به نظر من پول رو پس بدید البته اگه براتون مقدوره چون ارزش اعصاب سالم بیشتر لز این حرفاس.منم دقیقا همچین مشکلی داشتم که با استرداد وجه خودم رو راحت کردم .اگه هم نشد مقدار استفاده رو کسر کن بده به یکی دیگه سرور رو - ای مشکلات پیش میاد - اما محل نذار
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من پول رو پس بدید البته اگه براتون مقدوره چون ارزش اعصاب سالم بیشتر لز این حرفاس.منم دقیقا همچین مشکلی داشتم که با استرداد وجه خودم رو راحت کردم .اگه هم نشد مقدار استفاده رو کسر کن بده به یکی دیگه سرور رو - ای مشکلات پیش میاد - اما محل نذار
اینجا مهم کاری بوده که طرف انجام می داده. اگه سروری که داشته کاری خلاف قوانین کشور انجام می داده که اصلا نمی تونه شکایت کنه .
شما هم صبر کنید ببینید که ایشون از کجا شکایت می کنند بعد اعاده حیثیت بکنید بهتره. چون اینطور که نوشتید کلا حق با شماست
یا حق
چقدر از این موضوعات زیاد شده..
فضای هاستنیگ کشور اصلا جالب نیست..
الان اگر میشه بگید با این مشتری چی کار کردید چون از ن قضیه خیلی میگذره
برای بنده هم مواردی پیش آمده ، مثلا چند مدت پیش بنا به دستور مراجع قضایی اکانتی رو ساسپند کردیم ، صاحب اکات با بد و بیراه به سراغ ما اومد.
بهترین راه از نظر بنده گذر کردن ساده از کنار موضوع هستش ، ایشون جاهل هستن شما نباید دنباله رو راه اون فرد باشید.
اما پیشنهاد میکنم متن توهین هارو کنار بگذارید ، و به خود ایشون بگین که شکایت کنند ،
اگر شکایت کردند شما مدارک رو آشکار میکنید و همچنین یک متخصص اشتباه این فرد رو خاطر نشان میشه ، پس هم بابت حرفهاش جواب پس میده هم میفهمه مقصر نبودید.
اگر هم شکایت نکنه ساکت میشه .
پیشنهاد من پلیس فتا نیست ، چون خیلی پیش اومده و دیدم که پیگیری نکردن.
واااای من عاشق اینم مشتری گیر بدهخ شکایت کنم پوله 6 ماه هاستینگ در میاد!!! بفرستینشون پهوی من هزینه را بهشون پس می دم :))
سلام
اگر سرور به صورت منیج شده بوده شما مسئول هستید
اگر نه ، کانفیگ اولیه یا سرور بدون مدیریت بوده مسئولیتی بر عهده شما نیست
سعی کنید محترمانه ایشان را متوجه اشتباهشون کنید
اگر باز رویه خودش را ادامه داد به نظر من اخراج کنید اون مشتری را بهتر هست
سلام
کار ِ من هاستینگ نیست ، طراحی و برنامه نویسی ،
اما این دست مشتری ها که به قرارداد توجهی نمی کنند ، به محض ِ اینکه میبینم از راه نا صحیح وارد میشوند ، توهین و ....
کامل گوش میدم حرفهارو ، حتی گاها هم ضبط میکنم ، خوب که بنده خدا خالی شد ، یک تشکر میکنم و میگم شما لطف کنید شکایت کنید ، من هم خوشحال میشم ، از الفاظ زیبایی که به کار بردید هم سپاسگذارم، بزرگواری شمارو میرسونه .
اینطوری اگه طرف یک کم ته ِ وجودش شخصیت داشته باشه شرمنده میشه ، اگر هم نشه ،
مکالمه ای که ضبط کردم + شکایتی که میکنه و دیگر ماجرا ، مشتری حساب ِ کار دستش میاد و بعد اونزمان توی دادگاه از خجالتش در میام .
سعی کنید خونسردی خودتون رو حفظ کنید و اگر در وظایف شما نبوده و قراردادتون چنین نبوده ، خُب پس ، اگر ادامه داد و شکایت کرد ، خووشا به حال ِ شما که شر ِ همچین مشتری هم از سرتون کم شده ...