این چه ربطی به تاپیک داشت؟:114:
نمایش نسخه قابل چاپ
این چه ربطی به تاپیک داشت؟:114:
آف تاپیک :نقل قول:
فکر میکنم مشکل سر سن و سال هستش . دوست عزیز من بر این اعتقاد هستم فردی که سن کمی داره هرچقدر هم حرفه ای اصلا داشنشمند باشه ولی با توجه به شرایط سنی خودش ادم مسولیت پذیری نخواهد بود این رو من بار ها تو کتاب های روانشناسی خوندم .
جهت مفید شدن تاپیک اسم کتاب,نویسنده و در صورت امکان صفحه مورد نظر را بنویسید(مهمه)
من یک بار اومدم گفتم اقا خوب نیست کسی میره نمایشگاه تخصصی با دمپایی بره بعد حالا رفته بعد چرا باید تو فروم تخصصی عکسش رو بزارید
هزار تا مدیر و کاربر ریختن سر من که چرا این حرف رو میزنی . حالا این هم همین داستان داره .
حالا از من صفحات کتاب هایی که خوند رو میخوایهد بزارم .
عزیز من من خصومتی ندارم با افراد کم سن و سال ندارم فقط حرفم اینه باید مسولیت پذیر باشند . فردی که میره مدرسه و بعد از ظهر میاد میشینه پشت کامپیوتر و. یه سایت راه میندازه و میشه شرکت یه ایرانسل هم میزنه تنگش . اون موقع چه مسولیت پذیری نسبت به مشتری داره .
گفتم که خارج از بحث تاپیک ...
این کتاب که شما گفتید جالب باید باشه برای همین درخواست کردم
باز هم میگم همینجا یا در پیغام خصوصی این کتاب را به من معرفی کنید (ترجیحا همینجا قرار بدید)
اسم کتاب رو یادم نیست من اکثر کتاب هایی که میخونم بصورت الکترونیکی هستند پی دی اف .
ولی درباره اعتماد بنفس در سنین مختلف و رویه رشد تکاملی انسان توضیح داده بودش که انسان ها از چه سنی به بلوغ فکری میرین و از چه سنینی حس مسولیت پذیری پیدا میکنند .
حالا شما این نظریه رو قبول ندارید . میتونید تحقیقات بیشتری انجام بدید
راست میگه آقا امیر من هم مشتاق شدم.
در ضمن کسانی که به اسم شرکت کار می کنن تضمینی در خوب کار کردنشون نیست.
من تجربه داشتم با یکی از همین شرکتهای 100 تومنی که کلاهبردار بود وهست و ....
و همین طور تجربه کار با شخص که بسیار صادقانه واصلا مشکلی نداشتم در ضمن از نظر سنی دومی کمتر بود
ببنید باید فرق شرکت های معتبر رو با شرکت های دیگر جا کنید
مثلا شرکت اروازنگ یا سازگار رو نمیشه با شرکت دریا یا st مقایسه کرد . همه این شرکت ها معتبر هستند ولی اوازنگ از سال 79 داره کار میکنه و اعتبار زیادی داره .
پس میشه بهش اعتماد کرد و خرید کرد . حالا تو هاستینگ یه سرکتی رو میبنید چندین کارمند داره دفتر فروش دارن کارشون همین هستش وقت برای این کار گزاشتن هزینه میکنن مالیت میدن هزینه کارمند اجاره محل کار هزینه بیمه و هزار و یک داستان دیگه . اون موقع اون شرکت نمیاد یه بچه رو بکنه مدیر فروش یا مدیر عامل مطمعن باش اگر هم سرویسی میده تعهد داره در قبالش .
در ضمن مشکل خودتون بوده که سرتون کلاه رفته قبل از خرید باید دقت کنید تحقیق کنید از کجا خرید میکنید از چه فردی خرید میکنید .
حرف مسئولیت پذیری رو من تایید میکنم اخه یک پسر بچه وقتی یکنفر ازش شکایت کنه حالا به هر دلیل میتونه حاضر بشه و جواب بده ؟
در ضمن من Akbar123sat رو چندین سال هست میشناسم توی تهران شرکت بزرگی دارن و تا به حال چندین مودم ازشون خریداری کردیم و کارشون هم درست هست. اما باید قبول داشته باشیم که یک پسر بچه با سن و سال کمش نمیتونه سایت مشتری ها رو بگردونه و پشتیبانی بده و فقط به یکسری ها ضرر میزنه !
الزاما اینطور نیست.. (همین که پسر بچه نمیتونه خوب سرویس و ... بده)
این بلاها سر من هم اومده. بعد از کلی ضرر تازه فهمیدم که طرف دبیرستانیه. کلا بی خیال ماجرا شدم و رفتم از جای دیگه سرور خریدم.