پاسخ : بررسی و مقایسه Vmware و Xen
تا اونجایی که من متوجه شدم امکان بیش فروشی در Xen وجود نداره!
در سایر سیستم ها هم cpu که اشتراکی هست و نمیشه محدودش کرد - هارد هم که 100% اختصاصی هست - فقط می مونه رم !
مشکلاتی که برای وی پی اس پیش میاد رو از کجا متوجه بشیم که به علت اشتراکی بودن رم هست یا بهتر بگم اشتراگی بودن رم چه مشکلاتی رو پیش میاره
(رم هم کاریش نمیشه کرد باید استفاده کنید و اگه احساس کردید سرعت لود سایت بالاست یا با shh چک کردید که رم بیش از حد معمول پر شده احتمالا به علت اشتراکی بودن رم هست؟!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
باسلام
در مورد جواب 4 قسمت الف رو قبول ندارم چون خودم دارم با xen کار میکنم و کیفیت سرویس دهی در حالت hvm هم فوق العاده هست.
کلا xen در حالت hvm خیلی حساس هست و شما در این حالت باید حواستون باشه چون کوچکترین اشتباه باعث میشه سرور اصلی هر چند وقت یکبار کرش کنه.
در xen هم میشه برای سرورهای مجازی از رید هم استفاده کرد و این مختص به kvm نیست.
وقتی شما بعد از نصب ویندوز در xen نرم افزار xentools رو نصب کنید کارایی متفاوت رو مشاهده می کنید.
بازار ایران باید متحول بشه و این کیفیت ضعیف که گریبانگیرش هست باید از بین بره و تنها راه هم حرکت به سمت استفاده از مجازی سازهای قابل اطمینان هست.
متوجه ایجاد یک بالون در مموری نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟!
با دستور hdparm در مجازی ساز زن hvm متوجه کیفیت کمتر نسبت به pv و kvm خواهید شد.
اما نسبت به vmware ضعفی ندارد.
بحث xen با citrix کلاً فرق میکند، در زن شما اگر زن تولز نصب بکنید ویندزو با صفحه آبی مواجه میشود.
شما با citrix xen hvm کار میکنید که سرعتش بخاطر تولز بالاتر از xen hvm هست ولی قابلیت رقابت با kvm و xen pv را نخواهد داشت.
والسلام:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
تا اونجایی که من متوجه شدم امکان بیش فروشی در Xen وجود نداره!
در سایر سیستم ها هم cpu که اشتراکی هست و نمیشه محدودش کرد - هارد هم که 100% اختصاصی هست - فقط می مونه رم !
مشکلاتی که برای وی پی اس پیش میاد رو از کجا متوجه بشیم که به علت اشتراکی بودن رم هست یا بهتر بگم اشتراگی بودن رم چه مشکلاتی رو پیش میاره
(رم هم کاریش نمیشه کرد باید استفاده کنید و اگه احساس کردید سرعت لود سایت بالاست یا با shh چک کردید که رم بیش از حد معمول پر شده احتمالا به علت اشتراکی بودن رم هست؟!)
چرا قابل اورسل هست::)
کد:
cat /proc/xen/balloon
در قسمت هارد هم lvm .... :-|
به شرافت بستگی داره وگرنه هر مجازیساز قابلیت پیادهسازی انواع اشتراکگذاری رو داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
با دستور hdparm در مجازی ساز زن hvm متوجه کیفیت کمتر نسبت به pv و kvm خواهید شد.
اما نسبت به vmware ضعفی ندارد.
بحث xen با citrix کلاً فرق میکند، در زن شما اگر زن تولز نصب بکنید ویندزو با صفحه آبی مواجه میشود.
شما با citrix xen hvm کار میکنید که سرعتش بخاطر تولز بالاتر از xen hvm هست ولی قابلیت رقابت با kvm و xen pv را نخواهد داشت.
والسلام:)
چرا قابل اورسل هست::)
کد:
cat /proc/xen/balloon
در قسمت هارد هم lvm .... :-|
به شرافت بستگی داره وگرنه هر مجازیساز قابلیت پیادهسازی انواع اشتراکگذاری رو داره...
منظرو بنده از xen همون xenserver بود و اشتباه با اون xen قاطی شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
منظرو بنده از xen همون xenserver بود و اشتباه با اون xen قاطی شده.
متوجه شدم...
اون سیستم مزایا و معایب خودش رو داره، که انشاا... در یک مقاله مفصل به کلیه مجازیسازها میپردازم.
نقل قول:
یک مبحث اشتباه شد.
چون بنده هم xen استفاده میکنم و هم vmware
در مبحث لینوکس مخصوصا pv زن یک سر و گردن از vmware بالاتر هست و کیفیت طلایی زن قابل مشاهده هست.
در مبحث hvm زن به مشکلات اساسی میخوره و vmware هم همینطور، تنها راه حل مجازیسازی پیشرفته برای لینوکس hvm استفاده از kvm هست که سرعتش بسیار جذاب و دیدنی خواهد بود...(مخصوصا با رید سختافزاری+رید نرمافزاری برای ماشینهای مجازی!!!)
در مبحث میزبانی از ویندوز هم vmware تنها رقیبی که شاید به نزدیکیش برسه سیتریکس رو داره که در این حد نیست...
بحث همیشه بیشفروشی نیست، بلکه بحث سر این هست شما قرار هست چه بازاری رو پوشش بدید؟!
درمورد منابع اختصاصی زن، یک مورد به غلط جا افتاده که منابع اختصاصی دریافت میشه، شما با ایجاد یک بالون در مموری! میتونید هرچقدر دلتون میخواد رم بفروشید...(همون بالونی که در vmware اتوماتیک اجراء میشه...) البته قبول دارم سرویسدهنده تازه وارد نمیتونه از این موارد سوءاستفاده بکنه...
درکل ربطی به نوع مجازی ساز نداره بلکه بستگی به شرافت فروشنده خواهد داشت.
برایم مجازی سازی لینوکس pv بهترین گزینه در زن هست نیازی به استفاده از hvm نیست .
در مبحث میزبانی ویندوز هم سیترکس و حتی خود زن (مثل سولوس) مشکلی ندارند تا جایی که من می دونم و کار کردم.
در ضمن بحث بالون رو لطفا کامل توضیح بدید.
که مثلا در سیتریکس یا خود زن چطور میشه این بالون رو ایجاد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
برایم مجازی سازی لینوکس pv بهترین گزینه در زن هست نیازی به استفاده از hvm نیست .
در مبحث میزبانی ویندوز هم سیترکس و حتی خود زن (مثل سولوس) مشکلی ندارند تا جایی که من می دونم و کار کردم.
مثل اینکه در سیتریکس نمیشه ایجاد کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
pv سرعت خوبی خواهد داد ولی هسته مستقل از سرور مادر نمیدهد، برای دوستانی که نیاز به هسته مستقل دارند، pv مورد نیاز نیست.
در سیتریکس ویندوز هیچ مشکلی ندارد، امّا در xen و kvm بخاطر نداشتن تولز هماهنگکننده(تبدیل کننده به pv) کیفیت و سرعت به مراتب پایینتر از vmware و citrix خواهد بود.
درکل مجازی ساز بد یا خوب نداریم، بلکه هرکدام برای هدفی خاص و بازاری خاص هستند(البته بجز پارالل!).
نحوه متوجه شدن مشتری از تقلب رو توضیح دادم، نحوه تقلب رو نباید آموزش داد(در لو اند باکس جستجو بکنید):65:
البته در xen 4 و سیتریکس 6 امکان استفاده از این قابلیت نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
مثل اینکه در سیتریکس نمیشه ایجاد کرد.
میشه...
وقتی تولز رو نصب میکنید نیمه pv میشه سرور مجازیتون...
البته با خصوصیتهای pv زن کاملاً فرق میکنه..
با توجه به اینکه اطلاعاتی از Xen نداشتم برام آموزنده بود
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
pv
میشه...
وقتی تولز رو نصب میکنید نیمه pv میشه سرور مجازیتون...
البته با خصوصیتهای pv زن کاملاً فرق میکنه..
منظور بنده رم بود.
در سیتریکس نمیشه رم اشتراکی داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
منظور بنده رم بود.
در سیتریکس نمیشه رم اشتراکی داد.
عموماً 99درصد هاستینگهای ایرانی که روی سیتریکس و زن ارائه سرویس میکنند، از رم اختصاصی استفاده میکنند...
امّا نمونه اورسل: سنترکس :)
برای اطمینان از اون دستور استفاده بکنید حله...