرکز تفريحی طرف قرار داد هست.
البته در مورد کارت صبامهر امکان برداشت از خودپرداز وجود نداره که در کارت زرين پال اين قابليت مهم (برای کاربران زرين پال مهم هست :دی ) وجود داره.
سلام و خسته نباشید به گروه زرین پال
من از سال 90 یا 91 که با زرین پال آشنا شدم اما به دلایلی درگاه فعالی باهاشون نداشتم و الان کم کم دارم روی یکی از سایت های تازه تاسیسم راش میندازم و انشالله همکاری مون رو آغاز کنیم تا حالا واریز و خرید زیادی از طریق زرین پال داشتم که واقعا سیستم خوب و پشتیبانی قوی دارن
زرین کارت برنامه جالب قابل انعطافی به نظر میرسه ولی یه مشکل که برای برخی کاربرها وجود خواهد داشت اینه که الان من و امثال من که شهرستان هستیم و بانک آینده شعبه تو شهرمون نداره برای استفاده از خدمات این کارت ها مشکل خواهیم داشت
یه پیشنهاد : بانک های دیگه که قرار داد دارین باهاشون سعی کنید از بانک های استفاده کنید که توی خیلی از شهر ها شعبه دارن مثل پاسارگاد و اقتصاد نوین و .....
و این امکان رو هم تو سایتتون قرار بدین که کاربر وقتی درخواست کارت میده بتونه انتخاب کنه که مثلا کارتش از بانک x صادر بشه
کارت ها در تهران صادر ميشن و به آدرس پستی شما ارسال ميشن.
زمانی که کارت بدستتون ميرسه بايد رمز رو تغيير بديد و رمز دوم رو هم در صورت تمايل روی اون ست کنيد (از خود پرداز های بانک آينده)
بعد ازين عمليات ديگه با خود پرداز بانک آينده کاری نداريد و از هر خود پردازی ميتونيد موجودی کارت خودتون رو دريافت کنيد.
ضمن احترام به قدمت مجموعه سامان سیستم
ولی این امکان خیلی ویژه ای نیست !
مثلا ال جی کارت هدیه با همکاری یکی از بانک ها میداد که شماره کارت هم روش درج شده بود و قابلیت شارژ داشت ، عین کارت خود اون بانک بود فقط لوگو و طرح ال جی روی کارت بود
با آن کارت ها میشد از همه جا خرید کرد فقط نمیشد نقدی وجه را از خودپرداز دریافت کرد
ولی کارت هایی دیگر هست که با طرح یک شرکت خاص داده می شوند و کلیه قابلیت هایی که شما فرمودید را دارا می باشند
لینک مرتبط : شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد :: کارت
مننون از شما.نقل قول:
ضمن احترام به قدمت مجموعه سامان سیستم
ما هم نگفتيم ويژه هست. مهم اين هست که از ترکيب سرويس ها با هم بتونيم سرويس ويژه ای رو به کاربران خودمون ارائه بديم.نقل قول:
ولی این امکان خیلی ویژه ای نیست !
برای مثال تسريع در واريز ها به کمک اين کارت باعث ميشه تا کاربران زرين پال به يک سرويس کاملا ويژه در فروش اينترنتی دسترسی داشته باشن.
يکی از مزايای اصلی اين کارت اين هست که قابليت دريافت وجه از خود پرداز های شتاب رو داره. فقط برای همين يک موضوع ما مجبور به ارائه تضمين های محکمتری به دو بانک طرف قرار داد شديم.نقل قول:
مثلا ال جی کارت هدیه با همکاری یکی از بانک ها میداد که شماره کارت هم روش درج شده بود و قابلیت شارژ داشت ، عین کارت خود اون بانک بود فقط لوگو و طرح ال جی روی کارت بود
با آن کارت ها میشد از همه جا خرید کرد فقط نمیشد نقدی وجه را از خودپرداز دریافت کرد
البته نمونه هایی که شما ارسال کرديد از طرف شرکت تجارت الکترونيک ارائه ميشن ولی کارت فعلی زرين پال با همکاری مستقيم با بانک صادر شده.نقل قول:
ولی کارت هایی دیگر هست که با طرح یک شرکت خاص داده می شوند و کلیه قابلیت هایی که شما فرمودید را دارا می باشند
لینک مرتبط : شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد :: کارت
بالطبع دست بانک ها در ارائه سرويس بسيار بازتر از شرکت های تجارت الکترونيک هست و به همين خاطر بوده که بانک انتخاب شده و نتيجه اون اين هست که امکان برداشت از خود پرداز بوجود اومده که در اکثر کارت های فعلی که شما نمونه اون رو ارسال کرديد، اين امکان وجود نداره.
ولی در کل ويژگی اين کارت ها زمانی مشخص ميشه که اين سرويس ترکيب ميشه با سرويس زرين پال و کاربران زرين پال ميتونن يک سرويس ويژه از زرين پال دريافت کنن.
دوستان خوشحال ميشيم نظر خودشون رو در مورد طرح 4000 کارت اول بدن تا در چاپ بعدی نظر دوستان هم تا جای ممکن لحاظ بشه.
بسیار عالی
تبریک میگم به همه دست اندرکاران زرین پال
انشالله بتونید روزی بین المللیش کنید و ملتی رو از شر تحریمهای پی پال و غیره خلاص کنید.
مفتخرم که اولین نفری هستم که یه طرح برای زین کارت زده و تقدیم زرین پال می کنم :D
طرح اولیه هست اومیدوارم که مورد توجه تیم زرین پال و دوستان wht قرار بگیره و کارت خود من رو هم با این طرح جدید برام بفرستن و سورپرایزم کنن :D
این طرح فقط روی کارته و پشتش رو فعلا کاری نداریم
تو این طرح از سه رنگ استفاده شده رنگ زمینه که به رنگ خاکستریه که تو روانشناسی رنگ برای نشان دادن و القاع حس تعادل به کار می رود
و رنگ بعدی بخشی که فقط در قسمت زیرین کارته و برای دادن جلوه به کارته که به رنگ آبی که القاع کننده حس اعتماد
و رنگ زرد که رنگ لوگوی زرین پال هم هست و القاع کننده حس خوش بینیه
تو این کارت بیشتر سعی شده سادگی تو الویت باشه
توی کارت اولیه زرین پال 2 تا چیز که به شخصه برای خود من ناخوشایند بود یکی لگوی زرین پال که در پایین قرار داشت و دیگری ترکیب استفاده از کلمات فارسی و انگلیسی که به نظرم جالب نبود
توی این کارت از طرح کره زمین با دایره های کوچیک استفاده شده که از کره زمین به این خاطر استفاده شده که نشان دهنده قالبیت فراوان و فراگیر و دارای پتانسیل پیشرفته
و از دایره های کوچک برای این استفاده شده که تا اونجایی که تو روانشناسی یادمه نشون دهنده اینه که حس وظیفه شناسی شخص رو نشون میده
فایل پیوست 18063
واقعا این کارتون تک هست تابحال همچین چیزی در بین سایت های رقیب زرینپال نه دیده و نه شنیده بودم !
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
ممنون دوست عزیز شما لطف دارین
من به جای مرده از واژه سنگین تر و رسمی تر استفاده میکنم
با تغییر رنگ موافق نیستم به دلایلی که گفته شده چرا از این رنگ ها استفاده شده
و برای روشن تر و تیره تر کردن رنگ ها پس از برسی زیاد به این رنگها رسیدم
و این که طرح اولیه هست و جای زیادی برای کامل شدن داره
به نظرم میشه رنگ خاکستریش و زردش رو کمی روشتر کرد اما در حدی که به اصل کار لطمه نخوره .
بازم ممنون از نظرتون منتظر نظرات دوستای دیگه هم هستم
با سلام
با نظر من بتونید پذیرندگی مثل سایت پرشین سویچ راه اندازی کنید خیلی عالی میشه
من خودم خیلی رفتم دنبالش نشد
الان سایت جی پال داره این کارا دقیقا انجام میده البته جی پال به صورت نمایندگی هست خودش که از سایت پرشین سویچ پین گرفته
ممنونم
مرسی از پيشنهاد دوستان. برنامه هایی مد نظر زرين پال هست که انشالله در بازه های مختلف زمانی رونمائی خواهند شد.
به دليل جلوگيری از کپی برداری ترجيح مون اين هست تا زمان عقد قرار داد ها و رونمائی صحبتی ازشون به عمل نياريم.
عزيزانی که در سطح تاييد نقره ای قرار دارن ميتونن برای درخواست کارت از طريق آدرس زير (صفحه: زرين کارت چيست ؟) اقدام کنن:
هزينه صدور و ارسال زرين کارت برای کاربران نقره ای 10500 تومان در نظر گرفته شده.کد:https://www.zarinpal.com/zarincard
درود.
طرح بسیار خوبی هست ...
انشاالله زرین پال روز به روز به روند روبه رشد خودش ادامه بده .
با احترام.
مرسی
باعث افتخار ما خواهد بود که بتونيم سايت ميزبان دی ال رو در ليست پذيرنده های خدمات میزبانی وب و دامنه داشته باشيم.
عزيزان امکان مشاهده موجودی زرين کارت از داخل وبسايت زرين پال فراهم شده.
سلام کارت های نقدی از کدوم بانک هست وچطوری داده میشه
عزیز این بانکی که باهاش قرارداد بستید و زرین کارت هست تو خیلی شهرها نیستش.. تو شهر خود ما یکی هست عابر بانک نداره...نه میشه رمز دوم روش گذاشت نه هیچی دیگر..کاش حداقل تو پنل زرین پال یک امکانی چیزی میزاشتید بتونیم رمز دوم برای کارت بزاریم یا رمزمون رو بتونیم عوض کنیم...
اگر در شهر شما بانک نباشه ميتونيد به همکاران اطلاع بديد پيش از ارسال کارت، رمز دوم رو ست کنن روی کارت و داخل تيکت بهتون بدن و بعد کارت رو ارسال کنن. البته اسم شهری که هستيد رو بگيد چون بانک آينده شعب زيادی داره. ممکن هست شعبه ای باز کرده باشن و شما اطلاع نداشته باشيد. (چون برای بقيه دوستان اين مورد بوجود اومده بود.)
از کارتی که در اختيار داريد ميتونيد عمليات زير رو بدون نياز به خود پرداز های آينده، انجام بديد:
-- انتقال وجه کارت به کارت از کليه دستگاه های خود پرداز متصل به شتاب
-- دريافت وجه از کليه دستگاه های خود پرداز متصل به شتاب
-- خريد از کليه کارت خوان های شتاب و شاپرک
-- خريد از کليه درگاه های پرداخت شتاب و شاپرک
-- مشاهده موجود کارت از زرين پال
-- انتقال وجه کارت به کارت از زرين پال به کليه کارت های شتاب (با توجه به توافقی که در روزهای پايانی سال گذشته انجام شد، اين سرويس طی روزهای 6 و 7 فروردين برای استفاده عموم کاربران در دسترس خواهد بود.)
بنده یک سوال داشتم
این کارت ها تاریخ انقضا هم دارن؟