پاسخ : به نظر شما این حرف منطقی هست ؟
سلام.
آیا به نظر شما، وظیفه یک دیتاسنتر در مورد یک سرور Self Managed بیشتر از نصب سخت افزار و نصب Operating System هست ؟
اگر آره، از نظر شما به چه دلیل یک دیتاسنتر معتبر و شناخته شده مثل ما که مشتری های به این فهیمی داریم، باید بدون دریافت هزینه، سرور یک نفر رو واسش config کنیم ؟
با تشکر.
هر 2 دوست عزیز بهتره مشکل رو خصوصی حل کنند اینجا هم اگر قرار هست حل بشه با هم صحبت کنند نه در 2 تاپیک جدا که مشکلی رو حل نمی کند دوستان دیگر هم بنا بر جریاناتی در تاپیک ها نظرات مختلف و گاهاً متناقض می دهند. به این صورت مشکلی حل نمیشه که شرایط برای هر 2 دوست ما مشکل تر میشه.
امیدوارم مشکل حل بشه و باعث دلخوری بین دوستان نشه.
سلام.
آخه ادعای این شخص این هست که مشکل از ما هست در صورتی که وضایف یک دیتاسنتر مشخص هست !
ما که نباید مشکل شرکت VMWare رو حل کنیم یا اینکه بشینیم سرور Self Managed رو به صورت رایگان اشکال یابی و رفع اشکال کنیم !
شما برید به ThePlanet بگید این مورد رو و ازشون بخواید مشکل رو حل کنند، هر چقدر هم اسرار کنید، جواب شما همین هست Your server is self managed, even consider to purchase a management package or investigate the issue yourself.
تازه ما به صورت رایگان OS Reload انجام دادیم و در نهایت هم DVD رو گزاشتیم و ایشون از طریق KVM رایگانی که داشتند، ESX رو خودشون نصب کردند و باز هم میگند دیتاسنتر مشکل داره که بلد نیست نصب کنه، خوب شما که بلد هستی چرا خودت درست نصب نکردی و باز ادعا کردی که Hardware مشکل داره ؟
با تشکر.
عجب داستانی شده یکی دیگه تو یه تاپیک دیگه مینویسه شما اینجا مینویسید . خوب مشکل رو بین خودتون حل کنید از این مشکلات زیاد بوجود میاد و همیشه هم قابل حل هستند .
مطمعنا اینطور تاپیک ها و نوشته ها زیاد در حل مشکل کمک نمیکنه .
سلام.
معمولاً با کسی باید حرف زد و با حرف مشکل رو حل کرد که حداقل به شما گوش بده نه اینکه ** فقط و فقط ** حرف خودش رو تکرار کنه و براش مهم نباشه شما چی میگید !
با تشکر.
با سلام فعلا که همه این نظر دارن که باید دیتا سنتر سالم تحیول بده سرور را
من منتظر موندم تا همه اینجا نظر بدن و یکی به یکی پاسخ داده میشود که باز اینجا هم طرف مقابل خودش ببینه که مشکل از خودشون بوده و باید در هر صورت سالم سرور تحیول بدن
این دیتا سنتر چندین چند ساله سابقه کار باید بدونه که بعضی مدلهای سوپر میکرو و اچ پی با esx 4.0 update1 مشکل دارن و باید طبق مدلهای سرورشون ایزو صحیح قرار بدن و نصب کنه این وظیفه کاربر نیست دیتا سنتر باید esx 4.0.0 را میزاشت و نصب میکرد این مورد همه دیتا سنترها میدونند بجای یانکه اینقدر ادعا بیخود داشته باشند
من شخصا خودم 5تا سرور دارم با همین مجازی ساز چرا بقیه این مشکل نداشتن موقع تحول میدوند چرا چون اون کارشناس دیتا سنتر علمش داشت و میدونست باید چه کار کنه و مثل مهندس این دیتا سنتر فقط ادعای الکی نداشتند
فعلا این نکته ذکر میکنم تا بعد یکی به یکی جواب هم اینجا داده میشود دوستانی که اینجا نظر دادن لطفا اون سوال تاپیک پاسخ بدن
از پست شماره 1 تا اخرین پست یکی یکی هم پاسخ میدم اینو فعلا گزاشتم تا فعلا ببیندی قضیه چی سهت تا بقیه موادر بیام بگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Desperados
هر 2 دوست عزیز بهتره مشکل رو خصوصی حل کنند اینجا هم اگر قرار هست حل بشه با هم صحبت کنند نه در 2 تاپیک جدا که مشکلی رو حل نمی کند دوستان دیگر هم بنا بر جریاناتی در تاپیک ها نظرات مختلف و گاهاً متناقض می دهند. به این صورت مشکلی حل نمیشه که شرایط برای هر 2 دوست ما مشکل تر میشه.
امیدوارم مشکل حل بشه و باعث دلخوری بین دوستان نشه.
والله مشکل حل کردیم و گفتم اوکی شد سرور خودمون و بحثی هم نبود دیگه و همه چیز به خوبی تمام شد ولی این اقا چون همیشه میخواد حرف خودش ثابت کنه امد این تاپیک زد ولی نمیدونست که خودش خراب میشه این وسط میتوند جواب دوستان در اون تاپیک ببنید
در ضمن همون دم صبح که این تاپیک زدن من پیام خصوصی دادم که حذف کنند چون حوصله بحث و این چیزها ندارم و به ضرر خودشون تمام میشه ولی خودشون اینطور ی دوست داشتن وگرنه همه چیز به خوبی تمام شده بود
سلام.
قرار شد شما در تاپیک من نظر ندید.
من فقط از دوستان سوال کردم که ببینم مورد چی هست.
ببینید، من چندین بار خدمت شما عرض کردم که شما هیچ وقت نمیتونید آبروی ما رو ببرید و این هدف شما مثل خیال خرید خانه شخصی در کره ماه هست ولی شما تلاشتون رو می کنید و این کار قابل ستایش هست.
در مورد مشکل هم اگر تمایل دارید ببینید حرف حساب رو کی میزنه، ممنون میشم یک تاپیک در بخش شکایات بزنید تا من با ارائه مدارک مستند، به شما و دیگر خوانندگان تاپیک ثابت کنم موضوع این چیزی که شما خیال می کنید نیست.
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
قرار شد شما در تاپیک من نظر ندید.
من فقط از دوستان سوال کردم که ببینم مورد چی هست.
ببینید، من چندین بار خدمت شما عرض کردم که شما هیچ وقت نمیتونید آبروی ما رو ببرید و این هدف شما مثل خیال خرید خانه شخصی در کره ماه هست ولی شما تلاشتون رو می کنید و این کار قابل ستایش هست.
در مورد مشکل هم اگر تمایل دارید ببینید حرف حساب رو کی میزنه، ممنون میشم یک تاپیک در بخش شکایات بزنید تا من با ارائه مدارک مستند، به شما و دیگر خوانندگان تاپیک ثابت کنم موضوع این چیزی که شما خیال می کنید نیست.
با تشکر.
با سلام
ببخشید به 2 دوست عزیز جسارت نشه منم مثل برادر کوچکتر شما
ولی مشکل با گذشت هر 2 تاتون حل میشه
گیگا عزیز اگر شما سرور Self Managed تحویل گزفتید پس همه موارد با خودتون هست و دلیلی نداره که بگید حتما باید این کار رو برای شما انجام بدند
آریا عزیز اگر هم شما در مورد این دوست عزیز یک کمی تفاوت قائل بشید مشکلی پیش نمیاد
یه مثلی هست که میگن هر 5 تا انگشت مثل هم نمیشه
با آبرو ریختن که کار درست نمیشه اینجا یه فروم تخصصی هستش برای حل مشکل های تخصصی
وب سایت WHT جهانی رو ببینید از این جور تایپیک ها توی اون فروم خیلی کمه یا نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin114
ب
وب سایت WHT جهانی رو ببینید از این جور تایپیک ها توی اون فروم خیلی کمه یا نیست
اونجا هم زیاده تا دلتون بخواد از این تاپیک ها هست ولی خوب ما که نمیدونیم حقیقت امر چی بوده و چه حرف ها و چه تعهداتی رد و بدل شده برای همین نمیتونیم نظر کامل بدیم و قضاوت کنیم . و 1 سرور هم ارزش این همه داستان و تاپیک درست کردن ندارد . به نظر ما بهتر نیست ایشون مستقیم با ساپورت دیتا سنتر تماس بگیرند و مشکلشون رو مطرح کنند حالا اینجا یه سوال پیش میاد که ایا این سرور های دیتا سنتر هست یا سرور کولو شده هست ایا ساپورت دیتا سنتر میتونه پشتیبانی انجام بده یا هیچ ساپورتی وجود ندارد ایا قبل از خرید تعهدات چی بوده که بهش عمل نشده . اینطور نظر دادن ها و بحث ها هم نتیجه ای نخواهد داشت . معمولا دیتا سنتر ها یه back money دارند که اگر سرور مشکلی داشت یا هر علت دیگه هزینه رو برمیگردونن یا اگه سخت افزار مشکلی داشته باشه باید تعهد کنند کمتر از 4 ساعت مشکل رو رفع کنند و .....
فکر میکنم اریا جان باید بزارید مشتریان با دیتا سنتر بصورت مستقیم در ارتباط باشند و خودشون مشکلاتشون رو حل کنند . این راه حل منطقی هست .