دمت گرم :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم :53:
واقعا جای تاسف داره.سایت های خوب دارن یکی یکی میرن.یه پیشنهاد داشتم. نه برای شما، برای خیلی از کسائی (مثل خودم) که همیشه یوزر سایتتون بود.یه Fund rising بزارید. حداقل برای یکی دو ماه. یا یه قسمت donate که کاربر بتونه به میل خودش هر ماه یه مبلغی به سایت اهدا کنه.شما دو ماه دیگر تحمل کنید، شاید اوضاع خوب شد. من به عنوان یه کاربر ساده اینترنت، حاضرم هرماه مبلغ اندکی به سایت اهدا کنم، تا اینکه ببینم سایت از بین رفته. می دونید که خیلی از سایتا فقط و فقط پول گرفتن از کاربرا براشون مهم بوده. تنها کسی که همه زندگیش رو صادقانه برای سایتش و هموطن های قدر شناس و قدر نشناس گذاشته می تونه درکتون کنه.اما کسانی که همیشه بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن، بیشتر شما رو مایوس می کنند.به پیشنهاد من فکر کنید. یه اهدای آنلاین بانک بزارید توش. مطمئن باشید اونقدر بهتون کمک می کنند که انگیزتون رو برگردونند.نه فقط برای خودتونبرای رقیبان شما که پول مردم رو می چاپیدنبرای کسانی که واقعن به زور هزینه اینترنت رو جور می کنندبرای اینکه دو سال ایستادید، بگذارید ببینید آیا کاربرها هم برای شما از خودشون مایه میزارن؟موفق باشید.
دقیقا حرف دل من رو زدی . توی ایران فقط باید کولی داد به کاربرا . هیچ کس نمیاد بگه مدیری که داری برای سایتت زحمت میکشی و پول میدی ممنونم . همه دنبال یه سرویس و کار مجانی ان . یه جا پول بخوای در بیاری از یه چیز کلی فحش بهت میدن . نمیدونن یه پست تخصصی چقدر زمان میبره . نمیدونن یه ویرایش یه آپلود و ... چقدر کار و وقت میگیره از آدم چه برسه به گردونن یه سایت تخصصی و نوشتن یه رپیدلیچ ! نمیدونن یه هاست و سرور چقدر پول میخوره از آدم که این پول هایی که از سایت در میاد یک دهم که هیچ یک صدمشم نمیشه
من ساییتو دیدم و ازش استفاده میکردم واقعا عالی بود . تک تک لغاتی که نوشتی رو درک میکنم ولی متاسفانه یه سری ببخشید دهاتی پامیشن میشنن پای اینترنت فکر میکنن وبمستری مثل بیل زدن خودشون تو دهاته:))
معذرت میخوام اینطوری گفتم ولی ما ایرانی ها عادت کردیم درباره چیزی که نمیدونیم و تجربه نکردیم نظر و قضاوت کنیم :)
من شمارو درک میکنم و برات ارزو موفقیت میکنم و امیدوارم روزی با شرایط بهتر بتونی سایتتو برگردونی چون مطمئنا هیچ کس مثل خودت نمیتونه ادارش کنه
موفق باشی :53:
بابا من لینک مستقیم میزارم بزرگ زیرش نوشتم که برای دانلود لینک مستقیم فقط باید عضو فلان سایت بشی ، طرف میاد فهش ناموسی میده چرا لینک مستقیم نمیزاری ، باور کن خدایش این سایت جز تنها سایت های که قبول داشتم بود ، چون همه چیزش از خودش بود و خیلی چیزا نشونم داد ، تقریبا اگر این سایت نبود منم به ایجا نمیرسیدم
مثل من هر نظر بد داد ، برو ای پیش رو بن کن خودتم خلاص کن این ها ارزش چیز های خوب رو ندارند
ولی انصافا حیف شد ،
امتحان کردم.. جز فحش بیشتر هیچی نصیبم نشده...
خیلی ها 5 ماه پیش که سایت رو رها کردم گفتند فقط برگرد ما هستیم... اما بازم این 4 ماه خودم بود و خودم ( البته کم لطفی نکنم کسانی مثل پرهام - مهیار- حامد سپهر و عزیزانی که از قلم میندازن بودن.. اما نمیدونه هیچ کس فشاره روی من چقدر بود ) :(
دل آدم به درد میاد...
سایت مثل بچه ی آدم می مونه، برگش می کنی، هر روز باهاشی و ....
من خودم سایتی داشتم که از بین رفت، به همین دلیل مالی. الانم افسوسش رو می خورم...
ناخودآگاه آدم وقتی میاد نت، آدرس سایتش رو میزنه...
حرفات از ته دل بود و دلتم حسابی پر !
اوضاع نت ایران دیگه کاسه صبر خیلی ها رو پر کرده
موفق باشی
هوووف