پاسخ : خرابی های مکرر شبکه ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Milad-H
گاها ای پی ها بسته میشه ولی خوب سریع باز میکنند
گاها چرا باید بدون دلیل ببندند!
گاها اخطار ارسال می کنند ولی کاربر گاها سالی 1 بار ایمیل رو نگاه می کنه!
یا گاها درست مینج نمی کنند نتورک سرور رو به ایمیل های bad config که کلا توجه نمیشه می که باز از این ایمیل های نا مفهوم اومده اصلا ایمیل این دیتاسنتر بزارم توی لیست اسپم ایمیل!!!
گاها کارمندا دیتاسنتر نه بی کار هستن میان ای پی می بندن که شما تیکت بزنید بشون که باز کنید بعد برن باز کنند بعد به شما بگن باز کردیم در جهت اینکه کاری بکنن عضلاتشون از بی کاری خسته شده!!!!!!
دوست عزیز شما الان از این دیتاسنتر سرور دارید درست است سرورتون؟
اﺻﻼ ﺑﻪ ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮ ﻫﺎﻱ ﻓﺮاﻧﺴﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩ ﻧﺪاﺭﻡ و ﻛﻼ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻡ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ.ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮ ﻓﻘﻄ 3ﺗﺎ :xlhost, hetzner, yesup
نقل قول:
lhost, hetzner, yesup
پس منم فقط دیتاشک :105:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
نه آقا راست میگه یکی از دوستان هم ۴ پک ای پی ۵ تایی بلک شده
من بودم که 5 تا بلوک 4 تایی ای پی رو مسدود کرده بودند دلیلشم میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوست عزیز در صورت کانفیگ اشتباه نتورک این دیتا سنتر یا عدم پاسخ دادن به ایمیل و اخطارهای دیتا سنتر خوب یک چیز طبیعی هست مگر میشه خود بخود بلوک کنه دیتا سنتتر و بی جهت
که میگید راست میگه تا زمانیکه چیزی درست باشه مشکل ایجاد نمیکنه
ممکنه اون دوسستون بگید باید بگه به چه دلیل ایهاش بلوک شده .مطمنا خواهید دید که بیجهت بلوک نشده
ما هیچ اخطاری نداشتیم تا به حال مشکل رو هم برطرف کردیم
همون موقع که قطع شد 5 تا ایمیل به من برای 5 تا بلوک اومد که به دلسل عدم پرداخت بسته شده یک لینک پرداخت هم دادند که کار نکرد در صورتی که سرور ها در تاریخ سررسید تمدید میشد بعد حسابومون رو چک کردیم دیدم که این ماه آخر که فاکتور داده این بلاک ها رو نداده بوده و ما هم دیگه دونه دونه چک نکرده بودیم که چی هست و چی نست به همین دلیل بستن دلیل رو که فهمیدیم تیکت پرسیدن دلیل رو بستیم و تیکت ایجاد فاکتور زدیم که جواب ندادند اصلا که با دوز و کلک آخر خودمون فاکتور ساختیم و باز کردیم ولی تیکتی جواب داده نشده است یعنی پشتیبانی آشغال هست
البته بعضی از دوستان این مشکل آی پی رو دارند که من فکر میکنم سیاست جدیدش هست که آی پی رو میبنده اگه تیکت بدهید حل میکنند اما اگه ندهید آی پی رو از سرور شما حذف میکنند و به یک سرور دیگه میدهند دقیقا مثل سیاستی که الآن پیاده کرده و برای هر بلوک یک ادانز اضافه میگیره به جای اینکه کلا مثل قبل یک ادانز بگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من بودم که 5 تا بلوک 4 تایی ای پی رو مسدود کرده بودند دلیلشم میگم
ما هیچ اخطاری نداشتیم تا به حال مشکل رو هم برطرف کردیم
همون موقع که قطع شد 5 تا ایمیل به من برای 5 تا بلوک اومد که به دلسل عدم پرداخت بسته شده یک لینک پرداخت هم دادند که کار نکرد در صورتی که سرور ها در تاریخ سررسید تمدید میشد بعد حسابومون رو چک کردیم دیدم که این ماه آخر که فاکتور داده این بلاک ها رو نداده بوده و ما هم دیگه دونه دونه چک نکرده بودیم که چی هست و چی نست به همین دلیل بستن دلیل رو که فهمیدیم تیکت پرسیدن دلیل رو بستیم و تیکت ایجاد فاکتور زدیم که جواب ندادند اصلا که با دوز و کلک آخر خودمون فاکتور ساختیم و باز کردیم ولی تیکتی جواب داده نشده است یعنی پشتیبانی آشغال هست
البته بعضی از دوستان این مشکل آی پی رو دارند که من فکر میکنم سیاست جدیدش هست که آی پی رو میبنده اگه تیکت بدهید حل میکنند اما اگه ندهید آی پی رو از سرور شما حذف میکنند و به یک سرور دیگه میدهند دقیقا مثل سیاستی که الآن پیاده کرده و برای هر بلوک یک ادانز اضافه میگیره به جای اینکه کلا مثل قبل یک ادانز بگیره
بله دقیقا شما را گفتم چون پریشب در چت گفتید که بلاک شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
دوست عزیز شما الان از این دیتاسنتر سرور دارید درست است سرورتون؟
بله چند سرور هستند هم برای خود ما و هم کسانی که تهیه کردیم تا الان مشکلی نداشتیم.
که البته نمی خوام بگیم ما فقط ما هستیم دیگه ما اینم سرور های تهیه شده مشکل نداره !!!ولی خدا شکر مشکلی نداشتیم شاید در چندین رک که دارند در پاریس 1 کی مشکل داشته باشه که ما هم ...
بله متاسفانه رک پاریس مشکل داره
البته دیتاسنتر خوبی است انصاف هم بابد رعایت کرد 10 ماه دارم 1 دقیقه دان نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
بله متاسفانه رک پاریس مشکل داره
البته دیتاسنتر خوبی است انصاف هم بابد رعایت کرد 10 ماه دارم 1 دقیقه دان نشده
بهتر بگین 1 ثانیه دان نشده!
کیفیت نتورک هم باید بگین که بسیار بالا و بدون نوسان هست پورت ها.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
بهتر بگین 1 ثانیه دان نشده!
کیفیت نتورک هم باید بگین که بسیار بالا و بدون نوسان هست پورت ها.
اما به تازگی من از پشتیبانی ناراضی هستم شدید
از 10 بهش 1 میدهم