پاسخ : کسی شماره تماس ایمان خبازی داره؟!
شماره حساب شون رو هم که باید داشته باشید. مدارکی را جمع آوری کنید (ایمیل ها، متن چت، پرداخت ها و ...) و به ضمیمه شکایت کتبی خود به پلیس فتا ارایه دهید. پیگیری می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
فقط آی دی یاهو
خوب یاهوشون رو هم بگذارین بقیه گول نخورند
[...شوخی...]
حالا خودمونیم، ملت درست درمون هم بلد نیستند کلاهبرداری کنند! :d من جای ایشون بودم، با شما هماهنگ میشدم که Backup بگیرید و ضرر نکنید، از آن طرف هم سود 2 برابر می کردم (هم پول های شما، هم پول هایی که از دیتاسنتر refund می شوند!!) و شما هم راضی بودید چون هزینه سرویس هایی که استفاده کرده بودید رو دادید (حالا مهم نیست به کی) و بهره بردید و Backup هم گرفتید. یا نهایت اش این بود که سود کار رو 50-50 تقسیم می کردید دیگه! :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
[...شوخی...]
حالا خودمونیم، ملت درست درمون هم بلد نیستند کلاهبرداری کنند! :d من جای ایشون بودم، با شما هماهنگ میشدم که Backup بگیرید و ضرر نکنید، از آن طرف هم سود 2 برابر می کردم (هم پول های شما، هم پول هایی که از دیتاسنتر refund می شوند!!) و شما هم راضی بودید چون هزینه سرویس هایی که استفاده کرده بودید رو دادید (حالا مهم نیست به کی) و بهره بردید و Backup هم گرفتید. یا نهایت اش این بود که سود کار رو 50-50 تقسیم می کردید دیگه! :d
:71: عجب حرفی زدی .. !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
شماره حساب شون رو هم که باید داشته باشید. مدارکی را جمع آوری کنید (ایمیل ها، متن چت، پرداخت ها و ...) و به ضمیمه شکایت کتبی خود به پلیس فتا ارایه دهید. پیگیری می کنند.
متاسفانه ساکن آلمان هستند
به نظرتون شکایت به پلیس فتا فایده داره؟
ایران بود که الان خودم... :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ alex ≡
[...شوخی...]
حالا خودمونیم، ملت درست درمون هم بلد نیستند کلاهبرداری کنند! :d من جای ایشون بودم، با شما هماهنگ میشدم که backup بگیرید و ضرر نکنید، از آن طرف هم سود 2 برابر می کردم (هم پول های شما، هم پول هایی که از دیتاسنتر refund می شوند!!) و شما هم راضی بودید چون هزینه سرویس هایی که استفاده کرده بودید رو دادید (حالا مهم نیست به کی) و بهره بردید و backup هم گرفتید. یا نهایت اش این بود که سود کار رو 50-50 تقسیم می کردید دیگه! :d
ما 2 روزه بیداریم و تنمون میلرزه شما جک میگی؟ :d
آره کاش حداقل این کار میکرد :|
متاسفانه چند تا از سرور ها دقیقا همین چند روز پیش تمدید شدند و هیچ استفاده ای ازشون نشد
و مقداری هم بالانس داشتیم توی حساب :|
پول به درک مهم نیست
مهم دیتا هست!
دیتاسنتر به هیچ وجه راضی نمیشه دیتا بده(حتی پیشنهاد پرداخت کل فاکتور ها همراه با جریمه هم دادیم اما...)
آمریکایی ها واقعا قانون مند و سخت گیرند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
متاسفانه چند تا از سرور ها دقیقا همین چند روز پیش تمدید شدند و هیچ استفاده ای ازشون نشد
و مقداری هم بالانس داشتیم توی حساب :|
جناب کمکی از دستم بر میاد؟
اگر هساتین بوده و بک آپ دارین اگر بخواهین میتونم کمکتون کنم یا هر کمک دیگری از نظر خرید و... توی چند دیتا سنتر هم نماینده ایم کلا هر مشکلی که باشه و از دستم بر میاد براتون انجام خواهم داشت روی کمک من حساب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
متاسفانه ساکن آلمان هستند
به نظرتون شکایت به پلیس فتا فایده داره؟
ایران بود که الان خودم... :)
در اینصورت علاوه بر شکایت به پلیس فتا ازشون درخواست نامه برای اینترپل (interpol) هم بکنید و سپس خودتون نامه رو ببرید به اینترپل و شکایت تون رو مطرح کنید و هر آنچه از این آقا دارید به آن ها بدهید. البته پلیس فتا می بایست ابتدا وارد عمل شده و حساب ایرانی ایشون رو توقیف کنه و یا آشنای ایشون رو که حساب به نامش هست پیدا کنه و ... .
ضمنا دوست عزیز، با دیتاسنتر تماس بگیرید و قضیه رو بصورت کامل شرح بدهید، مدارک هم براشون بفرستید تا صحت قضیه رو متوجه بشوند. بلکه این اقدام راهگشا بود...
موفق باشید