پاسخ : سرور مجازی (برای دانلود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
موفق باشید
از لطف شما و پیشنهاد شما سپاسگذارم،
اما ترجیح می دادم پیشنهاد و نظر شما را در پیام خصوصی و یا ارسال تیکت به مدیریت سایت بدانم، اینگونه پیشنهادات در بخش "خواست سرویس" و تایپک فردی، فقط باعث منحرف شدن بحث و روند خواهد شد.
البته از نیت شما آگاهی دارم که صرفا به منظور انتقاد سازنده و روند رو به رشد نحوه ارایه صحیح آفر مطرح نمودید اما کمی زود قضاوت نمودید، زیرا لازم است بدانید !! : بنده و همکارم و همکاران دیگر که از جانب شرکت فناوران پویان هزارنویس آفر یا پلنی پیشنهاد می نمایند، با توجه به تجربه و آگاهی هایی که در این زمینه دارند سعی می کنند نیاز شخص را شناسایی و تطبیق دهند.
برای مثال :
اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی یک پک آی.پی 30 تایی بگیریم برای فروش سرورمجازی، سپس به هر مشتری یک سرور با کارایی هایی متفاوتی ارایه دهیم چه خواهد شد ؟
مثلا :
فردی رم 1 را برای آنزیپ نمودن، زیپ نمودن سفارش می دهد.
فردی برای هاست دانلود سفارش می دهد.
فردی برای دانلود و آپلود سفارش می دهد.
فردی برای بازی آنلاین سفارش می دهد.
فردی برای موارد خاص سفارش می دهد.
فردی برای هاستینگ سفارش می دهد.
قطعا پردازنده و پرت مسدود می شوند و هر یک از مشتریان نارضایتی خواهند داشت.
اما اگر : اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی 2 آی.پی سینگل باشد و فقط روی این سرور اختصاصی 2 سرور مجازی باشد، چه خواهد شد ؟
قطعا منابع به صورت واقعا اختصاصی و بهینه در اختیار دو مشتری قرار خواهد گرفت و نهایت لذت و استفاده را خواهند برد و طبیعی است که هزینه سرور اختصاصی باید توسط دو سرور مجازی تامین شود.
به همین دلیل است که کارشناسان هزارنویس، با درک این موضوعات سعی می کنند شخصی که نیازمند سروری است را بر حسب حوزه ای که نیاز دارد راهنمایی نمایند و نسبت به مسایل آگاه و روشن نمایند !!
تمام سعی خود را می نماییم تا این افراد تصمیم صحیح را بگیریند. حال این حوزه در این تایپک به سرور مجازی برای دانلود و آپلود مربوط می شد، به این توضیحات اشاره شد، در حوزه های دیگر نیز قطعا به همین منوال اما توضیحات دیگر و نکات دیگری خواهد داشت.
هدف ما کیفیت بالا، سود کم است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
از لطف شما و پیشنهاد شما سپاسگذارم،
اما ترجیح می دادم پیشنهاد و نظر شما را در
پیام خصوصی و یا
ارسال تیکت به مدیریت سایت بدانم،
اینگونه پیشنهادات در بخش "خواست سرویس" و تایپک فردی، فقط باعث منحرف شدن بحث و روند خواهد شد.
البته از نیت شما آگاهی دارم که صرفا به منظور انتقاد سازنده و روند رو به رشد نحوه ارایه صحیح آفر مطرح نمودید
اما کمی زود قضاوت نمودید، زیرا لازم است بدانید !! : بنده و همکارم و همکاران دیگر که از جانب شرکت فناوران پویان هزارنویس آفر یا پلنی پیشنهاد می نمایند، با توجه به تجربه و آگاهی هایی که در این زمینه دارند سعی می کنند نیاز شخص را شناسایی و تطبیق دهند.
برای مثال :
اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی یک پک آی.پی 30 تایی بگیریم برای فروش سرورمجازی، سپس به هر مشتری یک سرور با کارایی هایی متفاوتی ارایه دهیم چه خواهد شد ؟
مثلا :
فردی رم 1 را برای آنزیپ نمودن، زیپ نمودن سفارش می دهد.
فردی برای هاست دانلود سفارش می دهد.
فردی برای دانلود و آپلود سفارش می دهد.
فردی برای بازی آنلاین سفارش می دهد.
فردی برای موارد خاص سفارش می دهد.
فردی برای هاستینگ سفارش می دهد.
قطعا پردازنده و پرت مسدود می شوند و هر یک از مشتریان نارضایتی خواهند داشت.
اما اگر : اگر یک سرور اختصاصی EX4S داشته باشیم، پرت 1 گیگابیت و 200 گارانتی دیتاسنتر است و گاها تا 800 هم بازتاب دارد، روی این سرور اختصاصی 2 آی.پی سینگل باشد و فقط روی این سرور اختصاصی 2 سرور مجازی باشد، چه خواهد شد ؟
قطعا منابع به صورت واقعا اختصاصی و بهینه در اختیار دو مشتری قرار خواهد گرفت و نهایت لذت و استفاده را خواهند برد و طبیعی است که هزینه سرور اختصاصی باید توسط دو سرور مجازی تامین شود.
به همین دلیل است که کارشناسان هزارنویس، با درک این موضوعات سعی می کنند شخصی که نیازمند سروری است را بر حسب حوزه ای که نیاز دارد راهنمایی نمایند و نسبت به مسایل آگاه و روشن نمایند !!
تمام سعی خود را می نماییم تا این افراد تصمیم صحیح را بگیریند. حال این حوزه در این تایپک به سرور مجازی برای دانلود و آپلود مربوط می شد، به این توضیحات اشاره شد، در حوزه های دیگر نیز قطعا به همین منوال اما توضیحات دیگر و نکات دیگری خواهد داشت.
هدف ما کیفیت بالا، سود کم است.
سپاس از پاسختون اما گفته های دوستان رو کمی در آفر ها دخیل کنید آفر هاتون بهتر دیده میشه و اینکه با این تفاوت قیمت آفر داده بشه مطمئنا مشتری توجهی نمیکنه و به راحتی میگزره . اینکه پیشنهاد ها مشتری پسند باشن خیلی در فروش دخیل هست . شبتون هم بخیر :)
استارتر عزیز من رداستیشن رو پیشنهاد میکنم براتون خودم چند روز پیش درخواست دادم همینجا و از آفر یکی از دوستان تهیه کردم اگر خواستید در تماس باشید بهتون معرفی کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
سپاس از پاسختون اما گفته های دوستان رو کمی در آفر ها دخیل کنید آفر هاتون بهتر دیده میشه و اینکه با این تفاوت قیمت آفر داده بشه مطمئنا مشتری توجهی نمیکنه و به راحتی میگزره . اینکه پیشنهاد ها مشتری پسند باشن خیلی در فروش دخیل هست . شبتون هم بخیر :)
قطعا حق با شماست اما در موردی اشتباه می پندارید، مشتری باید دقیق راهنمایی شود تا سرویسی که سفارش می دهد هرگز به دلیل " پایین بودن کیفیت " لغو نکند.
اگر مشتری توجه به توصیه ها و راهنمایی ها نکند قطعا شانس بزرگی را از دست داده است و باید برای او ناراحت بود، اما این بی توجهی را قطعا خودش انتخاب نموده است.
در هر حال، امیدوارم اگر انتقاد یا پیشنهادی دیگری دارید از 2 طریقی که گفته شد ارسال نمایید تا باعث انحراف در تایپک فروشی نشویم !!!
به دلیل احترام به قوانین تالار گفتگو، از ادامه این گفتگو معذور هستم، البته فکر میکنم گفتگو برای طرفین خاتمه یافته است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
موفق باشید
با عرض پوزش از جناب آقای علیگلی که دخالت میکنم لازم دونستم یک چیزهایی رو مطرح کنم.ببین دوست من ایشون شاید مثل بقیه آفر نده و میزان درخواستی ایشون رو بیشتر آفر میده اما آفر یعنی یک پیشنهاد.ایشون هم پیشنهاد میده.مشتری حق داره انتخاب کنه.درسته ایشون رم 1 گیگ میخواد اما شاید با دیدن مشخصات بالاتر با قیمتی که مد نظرش هست تصمیم بگیره همین آفر هزارنویس رو بخره.بر فرض مشتری این آفر 100 گیگ رو دیده جایی ماهی 80 تومان... وقتی میاد میبینه با 20 تومان اضافه تر میتونه صاحب مشخصاتی چندین برابر تر بشه شاید نظرش عوض بشه و بخواد آن رو بخره.پس بهتره به جای اینکه بحث رو عوض کنیم ما آفر و پیشنهاداتمون رو بدیم و انتخاب رو بزاریم بر عهده خریدار! انصافا هزارنویس پیشنهاداتش عالی و منطقی هست.
بخش فروش سرورهای مجازی
چرا فناوری وب پارس؟
- تعهد به مشتری و سرویس ارایه شده
- تهیه و پرداخت سرورها از منابع معتبر جهت جلوگیری از مشکلات با دیتاسنترها
- سرورهای قدرتمند و با کیفیت از دیتاسنترهای شناخته شده
- آپلینک 1Gbps با کیفیت در تمامی سرورها
- 99.9% آپتایم سرویسها، تلاش و مونیتورینگ دقیق سرورها جهت جلوگیری از بروز مشکل در سرویسها
- پشتیبانی کارامد، با حوصله و مجرب
- پهنای باند نامحدود
- راه اندازی سریع سرورهای مجازی
- ارایه پکیجهای سفارشی سرور مجازی با کانفیگ ویژه به دلخواه مشتری
- ارایه کانفیگهای خاص جهت اسکریپتهای سنگین مانند جامعه مجازی ، چت روم، جوملا، وردپرس و ...
- تعامل با مشتریان و ارایه حداکثر سطح کمک رسانی خارج از پشتیبانی
- درگاه پرداخت آنلاین - بانک ملت
- اطلاع رسانی به موقع مواردی مانند اعلام سر رسید پرداخت، مشکلات شبکه، ابیوزها و موارد دیگر به مشتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erza
سلام
سرور مجازی میخوام سیستم عامل ویندوز هارد 100 رم هم 1 گیگ کافیه
سایت نو پپاست نمیخوام قطعی ،عدم پشتیبانی به موقع ، یا مشکلاتی از این قبیل داشته باشم
سایت دانلود است هارد در روز ها و ماه های آینده نیازم بیشتر میشه اولویت رو به اونایی میدم که قیمت هارد هاشون خوبه
با سرور دی ال و تیک دیتا هم معامله داشتم نمیخوام مثل اونا باشه
سلام
اگه سرویس خوب میخواید با منابع خوب و تحویل آنی و هر زمان که نیاز داشته باشید بتونید سیستم عاملتون با یک کلیک فقط عوض کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/91644/
محتویات تاپیک رو اینجا نمیزارم برای جلوگیری از شلوغی تاپیکتون
سلام
دانلود تا 70 مگ در ثانیه
پردازنده E3-1245 Intel XONE
با میزان منابع نیمه اختصاصی ماهانه برای سرویس دانلود 99 هزار تومان با رم 2گیگ و هارد 300 گیگ
============= VPS/VDS =============
VPS-VDS Siwss : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=21
VPS-VDS USA : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=22
VPS-VDS UK : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=1
VPS-VDS GERMANY : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=24
VPS-VDS Iran : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=9
VPS-VDS Canada : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=5
VPS-VDS HOLAND : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=20
VPS-VDS France : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=25
VPS-VDS Download : ariyacenter.net/client/cart.php?gid=15
افر های دیگری هست ولی مخصوص دانلود نیستند و در صورت مشاهده سرویس ساسپند میشه!
این افر که به شما دادم در سایت 150 تومان که با تعرفه ویژه 99 تومان ارائه میشه
سرویس نیمه اخصاصی
کنسول مدیریت
ریبوت سرویس
و گراف لحظهای سخت افزار سرور
همراه با پشتیبانی
در ناحیه کاربریتان خواهید داشت
با بخش فروش یاهو ، تماس ، تیکت ارتباط برقرار کنید
سلام
رم 1 گیگ اختصاصی
هارد 100 گیگ دور بالا و پر سرعت (تضمین شده)
از هلند
پینگ پایین به ایران
پورت 1 گیگ
ماهیانه 39 هزار تومان
با سلام و احترام
از اروپا و آمریکا در خدمت هستیم
رم 1 گبگ
هارد 100
پورت 1000
cpu e5-2620 15 mb cache
ماهیانه 39000 تومان