پاسخ : درخواست سرور اختصاصی فقط کیم سوفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
افر خوبیه با پورت 1 کل سرور 80 یورو هست ؟
یورو رو شما چند خرید کردید ؟
یررو هم به نرخ روز معمولا به این صورت هست برای تبدیل ایرو به دلارر 1 دلار =1.36 ایرو
یعنی میشه 108 .8 دلار سرور پورت 1 گیگ هستش 16 تا هم ایپی داره که 8تاش ایپی هلند 8 تا دیگه مال جمهوری چک بقه و فکرمیکنم انگلستان باشه
الآن نمیدهند من برای همین موضوع تیکت هم زدم که اگه خواستی اینجا میگذارم متنش رو
من هم بله 24 گیگ دارم که 28تا آی پی گرفتم اما الآن نمیدهند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
الآن نمیدهند من برای همین موضوع تیکت هم زدم که اگه خواستی اینجا میگذارم متنش رو
من هم بله 24 گیگ دارم که 28تا آی پی گرفتم اما الآن نمیدهند
اره الان دیگه اصلا سرور 24 یگگی وجود نداره کیم سوفی هرچی هست مال قبلا هست جددی که نه ایپی میدن نه سرور 24 گیگی دارن فقط سری i3 هست که 3 تا ایپی میدن
صبر میکنم شاید دوستان دیگه هم افر های خوبی داشته باشن و سرورایی داشته باشن که نخان تمدید کنن
لطفا قیمتارو هم به تومان بگید حالا تقریبیم باشه مهم نیست مثلا 200 تا 230 تومن این جوری باشه بهتر از اینه که به یورو باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
صبر میکنم شاید دوستان دیگه هم افر های خوبی داشته باشن و سرورایی داشته باشن که نخان تمدید کنن
لطفا قیمتارو هم به تومان بگید حالا تقریبیم باشه مهم نیست مثلا 200 تا 230 تومن این جوری باشه بهتر از اینه که به یورو باشه
این سرور باید فردا تمیدی بشه و همانطورهمکه گفتم خوبی و مزیت بزرگی که داره پورت 1 گیگ هستش
یک رم 24 از کیم سوفی داریم
vmware
+3 ip ایتالیا
+6 ip انگلیس
+16 ip فرانسه
الان خود ovh پلان 16 و 32 با پردازنده نسبتا خوبی میده که برای مجازی سازی بد نیست چه اجباری کیم سوفی!
از طرفی هم پورت 100 واقعا 100 هست هم 49 یورو و 69 یوروش مناسب هست فکر کنم برای شروع کار هر چقدر سرمایه کم بخواین بزارید دیگه از این صرفه اقتصادی نداره تعداد سرور مجازی اگر با کیفیت و قصد جذب هست ایجاد کنید طوری میشه که هزینه سرور برای ابتدای کار هست در بازار سرور مجازی نیستید کمی دشوار ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
یک رم 24 از کیم سوفی داریم
vmware
+3 ip ایتالیا
+5 ip انگلیس
+16 ip فرانسه
هزینش چنده ؟
وی ام ور ورژن چنده ؟