پاسخ : نظرسنجی از هاستینگ ها (طراحی سیستم هاستینگ مناسب)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoft
سوال بنده از شما این است که چه امکاناتی باید از این سیستم انتخاب و؟ چه امکاناتی حذف گردد ؟ چه امکاناتی ضروری نیست ؟
دوست دارم در این رابطه بحث شود تا سیستمی مناسب ساخته شود . به هر حال این سیستم طراحی می شود چون در برنامه ریزی ما قرار گرفته است . ما قصد داریم با این بحث سیستم بهتری تهیه نماییم .
به نظر من شما بايد پيچيدگي سيستم سفارش و پشتيباني را كم كنيد.
پاسخ : نظرسنجی از هاستینگ ها (طراحی سیستم هاستینگ مناسب)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikihost
سلام
يه مورد مد نظر من بوده هميشه و همچنين امكان را بزودي واسه شركتمون راه اندازي ميكنيم. (اختصاصي )
اين امكان مثل همين whmcs اپيكاليشن ويندوزي داره كه متصل به سرور شده و مثلا كسي تيكتي زده باشه را مياره و ميشه از محيط نرم افزار تيكت را جواب داد.
درسته يه كم سخت به نظر بيا شما ميتونيد اين اپيكاليشن هم بهش اضافه كنيد منتها واسه شخصي كه نميخواد اين امكان را بهش ندين و در نتيجه هزينه نرم افزار كمتر خواهد شد.
اميد وارم نظرم موثر واقعه شده باشد
Nikihost عزیز ممنون از نظر جالبتون .
این کار حتما در فازهای بعدی پروژه انجام می شود . چون حداقل خودم با زبان های برنامه نویسی تحت ویندوز آشنایی مناسبی دارم و پروژه های با چنین ساختارهایی انجام داده ام .
ولی نیازمند کار زیاد جهت امن کردن سیستم نرم افزاری دارد . برای همین نیازمند زمان می باشد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikihost
به نظر من شما بايد پيچيدگي سيستم سفارش و پشتيباني را كم كنيد.
برای بخش پشتیبانی فکرهایی انجام داده ایم و در نظر ما سیستم سفارش کامل با سیستم whmcs متمایز است .
اگر به صورت دقیق تر مشکلات را بیان کنید ممنون می شوم .
به نظر شما سفارش و پشتیبانی به چه شکلی باشد مناسب تر است .
آیا سیستمی مد نظر شماست ؟ اگر جواب مثبت است وب سایت مربوطه را اعلام کنید . و اگر منفی است در صورت امکان دقیق تر توضیح دهید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
هر کاری میکنید فقط سریع :d
eParsData.Net عزیز شما هم برای تسریع انجام این کار نظر خودتونو اعلام کنید