کار ما میزبانی وب هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
نمی خواستم هیچ نظری اینجا بدهم اما واقعا متاسف و متاثر شدم. ایا واقعا فکر می کنید ارزش علم و دانش و توانایی های یک شخص که شاید سالها زحمت کشیده تا آن را کسب کرده است این مقدار می باشد؟! ایا فکر می کنید واقعا شخصی که همه چیز بداند و وقت خود را برای شما صرف کند این مقدار جوابگوی زحماتش می باشد؟
اصلا شما می دانید هاستینگ چیست؟ مشکلاتش را می شناسید؟ اگر دانش این کار را ندارید و فقط به عنوان سرمایه گذار وارد این عرصه شده اید لا اقل ارزش کار دیگران را پایین نیاورید! این مبلغی که شما فرمودید شاید تنها هزینه 1 ساعت کار پشتیبان های شما باشد!!
باز هم عذرخواهی می کنم اما سعی کنیم برای کار خودمان و دیگران ارزش و احترام قائل باشیم تا این صنعت دوباره احیا شود.
موفق باشید
:-|
بستگی به کارش دارد.
حداقل یک نفر قیمت بدهد ببینم می توانم قبول کنم یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-$
در ضمن پشتیبانی 24 ساعته نیست.
دوست عزیز یکی از رفقای من به یه متخصص هم که نیست و در حد معمول بلده 8 ساعت رو 450 میده !
شما فکر کن الان با 50 تومان چیکار میشکه کرد؟
من یک بر درخواست پشتیبانی دادم این هم نتیجه پشتیبانی بود :
۱-یکی آمد و گفت من ۹۰۰ هزار تومان میگیرم ماهیانه از ساعت ۸ تا ۵ بعد از ظهر
۲-دیگری گفت که من ساعتی ۵ هزار تومان میگیرم
من خودم گفته بودم ماکسیمم میتونم ماهی ۶۰۰ بدهم حالا خودتون ببینید که چه مقدار کم میدهید
تازه به من گفته بودند که بیمه و ... هم باید داشته باشید که من گفتم که نیاز به حضور فیزیکی نیست با زور قبول کردند که بدون بیمه استخدام بشوند
اصلا من ساعتی 100 هزار تومان می دهم:-$
ولی به همراه تبلیغات.:-|
اگر مشتری باشد من ماه بعدی 150 هزار تومان(ساعتی)می دهم.
ولی بهتر بود ماه اول را کم می گرفتید،ماه بعدی اگر کار ما راه نیافتاد،اصلا نیازی نیست پشتیبانی کنید.