پاسخ : فروش ویژه سرورهای داخل ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazaha
شم تو ایران پرت 100 می گیزی ماهی 100؟
دوست عزیز منظورم خارج از کشور هست . در جواب دوستمون تک هاستر باید عرض کنم مگر بنده گفتم پاکستان هست اینجا اگر آخر حرف های بنده رو میخوندید نوشته بودم هنوز مانده تا خودمون رو باور کنیم و سرور بدیم ;)
پیشنهاد از دیتاسنتر *** داشتم که سرور ایران رو به دلیل همکاری رایگان به من بدند :) اما به دلیل دوستی ها و ... , زیاد جالب ندونستم :)
پس در جواب دوستمون فضاها باید عرض کنم : رایگان حتی نه 100 هزار تومان .
موفق باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
دوست عزیز منظورم خارج از کشور هست . در جواب دوستمون تک هاستر باید عرض کنم مگر بنده گفتم پاکستان هست اینجا اگر آخر حرف های بنده رو میخوندید نوشته بودم هنوز مانده تا خودمون رو باور کنیم و سرور بدیم ;)
پیشنهاد از دیتاسنتر *** داشتم که سرور ایران رو به دلیل همکاری رایگان به من بدند :) اما به دلیل دوستی ها و ... , زیاد جالب ندونستم :)
پس در جواب دوستمون فضاها باید عرض کنم : رایگان حتی نه 100 هزار تومان .
سلام
اگر میشه به ما هم معرفی کنید حالا رایگان نه همون 100 یا 200 تومن تهیه کنیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
اگر میشه به ما هم معرفی کنید حالا رایگان نه همون 100 یا 200 تومن تهیه کنیم!
والا من نمیدونم چرا دوستان حرف های بنده رو کامل نمیخونند چند روزه :111:
عزیزم Goldstar جان عرض کردم از یک دیتاسنتر ایران به خاطر آشنایی و دوستی سرور رایگان برای ما پیشنهاد شد اما به خاطر همون دوستی پذیرفته نشد چون هم مشتری زیاد دنبالش نمیاد و سوما باید پول بگیریم از شمتری هاست از سرور رایگان بدیم . با اینکه این سرور رایگان از هزار تا سرور پولی در دیتاسنتر ThePlanet یا هر چیز دیگه بهتر هست . چون هم توی ایران هم توی بزگترین دیتاسنتر و هم دوستان ما مدیرانش هستند و کسی جرات حرف جدا ندارد . اما بظر شما اگر بروند توی سایت ببینند دارم از سرور رایگان هاست میفروشم چه حسی پیدا میکنند ؟!
به این منظور فرمودم که برای من رایگان هست ;) یک سایت هم بود چند وقت پیش بحث شده بود سرور های ارزان از ایران میفروشه :) در همین حدود قیمت ها .
سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر فراوان از اینکه در این تاپیک به اعلان نظر پرداختند .
به نظر من ما هاستینگی ها داریم شدیدا کم لطفی در حق دیتا سنتر های داخل ایران می کنیم !
وقتی دانشگاه های ما در روز سرور هاشون 1 ملیارد بازدید داره چرا باید خودمون رو باور نکنیم ؟
دوستان اشاره داشتن به قیمت بالا !
باید عرض کنم که بیایند تو همین تاپیک بهترین سخت افزار رو اینجا معرفی کنید من همون رو سوار می کنم و در داخل دیتا سنتر می گذارم ولی پهنای باند رو تشریف بیارید اصفهان و با قیمت های سر سام آور تأمین کنید . ( قیمت سرور پیشنهادی ما 95% فقط هزینه پهنای باندش هست ! )
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
وقتی دانشگاه های ما در روز سرور هاشون 1 ملیارد بازدید داره چرا باید خودمون رو باور نکنیم ؟
1 میلیارد
یادمه برای ثبت نام ایلتس که شاید 5 هزار نفر هم متقاضی نداره برای ثبت نام روی سایت سنجش اینقدر سایت کند شده بود که از دسترس خارج شده بود و اصلا سایت برای ثبت نام باز نمیشید و مجبور شدم ساعت 3 شب که ترافیک کمتر شده بود ثبت نام کنم .
. کدوم سرور تو کدوم دانشگاه 1 میلیارد بازدید کننده داره؟
دوستان عزیز !
شما که فروشنده هستی زیاد از حد تبلیغ این سرویس رو نکن. (اغراق های عجیب)
شما هم که بررسی کننده هستی هم زیادی از حد گیر نده.
اونی که میخواد بخره خودش موظف هست تحقیق کنه تا بدونه داره چی میخره ! اگه اون چیزی که مد نظرش هست با این سرور راه میفته از اینجا میخره اگر نه از جای دیگه میخره !
بیشتر از این شاهد انحراف این بحث باشیم قفل خواهد شد.
یا علی...
:-&
دوست عزیز این هم ازاون حرف هاست ووو . !
عزیز دلم ! خیلی از سازمان های ایران در روز بالای 100 هزار بازدید دارن ! وقتی دانشگاه آزاد 1 ملیارد بازدید داره چی می گید ؟ اعلان دقیقا در آی تی کشور ثبت شد که آمار صفحات به بالای 1 ملیارد رسید . ( البته اون روز . روز شلوغش بود .)
در مورد دسترسی هم باید بگم که شما سرور های خارج از کشور هم همچین مشکلی پیش می یاد ! اینترنت استان نمی کشه ! وقتی سرعت رو برای روز های شلوغ از 10 مگ به 64 مگ ارتقا می دن مشکلی برای سرور پیش نمی یاد .
به هر حال به نظر من این طرز فکر دوست عزیز اشتباه هست .
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajad
دوستان عزیز !
شما که فروشنده هستی زیاد از حد تبلیغ این سرویس رو نکن. (اغراق های عجیب)
شما هم که بررسی کننده هستی هم زیادی از حد گیر نده.
اونی که میخواد بخره خودش موظف هست تحقیق کنه تا بدونه داره چی میخره ! اگه اون چیزی که مد نظرش هست با این سرور راه میفته از اینجا میخره اگر نه از جای دیگه میخره !
بیشتر از این شاهد انحراف این بحث باشیم قفل خواهد شد.
یا علی...
ممنون از شما دوست عزیز ! ( به نظر من این تاپیک انحرافی نداشته که بخواد قفل بشه ! )
تبلیغ زیاد از حد :39: !
اعلان سایت های دولتی روی سرور های ایران هستند ... به جای اینکه کاربران ایران اول برن روی خط ترکیه . بعد خط انگلستان و بعد به آمریکا وصل بشن بهتر نیست که مستقیم بدون خارج شدن از کد 98 ایران وصل بشن به سرور .
به هر حال من هم قبول دارم که پهنای باند ایران ضعیف هست و اینکه نمی دونم مسئولین آی تی کشور تلاشی انجام می دن یا نه ولی ...
حالا حالا ها مونده تا از ایران سرویس خوب انتظار داشته باشیم البته دیتاسنتر های پارس آنلاین و افرانت فعلا خوب عمل کردند اما خوب بازم ... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
حالا حالا ها مونده تا از ایران سرویس خوب انتظار داشته باشیم البته دیتاسنتر های پارس آنلاین و افرانت فعلا خوب عمل کردند اما خوب بازم ... :)
به هر حال دوست عزیز باید از یه جا شروع کرد !
عجبا ! یکی نگفت بیا ازت سرور بخریم !!!:((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
:-&
دوست عزیز این هم ازاون حرف هاست ووو . !
عزیز دلم ! خیلی از سازمان های ایران در روز بالای 100 هزار بازدید دارن ! وقتی دانشگاه آزاد 1 ملیارد بازدید داره چی می گید ؟ اعلان دقیقا در آی تی کشور ثبت شد که آمار صفحات به بالای 1 ملیارد رسید . ( البته اون روز . روز شلوغش بود .)
در مورد دسترسی هم باید بگم که شما سرور های خارج از کشور هم همچین مشکلی پیش می یاد ! اینترنت استان نمی کشه ! وقتی سرعت رو برای روز های شلوغ از 10 مگ به 64 مگ ارتقا می دن مشکلی برای سرور پیش نمی یاد .
به هر حال به نظر من این طرز فکر دوست عزیز اشتباه هست .
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
ممنون از شما دوست عزیز ! ( به نظر من این تاپیک انحرافی نداشته که بخواد قفل بشه ! )
تبلیغ زیاد از حد :39: !
اعلان سایت های دولتی روی سرور های ایران هستند ... به جای اینکه کاربران ایران اول برن روی خط ترکیه . بعد خط انگلستان و بعد به آمریکا وصل بشن بهتر نیست که مستقیم بدون خارج شدن از کد 98 ایران وصل بشن به سرور .
به هر حال من هم قبول دارم که پهنای باند ایران ضعیف هست و اینکه نمی دونم مسئولین آی تی کشور تلاشی انجام می دن یا نه ولی ...
چه خوب یعنی تو اون روزی که سایت دانشگاه آزاد 1 میلیارد بازدید داشت
کل 70 میلیون نفر جمعیت ایران از زن و بچه و میانسال و خردسال با میانگین بازدید هر نفر 14.5 بار از سایت دانشگاه آزاد دیدن کردند
جناب takhoster ممنونم از اطلاعات مفیدتون این خبر رو باید در تمامی خبر گزاری های جهان انتشار بدن من حس میکنم در حقمون اجهاف شده
ای کاش شرکت زیر ساخت و مخابرات به شما سپرده میشد تا شما مدیریت کنید
آمارهاتون منو یاد یه نفر میندازه