پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از hetzner
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3@n
سلام
سرور زیر رو می خواستیم
Dedicated Server EX 4S
19 دصد تخفیف دائمی دیتاسنتر رو داشته باشه
پرت حتما یک 1 Gbit باید باشه
همراه با 16 ای پی
و Flexi Pack
لطفا قیمت ماه اول و دوم رو به تومان و یورو
بدید
دوستان برای در خواست مشتری فکر کنم پست بدن خوبه ؟
یوزرهای موسوی هم بنظر من پست تاید لازم نیست توی این پست درخواست
چون فکر میکنم بیشتر مخاطب بودم لازم دونستم بگم پنل بنده هم برای شخصی در انگلیس هست پراخت هام با مستر هست
بنده با این که خودم فروشنده هست توانای نگرفتن ملایت دارم و از مشتری نمی گیرم
و به عنوان تخفیف به مشتری میدم مثل جناب سعادت که ایشون من تاید میکنم برای من انصاف مهم تره و انسانیت که باید هر کسی داشته باشه نه بفکر سودش باشه اول
کاربر هم عقل داره و فکر اول برسی میکنه همه جوانب رو بد خرید میکنه ار هر کس که دوست داشت
یوزر اسمال هم بنظرم ابتدا درخواست درخواست کننده بخونید پست بدید جنبه دقت داره نه چیز دیگری
هر یورو 4500 تومان
با تشکر از دوستانی که به ما اعتماد داشتند و از ما خرید کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
چون فکر میکنم بیشتر مخاطب بودم لازم دونستم بگم پنل بنده هم برای شخصی در انگلیس هست پراخت هام با مستر هست
و به عنوان تخفیف به مشتری میدم مثل جناب سعادت که ایشون من تاید میکنم برای من انصاف مهم تره و انسانیت که باید هر کسی داشته باشه نه بفکر سودش باشه اول
کاربر هم عقل داره و فکر اول برسی میکنه همه جوانب رو بد خرید میکنه ار هر کس که دوست داشت
یوزر اسمال هم بنظرم ابتدا درخواست درخواست کننده بخونید پست بدید جنبه دقت داره نه چیز دیگری
هر یورو 4500 تومان
هر گاگولی میفمه که انگلیس از قاره آمریکاست نه اروپا که مالیات نمیدین!!!
آخه انگلیس اگه باشه که باید مالیات بدید !
به قول شما ما انسانیت نداریم!اما وقتی مالیات میدیم باید از یوزر بگیریم.
شما برو اول نصب esxi رو یاد بگیر که ندی به دیگران نصب کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
هر یورو 4500 تومان
ما هیچ نسبتی با ایشون نداریم!
چون اصلا سرور هتزنر نداریم!
ربط ندید به هم!
فقط تایید کردیم کسائی تو همین انجمن بودن پیچ زدن مالیات رو حالا به هر نحوی مشکل خوردن یک عده هم از جایی پیمنت کردن که مالیات نداشته!
ما که کاری نداریم!
هرچند خودمون فروشنده هستیم
در کل موسوی تایید میشه در خرید و پرداخت و ...
اون هم مالیاته نه تخفیف استارتر محترم.
ارادتمند سجادیه
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
هر گاگولی میفمه که انگلیس از قاره آمریکاست نه اروپا که مالیات نمیدین!!!
آخه انگلیس اگه باشه که باید مالیات بدید !
به قول شما ما انسانیت نداریم!اما وقتی مالیات میدیم باید از یوزر بگیریم.
شما برو اول نصب esxi رو یاد بگیر که ندی به دیگران نصب کنن.
پست خالی می ذارم جون نمیخام ابرو ریزی بشه 2 صفحه مدرک جمع کردم دوستم گفت از من نخوره از خدا بخوره بیخال باشم
ازادمینهای محترم میخام جمع کنن این پست و استار تر هم عذر میخام الان فروشندهای هتزنر مشخص از هر کس دوست داشتی خرید کن ما که ناراضی نیستیم
یک خاطره بگم
یک بار سوار تاکسی شدیم 1 سال پیش هزینه اون شد 400 تومان دوستم هنگ کرد گفتم چی شد گفت کم میگیره راننده گفت درسته منم گفتم اره 400 میشه و گفتم بهش که یک بارم که ما ادم با انصاف تو پستمون میخوره قیمت واقعی یک چیزو میگره بهش شک میکنم و حرفا میزنیم
یا حق یا انصاف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
پست خالی می ذارم جون نمیخام ابرو ریزی بشه 2 صفحه مدرک جمع کردم دوستم گفت از من نخوره از خدا بخوره بیخال باشم
ازادمینهای مهترم مخام جمع کنن این پست و استار تر هم عذر مخام الان فروشندهای هتزنر مشخص از هر کس دوست داشتی خرید کن ما که ناراضی نیستیم
یا حق یا انصاف
از میدران انجمن میخوام حرف این آقا مبنتی بر مدارکی(2 صفحه مدرک جمع کردم) که داره رو برسی کنن و با اجازه خودم در همین انجمن پست کنین.
اگه این آقا مدرکی نداره از انجمن خواستار بن این فرد رو دارم تا دیگه خالی بندی و آبرو ریزی نکنه.
سعی کن مثل مرد رو باشی و مثل زن زیر نکشی.
کلاس چندی گلم؟
ببین سرور فروشی به کجا رسیده که کلاس اولی ها هم سرور میفروشن!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
یک خاطره بگم
یک بار سوار تاکسی شدیم 1 سال پیش هزینه اون شد 400 تومان دوستم هنگ کرد گفتم چی شد گفت کم میگیره راننده گفت درسته منم گفتم اره 400 میشه و گفتم بهش که یک بارم که ما ادم با انصاف تو پستمون میخوره قیمت واقعی یک چیزو میگره بهش شک میکنم و حرفا میزنیم
یا حق یا انصاف
جواب ... خاموشیست.
دیگه هیچی نمیگم فقط خواستم جواب حرفتو داده باشم مدیران اجمن میفهمن که کی شروع کرده.
خریدار هم عقل داره.
1 فایل پیوست
سلام
در مورد اون 19 % خیلی به موردای جالبی اشاره کردن دوستان.
تو اینکه آقای موسوی مورد تایید انجمن هستن شکی نیست ، ولی به نظرم بهتره از این اعتماد دوستان سوء استفاده نشه.
به شخصه باور نمی کنم که ایرانی بتونه سرویس رو 19 % ارزونتر بگیره ولی نگیره و برای اینکه تحریم نشه بره برای مشتری از کشوری توی اروپا وریفای کنه....
بیشتر این موضوع رو برای این می گم، تا جایی که می دونم آقای موسوی با گذرگاه زیاد کار میکنن و احتمالا سرور ها رو با هم می گیرن و دیده بودم تو سایت ایشون آقای حیدری به تیکت ها جواب می دن ... ( عکسی که قبلا یکی از کاربرای انجمن از صفحه ی تیکت ایشون در زمان پاک شدن سرورش به دلیل نت اسکن گذاشته بود را دیدم ) ، من خودم هم از گذرگاه سرور داشتم و سرور با سه آی پی اضافه را برای من 69 یورو حساب می کردن ! سرور ex6 که خودش 69 یوروئه !
یعنی با این اوصاف شما اگر یوزراتون آی پی اضافه بخوان از جیب می زارید بهشون می دید؟!
من تو این انجمن دیدم یارو اومده گفته می خوام بنر رایگان بزنم ، یه عده ریختن و تخریب کردن و دیگه نزد !
تو اوضاع بد اقتصادی یکی به اسم سعید خرازی میاد و می خواد هوای ایرانی ها را داشته باشه با دلار ارزون کار می کنه ، اگر براشون ابیوز بیاد می گن سعید خرازی بده .
یکی هم می خواد سرویسش رو با سود کمتر بده ، شما خراب کن ....
این 19 درصد حق ارائه دهنده ی سرویس است ، مثل خیلی ها که دارن سرور می فروشن و به صراحت اعلام کردن که این پول را برای این برمیداریم که :
1 - چون وقتی ابیوز آمد باید از دیتاسنتر برای مشتری بفرستیم
2 - داریم پرداختش را انجام می دیم
پس دستمزد کارمون است
به نظر من برای اینکه تامین مالی بهتری بشه باید گرفته بشه که این حرف و حدیث ها نباشه ولی اگر یکی خواست نگیره این حرفها دیگه جز کینه توزی و عذر می خوام بچه بازی ، چیزی رو ثابت نمی کنه .
بیشتر از این بحث رو باز نکنیم و به مدرک کشیده نشه فکر کنم بهتره.... وگرنه خیلی هم سخت نیست اثبات این ادعا...
بد نیست فقط عکسی که اتچ کردم هم ببینید ( البته این مدرکی نیست که ازش صحبت شده ، فقط ثابت می کنه که شما چقدر ثبات عقیده دارید)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
سلام
در مورد اون 19 % خیلی به موردای جالبی اشاره کردن دوستان.
تو اینکه آقای موسوی مورد تایید انجمن هستن شکی نیست ، ولی به نظرم بهتره از این اعتماد دوستان سوء استفاده نشه.
به شخصه باور نمی کنم که ایرانی بتونه سرویس رو 19 % ارزونتر بگیره ولی نگیره و برای اینکه تحریم نشه بره برای مشتری از کشوری توی اروپا وریفای کنه....
بیشتر این موضوع رو برای این می گم، تا جایی که می دونم آقای موسوی با گذرگاه زیاد کار میکنن و احتمالا سرور ها رو با هم می گیرن و دیده بودم تو سایت ایشون آقای حیدری به تیکت ها جواب می دن ... ( عکسی که قبلا یکی از کاربرای انجمن از صفحه ی تیکت ایشون در زمان پاک شدن سرورش به دلیل نت اسکن گذاشته بود را دیدم ) ، من خودم هم از گذرگاه سرور داشتم و سرور با سه آی پی اضافه را برای من 69 یورو حساب می کردن ! سرور ex6 که خودش 69 یوروئه !
یعنی با این اوصاف شما اگر یوزراتون آی پی اضافه بخوان از جیب می زارید بهشون می دید؟!
من تو این انجمن دیدم یارو اومده گفته می خوام بنر رایگان بزنم ، یه عده ریختن و تخریب کردن و دیگه نزد !
تو اوضاع بد اقتصادی یکی به اسم سعید خرازی میاد و می خواد هوای ایرانی ها را داشته باشه با دلار ارزون کار می کنه ، اگر براشون ابیوز بیاد می گن سعید خرازی بده .
یکی هم می خواد سرویسش رو با سود کمتر بده ، شما خراب کن ....
این 19 درصد حق ارائه دهنده ی سرویس است ، مثل خیلی ها که دارن سرور می فروشن و به صراحت اعلام کردن که این پول را برای این برمیداریم که :
1 - چون وقتی ابیوز آمد باید از دیتاسنتر برای مشتری بفرستیم
2 - داریم پرداختش را انجام می دیم
پس دستمزد کارمون است
به نظر من برای اینکه تامین مالی بهتری بشه باید گرفته بشه که این حرف و حدیث ها نباشه ولی اگر یکی خواست نگیره این حرفها دیگه جز کینه توزی و عذر می خوام بچه بازی ، چیزی رو ثابت نمی کنه .
بیشتر از این بحث رو باز نکنیم و به مدرک کشیده نشه فکر کنم بهتره.... وگرنه خیلی هم سخت نیست اثبات این ادعا...
بد نیست فقط عکسی که اتچ کردم هم ببینید ( البته این مدرکی نیست که ازش صحبت شده ، فقط ثابت می کنه که شما چقدر ثبات عقیده دارید)
موفق باشید
شما که اینقدر به کل موضوع واقف هستین نمیدونید که گذرگاه در گرجستان دفتر داره؟
وطبق قوانین اروپا باید مالیات بده؟
به نظر شما باید 5% مبلغ مالیات بگیره؟مگه تو ایرانه؟
: دی
در کل خطاب به همه ما،مالیات میدیم چون نمیخوایم واسه تحریم بسته بشیم .
حتی اگر هم یک درصد مالیات ندیم به نظر شما مغز خر خوردیم که 24 ساعته پای سیستم باشیم و به تیکت ها 24 ساعته جواب بدیم بعد میایم جیزی که حق ما هست ازش بگذریم.
واقعا واسه اونایی که با حرکت این آقا امدن به اسم تخفیف ار حق خودشون گذشتن متاسف هستم.
از شما پنهان نباشه اون تایید هم واسه ... بود :دی
سلام
من قاضی نیستم که از شما سوال کنم ولی کلا ممنون می شم به سه تا سوال جدا جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
شما که اینقدر به کل موضوع واقف هستین نمیدونید که گذرگاه در گرجستان دفتر داره؟
وطبق قوانین اروپا باید مالیات بده؟
به نظر شما باید 5% مبلغ مالیات بگیره؟مگه تو ایرانه؟
پس چطور سرور + 3 تا آی پی به قیمت سرور خالی برام فاکتور شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
حتی اگر هم یک درصد مالیات ندیم
تو ایران همه ی مسائل بر سر همون یک درصده ، طرف می گه 99 % کارت اوکیه ، بدون یه درصده خیلی مهمه و متاسفانه عکسی دارم که ثابت می کنه این موضوع در مورد شما هم صدق می کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
از شما پنهان نباشه اون تایید هم واسه ... بود :دی
این رو هم نفهمیدم برای چی بود ! سه تا نقطه رو خودتون پر کنید ممنون می شم !
وقتی شما یه نفر رو تایید می کنید - همونطور که قبلا عرض شد - آدم با اسم و رسمی تو این انجمن هستید و خیلی از کاربران پشتتونن، حالا وقتی شما از یکی تعریف کنید ، استارتر به اعتبار شما میاد و به کسی که تازه وارده اعتماد می کنه و سرویس می خره ، اگر سرویسی که خرید خوب در نیومد اونایی که 60 تا پایینش زدن تایید هم مسئولن !
پ . ن ، با موضوع زیر کاملا موافقم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
به نظر شما مغز خر خوردیم که 24 ساعته پای سیستم باشیم و به تیکت ها 24 ساعته جواب بدیم بعد میایم جیزی که حق ما هست ازش بگذریم.
سرویس دهنده کار می کنه که تامین مالی بشه و کاملا موافقم با این مسئله.