پاسخ : کدوم کش کننده از همه بهتره ؟! :|
درود
Eaccelerator پیشنهاد میشه . برای نصب هم در خدمت شما هستیم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToranjHost
درود
Eaccelerator پیشنهاد میشه . برای نصب هم در خدمت شما هستیم ...
من Eaccelerator رو نصب کردم ، اما ارور داره :|
eAccelerator: Unable to create cache directory ”/tmp/eaccelerator”
تو phpinfoم هم نمیاد :| ، میشه راهنمایی کنید ؟
درود
اطلاعات سرور روی برای ما از طریق تیکت در سایت ارسال کنید تا براتون نصب کنیم ...
فعلا بزارید ، بقیه دوستان هم نظر بدن ،
ترجیح میدم خودم نصبش کنم ، تا بدم یکی دیگه نصب کنه ...
چون میخوام بدونم ، الان ایراد کار من کجاست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
compiler
سلام
apc و Eaccelerator و Xcache هر ۳ Opcod Cache هستند . کارشون ذخیره سازی فایل های PHP در وضعیت کامپایل شده روی دیسک ها حافظه (رم) سرور است . هر ۳ بسیار استیبل و سریع هستند
APC بیشترین سازگاری رو داره . به خصوص اینکه در آینده نه چندان دور بخشی از PHP خواهد بود...همین پشتیبانی رسمی از APC توسط خود PHP باعث میشه بیشترین سازگاری رو داشته باشه . سرعت APC بسیار بالاست و فایل های کامپایل شده رو داخل RAM سرور کش میکنه .
Eaccelerator که مدت نسبتا طولانی هست که ورژن جدیدی ارائه نکرده و به نظر هم نمیرسه دیگه تولید کنندگانش قصد توسعه اون رو داشته باشند . Eacclereator تا php 5.4 رو پشتیبانی میکنه . به هر حال همچنان یکی از بهترین آپکد کش ها به حساب میاد . مخصوصا متد کش کردن فایل های کامپایل شده PHP روی دیسک توسط Eaccelerator بسیار رایج است و تاثیر زیادی روی کاهش لود سرور دارد .
ٓXcache شاید سریع ترین آپکد کش باشه ولی بیشتر برای تک سایت ها یا سرور های شخصی با تعداد سایت های کم توصیه میشه . این سیستم کشینگ بیشترین آمار نا سازگاری را با سایر سرویس ها و نرم افزار های سرور دارد و در ضمن از بعضی فانکشن های خطرناک نیز استفاده میکند . اگر فانکشن های معروف و پر ریسک رو در php.ini ببندید در فرایند نصب Xcache با ارور مواجه میشید .
Memcache کاملا کارش با ۳ آپکد کش فوق متفاوته . Memcache یک Object Cache بسیار قویه . بهترین روش برای کش کردن کوئری های دیتابیس Memcaceh هست . بازدهی زمانی به حد اکثر میرسه که از Memcache روی یک سرور جدا (Memcache Server) استفاده بشه
شما میتونید یک آپکد کش رو در کنار Memcache به صورت همزمان استفاده کنید . اگر از cPanel استفاده میکنید بهتون Eaccelerator رو بین ۳ انتخاب بالا توصیه میکنم
در ضمن استفاده از Nginx به عنوان Reverse ***** در کنار آپاچی تاثیر بسیار زیادی روی سرعت لود وب سایت ها خواهد گذاشت .
موفق باشید
توضیح کاملی دادید ، این مورد هم من اضافه کنم
APC علاوه براینکه opcode cache هست قابلیت object cache هم دارد و این مزیت رو داره که همزمان هر جفت این دو نوع کش را ارائه می کند و نیازی نیست جداگانه objectcache مثل memcache نصب کنید و اکثر اسکریپت های اپن سورس مثل وردپرس و جوملا به راحتی به apc برای object cache وصل می شوند.
به تجربه و مقایسه های موجود در اینترنت apc درصد اندکی از بقیه موارد سریعتر هست و گزینه انتخابی خود من هم همیشه apc است.
درمورد apc که قراربوده در هسته پی اچ پی قرار بگیره این مورد کنسل شده و بزودی شرکت zend محصول PECL :: Package :: ZendOpcache
را که درحال توسعه هست را جایگزین apc در هسته php خواهد کرد. (توصیه نمیشه این محصول زند رو نصب کنید چون هنوز سازگاریه کاملی نداره)
در مورد eaccelator نیز که شما نصب کردید و خطا دارید به خاطر نساختن فولدر فایل های کشن و ندادن پرمیشن هست که اخیرا نسخه جدیدش تا پی اچ پی 5.4 را ساپورت میکنه
نکته ای که برای نصب هرکدام از این کش ها باید بدانید این هست که در حالت fastcgi چون هر پروسس وب سرور بصورت مستقل لود میشه عملا یک کش متمرکز وجود نداره و هر پروسس برای خودش یک نسخه کش بالا میاره که کارایی کش رو کم میکنه و بهترین کارایی این کش ها در mod_php یا fpm هست که کش بصورت متمرکز عمل میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
توضیح کاملی دادید ، این مورد هم من اضافه کنم
APC علاوه براینکه opcode cache هست قابلیت object cache هم دارد و این مزیت رو داره که همزمان هر جفت این دو نوع کش را ارائه می کند و نیازی نیست جداگانه objectcache مثل memcache نصب کنید و اکثر اسکریپت های اپن سورس مثل وردپرس و جوملا به راحتی به apc برای object cache وصل می شوند.
به تجربه و مقایسه های موجود در اینترنت apc درصد اندکی از بقیه موارد سریعتر هست و گزینه انتخابی خود من هم همیشه apc است.
درمورد apc که قراربوده در هسته پی اچ پی قرار بگیره این مورد کنسل شده و بزودی شرکت zend محصول
PECL :: Package :: ZendOpcache
را که درحال توسعه هست را جایگزین apc در هسته php خواهد کرد. (توصیه نمیشه این محصول زند رو نصب کنید چون هنوز سازگاریه کاملی نداره)
در مورد eaccelator نیز که شما نصب کردید و خطا دارید به خاطر نساختن فولدر فایل های کشن و ندادن پرمیشن هست که اخیرا نسخه جدیدش تا پی اچ پی 5.4 را ساپورت میکنه
نکته ای که برای نصب هرکدام از این کش ها باید بدانید این هست که در حالت fastcgi چون هر پروسس وب سرور بصورت مستقل لود میشه عملا یک کش متمرکز وجود نداره و هر پروسس برای خودش یک نسخه کش بالا میاره که کارایی کش رو کم میکنه و بهترین کارایی این کش ها در mod_php یا fpm هست که کش بصورت متمرکز عمل میکند
الان من باید چه کار کنم ؟ پرمیشن رو میزارم رو ۷۷۷ ، بازم همین ارور هست !
suPHP رو سرور من نصب ه ، ممکنه مشکل از owner permission باشه ؟ ، اما من با یوزر روت لاگین و پرمیشن رو ۷۷۷ کردم !
تازه وقتی سرور ریبوت میشه ، پوشه ای ک ساختم + خط هایی ک به php.ini اضافه کردم ، کلا حذف میشه :|
من طیق این آموزش : آموزش نصب eaccelerator کش در سرور لینوکس و کاهش لود سرور و افزایش سرعت نصب کردم ، یکی بگه چجوری اینو حذفش کنم ؟؟؟ :| :| :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
بنده آموزش را ندیدم اما کلا بگم خدمتتون برای اجرای این کش یک خط دستور در فایل php.ini شما اضافه میشه که این کش را در php اجرا میکنه همان خط را پاک کنید انگار نه انگار که نصب کردید رو سرور و اصلا اجرا نمیشه در سرورتون.
یا حق
من الان eaccelerator رو حذف و APC رو طیق این آموزش Installing Alternative PHP Cache (APC) نصب کردم .
اما بازم تو phpinfo هیچ اثری از APC نیست :|
من این eaccelerator رو حذف کردم ، اما این ارورا چیه ؟! :|
کد:
Failed loading /usr/lib/php4/eaccelerator.so: /usr/lib/php4/eaccelerator.so: cannot open shared object file: No such file or directory
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php5/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/“eaccelerator.so”' - /usr/local/php5/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/“eaccelerator.so”: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
msj