پاسخ : هاست دانلود مردونه!!
خوب بنده طبق تحقیقات اولیه مطلع شدم بعضی از عزیزان یک دوستان خوبی هستن انقدر خوب که در ابتدا قیمت های زیر بازاری میدن ، بعد از اینکه ببینن دنلود ها زیاد شد یا سایت طرفدار پیدا کرد (از روی علاقه و دوستی شونه فکر کنم!!) می گن خوب حالا داره به سرور ما فشار می یاد! یا فلان مقدار می ریزی به حساب یا ماهم به همین بهانه دوستانه سایتو میاریم پایین
اینم جالب بودش
والا من تو هیچ فرومی اینطوری ندیدم الان کسی بیاد مشکلش رو مطرح کنه همه میخوان بهش هاست بفروشن . میگن بیا از ما بگیر
یکی سرعت نور میخواد - یکی زنونه - یکی مردونه - یکی اسپانسری - یکی مفتی - یکی اشنانتیون - و...
سلام
من بهت سرور مجازی میدم که نه مشکل فشار داشته باشی و تمام تنظیمت هم دست خودت باشه
Ram : 512
Hard : 40
BW : 500 GB
Free Cp : Kloxo(LXAdmin)
21000T/M
با مشخصات موجود تو امضام تماس بگیرید
بهتر میتونم آفر بدم
دوست عزیز اگر خواستی یه وی پی اس مردونه بگیری بگو چند تا بهت دیتا سنتر خارجی معرفی کنم از اونا بگیر که این بازی ها و داستان ها هم سرت نیاد هر کاری هم دوست داری سر وی پی ست بیار هیچ کسی نمیگه به سرور فشار میاری
مثلا 20 گیگ با ترافیک 500 و رم 512 گارانتی رو میتونی 15 دلار بگیری اگه انگلیسی بلد باشی پشتیبانی 24 ساعته واقعی هم بهت میدن البته unmange هست که هر بلایی و هر برنامه دوست داری سرش بیاری و هیچ کسب هم باهات کاری نداره .
البته این فقط یک پیشنهاد هستش اگر واقعا میبنید با ایرانی ها مشکل دارید .مگرنه دوستان و شرکت های زیادی تو فروم هستند که میتونن سرویس های خوبی بهتون بدن ولی قبل از خرید تحقیق های لازم رو انجام بدید تا به مشکل برنخورید . پیشنهاد بعدی اینکه طرف امریکا نرید چون یه دفعه شب خوابیدید صبح بلند میشید میبنید تحریم شدید اونم از نوع امریکایی ( شیطان بزرگی ) دستتتون هم به هیچ جا بند نیست و ....
بازم با دوستان مشورت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
دوست عزیز اگر خواستی یه وی پی اس مردونه بگیری بگو چند تا بهت دیتا سنتر خارجی معرفی کنم از اونا بگیر که این بازی ها و داستان ها هم سرت نیاد هر کاری هم دوست داری سر وی پی ست بیار هیچ کسی نمیگه به سرور فشار میاری
مثلا 20 گیگ با ترافیک 500 و رم 512 گارانتی رو میتونی 15 دلار بگیری اگه انگلیسی بلد باشی پشتیبانی 24 ساعته واقعی هم بهت میدن البته unmange هست که هر بلایی و هر برنامه دوست داری سرش بیاری و هیچ کسب هم باهات کاری نداره .
البته این فقط یک پیشنهاد هستش اگر واقعا میبنید با ایرانی ها مشکل دارید .مگرنه دوستان و شرکت های زیادی تو فروم هستند که میتونن سرویس های خوبی بهتون بدن ولی قبل از خرید تحقیق های لازم رو انجام بدید تا به مشکل برنخورید . پیشنهاد بعدی اینکه طرف امریکا نرید چون یه دفعه شب خوابیدید صبح بلند میشید میبنید تحریم شدید اونم از نوع امریکایی ( شیطان بزرگی ) دستتتون هم به هیچ جا بند نیست و ....
بازم با دوستان مشورت کنید
خب آفر منم تو همین مایه هاست
هاردمم بیشتره که بره سایت دانلود مناسبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashdn
خب آفر منم تو همین مایه هاست
هاردمم بیشتره که بره سایت دانلود مناسبه
اقا من حرفی نزدم که هیچ جا مثل ایران هاست ارزن نیست اینجا خیلی خوبه همه چی گرون میشه به جز هاست .
بازم نظر خودش هست از هر جا دوست داره بگیره ولی بهتره وی پی اس بگیره unmange خودش هر بلایی دوست داره سرش بیاره 5 دلار هم بده دایرکت ادمین رو بگیره خلاص بعد بزنه تو کار دانلود .
دوست عزیز ،
در مورد سرور مجازی بنده هم میتونم بهتون پیشنهاد زیر رو بدم :
40 گیگ هارد
40 گیگ هارد بک آپ
512 مگ رم تضمین شده
500 گیگ پهنای باند
2 عدد ای پی اختصاصی
کاملا MANAGED شده همراه با پشتیبانی
پردازنده Xeon 2 Ghz 4 mb Cache
سرور هم آمریکاست
این چیزا هم نیست که صبح پاشید بیبینید تحریم شدید و ....
ماهیانه 20 هزار تومان
فروش مستقیم از subhosting
هارد دیسک : 50 گیگابایت
رم : 512 مگابایت
پهنای باند : نامحدود
موقعیت سرور : آلمان
پورت ارتباطی سرور : 100Mbps
سیستم عامل : ویندوز یا لینوکس
پشتیبانی : 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته
پشتیبانی و مدیریت کامل
بیشتر ...
ماهانه : 20000 تومان
به نام خدا :: سرور مجازی ----- دیگر قیمت ها ببینید
سلام و درود خدمت شما .
من هم نظر دوستان رو تایید می کنم و به نظر من هم اگر از یک هاست اشتراکی شروع کنید بهتره تا بعد اگر نیاز بود به وی پی اس یا سرور اختصاصی رایگان ترانزفر بشه سایت شما .
به هر حال بنده می تونم هاست سایت شما رو مهیا کنم .
شرکت ما ثبت شده هست در صورت لزوم و تمایل شما می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم
لیست پلان های ما : Parsa Server
ایمیل من : parsaserver@gmail.com
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
در ضمن می توانم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
موفق باشید
پیشنهاد ما به شما:
هاستینگ مخصوص دانلود :
10 گیگ فضا
پهنای باند نامحدود
ماهانه 20 هزار تومان
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
سلام و درود خدمت شما .
من هم نظر دوستان رو تایید می کنم و به نظر من هم اگر از یک هاست اشتراکی شروع کنید بهتره تا بعد اگر نیاز بود به وی پی اس یا سرور اختصاصی رایگان ترانزفر بشه سایت شما .
به هر حال بنده می تونم هاست سایت شما رو مهیا کنم .
شرکت ما ثبت شده هست در صورت لزوم و تمایل شما می تونیم با شما قرارداد رسمی ببندیم
لیست پلان های ما :
Parsa Server
ایمیل من :
parsaserver@gmail.com
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید برای تست لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
آی دی من در یاهو :
parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
در ضمن می توانم لیست مشتریان پارسا سرور را طی ایمیل یا پیغام خصوصی معرفی کنم تا از تک تک آنها کیفیت رو جویا شوید .
موفق باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f129/%D...849/#post55074
به این لینک نگاه کنید و در خرید هاستینگتون دقت کنید چون مثل من بعد 3 ماه اینجوری بگن به شما