پاسخ : چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟
دیتاسنتر محلی است که سرور ها در انجا قرار می گیره و دیتاسنتر این سرور ها را اجاره میده یا مکانی را برای میزبانی از سرور های کاربران قرار میده (کولو)
اگر شما سرور را در محل شرکت خودتون دارید خوب اینجا باید با مخابرات هماهنگ کنید و پهنای باند و یا سرعت بیشتر بگیرید ولی اگر سرور را می خواهید از دیتاسنتر تهیه کنید که با دیتاسنتر برا پهنای باند طرف هستید .
خوب برای سوال اخر شما اگر بخواهین به یک دامنه 2 گیگ بدهید و به دیگری بیشتر و یا کمتر از کنترل پنل هاست انجام میدهید .کنترل پنل های زیادی هستند مانند سی پنل و دایرکت ادمین و پلسک و ...
سوال دیگری بود باز هم در خدمتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjb424
میشه در مورد دیتاسنتر بیشتر توضیح بدین؟ شرکت هستش؟
من اگه بخوام هاستینگ داشته باشم باید با دیتاسنتر چه ارتباطی داشته باشم؟ یعنی فقط برای خرید پهنای باند باید ارتباط داشته باشم؟
خود کامپیوتر سروری که من دارم ، نیاز نیست که به انترنت پرسرعت متصل باشه؟
میشه زحمت توضیح بیشتر رو بکشین... ممنون میشم
برای مدیریت پهنای باند هم منظورم اینه که اگه به خوام به یه دامنه 2 گیگ پهنای باند بدم و به یکی 10 گیگ چطور باید این کارو انجام بدم؟
سلام
شما می خواهید سرور داخلی راه بندازید ؟
برای راه اندازی سرور داخلی شما نیاز به رک یو پی اس و سروری که واقعا مخصوص این کار باشه نه یه پی سی معمولی !!!!!!!!!!!!!
اکه نیاز به سرور خارجی دارین ! شما نیاز به یه دیتا سنتر دارین در واقع ( یه جورایی دیتا سنتر این کاریی که در خط بالا عرض کردم انجام میده البته یه جورایی خیلی بیشتر از ایناست )
برای هاستینگ شما نیاز به کنترل پنل های مثل سی پنل دایرکت ادمین و ...................... دارین بنظرم شما اول هاست اشتراکی داشته باشین بد نیست بعد از همه این موارد امنیت خودش یک مقوله دیگه هست !!!!!!!!
خیلی ممنون دوست گرامی..... شما به من خیلی کمک کردین و مطالب مفیدی رو از شما یاد گرفتم...
بله . پس دیتاسنتر من درون خود شرکتم هستش. و باید سرعت و پهنای باند رو از مخابرات بگیرم...
شما از قیمت ها باخبر هستید؟ میتونید نظری در این مورد به من بدهید؟
راستی به نظرتون باید چه سرعتی و چه پهنای باندی برای یه سایت تو مایه های سایتهای دانلودی که حدود 3 تا 10 ترابایت اطلاعات داره و روزانه بین 700 هزار تا یک میلیون بازدید کننده داره نیازه؟
چه سخت افزاری برای سرور خوبه ؟ اگه مثلا از دو سرور و یه بالانسر استفاده کنم؟ نظرتون چیه؟
چه سخت افزار و نرم افزارهاییی رو برا امنیت و سرعت پیشنهاد میدین؟
ببخشید سوالات زیاده شرمنده
دوست عزیز اگه خواستی با شماره موبایلم تماس بگیر کامل بهت توضیح میدم
دوستان گویا حسابی این دوست عزیز رو گیج کردند ..
مهندس جان ، شما این چیزی که میخوای ، ابتدایی ترین چیزه و هزینه ای هم که باید بکنی ، از 40 - 50 هزارتومن ماهیانه باید شروع کنی تا زمانی که به اون مقدار دیتا که گفتی برسی ، که خب اون موقع هم هزینت میره رو 400 - 500 تومن .
شما میخوای یه سیستمی راه اندازی کنی ، که به مشتریان طراحی و برنامه نویسیت ، هاست و دامنه بدی . خب ، این کار نه به مخابرات ایران ربطی داره ، نه به اینترنت خونتون دوست خوب . شما ، فقط لازمه که یه سرور ( یک کامپیوتر در اصل ) در خارج کشور در یه محلی که بهش میگن دیتاسنتر اجاره کنی ، هزینه ی این اجاره هم بسته به مکان و جا و مشخصات اون کامپیوتر متغییره ، ولی حداقل این کامپیوتر ها ، به اینترنت 100 مگابیت وصل هستند ( که با پرداخت هزینه ی بیشتر به یک گیگابیت و بالاتر هم مقدور هست .. ) ، حال شما میتونی روی این کامپیوترا ، یا مثل لوکال هاست کامپیوتر خودت یه وب سرور راه اندازی کنی تا وب سایت ها بیان از طریقش بالا ، یا اینکه خیر ، یه سیستم عامل مناسب و یه پنل مثل دایرکت ادمین یا سیپنل که قاعدتا باهاشون آشنایی داری خریداری میکنی ، میدی یکی از دوستان برات نصب میکنند و شما از طریق همون پنل ، هم میتونی فضای هر دامنه رو مشخص کنی ، هم پهنای باندی که در ماه میتونه مصرف کنه و هم کلی امکانات دیگه .
خلاصه ی کلام ، شما بیخودی داری دور سر خودت میچرخی ، یک بچه ی 5 ساله هم بدون هیچ مجوزی ، بدون ثبت شرکت ، بدون هیچ دانشی ، فقط با داشتن یه مقدار پول میتونه هاستینگ راه بندازه ، همونطور که الان در انجمن مثلشون زیاده ، همه مشکلاتی هم که بهش بر میخوری ، با سرچ توی گوگل مثل تاتی تاتی راه رفتن گذاشتن و هیچ نیازی به هیچ کسی شما نداری . فقط کافیه بین فروشنده هایی که در همین انجمن هستند ، یک نفر رو انتخاب کنی که در ابتدا از اون سرویس تهیه کنی و بهت مقداری در این زمینه راهنمایی بده .
موفق باشی .
راهندازی سرور اون هم تو شرکت و داخل ایران با این نت گرون و زغالی مخابرات که هر چند ساعت یک مشکل داره و پشتیبانی بی مسئولیت و بی سوادش که هیچی از این چیزا حالیشون نیست و با این وضع برق ایران که با یک رعد و برق ساده برق شهر کلا قطع میشه و... به نظر کار عاقلانه ایه؟ نمی خوام نا امیدت کنم از سرور داخلی ولی اگه سرور داخلی هم میخوای باید از دیتا سنتر بگیری که اون هم پهنای باندش گرونه!
امنیت هم چیزی نیست با نزدیکی سرور تضمین بشه در ضمن ایران هم تحریمه و بسیاری از نرم افزار ها مشکل دارند با سرور های ایرانی پیشنهاد من خرید سرور مجازی از آمریکا و نصب سی پنل هستش که امنیت خیلی بالایی داره خرجش هم برای شروع کمتر از 150 و 100 هزار تومن ماهانه میشه تقریبا البته باید تعداد سایت هایی که روش میاری و نوعش رو بگی تا بهترین سرور رو براش پیشنهاد بدیم ! من بدون دلیل این موارد رو نگفتم سرور از دیتاسنتر داخلی داشتم و چون به دلایلی شبکه سرور مانیتور میشد کاملا شاهد ضعف اینترنت مخابرات برای دیتا سنترها بودم اینترنت ADSL که دیگه ..... این ها رو گفتم تا کارت به قرص اعصاب نکشه ;) فکره همه چیرو بکن بعد تصمیم بگیر
خواستی یاهو کمکت می کنم
allvllin_IB@yahoo.com
سلام.
دوستان از راهنمایی های شما سپاسگذارم....
یه مقدار بیشتر توضیح میدم...
سایتی که من دارم از ابتدا حدود 3 تا 10 ترابایت اطلاعات داره (از روز اول راه اندازی)
حدودا میشه گفت تعداد صفحات این سایت به 500 هزار تا 1 میلیون صفحه میرسه (از روز اول راه اندازی)
ترافیک مورد نیاز از 20 ترابایت هم رد میشه
با چنین سایتی چه سروری بگیرم بهتره؟ (مجازی. اختصاصی. دانلود. اشتراکی یا ....) داخل ایران یا خارج باشه بهتره؟
ترافیک که مشخص شد اما پهنای باند(سرعت دانلود) باید چقدر باشه؟ (مثلا 2 مگ .. 100 مگ ... 1 گیگ و ....)
خودم هاستینگ رو راه اندازی کنم بهتره یا از یه هاست داخلی یا خارجی اجاره بگیرم بهتره؟
با توجه به اینکه کپی رایت مثل بقیه سایت ها رعایت نشده (برای دانلود گذاشتن نرم افزار ها .. بازی ها .. آموزشها .. انیمیشن ها و ...) در صورتی که سرور خارجی اجاره کنم .. برای اطلاعاتم اتفاقی پیش نمیاد؟ (مثلا اجاره رو لغو کنن ... اطلاعاتو پاک کنن .... یا جریمه یا در کل چنین مواردی)
اگر از دوستانی که میزبانی وب دارن کسی پیشنهادی (قیمت ماهیانه) برای سایت بنده دارد ... لطفا تو پ . خ بگید ممنون میشم
راستی به عنوان مثال فرض رو بر این بگیرید که این سایت (از نظر بازدید .. ترافیک ماهیانه.. دانلود و ....) شبیه به وطن دانلود ... میهن دانلود ... دانلود ها و .... است اما قویتر
با تشکر
اگر میخواهید که سرور را در محل شر کت خود راه اندازی کنید که نیاز دارید قطعات سرور را بخرید که هزینه ای بیش از 15 میلیون خواهد داشت مانند رم بالا سی پی یو بالا و ....
ولی اگر بخواهید به صورت اجاره از دیتاسنتر ها تهیه کنید هزینه ان بالغ بر 250 دلار برای سرور با کیفیت میشه البته می تونید با هزینه کم تر هم تهیه کنید ولی به نظر من کیفیت هم مهم است و همچنین پهنای باند بالا
راستی سرور مورد نظر من از نوع های لینوکس اینا باید باشه چون مطمئنتره میگم
و خود سایت هم از php و mysql بهره میبره جهت ساختش و مدیریتش (که فکر کنم ربطی به سرورم نداره) تحت ویندوز هستش که با c#.net ساخته میشه(جهت درج و حذف و اضافه و .... درون بانک اطلاعاتی که روی سرور قرار داره)
با تشکر
اسکریپت اگر به زبان دات نت است که ویندوز باید باشه ولی پی اچ پی لینوکس باشه بهتر است