صحبت شما منطقیه کاملا اما از اونجایی که استفادهی من از سرویس برای اکانتینگ شخصیه بیشتر، طبیعتا این مقدار هزینه برای این مورد یه مقدار بالاست. امیدوارم موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اینم عکس از پردازشگر بر روی یکی از سرورهای ویندوز که دارای 8 هسته می باشد ، به زودی عکس 16 هسته ای هم قرار میدیم
http://axgig.com/images/66558936498241437504.jpg
دوستان ایدی واحد فروش :sale.novinvps در صورتی که سفارشی مد نظرتون بود بهشون پیام بدید .
بعد از چند ماهی باهاشون کار کردن هنوز هم میگم کارشون خوب هست ولی
مثل اینکه اینقدر خوب کار کردن که نونشون حسابی تو روغن هست و اینقدر تعداد کاربرهاشون رفته بالا که شاید جواب دادن به تیکت هاشون به دو روز هم برسه ، خیلی کم پیش میاد برای سرورهاشون اتفاقی بیوفته و میشه گفت اصلاً خیلی نیازی به پشتیبانی ندارید ولی تو این 2 ماه آخر بیش از حد سرشون رو شلوغ کردن تا این حد که حتی ایمیلی از طرفشون برای تمدید سرویس نیومد که مطلع بشیم و اکانت رو شارژ کنیم و بجاش ایمیل تعطیل شدن سرویس اومد (من خودم همیشه تو حسابم اعتبار بود که ازش کم کنن ولی ماشالا اینقدر کارمند دارن که باید برای چندینو چند نفر یک مطلب رو ده بار توضیح داد تا توضیح کامل رو هم میدی شخصی که مسئول پشتیبانی بوده شیفتش تموم میشه و باز باید همرو برای نفر بعدی از نوع توضیح بدین ، تو همین قضیه صورت حساب چندینو چند بار مشکل پیش اومد و خودشون گفتن منبعد هر وقت صورت حساب صادر شد پرداخت کنید که مشکلی پیش نیاد منم گفتم چشم)
الان هم اگر می خوام کوچ کنم فقط بخاطر اینه که پشتیبانیشون رو به اندازه حجم کاریشون گسترش ندادن
چون چند باری مشکلاتی از این دست برام پیش اومد ، بیخیال شدم اصلاً دیگه نرفتم تیکت بزنم که حسابم رو شارژ کنم ، حالا یه نکته جالب هم رخ داد چند وقت قبل به اشتباه آی پی ائی که مربوط به نوین وی پی اس تو ریموت سیو بود رو زدم و دیدم بعد از گذشت حدوداً 25 30 روز از اون ایمیل که مربوط به تعطیلی سرور اومده بود، سرور بالا اومد بدون هیچ مشکلی!!!!!!! و بخاطر اینکه واقعاً ازشون راضی بودم بغیر از پشتیبانیشون تو دو ماه آخر چیز دیگه ائی اذیتم نکرد هیچ استفاده ائی ازش نکردم ولی خوب حوصله رفتن و تیکت زدن هم براشونو نداشتم :دی ( نمیدونم الان هم بالا میاد یا نه چون پاکش کردم تا یه وقت وسوسه های شیطانی سراغم نیاد:دی ) با توجه به این موضوع دیگه خودتون حساب کنید که چقدر سرشون شلوغ شده که اون هم قطعاً بخاطر سرویس دهی خوبشون تو این چند وقته بوده امیدوارم گسترش دادن کسب و کارشون موازی با پشتیبانیشون بالا بره که خدائی نکرده با این کیفیت خوبی که میتونن داشته باشن ریزش نداشته باشن
حالا نمیدونم اینا رو تعریف تفسیر میکنید یا انتقاد
در کل ازشون راضی بودم میشه گفت تو کل مدت عمری که از سرور مجازی استفاده کردم تنها دو شرکت بود که واقعاً ازشون راضی بودم و اذیتم نکردن که یکیشون همین نوین وی پی اس بوده
امیدوارم موفق باشن
به نظر من قیمت اصلا بالا نیست و مناسب هست
اونقدر سرور ارزون بی کیفیت و اورسل شده ایرانی جماعت خریده که اگر هزینه واقعی یک سرویس رو ببینه به نظرش گرون میاد در حالیکه باید ببینید هزینه ای رو که میپردازید در مقابل کالا و خدمات درست و منطقی رو دریافت میکنید
من اصلا نمیدونم کیفیت سرویسهای ایشون چطور هست و نمیشناسم اما چون شخصا خیلی سرور بی کیفیت و ارزان دیدم و تجربه کردم اینه که تاپیکهایی رو میخونم که قمیتها معقول و منطقی باشه و اگه تاپیکی رو ببینم که نوشته همه چی نامحدود و ماهی 20 تومن فورا تاپیک رو میبندم چون اعتقادی به معجزه و شعبده بازی ندارم و میدونم تهش به کجا میرسه
موفق باشید
سلام
مجید جان انتقادتون در برخی موارد وارده چون واقعا حجم ایمیل های دریافتی واقعا درسته به قدری تیکت میاد که همه سردرگم میشن و فشار بر روی نفرات تیم پشتیبانی هست که به زودی 2-3 نفر به تیم افزوده میشند که بعضی مشترکین در جریان هستند
و در مورد فاکتورها باید عرض کنم که ، سرویس whmcs خودکار ایمیل هارو ارسال میکنه و امکان نداره برای شما ارسال کنه و برای دیگری ارسال نکنه
ممکنه ایمیل رو شما بنا به هر دلیلی ندیده باشید مثلا رفته باشه spam و...
نمونه یکی از فاکتور هایی که ارسال شده میتونم در هر تاریخی بگید در نام کاربریتون عکس بگیرم و بزارم که ارسال شده توسط سیستم
نمونش:
http://axgig.com/images/26624640218385294264.jpg
حتی چند روز قبل از سر رسید sms میشه به مشتری که متوجه میشه که در این موارد رد میشه که برای شما فاکتور ارسال نکنه
چرا که همین WHMCS خودکار میاد سرویس رو میبست برای شما و در صورت پرداخت وجه باز میکرد.
در کل ممنون از انتقاد و تمجیدتون این موضوع افزایش تیم پشتیبانی بله دقیقا در راستای کار ما بوده و هست از 4 روز پیش نفرات جدیدی در حال جذب و مذاکره هستیم که به زودی رونمایی میشن و اینکه واقعا بی انصافیه بگیم 2 روز تیکت جواب داده نشه ، شاید مشکل خاصی بود در جریان نیستم اما ، تیکت ها خودم شخصا حساس هستم و همیشه تاکید داشتیم sort کنید بر تیکتکی به همکاران که زودتر باز شده و مشکلات اونهارو اول رسیدگی کنید
بله عرض کردم هیچ مشکلی نبود به غیر از دو ماه آخر، تو پست قبلی هم گفتم در کل ازتون راضی بودم و وقتی میگم تو کل مدت عمری که از وی پی اس استفاده کردم فقط دو شرکت مورد تائیدم بوده یعنی اینکه در عرض 6 سال تنها دو شرکت بودن که کیفیت خوبی داشتن این حرفم خودش گواه کار بسیار عالیتون هست
به هیچ عنوان قصد تخریب ندارم و نخواهم داشت چون واقعاً راضی بودم و دوست دارم پشتیبانیتون مثل سابق بشه و برگردم روی نوین وی پی اس ولی هیچ ایمیل و اس ام اسی برای من نیومد این رو شما میتونید قبول داشته باشید یا نداشته باشید ، من هم هیچ کاری از دست بر نمیاد و اصراری هم برای قبول کردنتون ندارم تنها میتونید به سلامت صحبت هام اطمینان داشته باشید
حالا مشکل از چی بوده که نه اس ام اسی اومده و نه ایمیلی رو نمیدونم، ، قبلاً میومد و میرفتمو شارژ میکردم ولی این بار آخر نیومد و بنا به اتفاقاتی که این دو ماه آخر افتاد (میتونید این دو تیکت رو ملاحظه کنید تا متوجه منظورم بشید 279533 و 809234) از پشتیبانیتون هیچ رضایتی نداشتم علی الخصوص پشتیبانی در بخش فروشتون
به هیچ عنوان بی انصاف نیستم همین که دیگه ازتون سرویس ندارم و میام خوبی هاتونو در کنار ایرادهاتون میگم دور از انصاف هست که متهم به بی انصافی بشم! دو روز رو هم میتونید برید به همین تیکت 279533 و مابین این دو تاریخ رو ملاحظه بفرمائید 14/12/2012 15:45 --- 16/12/2012 01:13
(این هم چیز جدیدی هست که من فقط از نوین وی پی اس دیدم :دی همه جا مشتری رو که جلب میکنن بعدش پشتیانی فنی ندارن ، شما پشتیبانی فنی نسبتاً خوبی دارید (البته خیلی هم بهش نیازی نیست) تو بخش پشتیبانی فروشتون دچار مشکل هستین)
موفق باشید
از چند روز دیگه پشتیبانانی به بخش پشتیبانی افزوده خواهند شد انشالله پشتیبانی از اینی که هست بهتر هم خواهد شد از تقریبا 4-5 روز پیش این پروسه شروع شده که در حال مذاکراتیم و باید افرادی مطمئن بیاریم توی تیم.
بازم ممنون از انتقاداتی که داشتید
امکان استفاده از وی بی نال هست؟
بک آپ نداره؟
هدف استفاده آموزشی برای لینوکس هستش
شما پنل ریلود دادن سیستم عامل ارائه میدین؟