پاسخ : محدود کردن bw برای هر سرور مجازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام . لطفا نوع مجازی ساز خود . نوع روتر مورد استفاده . دیتاسنتر و سرویس دهنده خود را بطور کامل معرفی کنید تا بدون نیاز به گوگل کردن جواب قطعی و کامل را برایتان بنویسم
با سلام
مجازی ساز : vmware exsi 5.0
نوع روتر : دقیقاً منظورتون رو متوجه نشدم !
دیتاسنتر و سرویس دهنده : XLHOST
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariacloud
با سلام
مجازی ساز : vmware exsi 5.0
نوع روتر : دقیقاً منظورتون رو متوجه نشدم !
دیتاسنتر و سرویس دهنده : XLHOST
براتون پ . خ شد .
دوستان ظاهراً xlhost یک مقدار تو این زمینه مشکل ساز هست
ممنون می شم دوستانی که با این دیتاسنتر کار می کنند یه راهنمایی بفرمایند تا علاوه بر بنده دیگران هم بتونن استفاده بکنن
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariacloud
دوستان ظاهراً xlhost یک مقدار تو این زمینه مشکل ساز هست
ممنون می شم دوستانی که با این دیتاسنتر کار می کنند یه راهنمایی بفرمایند تا علاوه بر بنده دیگران هم بتونن استفاده بکنن
با تشکر
یعنی چی عزیز - ما الان snmp داریم از PRTG هم داریم چکش میکنیم - هیچ مشکلی هم نداره. اصلا این به دیتاسنتر ربطی نداره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
یعنی چی عزیز - ما الان snmp داریم از PRTG هم داریم چکش میکنیم - هیچ مشکلی هم نداره. اصلا این به دیتاسنتر ربطی نداره !
سلام . یعنی شما برای تک تک وی پی اس هایی که ارائه دادید snmp تنظیم کردید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام . یعنی شما برای تک تک وی پی اس هایی که ارائه دادید snmp تنظیم کردید ؟
100% باری همه و کلا برای هر کدوم از ویپیاسها که قرار هست مانتیورباشه باید snmp اکتیو شده باشه وگرنه چطوری میخواد به ptrg وصل بشه و مانتیور بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
100% باری همه و کلا برای هر کدوم از ویپیاسها که قرار هست مانتیورباشه باید snmp اکتیو شده باشه وگرنه چطوری میخواد به ptrg وصل بشه و مانتیور بشه
فکر میکنم یک مقدار غیر معقول باشه برای هر وی پی اس SNMP فعال کنیم . مخصوصا بعضی وی پی اس ها که میکروتیک هستند ، به مشکل بر میخورند . با فعال سازی SNMP عملا queue ها برای تمامی آدرس ها قابل دسترسی میشه و هر کسی میتونه مانتیور کنه . البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
اما در کل ، خب ممکن هست مشتری بزنه و SNMP رو غیر فعال کنه . بنظرم استفاده از SNMP اینجا زیاد معقول نیست .
نقل قول:
البته اگر آی پی رو محدود کنید یه حرفی هست .
معلومه همین کارو میکنند !
خوب غیر فعال کنه - شما هم ساسپندش کن! اگر ایشون نیاز داره سرویستون رو شما هم نیاز دارید مانیتور کنید و حق شماست ! وقتی در عمل هنوز راه ساده و رایگانی براش نیست چیکار میشه کرد ؟ اگر راهی هست دوستان بفرمایند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
معلومه همین کارو میکنند !
خوب غیر فعال کنه - شما هم ساسپندش کن! وقتی در عمل هنوز راه ساده و رایگانی براش نیست چیکار میشه کرد ؟ اگر راهی هست دوستان بفرمایند.
برخورد درستی نیست که ساسپند کنیم .
من حقیقتا تاحالا اینطوری نشدم . یعنی هرجا کار کردم روتر داشتیم . والا فرصت پیش بیاد یا یکی از دوستان مجازی سازشو بده ما تست کنیم اگر بشه روتر بسازیم مثل بقیه جاها عمل کنیم . یعنی روتر بسازیم و گیت وی وی پی اس هارو روتر قرار بدیم . با روتر میشه به راحتی عملیات گراف گیری ، محدودیت پورت و ... رو انجام داد
ساسپند رو مزاح کردم اما در کل میشه رفت توی اکانتش یا نهایتا بهش گفت اینو غیر فعال نکنه - بله درسته . اگر روتر تعریف نشه راهش همونه که عرض کردم ( رایگانش )