پاسخ : نقد و بررسی xlhost
نقل قول:
ریپورت اسپم داشته باشی پورتو میکشن تا باشون حرف بزنید ... بعضی وقتا هم راس میکنن 35 دلار جریمه میکنن (کم پیش میاد!)
چرا خودشون بهت خبر نمی دند ؟ پورت رو میکشن پایین یعنی سرعتت رو کم می کنند ، یا اینکه قطع می کنند ؟
در OVH به ما گفتند خروجی پرت 20و21و22 رو روی سرور های لینوکس ببندید و روی ویندوز هم 445 . بعد از اینکار هم هیچ گزارش خطایی صادر نشده .
در XLHOST چه پورت هایی زیر Monitor هستند ؟
اول و آخر یک سوال
3 بار برای هر IP گیر می دند و یا 3 بار برای کل سرور .
بهتر اینکه دید دیتاسنتر مثبت باشه که چون من سرور خریدم ، من رو مسئول نداند ، بلکه برای جلوگیری از اون مشکل کمک کنه . نه اینکه الاکی هر مشکلی پیش آمد گیر بده .
اگه کاربران من SPAM کنند ، یعنی واقعا ایمیل گروهی بفرستند باید جریمه کنه . اما اینکه یه لاگ برای خودش ردیف کنه و به هیچ دلیلی بیاد اینطوری کنه ، مورد قبول نیست .
در بعضی از دیتاسنتر ها شاهد بودم ، VPS رو به مشتری تحویل نداده بودم و هنوز Panel روش نصب نبوده ، پیغام داده که شما Port Scanning کردید .
حالا سیستم عامل VPS هم Linux بوده که نمیشه به کرکی بودن و از این قبیل چیز ها گیر داد
دوستان عزیز خواهشی که دارم ، اگر براتون ممکن هست به سوالاتی که کردم دقت کنید و جواب بدید که منو کمک کرده باشید . ممنونم
کل پورت رو میکشن! سرور روشنه ولی پینگ نداری ;)
برای هر آی پی 3بار ... البته قانونی واسه این کار ندارن. یکی از آی پی هام 6 بار ریپورت اسپم داشت. بار آخر گفتن یه بار دیگه این آی پی ریپورت بشه کل سرور رو میبندیم. :d
نقل قول:
در XLHOST چه پورت هایی زیر Monitor هستند ؟
خدا میدونه :دی
بگی پورت Smtp هم ببندن، این کارو نمیکنن :دی
آمار کامل اسپم هم بهت نمیدن. فقط آی پی + زمان های اسپمینگ! حتی نمیگن اسپم به چه صورتی بوده! دی داس / ایمیل گروهی / آی دی کرکر / ... (کارایی که ما ایرانیا استادیشم) :d
خدا رو شکر که برای هر IP هست . من حاظرم برای هر IP یک بار باشه ، اما سرور رو خاموش نکنند .
اگه واقعا من کاری کنم ، حقم هست که 100 دلار جریمه بشم . اما الاکی گیر ندند ، مثل این دکتر ها که نسخه آماده دارند ، یک لاگ آماده جلوی دستم بگزارند
در OVH به لطف محمد عزیز ( BestServer ) به من گفتند که خروجی 20و21و22 برای لینوکس و 445 برای ویندوز رو ببندم ، مشکلی نداشتم
دمت گرم محمد جان .
منظورم از بعضی از دیتاسنتر ها ، WorldStream کبیر بود ، که VPS رو تحویل مشتری نداده بودی میزد که UPSTREAM زده IP شما اله کرده ، بله کرده .
شخص دیگری ، خاطره ای چیزی از xlhost نداره ؟
سلام.
شبکه قوی ای دارند، بقیه موارد رو هم که دوستان ذکر کردند و تکرارش لطفی نداره.
سخت افزار هاشون هم که خانگی (desktop) هست و من منظور شما رو درست متوجه نشدم ولی اگر پایداری واقعی می خواید، حداقل سرور های Xeon این شرکت رو خریداری کنید ;)
با تشکر.
Oh My God
پس Xlhost از Pc استفاده میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
Oh My God
پس Xlhost از Pc استفاده میکنه
تقریبا 99 درصد سرور هایی که ایرانی ها خرید میکنند دسکتاب هستند و برای همین هزینه سرور پایین هست ولی سرور های سری راکمونت به علت کیفیت بالای سخت افزاری شروع فیمت از 150 دلار به بالا دارند و از اونجایی که در ایران قیمت مهمتر از کیفیت هست پس همون دسکتاب سرور گزینه مناسب تری خواهد بود در ضمن این شرکت در امریکا واقع شده است و باید قوانین اون کشور را رعایت کند و چرا 99.99 درصد دیتا سنتر های امریکا به ایران سرور نمیفروشند ولی این دیتا سنتر شاید تمایلی برای رعایت قوانین تجارت را ندارد . و یک موقع هم که مجبور به رعایت قوانین بشه مطمعنا اون روز خیلی دیر خواهد بود همون کاری که cpanel - eno, - godady به یکباره انجام دادند
سلام ! راستش من سرور های Xlhost ام دو بار بدون هیچ اخطاری بسته شدند ! گفتند اسپم زدید ! حالا 35 دلار رو جریمه رو هم پرداخت کردیم !
ولی بعد از اون پورت 25 رو گفتیم بستند و دیگه مشکلی از جانب اسپم ندارم !
البته. کسانی که میخوان اسپم بزنند فقط و فقط Ecatel.Net رو انتخاب کنند !
من سرورم 132 دلاری و سرور دل هست
یه دونه 150 دلاری سوپر میکرو هم دارم